eitaa logo
اندیشمندان بصیر
397 دنبال‌کننده
11.6هزار عکس
13.9هزار ویدیو
52 فایل
انتقال ازواتساپ راه ادامه دارد
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 سن بازنشستگی اساتید دانشگاه ۶۵ سال است و زیباکلام ۷۴ سال سن دارد. چرا علیرغم گذشتن از سن بازنشستگی او همچنان در دانشگاه تهران تدریس میکند؟ رانت چرا اینجور تفسیر نمیکنی که دلیل ممنوع‌التدریسی او قطع رانتی باشد که دولت حسن فریدون به او داده بود؟
🔴 طنز اما تلخ!! 🔹همه باهم: زن زندگی آزادی
🛑📸 علی عباسی کارگردان فیلم عنکبوت مقدس با لباس روحانیت و دندان خون آشامی در فرش قرمز هامبورگ ✍هر چی بیشتر میگذره، بیشتر متوجه میشیم وقاحت و بی‌شرفی این جماعت حد و مرزی نداره
⭕️ باشه فقط تو یه خیابونی اسمش رو بزن که توش ، هرشنبه ، زن ها رو ، اونم به جرم درخواست ابتدایی ترین امکانات رفاهی زیر چک و لگد و باتوم پلیستون ، له نکرده باشید ! 🔺آب که سربالا بره قورباغه ابوعطا میخونه ! ✍ مسیحاسپهر
🔷اقلیم کردستان پیام حملات سپاه را گرفت 🔸«ناظم دباغ» نماینده اقلیم کردستان عراق در ایران در گفت‌وگویی اعلام کرده است که مقرهای گروه‌های کُرد مخالف ایران در اقیلم تخلیه خواهد شد. 🔸به گفته «دباغ»، حکومت اقلیم برای جلوگیری از حملات مجدد سپاه به دنبال متوقف کردن این گروهک‌های مسلح است. 🔸دباغ تاکید کرده است که «هیچ یک از مسئولان حکومت اقلیم با گروه‌های کُرد مخالف جمهوری اسلامی رابطه ندارند و دیدارها و حضور آنها در مقرهای این گروه‌ها برای مذاکره، ابلاغ پیام‌ و محدود کردن آن بخش از فعالیت‌های آنهاست»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️کسبه بازار: چیزی که ما دیدیم اعتراض نبود ضربه به اموال مردم بود / اعتصابی در کار نبود کسبه از ترس مالشان مغازه‌هایشان را بستند یکی از کسبه بازار در خصوص آشوب‌های شنبه 16 مهر در بازار تهران در گفتگو با خبرگزاری دانشجو: 🔹اگر اعتراضی دارند باید در قالب خودش بیان شود اما آن چیزی که ما دیدیم اغتشاش بود. 🔹اعتصابی در بازار در کار نبود و اکثر کاسب های بازاری برای جولوگیری از ضرردیدن و تخریب اموالشان توسط اغتشاشگرها مغازه هایشان را تعطیل کردند.
🔴 معمای حضور اتباع اروپایی در موقعیت آشوب و خروج آنها در زمان برقراری امنیت! 💬 🔹 به‌طور معمول اگر در کشوری اعتراضاتی به خشونت گرایید، درخواست خروج اتباع دیگر کشورها از سوی دولت‌هایشان قابل درک است. 🔸 ظرف روزهای گذشته در ابتدا کشورهای هلند و فرانسه و به‌دنبال آن کشورهای آلمان، اتریش، بلژیک، اسپانیا و ایتالیا نیز بدون ارائه توضیح روشنی از شهروندان خود خواستند تا سریعا خاک ایران را ترک کنند. ✅ تصمیم اخیر کشورهای اروپایی در توصیه به شهروندانشان برای خروج از ایران از آنجا غیر طبیعی و تا حدودی مشکوک است که این دولت‌ها اتباع خود را در روزهایی که اغتشاشات روند صعودی داشت در ایران حفظ کردند اما اینک که می‌توان اغتشاشات را پایان یافته تلقی کرد دستورالعمل خروج از ایران را صادر کرده‌اند! 🔹 بدیهی است چنین واکنشی به‌صورت ماهوی نشانه‌هایی از یک روند مداخله‌جویانه را یدک می‌کشد. 🔸 توجه به این مهم که از آغاز اعتراضات، رسانه‌های برخی کشورها با بازتاب جانب‌دارانه اخبار و بزرگ‌نمایی شگفت‌آور رخدادهای بعضا کوچک به‌دنبال تحریک افراد معترض برای فرو غلتیدن در خشونت بودند در واکاوی تصمیم اخیر کشورهای اروپایی بسیار راهگشا خواهد بود. ✅ حضور فیزیکی برخی از عوامل بیگانه در صحنه آشوب‌ها، با وجود برخوردهایی که در موارد مشابه و در سال‌های قبل با این عناصر شده بود، تاییدی بر این گزاره است که چنین پروژه‌هایی به صورت جدی و با پذیرفتن خطر دستگیری نیز از سوی بیگانگان پیگیری می‌شود. 🔹 به نظر می‌رسد پخش اعترافات جاسوسان فرانسوی از صداوسیما تلنگری جدی به سایر کشورهای اروپایی بود تا مراقبت بیشتری نسبت به نقش‌آفرینی اتباع خود در امور داخلی ایران داشته باشند. 💢 اینک با صدور دستور خروج اتباع مختلف اروپایی در حالی‌که اغتشاشات پایان یافته است، این احتمال به ذهن متبادر می‌شود که این افراد به اشکال مختلف با جریانات اخیر ارتباط داشته و این دستور با هدف حفاظت از آنها صادر شده تا به هر شکل ممکن از دسترس خارج شوند. 🔴 انتقاد وزیر آلمانی از قیمت نجومی گاز آمریکا 👤 🔹 وزیر اقتصاد آلمان، آمریکا و دیگر کشورهای دوست صادرکننده گاز را متهم کرد از پیامدهای جنگ اوکراین سوده برده و گاز را به قیمت نجومی، عرضه می کنند.رابرت هابک، وزیر اقتصاد آلمان در مصاحبه با نشریه آلمانی منطقه ای NOZ گفت: بعضی از کشورها از جمله کشورهای دوست، قیمتهای نجومی برای گاز طلب می کنند. 🔸 مطمئنا، این امر مشکلاتی را به همراه می آورد که درباره آن صحبت می کنیم. وزیر اقتصاد آلمان خواستار همبستگی بیشتر از سوی آمریکا برای کمک به متحدانش در اروپا شد که برای تامین انرژی، در مضیقه قرار گرفته اند. ✅ هابک گفت: اتحادیه اروپا باید از قدرت بازار خود استفاده کرده و خرید هوشمند و هماهنگی داشته باشد و کشورهای این بلوک برای خرید گاز، با یکدیگر رقابت نکرده و باعث بالاتر رفتن قیمتها نشوند. قدرت بازار اروپایی عظیم است و تنها باید مورد استفاده قرار بگیرد. 💢 شرکت دولتی گازپروم روسیه، عرضه گاز به کشورهای اتحادیه اروپا را در ماههای اخیر، به میزان قابل ملاحظه ای کاهش داده است تا این بلوک که برای تامین ۴۵ درصد از گاز مورد نیازش، به روسیه وابسته بود را برای وضع تحریم‌های گسترده علیه مسکو، مجازات کند.
✳️انبارهای مهمات آمریکا «ته» کشیده است؟! ▫️از زمان آغاز حمله روسیه به اوکراین در تاریخ ۲۴ فوریه، واشنگتن به بزرگترین تامین‌کننده تسلیحات به اوکراین با بیش از ۱۶.۸ میلیارد دلار کمک نظامی به این کشور بدل شده است. ▫️مارک کانسیان، مشاور ارشد مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌الملل اخیرا در تحلیلی نوشت: برخی از تجهیزات در انبارهای تسلیحاتی ایالات متحده رو به کاهش است و ذخیره‌ مجدد آنها ممکن است سالها طول بکشد. یک مقام نظامی آمریکایی به شرط آنکه نامش فاش نشود اذعان داشت: واشنگتن از این درگیری درخصوص نیاز به مهمات درس می‌گیرد – نیازهایی که بسیار بزرگتر از آن چیزی است که انتظار می‌رود. ▫️پس از آنکه آمریکا پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی هزینه‌های دفاعی خود را کاهش داد، شرکت‌های دفاعی آمریکایی مجبور شدند تا تولیدات خود را در دهه ۱۹۹۰ به شدت کاهش دهند. اکنون، دولت این کشور باید این صنعت را متقاعد کند تا خطوط تولید خود را بازگشایی و تولید مواردی از جمله موشک‌های دوش‌پرتاب استینگر که از سال ۲۰۲۰ ساخته نشده است را از سربگیرد. ▫️برخی از تجهیزاتی که توسط آمریکا ارسال می‌شوند از جمله سامانه‌های هایمارس و تسلیحات ضدتانک جاولین به نمادی از جنگ در اوکراین بدل شده‌اند و به طور گسترده‌ای توسط نیروهای کی‌یف علیه روسیه استفاده شدند. (هر چند جاولین آنگونه که باید و شاید و برایش تبلیغ می‌کردند ظاهر نشد) اما ذخایر مهمات آمریکا در زمینه هایمارس که می‌تواند سامانه‌های راکتی چندگانه هدایت‌شونده (GMLRS) را شلیک کند و برد آن تا ۸۰ کیلومتر می‌رسد، در حال کاهش است. ▫️کانسیان که پیشتر به عنوان مسئول خرید تسلیحات برای دولت آمریکا کار می‌کرد، گفت: «اگر ایالات متحده آمریکا یک سوم موجودی را به اوکراین ارسال کند، اوکراین حدود ۸۰۰۰ تا ۱۰ هزار راکت دریافت خواهد کرد. این موجودی چندین ماه طول خواهد کشید اما اگر تمام شوند، هیچ جایگزینی وجود نخواهد داشت. در حال حاضر، تولید، حدود ۵۰۰۰ در سال است. اگرچه آمریکا در حال افزایش این مقدار است و بودجه‌ای را اخیرا برای این هدف اختصاص داده است اما سال‌ها طول خواهد کشید.» ▫️آمریکا حدود ۸۵۰۰ موشک جاولین به کی‌یف داده است اما تعداد تولید این سلاح در سال که بیشترین تبلیغ برایش شده، فقط حدود ۱۰۰۰ است. دولت آمریکا در ماه مه چنین موشک‌هایی را به ارزش ۳۵۰ میلیون دلار سفارش داد اما چندین سال طول خواهد کشید تا انبارها و ذخایر دوباره پر شوند. براساس آمار و ارقام رسمی پنتاگون، ایالات متحده همچنین بیش از ۸۰۰ هزار گلوله‌ توپ ۱۵۵ میلی‌متری استاندارد ناتو به کی‌یف ارسال کرده است – سه چهارم همه گلوله‌هایی که توسط تمامی کشورهای غربی ارسال شده است. ▫️در حال حاضر تولید این گلوله‌ها توسط آمریکا ۱۴ هزار در ماه است اما پنتاگون اعلام کرده که ظرف سه سال قصد دارد این رقم را به ۳۶ هزار افزایش دهد. با این حال این مسئله نشان می‌دهد در حالی که ۲۸ کشور عضو ناتو به صورت تمام وقت در حال حمایت از عناصر خود در اوکراین بوده و بخش بزرگی از ذخایر تسلیحاتی خود را راهی این کشور کرده اند روسیه دارد در این زمینه تنها عمل می‌کند.
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥براندازی اساساً دکان هست و تبدیل به یک شغل شده است 🔸اعتراف جالب مهدی مهدوی آزاد، کارشناس BBC و سعودی اینترنشنال
♦️جزئیات بزرگترین معامله نفت و گاز بین ایران و روسیه وزیر نفت: 🔹 در حوزه صادرات فرآورده‌ها، تهاتر و سوآپ از حوزه دریای خزر با بعضی از شرکت‌های روسی شروع به‌کار کرده‌ایم و نزدیک ۱۰ میلیون تن ظرفیت تهاتر و سوآپ و صادرات فرآورده‌های نفتی در این حوزه داریم. 🔹در این مدت نزدیک به چهار میلیارد دلار در بحث توسعه میدان‌ها و ۴۰ میلیارد دلار در حوزه احداث خطوط صادراتی گاز و واحدهای ال‌ان‌جی با روسیه تفاهم‌نامه امضا کرده‌ایم/ ایسنا
توییت رائفی پور: فعلا طرف پدرش عضو حزب توده و کاسه لیس شوروی بوده و اوایل انقلاب اعدام میشه! عموش و هم حزبی پدرش میاد مادرشو میگیره حالا برای ملت فاز اپوزیسیون برداشته و توهم لیدری گرفته!