📕 #دنیای_سوفی را بچههای ما باید بخوانند .
🔹 دوازدهمین غرفهای که امسال رهبر انقلاب به آن سر زدند، انتشارات هرمس بود.
سپس غرفهداران ، کتاب " دنیای سوفی " را به رهبر انقلاب نشان دادند .
✅ حضرت آقا فرمودند « این کتاب را بچههای ما خوب است بخوانند.»
📚 کتاب دنیای سوفی، یک رمان دربارهی تاریخ فلسفه است. از این قبیل، کتاب لذات فلسفه نیز قبلا مورد اشارهی رهبر انقلاب قرار گرفته؛ از جمله در دیدار اعضای مجمع عالی حکمت اسلامی در سال ۹۱.
◀️ رهبر انقلاب در دیدار معلمان و اساتید خراسان شمالی در سال ۹۱ نیز، به طور ویژه بر روی آموزش فلسفه به کودکان تاکید کردند:
🌺 «برخی تصور میکنند فلسفه به معنای یک چیزِ قلمبه سلمبهای است که یک عدهای در سنین بالا به آن توجه میکنند؛ این نیست. فلسفه ذهن را به فهمیدن و تفکر کردن عادت دادن است؛ این از اول باید به وجود بیاید. اگرچه محتوا هم در همین فلسفهی کودکان حائز اهمیت است، اما عمده شیوه است؛ یعنی کودک از اول کودکی عادت کند به فکر کردن، عادت کند به خردورزی؛ این خیلی مهم است.»
#هر_روز_یک_کتاب
(به بهانه آغاز سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب)
✴️ @andishkadehrahmat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 انتشار نخستینبار
📹 ببینید| سخنرانی مهم امروز رهبرانقلاب درباره کنکور و انتقاد به آموزشگاههای کنکور
🌐 @andishkadehrahmat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معلم_دانش_استراتژی
تقدیم به استاد عزیز ، استاد حسن عباسی.
معلمی راه و شغل انبیاست،
معلم هدایت گر جامعه به سمت الله است.
#استاد_حسن_عباسی
#معلم_انقلابی
📡 @jdale_ahsan
✴️ @andishkadehrahmat
🎨دلیل احترام و تجلیل و تکریم #معلم توسط رهبر انقلاب چیست؟
🚦این كه ما برای معلم احترام قائلیم و بنده به معنای حقیقی كلمه معلم را تجلیل و تكریم میكنم، تعارف نیست؛ این برای خوشایند زید و عمرو نیست؛ این واقعیت است و مبتنی بر این فلسفه است. معلم، چه بخواهند، چه نخواهد رتبهی بالا و عالیای دارد و در حساسترین نقطه ایستاده است. ۱۳۸۶/۰۲/۱۲
#روز_معلم
@andishkadehrahmat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نماهنگ/
اجرای سند ٢٠٣٠ مطلقا مجاز نیست.
به بهانه دیدار دیروز فرهنگیان با رهبر انقلاب و تاکید مجدد ایشان بر رد پذیرش سند ٢٠٣٠
✳️ @andishkadehrahmat
✍ مالیات؛ حکمرانی طاغوتی _ بخش اول
• یکی از اموری که دین مبین اسلام اهتمام عظیم و تأکیدهای فراوانی به آن دارد، رعایت حرمت اموال مردم است. همانگونه كه خون مسلمان محترم است و شارع مقدس به هيچ وجه اجازه نمیدهد به جان و خون انسان تعرض شود؛ در مورد مال مسلمان هم به هيچوجه اجازه نداده و نمیدهد كسی به غير حق در مال ديگری تصرف كند. احترام مال مسلمان مثل احترام خون و عرض و آبروی اوست.
• به طور کلی تقیّد در حقالناس جزء سفارشات جدی اسلام است. تصرف در مال غیر(دیگران)، دلیل میخواهد خواه این تصرف کوچک و بسیار جزئی باشد خواه بزرگ و وسیع. خواه تصرفکننده، حاکم جامعه باشد خواه یک شخص عادی. امام علی(ع) برای فهماندن این موضوع برای مردم، تعبیرات جالبی دارند: و اللّه ِ لأَن أبِيتَ على حَسَكِ السَّعدانِ مُسَهَّدا ، أو اُجَرَّ في الأغلالِ مُصَفَّدا ، أحَبُّ إلَيَّ مِن أن ألقَى اللّه َ و رسولَهُ يومَ القِيامَةِ ظالِما لِبَعضِ العِبادِ ، و غاصِبا لِشَيءٍ مِن الحُطامِ ! ··· و اللّه ِ لو اُعطِيتُ الأقاليمَ السَّبعَةَ بِما تَحتَ أفلاكِها على أن أعصِيَ اللّه َ في نَملَةٍ أسلُبُها جِلبَ(خَملَةَ) شَعِيرَةٍ ما فَعَلتُهُ! به خدا سوگند اگر شب را بر روى خار سعدان بيدار بگذرانم، يا مرا بسته در غل و زنجير بر زمين بكشند، خوشتر دارم از اين كه روز قيامت با دست آلوده به ستم بر بندهاى و غصب چيزى از حطام دنيا خدا و رسولش را ديدار كنم ... به خدا سوگند اگر هفتاقليم با آنچه در زير آسمانهاست به من داده شود به اين شرط كه با ربودن پوست جوى از دهان مورى خدا را نافرمانى كنم، هرگز چنين نخواهم كرد! (خطبه 224، نهجالبلاغه)
• اساساً یکی از دلایل گرایش چشمگیر مردم به اسلام، همین موضوع احترام مال و جان مسلمان بوده و هست. مردم میدانند اسلام این اجازه را نداده که کسی به مال و جانشان تعرض کند. حکومت اسلامی نیز بر همین مبنا از مال و جانشان در برابر تجاوز، محافظت کرده و امنیت را برقرار میسازد. به طریق اولی نیز میدانند حکومت اسلامی تحت هیچ شرایطی، به اموال آنها دستدرازی نخواهد کرد. ناگفته نماند؛ علاوه بر مسلمانان، اهل ذمه نیز مال و جانشان محترم شمرده میشود. آنها با انعقاد معاهدهای در ازای پذیرش یکسری تعهدات، میتوانند در سایه حکومت اسلامی، زندگی کنند. از ناحیه داخلى، همه افراد ذمى در سراسر قلمروی اسلامى نسبت به هرگونه تجاوز و سوء قصد به جان، مال و ناموس و سایر حقوق مشروع و قانونى خود مورد حمایت حکومت اسلامى قرار میگیرند. از ناحیه خارجى نیز مسلمانان موظفند که در صورت تهاجم نیروهاى بیگانه به اهل ذمه ساکن قلمرو اسلامى، با تمام قوا به دفع تهاجم اقدام نمایند.
• موضوع احترام اموال به قدری مهم است که پیامبر خدا، به خود اجازه نمیدادند قیمت کالاها را تعیین نمایند. انس بن مالک چنین نقل میکند: در زمان رسول الله قیمتها افزایش یافت. مردم گفتند: ای رسول خدا! قیمتها بالا رفت، آنها(کالاها) را برای ما قیمتگذاری کن. حضرت فرمود: خداوند، قیمتگذار، سختگیر و روزیدهنده است، و من امیدوارم در حالی خدا را ملاقات کنم که حتی یکی از شما در خون یا مال، از من طلبی نداشته باشید. «غَلَا السِّعْرُ فِي المَدِينَةِ عَلَى عَهْدِ رَسُولِ اللهِ صلَّى الله عليه وسلَّم، فَقَالَ النَّاسُ: يَا رَسُولَ اللهِ غَلَا السِّعْرُ، فَسَعِّرْ لَنَا، فَقَالَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ: «إِنَّ اللَّهَ هُوَ الْمُسَعِّرُ الْقَابِضُ الْبَاسِطُ الرَّازِقُ، وَإِنِّي لَأَرْجُو أَنْ أَلْقَى اللَّهَ وَلَيْسَ أَحَدٌ مِنْكُمْ يُطَالِبُنِي بِمَظْلَمَةٍ فِي دَمٍ وَلَا مَالٍ»(سنن ابن داود، ج3، ص272.)
• در رابطه با احترام اموال، یک قاعده مسلّم فقهی وجود دارد: «من لا حرمة فی دمه لا حرمة فی ماله» (حرمت مال مسلمان مانند حرمت خون وی است) گفته میشود که این قاعده از این روایت گرفته شده: «لَا يَحِلُّ لَهُ دَمُ امْرِئٍ مُسْلِمٍ وَ لَا مَالُهُ إِلَّا بِطِيبَةِ نَفْسِه» یعنی خون هیچ مسلمانی حلال نیست و همینطور مال هیچ مسلمانی نیز حلال نیست جز به رضایت و اختیار او. طبق این حدیث که با طریق معتبر صحیح نقل شده است، هر گونه تصرف بدون اذن و اجازه در اموال دیگران، حرام میباشد.
• در بخشی از روایت طولانی از امام رضا (ع) وارد شده است: «لَا يَحِلُّ مَالٌ إِلَّا مِنْ وَجْهٍ أَحَلَّهُ» هیچ مالی حلال نشده ، مگر از راهی که خداوند آن را حلال کرده باشد(اصول كافى- جلد 3، صفحه 633). سوال اینجاست که چرا مالیات غصب نیست؟ آیا میتوان وجهی برای حلیت آن، یافت یا خیر؟
ادامه دارد ...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
✴️ ۵شنبه ها :
✊🏻 #جنبش_مردمی_احیاء_زکات
🔅اندیشکده رحمت
🌼 @andishkadehrahmat
📙 بهشت رمضان منتشر شد .
کتابچهی "بهشت رمضان" را از غرفهی انتشارات انقلاب اسلامی بگیرید.
📚 این کتابچه ، از مجموعهی #مهارتهای_زندگی است که در موضوع سبک زندگی در ماه مبارک رمضان و توسط بانوان تحریریهی ریحانه نوشته شده است .
#هر_روز_یک_کتاب
( به بهانه آغاز سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران)
✳️ @andishkadehrahmat
🌤 لازمهی انتظار
🌷رهبر معظم انقلاب:
انتظار لازمهاش، آماده سازی خود هست.
همیشه باید منتظر[ظهور] بود. انتظار ایجاب میکند که انسان خود را به آن شکل و خُلقی نزدیک کند که در دوران مورد انتظار، آن خُلق و شکل مورد توقع است. این لازمهی انتظار است. ۹۰/۴/۱۸
🌼 @andishkadehrahmat
✍ ريشههاى انتظار
🔶استاد علی صفایی حائری:
انتظار مىتواند در نابسامانىها ، در ظلم و جنگ ، در جهل و خدعه و در فقر و مسكنت ، ريشه داشته باشد. آدمى مىتواند امن و صلح و عدل و قسط و آگاهى و حكمت و بىنيازى و غنا و آرامش و قرار قلبى را توقع داشته باشد و اگر در واقعيت موفق نشد به رؤيا، به تخيّل، به هنر، دل ببندد و يا در راه تحقق اينها قدم بردارد و كار كند و آماده شود كه انتظار درست، زمينه سازى مناسب است. چه موفقيت تحقق بيابد و يا شكست روى بنمايد و يا درگيرى ادامه يابد كه انتظارِ به معناى آمادگى و تهيّؤ، ملازم با پيروزى و موفقيت نيست.
اين نابسامانىها يكى از اساسىترين ريشههاى انتظار عمومى است و عموم مردم بيشتر با اين نابسامانىها تحريك مىشوند و سر بر مىدارند.
📚 تو می آیی ص۱۴
✳️ @andishkadehrahmat
اینستاگرام، پست مربوط به کتاب #چرا_سوریه؟ را از اکانت جمکران حذف کرد!
این کتاب را از دست ندهید.
♻️ @andishkadehrahmat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ کلیپی که اینستاگرام اقدام به حذف آن کرد
◀️ اینستاگرام ویدئویی با مضمون دیدار رهبر معظم انقلاب با بشار اسد را، از پیج #دیپلماسی_علوی حذف کرد.
🔥 آمریکا در تلاش است تا صدای شکسته شدن استخوان هایش شنیده نشود.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🆔 @andishkadehrahmat
🔺شاید برای شما هم این پرسش پیش آمده که رهبری در آن دوراندیشی خود براساس چه معیار و ملاکی فرمود: «سند ۲۰۳۰ برای غرب، سرباز تربیت میکند»
🔴بررسی سند دکترین امنیت نظامی آمریکا که در سال ۲۰۰۷ منتشر شد نشان میدهد که سازمان ملل و همه آژانسهای زیر مجموعه آن همچون یونسکو، یونیسف و.. جزئی از «ساختار ملی مرکز عملیات نظامی-غیرنظامی(Civil-Military)» آمریکا هستند.
📚 jcs.mil/Portals/36/Documents/Doctrine/pubs/jp1_ch1.pdf
🔻در واقع سازمان ملل و یونسکو به عنوان گردآورنده و نگارنده سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ بازوی ارتش آمریکا در ناتوی فرهنگی هستند.
🌐 @andishkadehrahmat
💠 مَنْ حَسَّنَ خُلُقَهُ كَانَ لَهُ جَوَازٌ عَلَى الصِّرَاطِ
🔸 مَنْ كَفَّ فِيهِ شَرَّهُ كَفَّ اللَّهُ عَنْهُ غَضَبَهُ
🔸 مَنْ أَكْرَمَ فِيهِ يَتِيماً أَكْرَمَهُ اللَّهُ
🔸 مَنْ وَصَلَ فِيهِ رَحِمَهُ وَصَلَهُ اللَّهُ بِرَحْمَتِهِ
🔸 مَنْ قَطَعَ فِيهِ رَحِمَهُ قَطَعَ اللَّهُ عَنْهُ رَحْمَتَهُ
🔸 مَنْ تَطَوَّعَ فِيهِ بِصَلَاةٍ كَتَبَ اللَّهُ لَهُ بَرَاءَةً مِنَ النَّارِ
🔸 مَنْ أَدَّى فِيهِ فَرْضاً كَانَ لَهُ ثَوَابُ مَنْ أَدَّى سَبْعِينَ فَرِيضَةً
🔸 مَنْ أَكْثَرَ فِيهِ مِنَ الصَّلَوَاتِ عَلَيَّ ثَقَّلَ اللَّهُ مِيزَانَهُ
🔸 مَنْ تَلَا فِيهِ آيَةً مِنَ الْقُرْآنِ كَانَ لَهُ مِثْلُ أَجْرِ مَنْ خَتَمَ الْقُرْآنَ
💫 من خطبة #رسول_الله (صلى الله عليه وآله) في استقبال شهر رمضان
#كلامكم_نور
✴️ @andishkadehrahmat
❌اولین گفتوگوی رسانهای با دختر دبیرکل حزبالله لبنان
زینب نصرالله، دختر دبیرکل حزبالله لبنان در گفتگو با صبحنو:
🔸سالهاست که به دلیل مسائل امنیتی ما پدر را خیلی کم میبینم
🔹در لبنان من یک زینب معمولی هستم و فقط تعدادی از دوستان بسیار نزدیکم باخبرند که من دختر سیدحسن نصرالله هستم
🔸در امت حزبالله لبنان دختران تمایل زیادی برای وصلت با مجاهدین و خانوادههای مجاهد دارند بهطوری که این مسئله در حزبالله به یک رسم تبدیل شد
🔹من هم با فردی از یک خانواده مجاهد وصلت کردهام .
📡 @andishkadehrahmat
🔹در بسیاری از شهرهای آمریکا در زیر پل ها و مخصوصا بخش های پر رفت و آمد شهرها، سطوح میخ دار نصب شده است تا از نشستن و خوابیدن افراد بیخانمان در این مکانها جلوگیری شود!!!
🔸بعد یه عده افراد ساده فکر میکنن تو آمریکا همه یه لامبورگینی دارن سوار میشن عشق و حال میکنن پول پارو میکنن !!!
بله ، اونقدر بیخانمان دارن که دیگه طرح زدن زیر پلها حداقل شلوغ نشه از بیخانمان ها .
🔺شستشوی مغزی به این میگن دیگه!
📡 @andishkadehrahmat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚 کتاب " خون دلی که لعل شد "
ترجمه کتاب " اِنّ مع الصبر نصرا "
زندگینامه خودنوشت رهبر معظم انقلاب
انتشارات انقلاب اسلامی
#هر_روز_یک_کتاب
( به بهانه آغاز سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران )
♻️ @andishkadehrahmat
30.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید| صحنههایی دیده نشده از یمن
🔺از یمن تصویری جز فقر و خون به جهان مخابره نمیشود. اما یمن واقعیتهای دیگری هم دارد.
🔸ساختمانهای چند طبقهای که در مستند نشان داده میشوند قدمت هفتصد الی هشتصد ساله دارند و مردم هنوز در همین ساختمانهای کهن زندگی میکنند!
کانال رسمی اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📡 @Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استاد رحیمپور ازغدی:
امیرالمؤمنین(علیه السلام) به فردی که رأی اشتباهش باعث آسیب به جامعه اسلامی شد، چه گفتند؟
👈اگر با غفلت و بیملاحظه رای دهیم پیش خدا و جامعه و خود مسئولیم و هر کدام به سهم خود در وضعیت کشور مقصریم.
#درست_انتخاب_کنیم
💠 @andishkadehrahmat
🔘 وقتی نگاه به انسان، حیوان باشد؛ که آن هم از روح و نفس و فطرت الهی بیبهره است، پس لاجرم نیازی هم به خدا ندارد!
🔺جولیان هاکسلی (Julian Huxley)، مؤسس و اولین رییس یونسکو بود؛ او «تدوینگر مبانی نظری یونسکو» نیز هست که هسته اصلی «دین بدون وحی» را بنیان گذاشت.
💬 «هاکسلی هیچ اعتقادی به هیچ منبع ماورا الطبیعی و متافیزیکی نداشته است. او در این فکر بوده که یک سیستم صرفاً علمی که قابلیت اشاعه به عنوان دین متحد جهانی برای بشر باشد، ایجاد کند. با این نگاه «عشق به خدا»، جای خود را به «عشق به طبیعت» و «عشق به انسانیت» خواهد داد. دینی بدون اصول عقاید وحیانی، بدون خدا و بدون [تفکیکِ] بهشت یا زمین.»
▫️گزارش یونسکو در نشریه «پیام یونسکو» - سال ۱۹۷۶ - صفحه ۱۲
☑️ این، پایههای اعتقادی سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ است.
ادامه دارد.. با ما باشید
#تمدن_طراز
👈پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 https://t.me/iran1444_ir
✴️ @andishkadehrahmat
⁉️زمانی که نوع نگاه به انسان، حیوان باشد؛ در این صورت اولین پرسشی که پیش میآید اینجاست که نظام تمدنی غرب با این حیوان در آموزش و پرورش (اجوکیشن) چه میخواهد بکند؟
✔️ بله - اهلیاش میکند..
حیوانها باید اهلی و رام شوند. پس در اینجا نقش نظام تعلیم و تربیت غربی، اهلی کردنِ این حیوان است.
🔴 اینکه امام خامنهای در هر سخنرانی که به تمدنسازی پرداختهاند، نیم نگاهی هم به تعریف انسان در غرب دارند، از این جهت حائز اهمیت است.
🔻وقتی به انسان به چشم حیوان بنگریم پس تمدنسازی، چنین سیری خواهد داشت:
1️⃣ توحش (وحشی بودنِ ذاتیِ انسان)
2️⃣ تأهل (رام کردن)
3️⃣ تمدن (جامعهپذیری و یادگیری هنجارها و سنتها)
ادامه دارد.. با ما باشید
#تمدن_طراز
👈پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 https://t.me/iran1444_ir
✴️ @andishkadehrahmat
🚞 قطار تمدنسازی، بر روی این ریل حرکت میکند:
🔹توحش (وحشی بودنِ ذاتیِ انسان) ⬅️ به تأهل (رام شدن) ⬅️ به تمدن (متمدن شدن)
🔸این ریلگذاری، دو ایستگاه دارد. یعنی دو دستهی کلی از علوم برای تمدنسازی تعریف میشوند:
1️⃣ «علوم تربیتی» انسان به مثابه حیوان را از وحشی بودن، درآورده و اهلی و رام میکند.
2️⃣ «علوم اجتماعی» انسانی که اهلی شده را اجتماعی میکند. یعنی روابط و هنجارهایی تعریف میکند تا فرد جامعهپذیر بشود.
و در ایستگاه آخر، او متمدن میشود.
✅ حالا معلوم میشود که چرا امام خامنهای فرمود: «معلم پایهریز تمدن است» اما آیا ایشان هم، چنین ریلگذاری را برای #تمدن_نوین_اسلامی مطلوب میداند؟
اعتراض پیاپی او به پذیرش اسنادی چون ۲۰۳۰ و اشکالات بنیادین که به فلسفه اجوکیشن غربی و علوم انسانی غربی وارد میکنند پیداست که «عالمی از نو بباید ساخت وز نو آدمی..»
ادامه دارد.. با ما باشید
#تمدن_طراز
👈پیش به سوی ایران ۱۴۴۴
🇮🇷 https://t.me/iran1444_ir
✴️ @andishkadehrahmat