💠 «اللَّهُمَّ أَعِنِّی فِیهِ عَلَی صِیَامِهِ وَ قِیَامِهِ وَ جَنِّبْنِی فِیهِ مِنْ هَفَوَاتِهِ وَ آثَامِهِ وَ ارْزُقْنِی فِیهِ ذِکْرَکَ بِدَوَامِهِ بِتَوْفِیقِکَ یَا هَادِیَ الْمُضِلِّین»
💠 «خدایا یارى كن مرا در این روز بر روزه گرفتن و #شب_زنده_داری و بركنارم دار در آن از بیهودگى و گناهان و روزیم كن در آن یادت را براى همیشه به توفیق خودت اى راهنماى گمراهان»
🔸زمانسنجِ بیرونی ما، آمد و رفت شبانهروز را درک میکند؛ دقایق و لحظاتی که بیوقفه و پی در پی میآیند و میروند. اما چه میشود که گاهی زمان تند تند میگذرد ولی گاهی به شماره میافتد و گویی اصلاً متوقف میشود! انسانها علاوه بر زمانسنج بیرونی، زمانسنج درونی هم دارند که « #حال» آنها را میسنجد. گاهی خوشحالند و گاهی غمگین و...
🔸حال خوش انسان در سحرگاهان و آن نشاط وصف ناشدنیِ توأم با هوشیاری و آگاهی در دیگر اوقات شبانهروز بدست نمیآید. از این روست که شب، بهار مؤمن است.
✳️ کسی که شبها از وقتگذرانی پای فیلم و سریال و فضای سایبر کناره میگیرد؛ و بعد از اقامه نماز عشاء در بهترین ساعاتی که میتواند انرژی جسم خود را تأمین نماید، (مابین ۱۰ تا ۲ شب) میخوابد. سپس یک ساعت از شب را در محفل انس خصوصی با خدا سپری کند؛ با آرامشی وصفناشدنی که نمیتواند با کسی تقسیمش کند و بگوید وقتی سر خود بر روی مهر میگذارد چه حسی به او دست میدهد؛ بعد از آن حالِ بهجت و سرخوشی که حس میکند دیگر نیست، بعد از نماز صبح میتواند به مطالعه وکار و ورزش بپردازد.
📷 yon.ir/7qT1A
✅ گرچه توفیق نماز شب و مناجات سحرگاهان، دعوتیست از سوی خدا؛ اما اگر میخواهیم در زندگی، انسانِ مقاوم و محکمی باشیم و فرو نریزیم، باورهایمان دستخوش تغییر نشود و با اندک پستی و بلندی در برابر مشکلات جا نزده و کوتاه نیاییم؛ و اگر میخواهیم علم و معرفت از درونمان بجوشد، راهش از نماز شب میگذرد. اغلب رزمندگان در دفاع مقدس به اقامه این نماز مقید بودند. پس پُر بیراه نیست که هرکس در علم، معرفت، حکمت و مجاهدت به درجات بالا رسیده است، ردپایی از تهجد و شبزندهداری در سیره او دیده میشود.
▫️شرحی بر دعای روز هفتم ماه رمضان - برگرفته از جلسه ۳۴۷ #کلبه_کرامت در خرداد ۹۱
💻 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/556
📡 @andishkadehrahmat
✴️ یونسکو و سیاستهای آن، مشکل اصلی است نه صرفاً #سند۲۰۳۰!
#جولین_هاکسلی
#یونسکو
#طبیعت_گرایی
📡 @andishkadehrahmat
📸 yon.ir/EfPOy
🔴 مذهب بدون وحی، مبانی نظری اقدامات یونسکو!!
📓 در گزارش چهلصفحهای یونسکو که در سال ۱۹۷۶ به مناسب سیسالگی یونسکو و با محوریت #جولین_هاکسلی به پانزده زبان مختلف منتشر شد، تفکرات او به صورت مبسوط شرح داده شده است.
📕 هاکسلی برای تشریح و تفسیر بیشتر عقاید خود در سال ۱۹۲۷، کتابی با عنوان «مذهب بدون وحی» که از لحاظ فلسفی بسیار قابل اهمیت است، تألیف میکند.
📖 مبانی فلسفیای که بعدها به عنوان مبانی نظری اقدامات یونسکو در حوزه آموزش، علم و فرهنگ قرار گرفت.
📡 @andishkadehrahmat
#انیمیشن_شناسی
🌀 انیمیشن پنی کوچولو که خیلی معروفه، در ایران هم دوبله شده و عروسکاش هم فروخته میشه!!
شخصیت اصلی این انیمیشن، یه اسب کوچک صورتیه که مدام دنبال این اسب با دُم رنگینکمانی میکنه که محصول آمریکاس!! دم و موی این اسب آمریکایی، از نماد پرچم همجنسبازان گرفته شده است!
#قوم_سدوم
📡 @andishkadehrahmat
🔴بچمو بفرستم #کلاس_قرآن یا #کلاس_زبان؟؟ 😉☝️
🔷بعد از یادگیری سواد خواندن، اولین کتابی که کودک مسلمان باید یاد بگیرد، قرآن است... اما متاسفانه، پدر و مادرها اول به کلاس انگلیسی و رباتیک و ... میفرستند...اول باید قرآن یادبگیرد بعد کتاب های دیگر....
#کلاس #کودک #نوجوان #مدرسه
✅👉 @andishkadehrahmat
📣📣 به اطلاع مربیان می رسانیم
به فضل الهی ، جلسه تربیت مربی حکمت و استراتژی کودک و نوجوان
📆 امروز ۲شنبه ، ۲۳ اردیبهشت
⏰ ساعت ۱۶ الی ۱۷:۳۰ ، برگزار خواهد شد .
✅ رأس ساعت ذکر شده ، در خدمت همه مربیان هستیم .
✴️ @andishkadehrahmat
✍ اختیار کافی داشتید، اما...!
⭕️ حسن روحانی در دیدار فعالان سیاسی، گفته:دولت از اختیارات کافی برخوردار نیست !!!!
حسین شریعتمداری در روزنامه «کیهان» نوشت:
🔸شنبه شب هفته جاری-۲۱ اردیبهشت ماه ۹۸- جناب آقای روحانی، در ضیافت افطاری که با حضور جمعی از فعالان سیاسی برگزار شده بود بیآنکه به مسئولیتهای بر زمین مانده دولت برای مقابله با مشکلات موجود اشاره کنند، علت اصلی مشکلات را در فقدان اختیارات رئیسجمهور دانسته و گفتهاند:«وقتی از دولت سؤال و مطالبهای میشود باید از طرف دیگر بررسی شود که دولت چه مقدار در حوزههای مورد سؤال دارای اختیار بوده است به طور مثال اگر در خصوص سیاست خارجی، فرهنگ و یا فضای مجازی از دولت سؤال و مطالبهای میشود، باید ببینیم که دولت چقدر در این حوزهها اختیار دارد. باید در حد توان و در حوزه اختیارات رئیسجمهور از دولت مطالبه داشت». در این باره اشاره به چند نکته ضروری به نظر میرسد؛
1️⃣انتظار این بود- و هنوز هم هست- که آقای رئیس جمهور به جای کلیگویی، دقیقا میفرمودند که کدام اقدام را برای حل کدام مشکل انجام داده و یا در دست اقدام داشتهاند که نبود اختیارات لازم مانع از انجام آن شده است؟! مثلا کدام لایحه را برای حل و فصل فلان مشکل موجود به مجلس ارائه داده و یا کدام تصمیم را اتخاذ کرده بودند که فقدان اختیارات کافی باعث توقف آن شده است؟! یافتن این موارد در کارنامه دولت کار دشواری نیست، بسمالله! حداقل چند نمونه از آن را برای افکار عمومی توضیح بدهید! مثلا برای مقابله با گرانی لجام گسیخته، تورم، بیکاری و ...کدام گام را برداشته بودید؟!
2️⃣جناب روحانی در تمامی طول چهل سال گذشته یکی از مسئولان بلندپایه نظام بودهاند، بنابراین نمیتوانند ادعا کنند که از ساز و کارهای قانونی جمهوری اسلامی ایران بیخبر بودهاند و سؤال این است که وقتی میدانستید رئیسجمهور- به قول خودتان- برای انجام وظایفی که قانون اساسی بر عهده او گذارده است، اختیارات لازم و کافی ندارد! چرا برای تصدی پست ریاست جمهوری نامزد شدید؟!
3️⃣ باید از آقای رئیسجمهور پرسید که آیا این جملات را به خاطر دارید؟! مگر جنابعالی نبودید که در تبلیغات انتخاباتی خود میفرمودید: «واللهالعلی العظیم (قسم جلاله) اگر مشکلات این کشور که بسیار و بسیار و بسیار پیچیده است، راهحل نداشت کاندیدا نمیشدم. بدانید برادران و خواهران عزیز، همه آنهایی که کلید را تکان دادید، واقعاً برای این قفلها کلید وجود دارد»!آن قسم جلاله با اظهارات شنبه شب شما که ریشه مشکلات را در نبود اختیارات کافی میدانید چگونه قابل جمع است؟!
4️⃣فرض محال که محال نیست؟ هست؟! حالا فرض میکنیم که جنابعالی با وجود چند دهه مسئولیت مطرح در جمهوری اسلامی و علیرغم قسم جلالهای که یاد کرده بودید، بعد از حضور در جایگاه ریاست جمهوری، تازه متوجه شدید که رئیسجمهور برای حل مشکلات، اختیارات کافی ندارد! خب، چرا برای بار دوم هم نامزد شدید و باز هم برای حل مشکلات موجود همان وعدههای غلیظ و پر رنگ را تکرار کردید؟!
🔸جناب روحانی، رئیسجمهور محترم! همه آنچه به آن اشاره شد و فقط مشتی از خروارها و اندکی از بسیارهاست و به وضوح نشان میدهد که اظهارات حضرتعالی درباره نبود اختیارات کافی قابل قبول نیست و علت بر زمین ماندن وعدههایی که دادهاید هرچه باشد فقدان اختیارات نیست! فقط نیم نگاهی به راهی که طی ۶ سال گذشته پیمودهاید بیندازید. تقریباً تمامی پیشبینیهای منتقدان دلسوز درباره سرانجام خسارتبار راهی که در پیش گرفته بودید به حقیقت پیوسته است ولی جنابعالی بسیاری از آن پیشنهادات را نه فقط نادیده گرفتید، بلکه پیشنهاددهندگان را با انواع تهمتها و اهانتها نواختید! آیا غیراز این است؟!
🔸جناب آقای روحانی سخن جنابعالی که آن را با قسم جلاله همراه کرده و میفرمودید؛ همه مشکلات راهحل دارد، سخن قابل قبولی است و حضرتعالی برای پیمودن این راه «اختیار لازم» را داشتید ولی با عرض پوزش این سؤال در میان است که آیا «توان لازم» را هم داشتید!
📡 @andishkadehrahmat
☑️ در سال های اخیر اگر دولت بجای صرف تمامی انرژی خود برای جلب نظر #FATF و ساعتها مذاکرات بیخاصیت با آمریکا و 5+1، به سمت پیمانهای پولی دوجانبه، کاهش وابستگی به #نفت و در یک کلام #شکستن_ارزش_و_آقایی_دلار حرکت کرده بودیم امروز دچار #جنگ_ارزی و تبعات اقتصادی آن بر معیشت مردم نبودیم و میتوانستیم آمریکا را تا مقدار زیادی در به کارگیری سلاح دلار در #جنگ_اقتصادی، خلع سلاح کنیم.
⭕️ @andishkadehrahmat
✨ هو الرزاق
✴️ خط مشی بیع
✍ محصول انفاق چیست ؟ بِرّ و برکت
شرطی که فرآیند مبایعه را منعقد می سازد "انفاق" است که از رزقی است که پس از مبادله نصیب می شود .
❇️ ضرورت این امر از اینجا نشات می گیرد که کبر ، حرص و حسد زمینه ی ایجاد حب دنیا ایت و به دلیل آن که
" حب الدنیا " در راس تمام خطایا قرار دارد ، لذا برای طهارت باطن ، تزکیه قلب ضروری بوده و بر این ترتیب جهت نفی ذبح حب الدنیا ، انفاق الزام می یابد .
👈 انفاقی که یکی از ثمرات آن ، رسیدن فرد به مقام " بِرّ " می باشد.
✅ مقام بِرّ ، همان مقامی است که فرد پس از تحقق متعلقات هفت گانه ی ایمان ، آن هنگام که مال خود را به سبب تحصیل محبت خدا به خویشان و یتیمان و فقیران و در راه ماندگان و سائلان می دهد و در راه آزاد کردن بندگان صرف می کند و نماز را به ما می دارد و زکات ماحصل خویش را پرداخت می نماید و بر وفای به عهد خویش استوار می ماند هنگام کارزار ، در وقت تنگدستی و سختی روزگار ، صبر و شکیبایی پیشه می نماید و در زمره متقیان حقیقی محسوب شده و به مقام " بِرّ " نائل می گردد .
ادامه دارد ....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
✴️ ۲شنبه ها :
#الگوی_ایرانی_اسلامی_معیشت
🔅اندیشکده رحمت
🌼 @andishkadehrahmat
🔹 تبلیغات کشورهای مخالف همجنسگرایی در لندن ممنوع شد!
بر این اساس از این پس کشورهای قطر، امارات، عربستان، یمن، ایران، افغانستان، سومالی، برونئی، نیجریه، سودان، موریتانی و غیره حق تبلیغ روی وسایل نقلیه عمومی لندن را نخواهند داشت.
@dachstudien
♻️ @andishkadehrahmat
اندیشه جو
🔹 تبلیغات کشورهای مخالف همجنسگرایی در لندن ممنوع شد! بر این اساس از این پس کشورهای قطر، امارات، عرب
📛 ۲۴کشور متمدن، به رسم زشت ۴هزار سال قبل یه قوم نفرین شده، یعنی همجنسبازی وجهه قانونی و رسمی میدهند. صدا از دیوار در میاد، از وزارت خارجهی ما در نمیاد!
ولی شهرداری لندن به خودش حق میده کشورهای مخالف همجنسبازی، از جمله ایران رو از تبلیغ در لندن منع کنه!
https://twitter.com/M_Hajarr/status/1126921125341036544?s=19
#تمدن_لواط
♻️ @andishkadehrahmat