eitaa logo
اندیشمندان بصیر
370 دنبال‌کننده
11.7هزار عکس
14.2هزار ویدیو
52 فایل
انتقال ازواتساپ راه ادامه دارد
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴سخنگوی سابق وزارت خارجه آمریکا: اعتراضات اخیر در ایران آخرین میخ بر تابوت برجام بود 🔹سخنگوی سابق وزارت خارجه آمریکا در سخنانی در یک اندیشکده آمریکایی با انتقاد از سیاست دولت بایدن در قبال ایران، اعتراضات اخیر در ایران را آخرین میخ بر تابوت برجام دانست و مدعی شد با این اعتراضات دیگر باید از مرگ برجام سخن بگوییم، چون دیگر فضا و زمینه ای برای ادامه مذاکرات برجامی باقی نمانده است.
♦️پارمیدا قاسمی پیرامون حاشیه‌های حضورش در مراسم اختتامیه لیگ تیر و کمان جام خلیج فارس: متوجه افتادن مقنعه‌ام نشدم/ من و خانواده‌ام هیچ وقت با حجاب مشکلی نداشتیم و نداریم خانم قاسمی در فیلم کاملا واضحه که مقنعه‌تون رو در میارید بعد که دوستتون میخواد درست کنه ممانعت میکنید... وزارت ورزش درست و حسابی داشتیم با اینا برخوردی میکرد که دیگه از این اشتباه‌ها نکنن :)
📸سجده شکر ملی‌پوشان والیبال نشسته روی پرچم ایران 🔹تیم ملی والیبال نشسته کشورمان برای هشتمین بار عنوان قهرمانی را به خود اختصاص داد. 🔹پس از این قهرمانی، پرچم نسبتاً بزرگی از ایران بر روی زمین سالن «هتل آرنا هیلز» پهن شد و ملی‌پوشان و اعضای کادر فنی کشورمان بر روی آن سجده شکر کردند. 📌 به یاد شهدای مظلوم مدافع «حرم جمهوری اسلامی ایران»
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍قطر چیزی که هست و چیزی که رسانه‌ها نشون میدن
ادامه کوچ اجباری شیعیان هزاره در دایکندی 🔹گزارش‌ها حاکی است که طالبان ساکنان ۱۷ روستا را در ولایت‌های غور و دایکندی مجبور به کوچ کرده‌اند. 🔹براساس معلومات رسیده از منابع محلی به ۸ صبح، طالبان باشنده‌گان ۱۵ روستا را در ولسوالی کجران ولایت دایکندی، وادار به کوچ اجباری کرده‌اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠لگدمال کردن پرچم اتحادیه اروپا و پرچم همجنسگرایان در حاشیه راهپیمایی مردم لهستان در روز استقلال این کشور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرود ملی چین را ناگهان پخش میکنند ببینید واکنش بچه های چینی را.... مقایسه کنید با گوسفندانی که در تیم های ملی ایران زبان به کام گرفته اند! بله...همه جای جهان سرود ملی، هویت آن بازیکن است... این زبان بسته های در تیم ملی هیچ ربطی به ایران ندارن . من تا این روزا فکر میکردم بی غیرت تر از خوکها 🐖🐗🐖🐗🐖🐗 هیچ حیوان دیگه ای نیست ! ولی چه اشتباه میکردم ،چون یه تعداد حیوان هستند تو کشور ما که روی خوک رو سفید کردند و رتبه اول بی غیرتی رو از خوک گرفتند و خودشون به مقام نخست رسیدند . این پست تر از خوک‌ها، با افتخار عکس بی حجاب و بی پوشش همسرانشون هم نشر میدن ،که مقام خوکی و بالاتر از اونو ،از دست ندن !