✳️ حملات موشکی به پایگاه آمریکا در الحسکه سوریه
🔹المیادین خبر داد که صدای چند انفجار از داخل پایگاه نظامیان آمریکا در الحسکه شنیده شده است.
🔹همچنین خوابگاه نظامیان آمریکایی در دیرالزورِ سوریه نیز هدف حمله قرار گرفته است.
✳️ عرضه حواله ارز در سامانه نیما ۴ برابر تقاضا شد
بانک مرکزی:
🔹 در معاملات امروز یکشنبه اول بهمن ماه ۱۴۰۲ سامانه نیما در مجموع معادل ۳۰۵.۹ میلیون دلار حواله ارزی عرضه شد که برای ۲۲۹.۳ میلیون دلار ان تقاضایی وجود نداشت.
🔹 در معاملات روز گذشته نیز از مجموع ۴۱۶ میلیون دلار حواله عرضه شده معادل ۲۰۵ میلیون دلار ان معامله شد و ۲۱۱ میلیون دلار از حواله های عرضه شده بدون خریدار باقی ماند.
2710.mp3
زمان:
حجم:
46.75M
تحلیلی بر انتخابات اسفند ۱۴۰۲
دکتر رمضان شعبانی سارویی
محورهای بحث:
⚘انقلاب کامل و فرایندی و عصر جدید
⚘نقشه راه انقلاب اسلامی رهبری
⚘اهمیت و ضرورت انتخابات
⚘راهبردهای دشمن در انتخابات
⚘موانع و چالشهای انتخابات
⚘سه جهاد خدمت، امیدآفرینی و تبیین
⚘ مولفه های انتخابات مطلوب
⚘رسالت و وظایف ما
✳️ پیروز صد روز طوفان الاقصی
🔻نظرخواهی از کارشناسان: چرا رژیم صهیونیستی علیرغم برتری تسلیحاتی و مادی و حمایت بیدریغ غرب در این صد روز از عملیات طوفان الاقصی ناکام بوده و دلیل اصلی این ناکامی چه بوده است؟
💬 مسعود اسداللهی: روحیه ایمانی رزمندگان مقاومت و راهبرد اشتباه رژیم صهیونیستی عامل شکست اسرائیل است.
💬 سیدهادی سیدافقهی: آنهایی که میگفتند حماس باید به کلی نابود شود، امروز میگویند ازبینبردن حماس امکانپذیر نیست.
💬 عباس خامهیار: طوفانالاقصی، رنسانسی در افکار عمومی غربی ایجاد کرده است.
💬 مجتبی فردوسیپور: افول آمریکا دلیل متقنی بر ضعف استراتژیک رژیم صهیونیستی در بقا و تحکیم مبانی ثبات و امنیت آن است.
💬 محمدرضا رئوفشیبانی: گروههای مقاومت فلسطینی بر اصل ضرورت ناکام گذاشتن دشمن صهیونیستی در این نبرد اجماع دارند.
💬 علی عبدی: کار بزرگ انصارالله یمن در دریای سرخ رژیم صهیونیستی و آمریکا را به عجز کشانده است.
💬 سیدرضا صدرالحسینی: رژیم صهیونیستی به هیچیک از اهدافی که در روزهای نخستین جنگ اعلام کرد نتوانسته دست یابد.
✳️ احتمال توافق جدید میان حماس و تل آویو
🔹 روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در گزارشی از تلاش آمریکا، مصر و قطر برای دستیابی به توافق جدید برای آزادی اسرای اسراییلی و آتش بس در غزه خبر داد.
🔹 گزارش وال استریت ژورنال تاکید می کند؛ درتوافق جدید آزادی اسرای اسراییلی که در نوار غزه نگهداری میشوند در نظر گرفته شده و به دنبال آن آتشبس کامل در این منطقه محاصره شده برقرار خواهد شد.
🔸 هنوز مقامات رسمی حماس و تل آویو واکنشی به این گزارش نشان نداده اند.
🔸 طی هفته های اخیر فشار داخلی از سوی خانواده های اسرای اسراییلی به نتانیاهو به شدت افزایش یافته و خانواده ها با برگزاری تظاهرات اعتراضی نخست وزیر رژیم صهیونیستی را متهم به بی توجهی به وضعیت اسرا می کنند.
🔸تاکنون چندین نفر از اسرای رژیم صهیونیستی در جریان بمبارانها و یا عملیات ناکام آزاد سازی، کشته شده اند.
🔸 نتانیاهو در اخرین واکنش به درخواست خانواده های اسرا گفته است؛حماس در ازای آزادی افراد ربودهشده خواستار خروج نیروهای ما از غزه، آزادی تمامی قاتلان و مصونیت برای خودش است. من چنین چیزی را نمیپذیرم.
✳️انتخابات فراتر از گزینش افراد
معنای انتخابات در فرهنگ سیاسی ایرانیان به انتخاب زید و عمرو یا اصلاحطلب- اصولگرا یا عضو فلان قوم و طایفه تقلیل یافته است. این فهم تقلیلگرایانه از رأی را زمانی بهتر متوجه میشویم که در جمع رأیدهندگان حاضر شویم یا با آنان پرسش و پاسخی داشته باشیم. عمده سؤالات این است که «فکر میکنید کی رأی بیاورد»، «اصلاحطلبان در مجلس آینده حاکماند یا اصولگرایان»، «به فلانی رأی دادیم کاری نکرد»، «باید کاری کنیم فلانی رأی بیاورد»، «من فقط به این دلیل شرکت میکنم که فلانی رأی نیاورد و برای این کار تلاش میکنم» و...
این گزارهها نشان میدهد نازلترین معنای انتخابات در صدر معنادهی به انتخابات نشسته است. نه اینکه انتخاب نوع آدمها مهم نباشد، اما معنای رأی- خصوصاً در جمهوری اسلامی ایران- بسیار موسعتر از انتخاب افراد است و اگر مردم در این تراز به انتخابات معنادهی کنند قطعاً انگیزههای مشارکت متنوع خواهد شد. دقیقاً به همین دلیل است که رهبر معظم انقلاب میفرمایند: کسانی که بنده را قبول ندارید یا جمهوری اسلامی را قبول ندارید شما هم مشارکت کنید.
آیا منظور رهبری حضور مردم برای رأی آوردن فلان کس است؟ حتماً خیر! رهبری امنیت ایران را گوشزد میکند، پس انتخابات معنایی والا دارد که در ایران والاتر هم جلوه میکند.
اولین معنای آن امنیتآوری است. ما دشمنان قسم خورده و قدرتمندی داریم که میزان مشارکت مردم محل دوری و نزدیکی یا محل استقرار آنان را تنظیم میکند. قطعاً مشارکت کم دشمن را به جلو خواهد آورد و مشارکت بالا او را به عقب برمیگرداند. دشمنان جایگاه مردمی نظام را از راهپیمایی روز قدس یا ۲۲ بهمن استنتاج نمیکنند، بلکه سه عنصر میزان، کیفیت و جهتگیری رأی ملت ایران دریچههای منازعه را بسته و باز میکند. رهبر معظم انقلاب بعد از مشارکت ۲۹ میلیونی مردم در خرداد ۱۳۷۶ با صراحت اعلام کردند این رأی یک تهدید بزرگ را از کشور دور کرد و آن تهدید حد فاصل ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۶ اتفاق افتاده بود که مشارکت مردم حدود ۱۵ میلیون و رئیسجمهور منتخب (هاشمی) ده و نیم میلیون رأی آورد.
دومین معنای رأی اصرار بر استمرار نظام جمهوری اسلامی است. اینجا غرب نیست که مشارکت مردم صرفاً رأی به برنامههایی نظیر بیمه بیکاری، سن بازنشستگی، نحوه مواجهه با مهاجرین خارجی، قانون کار، تعرفه واردات و صادرات و درمان باشد. اینجا رأیدهندگان به کسانی رأی میدهند که مورد تأیید نظام سیاسی هم هستند و اینچنین معنای رأی و رفراندوم به نظام سیاسی هم هست. اگرچه عدم مشارکت بخشی از مردم (عدم استفاده از حق خویش) مانعی بر سر مشروعیت و قانونی بودن انتخابات نیست، اما معنایی که مشارکت بالا میدهد اصلاً در قانون انتخابات نیامده است و آن تولید سرمایه اجتماعی و اقتدار ملی است.
سومین معنای انتخابات ایستادگی ملت ایران در مقابل ۱۸۰۰ تحریم دشمن است و نشان میدهند که بهرغم اینکه چکمه دشمن روی گلوی ملت ایران است، اما همچنان نفس میکشیم و شما قدرت خفه کردن این ملت را ندارید. رأی نشاندهنده شکست پروژه شکاف ملت-حاکمیت است. رأی نشان میدهد هدف تحریم محقق نشده است و دشمن باید راههای دیگری را بپیماید.
چهارمین معنای آن وحدت ملی است. انتخابات نوعی سازمانیافتگی اکثریت ملت در یک سو است. با هم بودن، همجهت بودن و مثل هم اندیشیدن از معانی اصولی مشارکت ملی است. شعار «ما همه با هم هستیم» هیچ جا به اندازه انتخابات معنا نمیشود و کثرتی از ملت ایران را نشان میدهد که در عین وحدت است.
معنای پنجم انتخابات ما «میثاقگرایی» است. آنان که امام میفرمود تا پایان راه با ما هستند مردان و زنان مشارکتجو هستند. انتخابات تجدید عهد با امام، حاج قاسم و همه شهدای گمنام و برجسته انقلاب اسلامی است که خون خود را به صندوق ریختند تا ما بر روی آن رأی بریزیم. عدول از مسیر پربهجت آنان یادآور تجربه تلخ اسلام و تشیع در قرن اول اسلام و همه تاریخ است. اصرار بر «راه ما راه امام است» در زیر فشار حداکثری دشمن، معنایی مقدس دارد که نباید با نظامهای عرفی که از رأی صرفاً فایدهگرایی و سودگرایی ماتریالیستی را مطالبه میکنند مقایسه شود. حاکمیت باید برای رفاه مردم هر آنچه میتواند بکند، اما عزت در فرهنگ سیاسی ایران در رتبهای بالاتر از امور دنیوی است که البته خود انقلاب اسلامی مؤید این مدعاست. ناامید کردن دشمن خود یکی از پلههای رفاه و توسعه کشور است. او باید بفهمد تحریم اهدافش را محقق نمیکند و این فهم با رأی مردم محقق و منتقل میشود.
دکتر گنجی
✳️ #خبر_خوب | آب دریای عمان به اصفهان میرسد
🔻پروژه خط انتقال آب دریای عمان به استان اصفهان به طول ۷۸۰ کیلومتر به ۶۲ درصد رسید.
🔹این خط لوله که از استانهای کرمان، یزد و اصفهان میگذرد، در ۲۴ نقطه با حضور ۱۴ پیمانکار درحال تکمیل است که ازطریق اجرای این طرح، ۷۰میلیون مترمکعب آب در مرحله نخست و ۴۰۰ میلیون مترمکعب در مرحله دوم به اصفهان انتقال داده میشود.
🔺با اجرای این پروژه در راستای طرح احیای رودخانه زایندهرود برداشت آب از زایندهرود برای صنایع قطع خواهد شد.