9.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️اخراج نماینده رژیم صهیونیستی از نشست مجمع عمومی بخاطر بالا بردن عکس نحسا کومله...
🔹 مسئولان امنیتی نشست سازمان ملل نمایندۀ رژیم موقت صهیونیستی را که قصد داشت سخنرانی رئیسی را برهم بزند، از سالن اخراج کردند.
@andishkadehasrezohour
❤️سلام امام زمانم 🌹🤚🏻
🔹شــوقِ دیــدارِ تــو ســر رفـت زِ پیمانه ما
ڪِی قـــدم مینهی ای شــاه به ویرانه ما
🔹ما هنوز ای نفست گرم، پـر از تاب و تبیم
ســر و ســامـان بـده بر این دلِ دیوانه ما..
اللهم عجل لولیک الفرج
@andishkadehasrezohour
🔴پست تشکر رونالدو برای مردم ایران؛
🔹رونالدو: خیلی عالی بود که امروز برنده شدیم.
🔹تشکر بسیار ویژه از هواداران و همه مردم ایران که این دیدار را برای ما خاص کردند.
چنین استقبالی گرم و باور نکردنی بود.
🇮🇷کانال رسمی #عنتر_نشنال 👇🏻
@antarnational
✅"قدرتهای کهنه گذشته اند و ما آینده ایم..."
#رویا_داشتن آن چیزی است که موجب هویت، حرکت و پیشرفت یک ملت میشود. این جمله، رویای ناب ایرانِ اسلامي ما را به تصویر کشید. از آقای رئیسی بابت گفتن این جمله راهبردی در مجمع عمومی سازمان ملل متشکرم.
✍ #محمدامین_رضایی
@andishkadehasrezohour
⭕️سال پیش با شروع شورشها میگفتن تا #رئیسی از #آمریکا برگرده دستگیر میشه.
امروز نه تنها شورش شکست خورد بلکه نمایندهی رژیم صهیونیستی به خاطر بالا بردن عکس ژینا و برهم زدن نظم نشست عمومی، از جلسه اخراج شد.
و جملهی بینظیر سید ابراهیم در آخر سخنرانی:
آنها گذشته هستند و ما آینده🇮🇷✌️🏻🇮🇷
#ایران_قوی
@andishkadehasrezohour
📌سه سناریوی محتمل در قره باغ
🔸از ابتدای دور جدید تحرکات باکو، برخی ناظران بر این باور بودند که هدف اصلی علیاف، تصرف کامل قره باغ است. این باور البته با اعزام تجهیزات سنگین به گنجه، نخجوان و سیونیک در تضاد بود اما به نظر میرسد با توجه به مخالفت ایران و آمریکا با تصرف بخشی از خاک ارمنستان، باکو با یورش به قره باغ در وهله اول، معادله قره باغ (گذرگاه لاچین) - گذرگاه زنگزور را مطرح میسازد؛ به عبارتی اگر ایروان به دنبال حفظ همین حاکمیت نیمبند جمهوری آرتساخ است باید اجازه عبور مسالمت آمیز و بدون درگیری دالان تورانی (مسدود شدن مرز ایران با ارمنستان-اروپا) را بدهد؛ این خطرناکترین سناریو برای ماست زیرا تهران بهانه خاصی برای مخالفت در فضای رسمی ندارد!
🔸البته باکو این هدف را صراحتا نیز اعلام کرده است. استدلال آنها نیز بند ۹ و ۱۰ توافق نوامبر ۲۰۲۰ است. در این بند بر احداث خطوط مواصلاتی اقتصادی تاکید شده و تفسیر باکو از این عبارت، همان دالان تورانی ناتو است!
🔸در وهله دوم و در صورت زیر بار نرفتن ایروان و چه بسا حمله ارمنستان به خاک آذربایجان، احتمالا باکو این حملات را بهانه کرده و به خاک ارمنستان یورش بَرَد. حملات کور و غالبا بیهدف نیروهای آذربایجان و تاکید نیکول پاشینیان مبنی بر اینکه "وارد جنگ نمیشویم" موید این تحلیل است.
🔸در وهله سوم نیز و در صورت عدم رخداد هر یک از دو سناریوی بالا، آنها با آزادسازی کامل قرهباغ، یک دستاورد سیاسی مهم به دست میآورند. البته در این سناریو، روسیه و برخی کشورهای غربی به دلیل لابی ارامنه همراهی کمتری داشته اما با توجه به جنگ اوکراین و واگرایی پاشینیان از مسکو و نزدیکی آن به آمریکا، روسها در این عرصه چندان جدی نیستند.
🔸حال باید دید تحولات روزهای آتی به چه سمت و سویی خواهد رفت؛ آیا یکبار برای همیشه تکلیف این منازعات مشخص میشود یا باز هم با وساطت روسها و برخی کشورهای غربی، یک آتشبس نیمبند برقرار خواهد شد که البته آتشبس هیچ کارکرد بلندمدتی ندارد و چند ماه بعد، مجددا آتش اختلافات شعلهور خواهد شد. از این رو لازم است تا با همگرایی تهران و مسکو، یکی از موانع اساسی کنشورزی دو کشور در قفقاز جنوبی برطرف شده تا در چارچوب ۳+۳ بتوان تصمیم جدی برای این منطقه گرفت. حضور وزیر دفاع روسیه در ایران در همین راستا قابل تحلیل است.
@andishkadehasrezohour
💎امیرالمؤمنین عليه السلام:
إن قارَفتَ سَيّئةً، فعَجِّل مَحوَها بالتَّوبةِ.
هرگاه گناهى مرتكب شدى، به محو آن با توبه بشتاب.
📚بحار الأنوار، ج ۷۷، ص۲۰۸
@andishkadehasrezohour
♦️ بازتاب سخنرانی رئیس جمهور در رسانههای جهان
🔹 رسانههای بینالمللی با تمرکز بر روی سخنرانی سید ابراهیم رییسی رییس جمهوری ایران در سازمان ملل محورهای مختلف از صحبتهای وی را منعکس کردند.
🔹 خبرگزاری فرانسه:
ابراهیم رئیسی روز سهشنبه (به وقت محلی آمریکا) به دنبال یک توقف در مذاکرات بر سر بازگشت به توافق هستهای، خواستار پایان تحریمهای آمریکا علیه ایران شد و گفت که این تحریمها نتایج مطلوب را نداشته است.
🔹 خبرگزاری رویترز:
رئیس جمهوری ایران گفت که ایالات متحده باید حسن نیت و اراده خود برای احیای توافق هستهای ۲۰۱۵ را که واشنگتن در سال ۲۰۱۸ از آن خارج شد، ثابت کند.
🔹 روزنامه گاردین:
رئیسی با اعلام غلبه بر تلاشهای اطلاعاتی ایالات متحده برای از بین بردن حکومت ایران، تاکید کرد که آینده متعلق به کشورهای حوزه جمهوری اسلامی است و دوران غرب به پایان رسیده است.
🔹 تارنمای خبری سازمان ملل،به گفته آقای رئیسی، در حالی که نظم نوظهور کشورهای غیرغربی به دنبال روابط نزدیکتر اقتصادی و سیاسی با یکدیگر هستند، جهان در حال رسیدن به نقطه تقاطع بحرانی است.
🔹 شبکه المیادین لبنان اقدام رئیس جمهوری کشورمان در بالا بردن نسخهای از قرآن کریم را برجسته کرد و گزارش داد که رئیس جمهوری ایران با بالا بردن نسخهای از قرآن از تریبون مجمع عمومی سازمان ملل متحد، اهانتها علیه قرآن شریف را محکوم کرد.
🔹 تارنمای شبکه تلویزیونی «الجزیره» قطر نیز سخنان رییس جمهوری ایران در مورد کشورهای همسایه را مورد توجه قرار داد و به نقل از رئیسی گزارش داد: از هر دستی که به سوی ما دراز شود، با صداقت استقبال میکنیم.
@andishkadehasrezohour
🗞 خانم فرناز فصیحی (حامی زاعش) در روزنامه نیویورک تایمز:
رئیس جمهور ایران از تریبون سازمان ملل، مقامات رسمی آمریکایی را تهدید کرد.
رئیس جمهور ابراهیم رئیسی اعلام کرد مقامات آمریکایی دخیل در قتل ژنرال سلیمانی را مجازات خواهد کرد.
@andishkadehasrezohour
🔺
دو نگاه متفاوت به ایران و اسرائیل حتی در نیویورک...
به گزارش مشرق، محمد ایمانی در کانال تلگرامی خود مطلبی با عنوان دو نگاه متفاوت به ایران و اسرائیل حتی در نیویورک منتشر کرد و نوشت:
دو ماجرای معکوس به موازات هم، در حال شکل گیری است:
۱) هر سال که رئیس جمهور اسلامی ایران، برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل می رود، رسانه های مهم آمریکایی و اروپایی، مشتاقانه گمانه زنی می کنند که آیا احتمال دارد طرف ایرانی، دیدار با همتای آمریکایی در حاشیه نشست مجمع را بپذیرد یا نه؟
این موضوع مربوط به امسال و پارسال هم نیست. نوع دولت های آمریکایی -فارغ از دموکرات یا جمهوری خواه بودن شان- بی آن که اراده ای برای تغییر مواضع خصمانه خود داشته باشند، مشتاق بوده اند چنان دیداری عملی شود تا بتوانند به عنوان یک موفقیت بزرگ فاکتور کنند.
۲) در اثر فشار های ناشی از "دگرگونی نظم جهانی"، "برآمدن جبهه مقاومت" و "بحران درونی رژیم صهیونیستی"، روابط روابط راهبردی دولت آمریکا با دولت اسرائیل در بحرانی ترین وضعیت ۷۵ سال گذشته به سر می برد.
نتانیاهو ۹ ماه است نخست وزیر شده، اما بایدن حاضر نشده با او ملاقات کند. حالا هم که قرار است دیداری انجام شود، از سر رودربایستی و حفظ ظاهر است. چرا که نتانیاهو برای حضور در سازمان ملل به نیویورک رفته و عدم انجام ملاقات، معانی بسیار بدی پیدا می کند.
البته نکبت پنداری نخست وزیر اسرائیل، نه مربوط به امروز است و نه منحصر به رئیس جمهور آمریکا. اگر به یاد داشته باشید، چند سال قبل (۱۷ آبان ۱۳۹۰ ) مکالمه خصوصی سارکوزی و اوباما در حاشیه نشست سران گروه ۲۰ لو رفت و جنجال بزرگی را بر پا کرد.
روسای جمهور فرانسه و آمریکا، تصور می کردند درِ گوشی حرف می زنند؛ اما میکروفون روشن بود و خبرنگاران مکالمه آنها را میشنیدند؛
- سارکوزی: "من دیگر نمیتوانم نتانیاهو را ببینم و تحملش را ندارم؛ او یک دروغگو است".
- اوباما: "از دستش خسته شدهای؟ من چه بگم که هر روز باید با او سر و کار داشته باشم؟".
👈🏻براستی کدام "واقعیات/ حقایق"، برای جمهوری اسلامی، اعتبار و اقتدار تولید کرده؟ و کدام "واقعیات/حقایق"، اسرائیل (ولیده نامشروع آمریکا و انگلیس) را از اعتبار انداخته است؟
@andishkadehasrezohour