عید فطر مبارک
دفتر مقام معظم رهبري در اطلاعيهاي اعلام کرد پنجشنبه 23 ارديبهشت 1400 روز اول شوال المکرم و عيد سعيد فطر است
https://chat.whatsapp.com/Ivci0sG7DXCJsZpXlchU5a
https://eitaa.com/andishkadehasrezohour
🟢احمدینژاد(مناظره سال۸۸) خطاب به کروبی :
من تعجب میکنم شما سیستم #انتخابات رو زیر سوال میبری که چند بار باهاش انتخاب شدی.
🔴احمدی نژاد ۱۲اردیبهشت ۱۴۰۰ :
اگر رد صلاحیت شوم
#انتخابات را تایید نمیکنم.
ویژه نشر🔗
#جریان_انحرافی
https://eitaa.com/andishkadehasrezohour
✅ اعمال شب و روز عید سعید فطر
https://eitaa.com/andishkadehasrezohour
قرار روزانه
معرفی شهید
قسمت دوم
حضرت فاطمه (س)
رضایتمندی از یکدیگر:
امیرالمؤمنین علیه السلام در وصف زندگی شان با حضرت فاطمه سلام الله علیها می فرمایند: به خدای سوگند که در همه ی عمر زندگی مشترک، هرگز به فاطمه خشم نگرفته و هرگز او را به کاری وادار نساختم... . و او نیز به من هرگز خشم نگرفت و در هیچ کاری مرا نافرمانی نکرد. او به گونه ای بود که هر گاه به او می نگریستم غمها و اندوه هایم زدوده میشد.
تقسیم کارها:
حضرت على (علیه السلام) و فاطمه (سلام الله علیها) خدمت رسول خدا (صلى الله علیه و آله) آمدند و تقاضا کردند که خدمات خانه و زندگى را براى هر یک مقرر فرماید. رسول اکرم (صلى الله علیه و آله) فاطمه (سلام الله علیها) را به خدمات درون خانه گماشت و بیرون خانه را به على (علیه السلام) واگذاشت.
تحمل سختی های زندگی:
از روایات و گزارشهای تاریخی مشخص می گردد که زندگی این زوح با سختی و البته صبر ایشان در برابر این سختیها همراه بوده است.
فرزندان:
بی شک هیج زندگی در عالم، ثمره اش پربارتر و گرانبهاتر از زندگی این دو بزرگوار نیست. ثمره این زندگی درخت امامت است. امیرالمؤمنین و حضرت زهرا(س) صاحب سه پسر و دو دختر شدند. فرزندان این دو بزرگوار عبارتند از:
امام حسن (ع) دومین امام شیعیان که در سال سوم هجرت به دنیا آمدند.
امام حسین (ع) سومین امام شیعیان که در سال چهارم هجرت به دنیا آمدند.
حضرت زینب (س) که در سال پنجم هجری به دینا آمدند.
حضرت ام کلثوم (س)
حضرت محسن (ع) اولین شهید راه ولایت که به علت ضربه ای که به حضرت زهرا(س) وارد شد، ایشان در شکم مادرشان سقط شدند و به شهادت رسیدند.
حضرت فاطمه پس از پیامبر
جریان غصب خلافت:
گر چه پیامبر اکرم (ص) قبل از وفات خویش در جایگاه های مختلفی از جمله غدیر خم، حضرت علی علیه السلام را به جانشینی خویش تعیین نموده بودند، اما پس از انتشار خبر رحلت پیامبر (صلى الله علیه وآله)، در حالى که على (علیه السلام) و برخى اصحاب در تدارک غسل و تدفین پیامبر بودند، جمعى از انصار در سقیفه بنى ساعده، جمع شده و بر آن بودند تا سعد بن عباده، شیخى از بزرگان خزرج را به جانشینى رسول خدا نصب کنند. ابوبکر، عمر و ابوعبیده جراح با شنیدن این خبر، بى درنگ و شتابان روانه سقیفه شدند. و پس از رد و بدل شدن سخنانی بین افراد حاضر از قبیله های اوس و خزرج که در این جریان مقابل یکدیگر قرار گرفته بودند و عده اندک مهاجرین حاضر در جلسه که مدعی بودند طبق سخن پیامبر ائمه باید از قریش باشند، در نهایت ابوبکر، عمر و ابوعبیده توانستند به کمک فضای مخالفت پیش آمده بین اوس و خزرج توانستند برای ابوبکر به عنوان خلیفه مسلمین -علی رغم تعیین علی علیه السلام توسط پیامبر- از جمع حاضر در سقیفه بیعت بگیرند.
این امر با اعتراضات اهل بیت و اصحاب ایشان مواجه شد. در روایات آمده است که امام علی علیه السلام به همراه حضرت زهرا (ع) و حسنین (ع) در هنگام شب برای اتمام حجت با اصحاب به درب خانه های آنان می رفت و واقعه غدیر و سخنان پیامبر در حق خود، آنان را به دفاع از حق خویش فرا می خواند.
همچنین آمده است که عده ای از اصحاب ضمن سر باز زدن از بیعت، در خانه حضرت زهرا (س) به نشانه اعتراض تحصن کردند. خلیفه اول و دوم خبر یافتند که گروهى از مهاجرین و انصار با على بن ابیطالب در خانه فاطمه دختر رسول خدا جمع شدهاند، پس با گروهى آمدند و به خانه هجوم آوردند.
غصب فدک:
پس از ماجرای سقیفه و غصب خلافت، از نخستین اقدام های خلیفه این بود که فدک را از تصرف زهرا علیهاالسلام و امیرالمؤمینین علیه السلام خارج کند. از این رو ابوبکر دستور داد تا عوامل و کارگران آن حضرت را از فدک اخراج کردند و آن را به بیتالمال ملحق نمودند.وی برای توجیه کار خود به روایتی دست یازید که جز او هیچ یک از صحابه و روات آن را نقل نکردهاند. در صحیح بخاری آمده است که ابوبکر در پاسخ حضرت زهرا (سلام الله علیها)، که به اقدام وی اعتراض نمود، چنین گفت: «إنّ رسول اللّه قال: لانورث ما ترکناه صدقة؛ ما ارث نمیگذاریم، هر چه از ما بماند صدقه است.
پس از غصب فدک حضرت زهرا(سلام الله علیها) حضرت زهرا(سلام الله علیها) با گروهى از زنان نزد ابوبکر آمد و فرمود: آیا مى خواهى زمینى را که پدرم پیغمبر خدا به من عطا فرموده بگیرى؟! ابو بکر دوات خواست تا بنویسد که فدک مال فاطمه باشد. عمر وارد شد و به او گفت: اى خلیفه پیامبر خدا! مبادا سند فدک را براى زهرا بنویسى مگر اینکه براى ادّعاى خود شاهد بیاورد.
حضرت فاطمه علیها السّلام فرمود: على و امّ ایمن براى مدّعاى من شهادت مى دهند. عمر گفت: شهادت زن عجمى که فصاحت ندارد قبول نیست. على هم روى خمیر خود آتش مى کشد. حضرت فاطمه با حالتى خشمناک بازگشت.
پس از آنکه حضرت زهرا(سلام الله علیها) موفق نشدند تا فدک را با سند و شاهد از خلیفه پس بگیرند، ایشان سرپوش بر سر افکند و خود را در چادرى پیچیده با گروهى
از زنان به جانب مسجد به راه افتاد. حضرت خود را سخت مستور داشته بود و همچون پیامبر خدا صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم بدون هیچ کاستى قدم برمى داشت، تا اینکه بر ابو بکر وارد شد. ابوبکر در مسجد نشسته بود و گروهى از مهاجرین و انصار بر گردش جمع شده بودند. براى دور ماندن حضرت از نگاه نامحرمان، پردهاى در مسجد آویخته شد و فاطمه علیها السّلام در پس آن قرار گرفتند و خطبه فدکیه را در مسجد رسول خدا ایراد کردند.
کانال واتس اپ
https://chat.whatsapp.com/Ivci0sG7DXCJsZpXlchU5a
کانال ایتا
https://eitaa.com/andishkadehasrezohour
قرار روزانه
معرفی شهید
قسمت اخر
حضرت فاطمه زهرا(س)
هجوم به خانه حضرت زهرا:
مطابق با آنچه به تفصیل در منابع شیعه نقل شده، دستگاه خلافت پس از بیعت گرفتن از مردم به انحاء گوناگون، متوجه امام علی علیه السلام شد تا به هر نحوی از آن حضرت بیعت بگیرند. عمر و عده ای دیگر از طرف خلیفه مامور شدند که به درب خانه امام علی علیه السلام رفته و ایشان را -که خلافت را مطابق تعیین خدا و ابلاغ پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله حق خود می دانست و از بیعت با ابوبکر سر باز می زد- برای بیعت به مسجد ببرند. آنها به زور وارد خانه فاطمه سلام الله علیها شده و آن حضرت را مضروب نموده، علی علیه السلام را با خشونت به سمت مسجد برای بیعت کشیدند.
فیض کاشانی در نوادر الاخبار کیفیت این واقعه را به نقل از منابع "التهاب نیران الأحزان" چنین می آورد: عمر گروهی را جمع کرد و با آنان به منزل امیر المومنین علیه السلام آمد. آنها به پشت در آمدند و در بسته بود، پس فریاد زدند ای علی خارج شو! خلیفه رسول خدا تو را می خواند، چون درب خانه به روی آنها باز نشد هیزم آوردند و آن را پشت در خانه ریختند و آتش آوردند تا آن را روشن کنند. در این هنگام عمر فریاد زد: به خدا قسم اگر در را باز نکنید آن را آتش می زنم. حضرت زهرا علیها السلام چون فهمید آنها منزلش را آتش می زنند برخواست و در را باز کرد. پس آن در را کنار زدند قبل از آنکه آن حضرت خود را از آنان بپوشاند. پس فاطمه پشت درب پنهان شد، سپس عمر در را به شدت کنار زد تا به حدی که او را بین درب و دیوار فشرد.
سپس آنها به سمت امیر المومنین علیه السلام هجوم آوردند و بر علیه او با هم یکدست شدند تا اینکه او را از خانه اش بیرون کشیدند در حالی که لباسش را به سرش کشیده بودند او را به مسجد کشیدند. پس فاطمه بین آنها و شوهرش حائل شد و گفت به خدا قسم نمی گذارم پسر عمویم را ظالمانه بکشید و ببرید وای بر شما چه زود بر خدا و رسولش در مورد ما اهل بیت خیانت کردید در حالی که رسول خدا صلی الله علیه و آله شما را به پیروی از ما و دوستی ما و و تمسک به ما فراخوانده بود. و خداوند تعالی فرمود: «قُلْ لَا أَسْأَلُکمْ عَلَیهِ أَجْرًا إِلَّا الْمَوَدَّةَ فِی الْقُرْبَی؛ بگو من مزدی از شما طلب نمی کنم مگر دوستی نزدیکانم».
راوی گوید: پس اکثر آن گروه علی علیه السلام را به خاطر فاطمه سلام الله علیها رها کردند. پس عمر به قنفذ بن عمر امر نمود که او را به تازیانه بزند. پس قنفذ با تازیانه بر پشت او و بر پهلوهایش زد تا اینکه او را بی رمق نمود و آثار آن تازیانه ها بر جسم شریفش بر جای ماند و آن زدن، قویترین سبب در سقط جنین بود، جنینی که پیامبر اکرم (ص) او را محسن نامگذاری نموده بود...
منابع اهل سنت برخی از نقل این واقعه سرباز زده یا آن را انکار نموده اند. اما تعداد زیادی از آنها مواردی را گزارش داده اند که نشان از هتک حرمت خانه حضرت زهرا یا فراهم نمودن مقدمات آتش زدن خانه دارد. گر چه به تفصیل واقعه نپرداخته اند
عیادت ابوبکر و عمر از حضرت زهرا:
مطابق با آنچه در روایات آمده است ابوبکر به همراه عمر بن خطاب پس از واقعه هجوم و در حالی که حضرت زهرا در بستر بیماری بودند به عیادت آن حضرت آمدند و به ایشان سلام کردند، ولى آن حضرت روى خود را برگردانید و پاسخ آنها را نداد. ابوبکر گفت: اى دختر پیامبر! ما آمدهایم تا رضایت شما را بدست آوریم از شما خواهش میکنیم که ما را ببخشید و از آن چه بر شما رسیده از ما درگذرید! زهرا سلام الله علیها فرمود: «شما اول جواب مرا بدهید، آیا از پیامبر شنیدید که درباره من فرمود: فاطمه پاره تن من است و من از او هستم. هر که او را بیازارد مرا آزرده و هر که مرا بیازارد خدا را آزرده است. هر که پس از مرگم فاطمه را بیازارد، مانند آن است که در زمان حیاتم مرا آزرده است».
آن دو گفتند: آرى شنیدیم، آنگاه فاطمه فرمود: «پروردگارا! شاهد باش این دو نفر مرا آزردند! با شما سخن نمیگویم تا پروردگارم را ملاقات کنم و از شما شکایت نمایم
شهادت حضرت فاطمه
حضرت فاطمه سلام الله علیها بر اثر ضربه وارده به آن حضرت در هجوم به خانه شان، پس از چند روز از این واقعه، به شهادت رسیدند. درباره روز شهادت حضرت زهرا(س) در میان کتاب های تاریخی چند نظر وجود دارد. بعضی از مورخین این زمان را چهل روز و کسانی این مدت را شش ماه بعد از وفات پیامبر (ص) ذکر کردهاند. همچنین در روایاتی که از ائمه (ع) به ما رسیده است دو تاریخ ذکر شده است که بسیاری از علمای شیعه تاریخ ۹۵ روز بعد از رحلت پیامبر را معتبر تر می دانند. مطابق با این نقل شهادت آن حضرت در ۳ جمادی الاخر سال ۱۱ هجری رخ داد.
کانال واتس اپ
https://chat.whatsapp.com/Ivci0sG7DXCJsZpXlchU5a
کانال ایتا
https://eitaa.com/andishkadehasrezohour
⭕️ پست ویژه
🔯 بیوگرافی سفیانی :
🔰 در روایات اسلامی او را با صورتی سرخ،پوستی سفید، موی بور، و چشمانی زاغ توصیف کردهاند.او از شهرهای روم بپا میخیزدو بر گردناش صلیب دارد و از بیابانی به نام وادی یابس که مابین مکه و شام است خروج خواهد کرد.
💀 سفیانی با شعار یاری اهل سنت و اسلام قیام می کند. و از حمایت رومیان و یهودیان برخوردار است.
🔹 بنا بر روایتی در کتاب بحارالانوار، سفیانی، منتصر (به معنای مسلمان مسیحی شده) است و در اثر بسیاری عبادت، بسیار زرد رنگ به نظر میرسد. وی از سمت سرزمین روم به شام میآید و آنگاه دست به قیام میزند.سپس پایتخت خود را از دمشق به رمله در فلسطین منتقل میکند و در آنجا شورشیان رومی به او میپیوندند.
🔸 در برخی روایات به وجود دو سفیانی اشاره شدهاست. سفیانی اول پس از استیلا بر شام در جنگ عراق در برابر سپاه ایران شکست میخورد و در اثر جراحاتی که به او وارد میشود در راه بازگشت به شام کشته میشود و سفیانی دوم که همان سفیانی اصلی است را جانشین خود قرار می دهد.
http://b2n.ir/Sofyani
https://eitaa.com/andishkadehasrezohour
⭕️ پست ویژه
💚 علائم و نشانه های آخرالزمان از زبان استاد #رائفی_پور دوره ای سخت برای مؤمنان
👤 استاد رائفی پور
🔺وقتی دو زمان حضرت نوح و #آخرالزمان را مقایسه میکنیم در آخرالزمان دوره ها و بازه هایی وجود خواهند داشت:
1️⃣دوره #تکذیب مومن
2️⃣ دوره برخوردها و تهدیدهای نظامی شروع میشود
3️⃣ دوره جدایی ولی معصوم
4️⃣ دوره تصفیه و غربال که همزمان با دوره تحسّس است. قبل از #ظهور، دوره ای پیش می آید که #مهدی(عج) حس میشود. نبودنش حس میشود چون بلاها زیاد میشود. و دوره تصفیه یعنی آزمایش و #فتنه زیاد میشود و هر کسی لیاقت سوار شدن بر آن #کشتی را ندارد.
5️⃣ #تمسخر یکی از مهمترین آزمونهای آخرالزمان در نزدیکی ظهور است. مومنان مسخره میشوند و بر آنها برچسب زده میشود.
6️⃣ دوره ای که ندیده عاشق میشوند
(الذین یٶمنون باالغیب)
https://eitaa.com/andishkadehasrezohour
تفکر وتامل
🔯 آخرین طغیان قوم یهود و سه سال آخرزمانی پیش از ظهور منجی ...
@antiluminati
https://eitaa.com/andishkadehasrezohour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه ای تامل
✡ ساخت معبد شیطان به اسم معبد سلیمان در قدس و تخریب مسجدالاقصی
⁉️ حقیقت معامله قرن چیست؟
✡ نقش ترامپ و داماد یهودیش کوشنر در حوادث آخرالزمانی بیت المقدس
https://eitaa.com/andishkadehasrezohour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ لحظه ای تفکر
⁉️ چراصهیونیست ها به دنبال تخریب مسجدالاقصى هستند؟
📌 چرا قدس برای ما مهم است؟
https://eitaa.com/andishkadehasrezohour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ لحظه ای...
✡ یهودیانی که باهدف نفوذ در ایران یکباره مسلمان شدند!
👤 افشاگری #پورمسعود از اسناد و سوابق یهودیانی که باهدف نفوذ در ایران یکباره بهایی ومسلمان شدند!
⚠️ و مخصوصاً در بهداشت و درمان کشور نفوذ کردند تا امروز پروژههای عقیم سازی را در ۴۰ سال گذشته و امروز پروژه عظیم قطع نسل را به #بهانه_کرونا رقم بزنند که هرچند ایشان به آن اشاره میکنند اما متأسفانه دستگاه امنیتی ما نسبت به آن احتمال جدی نمیداده و کمتر حساس شده و امروز جا دارد جدی به آن بپردازند.
👌 حتما ببینید و نشر دهید
https://eitaa.com/andishkadehasrezohour