👈🏻تحلیل قابل تأمل از مسمومیتهای مدارس دخترانه:
🤔 پس از شکست پروژه سازمان سیا در بازتولید اغتشاشات محله محور، خط آشوبسازی برای اثرگذاری روی امنیت به سمت خشونت سازمانیافته تغییر جهت داده است. اگر تا پیشازاین مفهوم جریان آشوب بهسوی تحرکات خیابانی با دامنه خاکستری بود، حالا اجرای عملیاتهای ادراکی مانند مسمومیت در مدارس باعث غلبه خشونت بر احساس اعتراض شده است.
البته این تغییر فاز هیبریدی اتفاقی نبوده است، مسلح شدن آشوبگران به سلاح گرم نشان داد که سرویسهای جاسوسی و اطلاعاتی کشورهای غربی از براندازی ناامید شدهاند، از سویی فرسایشی شدن پروژه آشوب باعث ریزش وسیع در محتوای آن گردیده است، ازاینرو نیروی جنگ روانی آموزشدیده جای عامل تودهای را پرکرده تا نقاط خالی اغتشاش سیاه و بهمرور میان گرگهای تنها (هستههای آلوده مسلح) و حرکت شورش شهری امتداد ایجاد شود...
☘اندیشکده راهبردی عصرظهور☘
👈🏻 انتشار_حداکثری_با_شما
☑ برای پیوستن به کانال اندیشکده بر روی لینک زیر بزنید👇🏻 https://eitaa.com/andishkadehasrezohour
حتما دعوت به عضویت نمائید👈🏻👈🏻زیرا توانسته ائید در جهاد تبین وارد شوید...
🤔چرا پس از اغتشاشات رمز آشوب عوض شد؟
در حال حاضر هدف سرویسهای دشمن در خلق خشونت افسارگسیخته (که ماهیت و هدفی جز جنایت و ضریب دهی گسترده رسانهای ندارد) هراسان کردن مردم و حفظ رینگ حفاظتی اغتشاشات است. خط مسمومیت دانشآموزان جنایتی حقیرانه است تا به خیال خود جناغ کانونی محل تنازع جمهوری اسلامی ایران با نظام سلطه را شکسته و اقتدار نظام را تضعیف کنند، بهطور حتم اگر در شرایط فعلی اغتشاش احساس غلبه پیدا کند، محرک جریان آشوب خواهد بود!
واقعیت آن است که این روزها تولید فراخوانهای سریالی از سوی گروهکهای ضدانقلاب به یک شکست تمامعیار بدل شده است، بازتاب اجتماعی منفی تحرکات اپوزیسیون و نیز وابستگی شدید آنها به کشورهای غربی و عربی باعث شد تا خط عملیاتی تغییر کند.
پروژه مسموم سازی را باید نورسترین اقدام برای آنرمال سازی اجتماعی در ایران تفسیر کرده و در بخش خرابکاریهای امنیتی طبقهبندی کرد. در این پروژه، سوژه خرابکاری بهصورت محدود انتخاب گردیده اما با کوهی از دروغها و شایعات شبکهسازی شده است. انتخاب مدارس دخترانه نیز بهصورت اتفاقی نبوده و با هدایت جنگ شناختی پیش رفته است.
واقعیت آن است که سرویس هدایتکننده ضدانقلاب در آسیبشناسی اغتشاشات به این نتیجه رسیده است که در طی ۱۰۰ روز جریان آشوب نتوانست بهخوبی یارگیری کرده و عناصر خود در خیابان را پیدا کند، در نقاط محدودی هم که سیگنالهای شبکه بالا آمد، تشکل یابی برای آن صورت نگرفت ازاینرو موج اغتشاشات در چند محله محدودشده و گیرایی لازم را نداشت.
طراحی سناریو جدید باهدف ایجاد مسمومیت در مدارس، نارضایتی صنفی در دانش آموزان و دانشجویان و بالابردن ضریب نگرانی در خانوادههای آنها موبهمو همان خطی است که باعث میشود تشکل یابی نامتمرکز میان عناصر اجتماعی شکل بگیرد. جالبتوجه آنکه گروهک تروریستی منافقین این عملیات پیچیده تروریستی را تحت عنوان کانونهای شورشی در سالهای اخیر تبلیغ کرده است.