هدایت شده از سپاه ایران
🔷داعش در کوهستانهای عراق در حال تجدید قوا است
🔸فرماندهان نیروهای کُرد عراق هشدار دادند گروه تروریستی مرحله تجدید قوای خود را به اتمام رسانده و ناآرامیهای اخیر در این کشور، این منطقه را به بهشتی برای داعشیها تبدیل کرده است.
🔸یکی از آژانسهای امنیتی کردستان عراق: داعش میتواند از اعتراضات و ناآرامیها در عراق بهره بگیرد و «اگر ناآرامی سیاسی وجود داشته باشد، برای داعش مانند بهشت یا کریسمس زودهنگام است.
به سپاه ایران بپیوندید👇
🆔 @sepahiran313
#سپاه_پاسدار_انقلاب_است
🔻آیت الله مصباح یزدی امروز در دیدار جمعی از طلاب خراسان:
◽️ صادقانه عرض می کنم بنده اطاعت از رهبر انقلاب و جاروکشی منزل ایشان را برای خود #افتخار میدانم. این نعمت به قدری عظیم است که در طول تاریخ اسلام، نظیر این آن را در جایی نمیشناسم.
◽️مانند امام راحل و رهبر معظم انقلاب درعالم سراغ ندارم که توانسته باشد این چنین خدماتی به ایران و عالم اسلام کرده باشد، جز یک کس را احتمال می دهم و آن هم خواجه نصیرالدین طوسی است.
◽️خواجه نصرالدین با پذیرش مسئولیت در زمان هلاکو خان، زمینه ساز سقوط حکومت ۵۰۰ ساله بنیعباس و ظهور شیعه شده است. در آن زمان حکومت شیعهای فراهم نبوده، ولی درایت ایشان باعث شد، این حکومت سقوط کند.
◽️اصول نظام اسلامی با نظام های دیگر که درجهان حکومت می کنند تفاوت اساسی وجود دارد و آن تفاوت در بحث #پذیرش_مسئولیت به عنوان واجب شرعی است.
◽️دیگران برای رسیدن به مقام و پست خود را وسیلهای برای بهرهوری میدانند، ولی در اسلام پذیرش مسئولیت تکلیف شرعی است و حتی لازم است از آبروی خود بگذرد و اگر واقعا تشخیص بدهد وظیفه اش است و کوتاهی کند، خلاف شرع مرتکب شده و حتی ترک واجب اجتماعی کرده است.
◽️اگر کسی به دلایل مختلف، توان پذیرش مسئولیت را ندارد و یا میداند اگر مطلبی را اشتباه بگوید باعث وهن میشود، این چنین فردی نه تنها خدمتی به نظام و جامعه نکرده، بلکه باعث خیانت و آبروریزی آن مقام و جایگاه می شود.
◽️پذیرش مسئولیت خبرگان رهبری امانت سنگینی است و باید از خدای متعال خواست هر کسی این مسئولیت را قبول می کند، در این مسیر گرفتار خطا نشود تا آبروی این پست محفوظ بماند.
⭕️ رستم کجا و مشاور فرهنگی رئیس جمهور کجا!
✍️ حسام الدین آشنا، مشاور به ظاهر فرهنگی حسن روحانی با انتشار عکسی از میز تزیین شده دیدار روحانی و نخست وزیر ژاپن با هندوانه، طی توییتی نوشته است: «یکی از دستاورهای مهم و البته قابل تامل سفر به ژاپن این تصویر بود!! تصویری که نشان داد، برد فرهنگ و تعامل ما بسیار بیشتر از برد موشکهایمان بوده و هست!!!»
این چهره امنیتی سابق در آستانه انتخابات خواسته یکبار دیگر دو قطبی موشک و مذاکره راه بیاندازد و تا شاید همچنان روزنه ای برای رفتن دوستانش به مجلس شورای اسلامی باقی بماند. اما واقعیت این است که اشکال و ضعف امثال آشنا اساسی تر از این ظاهر سیاسی است.
فرهنگ ایرانی و اساسا هر فرهنگی را باید به صورت مجموع دید. یعنی فرهنگ ایرانی علاوه بر شب یلدا، در کنارش آرش کمانگیرها و رستمها را هم داشته که هیچگاه در برابر دشمنان ایران سرخم نمیکردند و در برابر واسطه های دشمن نیز مقتدر و زیرک بودند. ضمن اینکه آن روز نیز کمان و شمشیرشان نقش موشک های امروزی را داشته است. البته از امثال آقای آشنا که تئورسین حذف اقتدار کشور در افکار عمومی هستند، انتظار درک و شباهت داشتن به رستم و آرش کمانگیرها خیلی سخت است. اساسا جنس این دو طیف خیلی با هم فرق دارد. رستم کجا و آشنا کجا!
مساله بعدی این است که روزگاری هاشمی رفسنجانی نیز گفته بود که «دنیای فردا دنیای گفتمان هست نه موشک» بعدها با ظهور داعش و اقدامات تروریستی در تهران و برخی شهرهای کشور خیلی زود معلوم شد که مرحوم اگر خائن نبوده حداقل بسیار سادلوحانه دنیای امروز را تفسیر کرده است.
طی ماه های گذشته نیز که آشنا و دوستانش در به در، کشور به کشور، واسطه به واسطه به دنبال راضی کردن آمریکا برای بازگشت به برجام و رسیدن به چندتا گلابی و سیب معمولی در برجام بودند، تجربه نشان داد که موشکها و اقتدار چگونه در ازای آزادی جاسوسان آمریکایی میلیاردها دلار پول به کشور باز می گرداند و حتی فروش نفت ایران را ضمانت می کند. کافیست داستان سرقت نفکش ایرانی توسط انگلیس و پاسخ مقتدرانه سپاه به این اقدام را یکبار دیگر مرور کنیم.
البته آقای آشنا خودش هم میداند که نخست وزیر ژاپن به خاطر هندونه خوردن با روحانی پشت میز ننشسته است، بلکه هندوانه مذکور در واقعه هندوانه نیست بلکه فقط یک پوست خربزه است که میخواهند زیر پای دولت ایران بیاندازند تا سریع سر بخورد و درست بیافتد وسط میز مذاکره با ترامپ تا بعد از هسته ای، موشک ها را هم تحویل آمریکا بدهیم. البته از خود آقای شینزو آبه هم اگر بپرسند خواهد گفت که اگر موشک ها نبود، خبری از هندوانه و دورهمی با روحانی هم نبود!
خلاصه اینکه حسام الدین ها، اساسا به دلایل ذات درونی نمیتوانند امثال رستم و آرش کمانیگرها را درک کنند و یا جزیی از فرهنگ ایرانی بدانند. این افراد نه تنها جرات شباهت داشتن به رستم ها را هم ندارند بلکه از بازخوانی این قسمت از فرهنگ و تاریخ سلحشوری ایران نیز در این شش سال گذشته واهمه دارند.
اما انتخابات آتی فرصت خوبی است که متزلزلین در برابر دشمن بروند و افرادی از جنس رستم و آرش کمانگیرها سرکار بیایند. مردم ایران اساسا از آدم های شجاع و با دل و جرات خوششان میآید.
مهدی جهان تیغی
هدایت شده از سیاست بدون خط خوردگی
🔴🔴مجلس #صالح میتواند اثر بگذارد
مقام معظم رهبری؛
یک مجلس صالح و سالم و قوی میتواند بر عملکرد همه ی دستگاه های کشور اثر بگذارد
بر عملکرد #دولت،
بر عملکرد #قوه_قضائیه
حتی بر عملکرد #نیروهای_مسلح
میتواند اثر بگذارد.
مجلس #قوی، مجلس #صالح، مجلس #سالم، یک چنین وضعی دارد.
خب، این مجلس را کی میتواند تشکیل بدهد، جز #مردم؟؟
دشمن این را نمیخواهد.
#مجلس_اصلح_و_انقلابی
#درست_انتخاب_کنیم.
@siasiland