eitaa logo
اندیشه ورزان بصیر قم
4.3هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
489 ویدیو
1.4هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
❌ تیتر مشترک رسانه‌های بین المللی: رهبر جمهوری اسلامی ایران با استناد به سخنان ترامپ آمریکا را به سخره گرفت! 🔸وب‌سایت هیل، وابسته به کنگره آمریکا: رهبر ایران با استفاده از "ادعاهای بی‌پایه و اساس درباره در انتخابات" حمله تندی به آمریکا کرد و گفت: رئیس جمهور آمریکا که خود مسئول و متصدی برگزاری است می‌گوید که در این انتخابات، بیش از هر انتخابات دیگری در طول تاریخ تقلب شده است.                       
☝✳ کتابی که انحطاط سیاسی کاخ سفید را نمایش می دهد 🔹رهبر معظم انقلاب روز گذشته در بخشی از بیانات‌شان در تشریح انحطاط سیاسی و اخلاقی نظام آمریکا، به کتابی اشاره کردند که در آن پر از نشانه‌های این انحطاط است. 🔹کتاب مورد اشاره‌ی مقام معظم رهبری «ترس، ترامپ در کاخ سفید» اثر باب وودوارد خبرنگار باسابقه روزنامه واشنگتن پست است. 🔹این کتاب شامل صدها ساعت مصاحبه با برخی اطرافیان و دستیاران ترامپ و تصویر واقعی از درون کاخ سفید است. ❌ برخی راویان حقایق کاخ سفید در این کتاب عبارت‌اند از : 1⃣ عضو سابق تیم حقوقی ترامپ 2⃣ دبیر سابق ستاد کارکنان دولت 3⃣ مشاور سابق امنیت ملی 4⃣ رئیس سابق ستاد کارکنان کاخ سفید 5⃣ اولین مشاور امنیت ملی ترامپ 6⃣ وزیر خارجه سابق و ... ⚠️ عناوینی که برخی سیاستمداران در این کتاب درباره رئیس‌جمهور آمریکا استفاده می‌کنند، عمق انحطاط در سیاست داخلی‌ آمریکا را به نمایش می‌گذارد.                      
🔴 | پیشتازی بایدن 🔻 نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا 🔸ترامپ ۴۸.۱ درصد آرا - ۲۱۴ الکترال 🔹بایدن ۵۰.۳ درصد آرا - ۲۶۴ الکترال ✅هرکس ۲۷۰ الکترال را از آن خود کند پیروز است ✅ این‌ نتیجه تا ساعت ۳:۴۰ است
هدایت شده از آرشیو نشریات مرکز بسیچ اساتید حوزه قم
نشریه الکترونیک نباء-61.pdf
3.32M
شصت و یکمین شماره نشریه الکترونیکی نبأ مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم؛ منتشر شد. •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• 🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷 ✳️مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم🇮🇷 لینک کانال: @basij_asatid_qom لینک ادمین کانال: @ostad_basiji .
🔴کم عقل ترین جریان سیاسی تاریخ ایران 🔹‌از وعده نقد و غیر اجرا شده‌ی "امضا کری تضمین است" رسیدید به بستن نسیه روی "بایدن"؟! بایدنی که جنایت در حق حاج قاسم را "اجرای عدالت" نامید؟! بایدنی که شدیدترین تحریم‌ها علیه کشور در زمان مسئولیت او طراحی و اجرا شد؟! حافظه تاریخی و عقل سیاسی شما کجا رفته؟! "علی قلهکی"
▪️می گویند اگر بایدن پیروز انتخابات آمریکا شود شانس جریان غربگرا در ایران برای انتخابات ۱۴۰۰ بیشتر خواهد شد. 🔻انتظار دارند با آمدن جناب بایدنِ فرجی حاصل شود و یک شبه ورق برگردد. مثلا بایدن در قامت فرشته نجات دستور رفع تمامی تحریم ها علیه ایران را صادر کند. دست از سیاست های خصمانه علیه ایران بردارد و مثل یک کشور دوست و برادر با ایران تعامل کند. تحریم های بانکی و نفتی را بردارد؛ را به کانال ۳ هزار تومان بازگرداند و علاوه بر سرپوش نهادن بر بی تدبیری های این دولت، برنامه ای برای تحول اقتصادی ایران ارائه کند! 🔻اما حقیقت آن است فارغ از اینکه نامزد جریان غربگرا در انتخابات ریاست جمهوری ظریف باشد یا محسن هاشمی و یا حتی علی لاریجانی باید گفت فاتحه این جریان در اثر عملکرد افتضاحش در هفت سال گذشته نزد مردم ایران خوانده شده و پالس های احتمالی از آمریکا هم این جریان مرده را احیا نخواهد کرد. مردم رنج های فراوانی که از صدقه سر این دولت متحمل شده اند را به این زودی فراموش نخواهند کرد. 💬 رضا سیفی
✳ رکورد مشارکت در انتخابات آمریکا در یک قرن گذشته شکسته شد 🔹شبکه «بی بی سی جهانی» گزارش داد میزان مشارکت آمریکایی ها در انتخابات اخیر ریاست جمهوری در ۱۲۰ سال گذشته بی سابقه بوده است. 🔹همچنین پایگاه خبری هیل گزارش داد بر اساس برآوردهای اولیه، انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ بالاترین میزان مشارکت را از سال ۱۹۰۰ میلادی (۱۲۰ سال پیش) کسب کرده است. 🔹این پایگاه خبری در ادامه اعلام کرد این میزان مشارکت بالاترین رقم در ۱۲۰ سال گذشته بوده است؛ به طوری که تنها در سال ۱۹۰۰ میلادی، با میزان مشارکت ۷۳.۷ درصد، آمار مشارکتی بالاترین از انتخابات امسال به ثبت رسیده بود.
🔴 | ستاد انتخابات یا ستاد جنگ؟‼️ 🔻 اکنون که این وجیزه در حال نگارش است بایدن در یک قدمی کاخ سفید قرار دارد. همه چیز به نوادا تنها ایالت تعیین کننده‌ در انتخابات بستگی دارد که در حال حاضر با ۷۵ درصد شمارش آرا، بایدن تنها با اختلاف هشت هزار رای پیشتاز است. 🔹 این به هیچ عنوان مهم نیست که ۶ رای الکترال نوادا کافیست تا بایدن بتواند به اتاق بیضی کاخ سفید راه یافته و پشت میز رزولوت بنشیند. مهم این است که صحنه پسا انتخابات آمریکا چگونه به نمایش در خواهد آمد. 🔹 اگر ساختارها با فرض پیروزی بایدن نتواند ترامپ را مهار کند همه چیز گواهی می‌دهد که ستاد انتخاباتی ترامپ تبدیل به ستاد جنگ خواهد شد. اکنون آمریکا به مثابه آتشفشانی است که اگر فوران کند یقینا دامنه شراره‌های آن ایالت‌های گرفتار در نژادپرستی را خواهد گرفت. 🔹 برای رژیمی که عادت داشته از طریق دخالت در انتخابات‌ها نسخه‌های مخملی و رنگین برای کودتا در کشورها تجویز کند، اکنون خود گرفتار همان نسخه‌های بنیان‌افکن شده است. به گمانم تیر کمانه کرده و در حال برخورد به خودشان است. 🔻 شیفتگان در غرب اکنون به این صحنه‌ها خوب بنگرند و به سیمای عریان اما واقعی رژیمی که در پس لیبرال دموکراسی می‌خواست پایان تاریخ را رقم بزند نگاه کنند. این همان کعبه آمالی است که سال‌ها به واسطه آن اقتصاد و فرهنگ ما به گروگان در آمده است. 🖌
🔴 دشمن ملت از کمبود آرد، روغن، انسولین و خوراک دام، تا رکورد قیمت ارز، گوشت، گوجه و پوشک، و تا رهاسازی کرونا، تماما در راستای پروژه‌ای بود که یا کشور را با پیروزی ترامپ دچار آشوب و جنگ داخلی کند، و یا با پیروزی بایدن و معامله بزرگ با برجام موشکی و منطقه‌ای، ایران را خلع سلاح و تسلیم نماید. "احمد قدیری"