✳️ دروغ پراکنی رسانههای بیگانه و معاند همچنان ادامه دارد؛هیچگونه اعتصابی در پالایشگاه آبادان اتفاق نیفتاده است
🔹به گزارش روابط عمومی شرکت پالایش نفت آبادان، شب گذشته شایعات کذبی مبنی بر اعتصاب رانندگان ماشین های حامل فرآوردههای پالایشگاه آبادان در فضای مجازی و رسانههای ضد انقلاب مطرح شد.
🔹رسانه های معاند در اقدامی مضحک تصاویری از استقرار تانکرهای حامل سوخت در دروازه ۱۸ (خط وسط) را با عنوان اعتصاب رانندگان شرکت پالایش نفت آبادان منتشر کردند و این در حالیست که تمامی نقل و انتقالات جاده ای پالایشگاه از این دروازه و با همکاری اداره پخش صورت می پذیرد و رؤیت استقرار این تانکرها جهت بارگیری و انتقال فرآورده امری عادی برای ساکنین شهرستان آبادان میباشد.
🔹شایان ذکر است دلاور مردان عرصه صنعت نفت در پالایشگاه آبادان با تمام توان در سنگر تولید مشغول به فعالیت هستند و با تمام توان در مسیر خدمت گام بر می دارند. در حالیکه کارکنان خدوم پالایشگاه آبادان اخیراً به پاس این تلاشها و نقش آفرینی در تامین بنزین مورد نیاز مردم عزیز ایران در سفرهای تابستانی و زائرین اربعین حسینی کشور لوح تقدیر از وزیر محترم نفت دریافت کردهاند، برخی افراد در داخل کشور و رسانههای ضد انقلاب در خارج، به دنبال آن هستند تا با دروغ پراکنی، روند عادی کار در بخش نفت و گاز کشور و این افتخارات ملی را تحت تاثیر قرار داده که با هوشیاری کارکنان صنعت نفت، تیر آنها به سنگ خواهد خورد.
✳️ موساد ۶ افسر اطلاعاتیاش را به اتهام ارتباط با ایران کُشت!
🔹پس از ناکامی عملیات موساد برای خرابکاری در یک مرکز صنعتی در اصفهان که منجر به بازداشت تمام عوامل عملیاتی آن توسط وزارت اطلاعات ایران شد، رژیم صهیونستی، حداقل ۶ افسر برجسته مرتبط با میز ایران در موساد را کشته است.
🔹«تومر ایکس»، «آیالون شاپیرا»، «شارون اسمال»، «شایلی وست لند»، «اوفک آهارون»، «ایتامار الحرر»، ۶ افسری هستند که به اتهام ارتباط با دستگاه امنیتی ایران، در مراحل بازجویی توسط موساد کشته شدهاند.
بجز این ۶ نفر، چند افسر دیگر نیز با همین اتهام، توسط بخش ضدجاسوسی موساد و به انحاء مختلف ازجمله تصادف رانندگی کشته شدهاند که تعداد دقیق و سرنوشت آنها مشخص نیست.
🔹موساد که لو رفتن عملیات پیچیده خرابکاری خود را شکست و رسوایی بزرگ برای خود میدانست، به زعم خود و برای انسداد رخنه دستگاههای امنیتی ایران، مجبور به حذف تمامی این افسران شده تا شاید بتواند از بقیه افراد و ارتباطات آنها حفاظت کند.
🔹با توجه به اشراف کامل دستگاه امنیتی ایران بر فعالیت موساد در منطقه غرب و جنوب شرق آسیا، مشخص نیست که خنثی شدن عملیات موساد در مالزی و بازداشت تمام عوامل آن در این کشور با همکاری سرویس اطلاعاتی این کشور با سرویس اطلاعاتی ایران بوده است یا نه؟
خبرگزاری تسنیم
✳️#تحلیل_بازار سرمایه
1) ارزش معاملات خرد رکورد زد، اما نه رکورد خوب، بلکه رکورد کمترین عدد از ابتدای سال 1401. به این ترتیب می توان گفت بازار سهام ایران در یکی از بدترین دوره های خودش قرار گرفته است و رکودی همه جانبه سرتاپای آن را فرا گرفته است. مهر ماه نیز در حال تمام شدن است و بازار سهام در یکی از بدترین سالهای خودش پنجمین ماه منفی را پشت سر گذاشت.
2) یکی از نکات قابل توجه بازار در روزهای اخیر، توجه ویژه به بازار پایه است. به صورت سنتی بازار پایه شناوری پایینی دارد، از طرف دیگر دامنه نوسان محدود آن باعث صف خرید یا فروش سریع و پایداری صف می شود. به همین دلیل این روزها که پولی در بازار نیست، خیلی از فعالان روی آوردن به خریدن سهم های بازار پایه. یکی از مزیت های بازار پایه عدم حضور فروشنده های دست به ماشه نیز است.
3) در روزهای اخیر پیگیری هایی برای بهبود وضعیت بازار صورت گرفته است که از جمله می توان به تلاش برای کاهش مالیات فروش سهام، رایزنی در مورد بودجه و نرخ گاز خوراک و غیره اشاره کرد. اما واقعیت این است که سیاست دولت و بانک مرکزی به گونه ای پیش رفته که نه پولی است برای سرمایه گذاری و نه کسی اصلا دنبال کیس سرمایه گذاری می گردد. برهم خوردن امنیت سرمایه گذاری با سیاست های دولت همزمان با سیاست فوق انقباضی بانک مرکزی باعث شده است تا همه ترجیح دهند یا پولشان را تبدیل به دلار و امثالهم کنند یا به دنبال نرخ بهره بالاتر بچرخند.
4) امروز دو خبر جالب منتشر شد که شاید کورسوی امیدی ایجاد کند. اول اعلام وصول استیضاح وزیر صمت که با عملکرد نامطلوب خودش باعث بحران در صنعت، تجارت و بورس شد. حالا ممکن است اصلا استیضاح نشود اما حداقل شاید گوشی دستش بیاید. خبر دیگر مربوط به تغییر ساختار صندوق توسعه ملی است که ظاهرا قرار است مستقیما وارد بازار سهام شود و اقدام به خرید سهام شرکت های باکیفیت نماید. اگر این خریدار بلندمدت وارد بازار شود و همچنین سهام انباشته شده در کدهای بازارگردان ها تعیین تکلیف شود، می توان حداقل کمی امیدوار شد
1401/07/27
#حسن_کاظمزاده
✳️ایران در رتبه ۲۱ اقتصاد دنیا قرار گرفت
🔹اقتصاد ایران بر اساس آمار صندوق بینالمللی پول با تولید ناخالص داخلی یکهزار و ۴۴۹ میلیارد دلاری بر اساس شاخص قدرت خرید به عنوان بیست و یکمین اقتصاد بزرگ جهان در سال ۲۰۲۲ بوده و ۱۷۱ کشور دنیا در این سال اقتصاد کوچکتری نسبت به ایران دارند.
🔹از جمله کشورهایی که اقتصاد کوچکتری نسبت به ایران در سال جاری میلادی دارند عبارتند از: لهستان، تایلند، پاکستان، هلند، آرژانتین، آفریقای جنوبی، امارات، سوئیس، بلژیک، سوئد، اتریش، نروژ، پرتغال، یونان، فنلاند و بلاروس.
🔹صندوق بین المللی پول، اقتصاد چین با تولید ناخالص داخلی ۳۰ هزار و ۷۴ میلیارد دلاری را به عنوان بزرگترین اقتصاد دنیا در سال ۲۰۲۲ معرفی کرده است. آمریکا با اقتصاد ۲۵ هزار و ۳۵ میلیارد دلاری در رتبه دوم و هند با ۱۱ هزار و ۶۶۵ میلیارد دلار در رتبه سوم از این نظر قرار گرفتهاند.
✳️ صادرات کشور ۱۸ درصد افزایش یافت
معاون وزیر صمت اعلام کرد:
🔹صادرات کشور در نیمه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۸ درصد افزایش داشته که ناشی از جهش تولید و افزایش تنوع در سبد صادراتی کشور است.
✳️ وزارت امور خارجه ماموریت یافت تشویق به آشوب و جرائم توسط شبکه های ایران اینترنشنال و بی بی سی را از طریق مجاری بین المللی پیگیری کند
🔻این دو شبکه در لیست تحریمی ایران قرار گرفتند
🔹 احتمالا یکی دیگر از اقدامات دولت ایران، شناسایی تراکنشهای بانکی مشکوک به ارتباط با اعضای این دو شبکه و مسدود کردن آنها خواهد بود.