7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥⭕ سخنان خفتبار، ذلیلانه و خلاف امنیت ملی توسط مالهکش بزرگ #برجام در تلویزیون
آقای عراقچی! کسانی که قبل از اخراج و تبعید از وطن باید اول محاکمه شوند، آنانی هستند که خون این ملت را به شیشه کرده و مشغول حیف و میل بیت المال هستند:
حامیان حقوقهای #نجومی؛
تحمیل کنندگان #خسارت_محض #برجام که علاوه بر تضعیف عزت ملی و استقلال کشور، ضررهای مالی غیرقابل محاسبهای به صنعت هستهای کشور وارد کردند؛
مدیران نالایق و ناکارآمدی که تفکرات لیبرالی آنان عرصه را بر ملت تنگ کرده است؛
مسئولان غربزدهای که چند سال است #معیشت مردم را گروگان گرفته و پس از ننگنامه #برجام در پی تحمیل خفت دیگری به نام #FATF هستند
و...
مشکل مردم ایران دزدها و حامیان دزدها هستند نه برادران و خواهران مظلوم افغانستانی.
جناب عراقچی !!
از این همه وقاحت خجالت بکشید .
سخنان عراقچی #خلاف_امنیت_ملی کشور بوده و شورای امنیت ملی ضمن احضار او ، باید شدیدا با او برخورد کند .
⭕️ @andishkadehrahmat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایران_یعنی_سید_علی_خامنه_ای
▫️استاد حسن عباسی - قم- ۹۷/۱۱/۱۲
💠 @andishkadehrahmat
✍ مالیات؛ حکمرانی طاغوتی _ بخش دوم
• «مالیات مبلغی است که افراد و یا مؤسسات برای تأمین بخشی از هزینهها و تحقق برخی از اهداف دولت میپردازند و معمولاً متناسب با میزان درآمد و یا ثروت آنها تعیین میگردد. مالیات یک پرداخت اختیاری از طرف افراد به دولت نمیباشد، بلکه پرداختی اجباری و قانونی است.»(فرهنگ حقوقی بلک، 1979، ص1307) مالیات به واسطه تصمیم حاکمیت، تعیین و از مردم أخذ میگردد و رضایت آنها لحاظ نمیشود. این درحالی است که اموال مردم محترمند و نمیتوان چنین اصل مهمی را نادیده گرفت. این مسئله موجب شده، بسیاری از صاحبنظران دنیا با مالیات مخالف باشند اما گروهی ترجیح دادند با پاک کردن صورت مسئله و توجیه تراشی، آن را طبیعی و ضروری جلوه دهند. برای مثال عدهای از همین افراد برای اثبات مالیات، اصرار دارند آن را یگانه منبع مالی حکومتها معرفی کنند. اما باید توجه داشته باشیم، در واقعیت منابع مالی حکومتها محدود به مالیات نیست و از تنوع برخوردار است.
• هر چند بین اندیشهها و مکاتب مختلف، تفاوتهایی در طرحریزی زندگی بشر وجود دارد. اما با این حال نیاز به حکومت غالباً امری مشترک تلقی میگردد. یکی از لوازم برپانمودن آن، نیاز به بودجه مالی است. هر یک از این مکاتب به فراخور اینکه حاکمیت چه چارچوب وظایفی برعهده دارد، انواع مخارج مربوطه را تعیین میکند و متناسب با این هزینهها، منابع مالی مورد نیاز مشخص میشود.
• در نصوص، برای مفهوم مالیات ما به ازایی نمیتوان یافت.(حتی واژهای که تا حدودی این مفهوم را دربربگیرد، هم وجود ندارد.) اگر تعیین و ستاندن مالیات جزء حکمرانی اسلامی به شمار میآید، چطور میشود اسلام را برنامهی کامل و جامع زندگی بدانیم اما نه تنها هیچ ضابطهای از سوی شارع مقدس برای آن وجود نداشته باشد بلکه اصل آن هم از قلم بیفتد؟ بله؛ مالیات نه تنها وجهه شرعی ندارد. بلکه در زمره غصب قرار گرفته و نقطه مقابل برنامه اسلام برای حکمرانی است.(لازم به ذکر است در روایات از نوعی مالیات به نام «عشور»، شدیداً انتقاد شده است و عشریهبگیران، در ردیف دائمالخمرها و محتکران قرار داده شدهاند.)
• چطور ممکن است، عدهای حق و شایستگی حکومت بر مردم را داشته باشند، اما منابع مالی لازم برای حکمرانی از جانب خداوند تعریف و درنظرگرفته نشود؟ با بررسی آیات قرآن کریم و روایات، میتوان به ساختار منابع مالی حکومت اسلامی دست یافت. جهت آشنایی اجمالی، این ساختار از سه بخش تشکیل میشود:
1. بیت المال المسلمین
2. زکات حکومتی
3.بخشی از انفال
بیت المال، از خراج و جزیه های گردآوری شده، تشکیل میگردد. صدقه حکومتی یا به عبارتی زکات حکومتی نیز شامل خمس فایدههای مالی، زکات ظاهری اموال و فطریه است. انفال هم به اموال اختصاصی امام میگویند. حکومت اسلامی با این موارد، به خوبی میتواند جامعه را اداره کند.
• هدف از #انقلاب_اسلامی این نبود که صرفاً افراد دارای مناصب حکومتی جابهجا شوند، بلکه قرار بود مدل اداره جامعه کاملاً تغییر کند و احکام اسلامی تحقق یابد. از این رو، ما باید به دنبال تحول گسترده در مناسبتهای حکومتی میبودیم و با توجه به آرمانها در شیوه حکمرانی، نهادها و ساختارها بازنگری میکردیم. متأسفانه جریان انقلابی به دلایل مختلف از این صحنه غافل شد، و به میدان نیامد. مسلماً عدهای این فضا را اشغال کرده و برنامههای سکولار مدنظر خودشان را پیاده کردند. یکی از این برنامهها، بقای اصل مالیات و پروراندن ابعاد قانونی و اجرایی آن بوده و تا به حال ارادهای جدی برای تاسیس ساختار منابع مالی اسلامی شکل نگرفته است.
• در کشور دو قانون با موضوع مالیات وجود دارد: تصویب قانون مالیاتهای مستقیم به سال 1345 بازمیگردد(که تاکنون چندین بار از سوی مجلس اصلاحاتی در آن شده است) و قانون مالیات بر ارزشافزوده در سال 1387 تصویب شده است. هر دو قانون با همان معیارها و ادبیات غربی نوشته شده و منقطع از انگارههای وحیانی است. مایه شگفتی است که با وجود برنامه اساسی اسلام برای تامین مالی حکومت، به نسخههای غربی رو آوردهایم؟ مگر بنایمان این بود که حکومت ما، حکومت متعارف باشد؟ آیا مسئولان کشور به سنجههای غربی بیشتر از سنجههای اسلامی باور و اعتماد دارند؟ آیا آنها الگوهای غربی را کارآمدتر از الگوهای اسلامی میبینند؟
🚩 مطالبه جنبش:
سازمان مالیاتی کشور بایستی برچیده شود و دو قانون مالیاتی باید حذف گردند. البته طبیعی است که ساختار فعلی تا اجرای کامل ساختار آلترناتیو باید تداوم یابد.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
✴️ ۵شنبه ها :
✊ #جنبش_مردمی_احیاء_زکات
🔅 اندیشکده رحمت
🌼 @andishkadehrahmat
💠وزیر خارجه ایران «قاسم سلیمانی» است
🔆باربارا اسلاوین کارشناس شورای آتلانتیک در نشست CSIS از برایان هوک پرسید: آیا حاضرید بدون پیش شرط با «محمد جواد ظریف» ملاقات کنید؟
🔶هوک پاسخ داد: وزیر خارجه ایران قاسم سلیمانی است و ما در دام توجه کردن به آنچه که ظریف می گوید نمی افتیم .
📡 @andishkadehrahmat
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺داریوش سجادی: بین ایران و آمریکا «چیکن گیم» برقرار است
تحلیلی گر مسائل سیاسی در برنامه سلام صبح بخیر:
🔹در نظام بین الملل آنچه که تعیین کننده حقوق شماست، میزان قدرت شماست/ بین ایران و آمریکا «چیکن گیم» برقرار است به این معنی که دو ماشین به سرعت به سمت یکدیگر میروند و هرکه بترس و زودتر کنار بکشد باخته است .
♻️ @andishkadehrahmat
4_5956469506057438843.mp3
2.67M
🎙 بشنوید | تحلیل استاد حسن عباسی از حضور ناو لینکلن در خلیج فارس
🔺دلیل فشارهای اخیر به ایران، پروژه معاملهی قرن است.
🔺مدیران نالایق و دوتابعیتی را از کشور بیرون میکنیم نه برادران افغانستانی را.
#جنگ_نمیشود_مذاکره_نمیکنیم
▫️ساعاتی قبل - مراسم سالگرد شهید مدافع حرم جواد اللهکرم
▫️۹۸/۲/۱۹
♻️ @andishkadehrahmat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | شعر معنیدار روز گذشته رهبرانقلاب:
⛔ آب طلبنکرده همیشه مراد نیست! گاهی بهانهایست که قربانیات کنند!
♻️ @andishkadehrahmat
🔸غيبت آیت الله مکارم شیرازی در لحظات پس از افطار شبكه سه
🔹در طول سال های متمادي، در لحظات پس از افطار بیانات آیت الله مکارم شیرازی از شبکه سوم سیما پخش می شد اما بر خلاف رویه معمول امسال خبری از پخش این آیتم در صداوسیما نیست.
چندی پیش آیت الله مکارم شیرازی در فتوایی شرکت در برخی برنامه های صداوسیما به ویژه برنده باش را حرام اعلام کرده بود.
🔹این فتوا با واکنش های مختلفی مواجه شد و در نهایت منجر به خارج شدن برنامه مورد علاقه رئیس شبکه سه از کنداکتور این شبکه شد .
👇
@andishkadehrahmat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تو دهنی محکم بچههای دهه هشتادی به کسانی که دنبال اجرای سند ننگین 2030 و تربیت سربازان ایرانی برای غربیها هستن
اینجا مدرسهی انقلابه، ما هم فداییان رهبریم💪
❇️ @andishkadehrahmat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعاء اليوم الرابع من شهر رمضان
🔘 بصوت الشيخ عبد الحي آل قنبر
✴️ @andishkadehrahmat
اندیشه جو
دعاء اليوم الرابع من شهر رمضان 🔘 بصوت الشيخ عبد الحي آل قنبر ✴️ @andishkadehrahmat
💠 «اللَّهُمَّ قَوِّنِی فِیهِ عَلَی إِقَامَةِ أَمْرِکَ وَ أَذِقْنِی فِیهِ حَلاَوَةَ ذِکْرِکَ وَ أَوْزِعْنِی فِیهِ لِأَدَاءِ شُکْرِکَ بِکَرَمِکَ وَ احْفَظْنِی فِیهِ بِحِفْظِکَ وَ سِتْرِکَ یَا أَبْصَرَ النَّاظِرِین»
💠 «پروردگارا! مرا به برپا داشتن امرت قوت ده، و شیرینی و حلاوت ذکر و یاد خویش را به من بچشان، و به کرم و بخشش خود راه اداء شکر و سپاست را به من الحاق کن، و مرا با پوشش خود نگهبان باش. ای بیناترین بینایان»
🔸در ماه رمضان از خدا بخواهیم که به ما #قوه_عبادت بدهد که خضر (ص) نیز در دعای کمیل چنین دعایی میکند: «قَوّ عَلی خِدمَتِکَ جَوارحی»
🔸در نگاه اسلام، جسم و تن آدمی همچون مرکبیست که میباید سوارِ روح را به سر منزل مقصود برساند. این مرکب باید راهور، قوی و تندرست باشد اما چون فانیست (و بقاء از آن روح و نفس است) باید هر لحظه آمادهی عبور از آن باشیم.
🔸خدای اسلام -برخلاف مسیحیت و یهود- خدایی است که غیر از خالق بودن، مربی نیز هست. باغبانیست که خود کاشته، خلق کرده و خود نیز گلآرایی میکند و میپروراند؛ (ربوبیت میکند.) خضر(ص) سه بار خدا را به نام « #رب» میخواند؛ که ای پرورانندهی من! همهی اعضا و جوارح مرا برای تحقق چهار امر، قوت ده:
۱- نظام خدمت به خدا «قَوّ» (علی خدمتک جوارحی)
۲- نظام عزیمت به سوی خدا
۳- نظام خشیت از خدا
۴- نظام مداومت در این سه امر
✅ تا با این چهار نظام بتوانم تن و جانم را در میدانهای پیشتازان به سوی تو برانم؛ و در زمرهی شتابندگان، به سویت بشتابم؛ و در صف مشتاقانِ اشتیاق تو، تقربت را بجویم؛ و چون نزدیک شدن مخلصان به تو نزدیک شوم و مانند اهل یقین از تو خوف داشته باشم. (فرازی از دعای کمیل)
▫️شرحی بر دعای روز چهارم ماه رمضان - برگرفته از جلسه ۶۶ #کلبه_کرامت با موضوع «جامعه ورزیده» (در مهر ۸۶):
💻 kolbeh-keramat.ir/Sessions/Single/471
✴️ @andishkadehrahmat
✅ مهمانی خداوند کریم و توانا
🔶استاد علی صفایی حائری:
ميهمانىاى كه خدا در اين ماه براى ما دارد، ضيافتى است كه هماهنگ با آگاهى و كرامت و قدرت ميزبان است. هر چقدر ميزبان آگاهتر به من و نيازهاى من باشد و كريمتر و نيرومندتر و تواناتر، ضيافتش هم اوج بيشترى مىگيرد.
خدايى كه تمامىنيازهاى انسان را مىشناسد و تمامىابعاد او را مىداند و اين كرامت و قدرت هم در او هست، اين ضيافت را به پا داشته تا به تمامى ابعاد ما در اين ماه رزق بدهد و همين است كه فكر و تخيل و عقل و روح و تمامى بدن ما بايد در اين ماه رمضان رزق بگيرد و از اين ضيافت سرشار شود.
📚 #بهاررويش (مروری بر دعاهای ورود و وداع ماه #رمضان ) صفحه 18
❇️ @andishkadehrahmat