⛔️علی مطهری و بایدن
🔹علی مطهری سال ۹۴: غربی ها برده منافع اقتصادی هستند؛ منافع اقتصادی مانع میشود که بخواهند تحریم ها را برگردانند؛
✳ علی مطهری سال ۹۹: پیروزی بایدن برای ایران گشایش است
🔻 نماینده سابق مجلس در گفتگو با «شرق» مدعی شد:
🔹 اگر بایدن رئیسجمهور شود، بهطور طبیعی گشایشی برای ما ایجاد میشود
🔹 شخصا معتقدم مذاکره با آنها درباره منطقه مشکلی ندارد
🔹 با پیروزی بایدن مردم امیدوار میشوند و مشارکت بیشتری در انتخابات سال آینده خواهند داشت و در نتیجه فرد معتدلی رأی میآورد
✅ نکته : مطهری سال ۹۴ در دفاع از برجام نوشتهبود:
🔹 بازگشت تحریم ها کار آسانی نیست؛ غربیها برده منافع اقتصادی هستند؛ منافع اقتصادی غربی ها بازدارنده آنهاست از این که بخواهند تحریمها را برگردانند
🔴 خیانتی دیگر از اصلاح طلبان
در طول تاریخ روابط ایران و آمریکا هیچ گاه تا این حد ، مردم ایران درگیر و منتظر نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نبوده اند!
حتی در زمان محمدرضا پهلوی که برای پیروزی یک کاندیدا از پول این ملت هزینه می کرد ، مردم ایران کاری به کار انتخابات آمریکا نداشتند.
آن هم با این حد بالا از سیاه و سفید نشان دادن اوضاع که اگر ترامپ پیروز شود بدبخت می شویم و اگر بایدن پیروز شود همه چیز درست می شود و همه جا گل و بلبل می گردد!!!
خدا نگذرد از این اصلاح طلبان(افساد طلبان) که برای مطامع پست سیاسی شان در اقدامی خائنانه بیخود و بی جهت اذهان بسیاری از مردم ایران را به بازی گرفته اند و نسبت به نتیجه انتخابات آمریکا شرطی کرده اند ؛ حال آنکه سگ زرد برادر شغال است ...
✍ #قاسم_اکبری
♦️ترس آمریکا از باز شدن پای موشکهای ایرانی به ونزوئلا
🔹چند قانونگذار آمریکایی در نامهای به پمپئو درباره ارسال موشک از سوی ایران به ونزوئلا هشدار دادهاند.
🔹آنها گفتهاند: «حضور موشکهای بالستیک ایران در حیاط خلوت آمریکا برای امنیت ملی ما خطرناک است و توانایی ما برای مهار ایران را محدود خواهد کرد.»
🔹نگارندگان نامه افزودهاند: «چنانچه موشکهای ایران در ونزوئلا مستقر شوند پورتوریکو، دریای کارائیت، فلوریدا، جورجیا و آلاباما در تیررس موشکی قرار خواهند گرفت.»
♦️همه چیز در مورد انتخابات امریکا
🔹فردا، سوم نوامبر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برگزار خواهد شد. اغلب مراکز رأیگیری ساعت ۱۴:۳۰ به وقت تهران باز و در دیرترین زمان تا ۵:۳۰ دقیقه بامداد چهارشنبه بسته خواهند شد.
🔹در بسیاری از ایالتها، آرایی که در فاصله چند از روز انتخابات از طریق پستی دریافت میشود، شمرده خواهد شد. بنابراین تعیین نتیجه تا زمان شمرده شدن آرای پستی طول خواهد کشید.
🔹تایید نتایج ایالتها از ۱۰ نوامبر (۲۰ آبان) آغاز خواهد شد که البته اگر نیاز به بازشماری آرا باشد، در این تاریخ ممکن است تاخیر ایجاد شود.
🔹بعد از انتخابات عمومی، الکتورها در روز ۱۴ دسامبر (۲۴ آذر) آرای خود را ارائه کرده و به واشنگتن میفرستند و در ششم ژانویه (۱۷ دی) اعضای کنگره برای شمارش آرا تشکیل جلسه داده و بعد از آن برنده اعلام خواهد شد.
♦️پیوند حل مشکلات به تحولات خارجی توسط جریان نفوذ
🔹سپاه پاسداران در بیانیهای به مناسبت۱۳ آبان: مبارزه با استکبار تحت تاثیر عملیات روانی و پروپاگاندای امپراتوری رسانهای غرب و جابجا شدن قدرت بین دو حزب جمهوری خواه و دموکرات در امریکا هیچ گاه به حاشیه رانده نخواهد شد.
🔹پیوند زدن حل مشکلات مردم به تحولات خارجی از القائات جریان نفوذ است.
♦️اعلام پیروزی ترامپ به سبک ۸۸!
🔹آکسیوس نوشت: ترامپ به چند نفر از معتمدین خود گفته در صورتی که سهشنبه شب ببیند که پیشتاز است قصد دارد اعلام پیروزی پیش از پایان شمارش کامل آرا بکند.
🔹تیم ترامپ خود را برای مطرح کردن این ادعای غلط آماده میکنند که بگویند آرای پستی که پس از سوم نوامبر (۱۳ آبان) شمارش میشوند تقلب انتخاباتی هستند.
🔴 پر مشارکت ترین انتخابات ۱۰۰ سال اخیر آمریکا – کمتر از ۲۴ ساعت مانده به پایان جنجالی ترین انتخابات این کشور
🔸 تا این ساعت بیش از۹۴ میلیون آمریکایی در انتخابات شرکت کرده و آرای خود را ثبت کرده اند. این رقم ۶۸.۲ درصد کل آرای ماخوذه در سال ۲۰۱۶ است. از این میزان ۶۰ میلیون بصورت پستی و ۳۴ میلیون بصورت حضوری آرای خود را ثبت کرده اند.
🔸پیش بینی می شود این انتخابات پر مشارکت ترین انتخابات ۱۰۰ سال اخیر آمریکا باشد.
🔸 بنگاه های شرط بندی آمریکا ، شانس پیروزی بایدن در برابر ترامپ را حدوداً ۶۵ به ۳۵ ارزیابی می کنند.
🔸انتخابات و رای گیری عملاً تا اوایل صبح چهارشنبه ادامه دارد.
تا قبل از این زمان و تا پایان رأی گیری هیچ رأیی خصوصاً آرای پستی شمرده نخواهد شد.
🔸برخلاف انتخابات دوره های گذشته، بدلیل حجم بالای آرای پستی (بیش از ۶۰ میلیون رای دریافت شده و ۳۰ میلیون رای منتظر دریافت) و تفاوت قوانین ایالت ها در مهلت دریافت آرای پستی پس از تاریخ ۳ نوامبر، زمان شمارش آن ها و مسائل حقوقی احتمالی، نتیجه ی قطعی این انتخابات، شب انتخابات مشخص نخواهد شد و شمارش آراء چندین روز ادامه خواهد داشت.
🔸لذا ابتدا ما در چهارشنبه شاهد انتشار نتایج شمارش آرای ایالت هایی نظیر فلوریدا ، آلاباما ، هاوایی ، مونتانا ، ایداهو ، آرکانزاس ، اوکلاهاما ، تنسی خواهیم بود که دست بر قضا عمدتاً ایالت های قرمز و ترامپی هستند
این اتفاق موجب خواهد شد ترامپ ادعای پیروزی زودهنگام کند
🔸سپس به تدریج تکلیف ایالت های دیگری که درصد بالایی رای پستی داشته اند و منتظر شمارش بوده اند مشخص میشود. ایالت های عمدتاً آبی و بایدنی.. روند این مرحله از شمارش می تواند تا یک هفته و شاید بیشتر ادامه یابد!
و در این مرحله است که نتیجه انتخابات می تواند از پیروزی ترامپ به پیروزی بایدن تغییر کند!
🔸و اینجاست که اگر بایدن برنده ی انتخابات شود، ترامپ و هوادارانش مدعی تقلب خواهند شد و ماجرای #توهم_قرمزها و درگیری های خیابانی آغاز خواهد شد.
🔴نخست وزیر پاکستان: جنگ مستقیم میان عربستان و ایران فاجعه خواهد بود/ قیمت نفت به شدت بالا خواهد رفت
▪️عمران خان به اشپیگل گفت: ابتدا با ایران سپس با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی صحبت کردم. اما نمی توان کسی را مجبور به مذاکرات صلح کرد، وقتی تمایلی به آن نداشته باشند.
💢 واشنگتن پست: مردم آمریکا خود را برای جنگ داخلی آماده میکنند
🔻 با نزدیک شد به روز انتخابات، کشور غرش خشونت را میشنود. در آخر هفته، دهها نفر به مکانهای مخفی در ویرجینیای غربی و کلرادو خواهند رفت تا از انتخابات و عواقب آن در امان باشند. اگر رای گیری روز سه شنبه جرقه ناآرامیها را بزند مردم نگران به دنبال مکانی امن برای پنهان شدن خواهند بود.
🔸آیا انتخابات میتواند به جنگ داخلی تبدیل شود؟ این سوالی است که خیلیها از خود میپرسند و جواب بسیاری به آن مثبت است و خود را برای آن آماده میکنند.
🔸در پورتلند یک گروه مسلح جناح راست در حال برنامهریزی برای دستکاری و تقلب در برگههای رای در روز سهشنبه است و جناح چپ افراطی در حال آماده شدن برای حضور با اسلحه سبک در آنجا هستند.
✳ دوگانه مظلومیت و اقتدار مدبرانه رهبر معظم انقلاب
🗞 هفتهنامه پرتو سخن - ۷ آبان ۹۹
✍ دکتر محمدحسن قدیری ابیانه
🔸 رهبر، ولی مطلقه فقیه نامیده شده است اما:
🔹 مجلس خبرگان رهبری هر آن اراده کند میتواند او را عزل کند بدون اینکه خطایی مرتکب شده باشد.
🔹 مهمترین رکن حکومت که قوه مجریه است را او انتخاب نمیکند. بلکه مردم انتخاب میکنند و گاه ابوموسی اشعریها را بر میگزینند.
🔹 با وجود اینکه ۹۵ درصد اقتصادِ در دستِ حکومت در اختیار دولت است، بانکها، صنایع و ... از پذیرش مسئولیت خود طفره رفته و عواقب عملکرد خود را از رهبر مطالبه میکنند.
🔹 تعیین بودجه دفتر رهبری هم در اختیار دولت است.
🔹 دستگاههایی مثل آستان قدس، بنیاد شهید، بنیاد مسکن، بنیاد پانزده خرداد، کمیته امداد، ستاد اجرایی فرمان امام که کمک به محرومان را وظیفه خود میدانند تمام امکانات خود را در این راه هزینه میکنند.
🔹 رئیس قوه قضائیه را رهبر تعیین میکنند ولی قضات در قضاوت خود مستقلاند و بیشترین فسادها، رانتها، اختلاسها و تخلفات در دستگاههای قوه مجریه ایجاد میشوند.
🔹 رئیس صدا و سیما را رهبر تعیین میکنند ولی بودجه آن در دست دولت است و فضای زیادی از صدا و سیما در اختیار دولتیهاست. با این وجود دولتیها تحمل هیچ نقدی را ندارند.
🔹 نیروهای نظامی تحت فرمان رهبری است، به همین دلیل هم دشمنان جرأت تعرض به کشور را ندارند و این نیروها امکانات خود را برای سازندگی بسیج کردهاند اما دولتیها آن را به نام خود ثبت و تبلیغ میکنند.
🔹 با اینکه فقهای شورای نگهبان را رهبری تعیین میکنند و احراز صلاحیت نامزدهای مجلس و ریاست جمهوری را این شورا تعیین میکند، این شورا تعداد زیادی از مخالفان ولایت فقیه را برای شرکت در این رقابت انتخاباتی تأیید میکند. حتی کسانی را که ثابت کردهاند به ولایت پایبند نیستند.
🔹 با اینکه رئیس جمهور و نمایندگان مجلس را مردم انتخاب میکنند و این دو هم اعضای دولت را انتخاب میکنند و هم تنظیم بودجه بر عهده این دو نهاد است و قوانین را اینها وضع میکنند و نظارت بر قوه مجریه بر عهده مجلس هست اما از پذیرش مسئولیت طفره رفته سعی میکنند فرافکنی کنند و مسئولیت ناکارآمدی خود را بر دوش رهبری بیاندازند.
🔹 رهبری با وجود خباثتهای دولتمردان با سعهصدر از آنها حمایت میکنند و رهنمودهای لازم را برای عبور از مشکلات ارائه میدهند.
🔹 بیشترین تبلیغات خصمانه دشمنان خارجی و عوامل داخلی بر علیه رهبری است و همه اینها نتوانسته رهبر را از ادامه مسیر امام (ره) و عدالتخواهی و حمایت از حقوق مردم بازدارد.
🔹 به قول مقامات آمریکا رهبری نقشه راه آمریکا را میشناسد یعنی دست آمریکا را خوانده و از عمق دشمنی و استراتژی آنها آگاه است و با یک ساعت سخنرانی خود نقشههایی را که دشمنان با بکارگیری نیروهای بسیار و زمان طولانی و بودجه زیاد تدارک دیدهاند خنثی میسازد.
🔴 آمریکای پس از سوم نوامبر، به هیچ وجه آمریکای سابق نخواهد بود
✍️ #سیدیاسر_جبرائیلی
🔹 ریشه جنگ داخلی 1865-1861 آمریکا ، یک اختلاف اساسی درباره سیاست تجاری بود. ایالات جمهوریخواه شمال، خواهان حمایت از تولید داخلی بودند و ایالات دموکرات جنوب، دنبال آزادسازی تجاری.
🔸 این منازعه پس از تصویب قانون «تعرفه موریل» در کنگره آمریکا به اوج خود رسید و کارولینای جنوبی در واکنش به این مصوبه اعلام استقلال کرد. به زودی 10 ایالت دیگر نیز به آن پیوستند. [...] ایالات متحد آمریکا (CSA) در جنوب شکل گرفت و «جفرسون دیویس» رئیس جمهور آن شد.
✅ آبراهام لینکلن برای نجات آیالات متحده آمریکا از تجزیه، علیه جنوب اعلان جنگ کرد [...] بیش از یک سال پس از آغاز جنگ داخلی، لینکلن طی فرمانی اعلام کرد که [...] بردهها برای همیشه آزاد خواهند بود. این فرمان لینکلن باعث فروپاشی جبهه جنوب شد
🔹 لینکلن بعدها گفت «اگر میتوانستم ایالات متحده را بدون آزادی یک برده حفظ کنم، این کار را میکردم».
🔸 اگر در آستانه انتخابات ریاست جمهوری 2020، آمریکا صحنه درگیری و اغتشاش خیابانی شده است [...] منازعه اصلی، میان دو قطب سرمایهداری و داخل همان هیئت حاکمه است که در یک سویش، جمهوریخواهان معتقد به حمایتگرایی قرار دارند و در سویی دیگر، دموکراتهای قائل به تجارت آزاد.
✅ آمریکای پس از سوم نوامبر، به هیچ وجه آمریکای سابق نخواهد بود. ترامپ حاضر نیست از قدرت کنار رود، به احتمال بسیار زیاد در صورت شکست زیر بار آن نخواهد رفت و حامیان مسلح خود را به خیابان فراخواهد خواند؛ دموکراتها تداوم سیاست های ترامپ را برای خود ممکن نمی بینند و در سناریوی انتخاباتی خود اعلام کردهاند که در صورت شکست بایدن، سه ایالت کرانه غربی (واشنگتن، اورگان و کالیفرنیا) اعلام استقلال خواهند کرد.
💢 در جنگ داخلی اول، حدود 620 هزار نفر کشته شدند [...] آیا نخبگان جمهوریخواه به همان شدت و غلظت دهه 1860 مخالف تجزیه آمریکا هستند و در صورت اعلام استقلال سه ایالت کرانه غربی، برای نجات اتحادیه اعلان جنگ خواهند کرد؟ نشانههایی وجود دارد که در میان جمهوریخواهان چنین عزمی برای نجات آمریکا از تجزیه وجود ندارد.
✳افعی دُم خود را می بلعد
♦️باراک اوباما درباره احتمال اعلام پیروزی ترامپ قبل از پایان رای گیری گفت این کاری است که یک دیکتاتور ذلیل انجام میدهد.
🔹تاریخ تکرار می شود. اوباما خود، بانی و حامی فته سبز در ایران بود.
♦️میر حسین موسوی در حالی که هنوز انتخابات تمام نشده بود، ادعا کرد پیروز شده است. تیم امنیتی همراه وی مدت ها در حباب دروغین تقلب دمیده بودند. اما خاتمی بعدها اذعان کرد ادعای تقلب، دروغ بود.
🔹موسوی چند ماه قبل از انتخابات 88 اذعان کرده بود "ولایت فقیه، جلو دیکتاتوری و کودتا و انحراف را می گیرد".
♦️او به اذعان خودش، کودتاچی و #دیکتاتور از آب درآمد و به همین دلیل هم مورد حمایت دولت اوباما قرار گرفت.
🔹حالا اما سر افعی آمریکا، در خال بلعیدن دُم خود است.
♦️فتنه و آشوبی را که برای ایران تدارک کرده بودند، حالا گریبان خودشان را گرفتار است.
"محمد ایمانی"
کارنامه، انتخابات آمریکا؟!
🔹در انتخابات آمریکا، ممکن است ترامپ پیروز شود یا بایدن. شاید هم زد و خورد و آشوب وارد فاز تازه ای شود.
♦️اما هر اتفاقی در آنجا بیفتد، کارنامه مدعیان اعتدال واصلاحات در چشم مردم ایران، همان خواهد بود که هست: مردودی در معدل!
🔹آرزو اندیشی درباره انتخابات آمریکا برای کسانی که هفت سال تمام، مرتکب سوء مدیریت فاحش شدند، کارنامه تولید نمی کند؛
♦️اما در عین حال نشان می دهد دست جماعت پرگوی بی عمل -لیبرال های نادان و مغرور به تعبیر فرشاد مومنی- چه قدر خالی است.
🔹توهین این جماعت به شعور مردم را کاری نداریم. اما آیا واقعا در خلوت خودشان هم فکر می کنند قرار است بایدن جای اینها کارنامه بسازد؟!
محمد ایمانی
✳دلار زیر 10 هزار تومان باید باشد!
«سید یاسر جبرائیلی»، رئیس مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام معتقد است: «گرانی دلار و ارز حاصل یک تفکر غلط و فقدان یک مدیریت صحیح است. 6 ماه اول سال 99، 13 میلیارد دلار صادرات غیرنفتی و حدود 16 میلیارد دلار واردات داشتیم؛ یعنی تراز منفی ما در صادرات غیرنفتی حدود 3 میلیارد دلار است. روال در کشور ما این بوده است که واردات را با ارز نفتی تأمین کنیم و به ارز صادرات غیرنفتی کاری نداشته باشیم. با تحریم، ارز نفتی دچار اختلال شد. تازه به فکر تأمین ارز از صادرکنندگان غیرنفتی افتادهایم! اگر یک مدیریت صحیح داشته باشیم، دلار زیر 10 هزار تومان است. 3 میلیارد دلار گپی نیست که دلار را به 30، 35 هزار تومان برساند. صادراتی که ارزش به کشور برنگردد به درد کشور نمیخورد. 11 دستگاه دولتی در مورد ارز تکلیف دارند. رئیس دولت باید کار را بین دستگاهها تقسیم و جمع کند، اما این اتفاق در کشور ما نمیافتد».
🛑 آرای الکترال بایدن به ۲۴۸ رسید
🔹جو بایدن با پیروزی در ایالت ویسکانسین ۱۰ رای الکترال این ایالت را کسب کرد.
🔹در حال حاضر آرای الکترال بایدن به ۲۴۸ رای رسیده و ترامپ ۲۱۴ رای.
اعتراضات ستاد ترامپ ادامه دارد
🔹ستاد ترامپ به دلیل عدم دسترسی کافی برای حضور و نظارت در محلهای شمارش آرا خواستار توقف شمارش آرا در میشیگان شده است.
🔹ستاد انتخاباتی بایدن نیر اعلام کرد که ترامپ در تلاش برای سرپوش گذاشتن بر شکست خود است.
✳وزیر سابق نفت: چرا دادگاه ویژه کارنکنان نداریم؟
🔹رستم قاسمی: مدیری که کار نمیکند ، راحتتر است. آدم خوبی هم به نظر میرسد. چون کاری نکرده که بخواهد پاسخ بدهد و برنامهای هم نداشته است.
🔹باید دادگاهی داشته باشیم که مدیرانی که کار نمیکنند را مورد حسابرسی قرار بدهد.
✳آخرین نتیجه شمارش آرای انتخابات آمریکا تا این لحظه
بایدن پیروز ایالت ویسکانسین شد و یک قدم دیگر به پیروزی نزدیک شد
🔹به نقل از بلومبرگ تا این لحظه #بایدن دارای ۲۴۸ رای الکترال و #ترامپ دارای ۲۱۴ رای الکترال است
🔸نامزدی برنده انتخابات است که بتواند حداقل ۲۷۰ رای الکترال را بدست آورد
🔹ایالتهایی که هنوز نتیجه شمارش آرا در آن اعلام نشده به صورت زیر است:
پنسیلوانیا با ۲۰ رای الکترال
جورجیا با ۱۶ رای الکترال
میشیگان با ۱۶ رای الکترال
کارولینای شمالی با ۱۵ رای الکترال
نوادا با ۶ رای الکترال
💢 تأثیر رفع تحریم تسلیحاتی بر سیاست منطقهای ایران
🔻 تحریمهای تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران طبق برجام در مهر ۱۳۹۹ منقضی شد. این مقاله، تأثیرات رفع این تحریمها بر سیاست خارجی منطقهای ایران در غرب آسیا را مورد ارزیابی قرار میدهد.
🔻 گفتوگو با پاکستان به هدف انعقاد قراردادهای خرید و فروش تسلیحات میتواند مشوق همکاریهای بیشتر منطقهای باشد. برای مثال احتمالاً ایران تمایل به خرید هواپیماهای جنگنده چندمنظوره جیاف۱۷ سبکموتوره پاکستان داشته باشد که بهطور مشترک با چین تولید شده است.
🔻 تقویت تسلیحاتی گروههای مقاومت عراقی در عین حال که میتواند به برتری مواضعشان منجر شود، میتواند به محملی برای تشدید چالش میان آنان و دولت عراق و بهانهای برای فضاسازی علیه ایران در افکار عمومی این کشور نیز بدل شود.
متن کامل در:
▫️ tabyincenter.ir/39146
💢 ارزیابی مواضع ترامپ و بایدن در سیاست خارجی آمریکا
🔻 مسأله تجارت آزاد در سیاست خارجی آمریکا اصلی باسابقه در راستای افزایش رونق بازارهای داخلی و گسترش نفوذ ایالات متحده بوده است. ولی ترامپ با ادعای حمایت از کارگران آمریکایی خواستار انتقال زنجیره تولید شرکتهای آمریکایی به داخل کشور شد.
🔻 مسأله مقابله با تروریسم از جمله مدعیات اصلی سیاست خارجی آمریکا پس از ۱۱ سپتامبر بوده است. دولت اوباما با بازگشت به عراق به ادعای مبارزه با داعش و همچنین گسترش حملات پهپادی، به توسعه این برنامه انجامید.
🔻 ترامپ علیرغم شعارهای اولیه مبنی بر نوعی تمایز با ساختار هیئت حاکمه ایالات متحده، نهایتاً در برخی مسائل سیاست خارجی از جمله نوع مواجهه با روسیه، مداخلهجویی در غرب آسیا، امنیت سایبری و توسعه نظامیگری به فشارهای نهادی بهویژه از سوی کنگره تن داده است.
متن کامل در:
▫️ tabyincenter.ir/39103