بسمه تعالی
جناب آقای سجاد ابراهیمی
سرکار خانم سیده جمیله هاشم نیا
کسب رتبه دانشجوی پژوهشگر برتر دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم را صمیمانه تبریک عرض نموده و از درگاه خدای متعال مزید توفیقات گرامیان را مسألت داریم.💐💐💐
#پژوهش دانشکده علوم قرآنی مشهد
#تبریک
#برگزیدگان
❇️سرکار خانم قدسیه فاضلی و جناب آقای سجاد صاحب الزمانی موفقیت شما را در مسابقهی "کتابخوانی اندیشه مطهر" دانشگاه تبریک عرض مینماییم.❇️
#پژوهش_دانشکده علوم قرآنی مشهد
💎انجمن علمی، نگاهی نو برای اندیشه ورزیدن💎
@anjomanelmiquran110
هدایت شده از پژوهشیار نشر علمی
🔸دسترسی به #گنج_ایرانداک مسدود شد
❌«به آگاهی میرساند که به استناد ماده هشت آییننامه اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی از یکم دی ماه 1399 دسترسی به تماممتن پایاننامهها و رسالهها در پایگاه اطلاعات علمی ایران (#گنج) شدنی نیست.»
🔰داستان از این قرار است که پیش از این، موسسات مختلف آموزش عالی، پایان نامه های خود را به ایرانداک می دادند و ایرانداک آنها را در گنج می گذاشت و دانشجویان با عضویت و البته مجانا می توانستند تمام متن پایان نامه درخواستی مرتبط با کار خود را دریافت کنند.
انتشار پایان نامه ها در گنج، دو مزیت داشت: یکی آن که از محتوای آنچه می خواستند استفاده می کردند، دیگر این که پایان نامه ها در مرئی و منظر همه بود و امکان تقلب وجود نداشت.
در حال حاضر، این تنها موسسات صاحب پایان نامه هستند که می توانند متن کامل را انتشار بدهند.
بدین ترتیب اگر همه موسسات آموزش عالی، همه پایان نامه های خود را در سامانه ها مستقل خود انتشار بدهند؛ و در این زمینه مشکلی نباشد، به دلیل تعدد مراکز، باز هم استفاده از محتوای آنها و نیز کنترل امر تقلب دشوار خواهد بود و متقاضیان باید همگی به این دانشگاه و آن دانشگاه و وبسایت های مختلف، مراجعه کنند. بماند که بسیاری از موسسات و دانشگاهها این کار را نکرده و زیرساخت های لازم را هم ندارند.
اکنون باز رویه جاری به عقب برگشته، و همه پایان نامه ها در موسسات پنهان خواهد ماند، و از دریچه های مخفی در بازار آزاد فروخته و کسی هم متوجه آن نخواهد شد، چون دیگر گنجی در کار نیست که دست کم بیشتر آنها قابل استفاده عمومی و رایگان باشد.
در این مورد، حقوق دانشگاهها با حقوق عمومی و نشر آزاد علم در تعارض افتاده و تا اینجا، به ضرر علم پیش رفته است.
#گنج
#ایرانداک
#پایان_نامه
┏━━━🔸🔷🔸━━━┓
@pejooheshyar
┗━━━🔸🔷🔸━━━┛
هدایت شده از پژوهشیار نشر علمی
✅🔴با عرض سلام خدمت پژوهشگران محترم
لطفا در این #نظر_سنجی در رابطه با #مسدود شدن دسترسی به متن پایان نامه ها در سایت #ایرانداک، شرکت فرمایید.👇👇
EitaaBot.ir/poll/pdnh
کلیک کنید 👉
#نظر_سنجی
#ایرانداک
#پایان_نامه
┏━━━🔸🔷🔸━━━┓
@pejooheshyar
┗━━━🔸🔷🔸━━━┛
✅ به نام خدا ✅
✅ نظام سازی کار بزرگ و اصلی شما است. مقام معظم رهبری (مُدّ ظِلُّه العالی)
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
✅ فراخوان مقاله
با موضوع :
نظام سازی قرآنی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
✳️ فرهیختگان معزّز و محترم حوزه و دانشگاه ، با عنایت به این که مسوولیت کمیسیون ((قرآن و علوم انسانی)) وابسته به مجمع عالی علوم انسانی اسلامی، از سوی مسوولان معزّز این مجمع ، به ریاست محترم دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم تفویض گردیده است ؛ این دانشگاه نشست های تخصصی این کمیسیون را در سال ۱۴۰۰ با موضوع ((نظام سازی قرآنی)) که مورد تاکید فراوان مقام معظم رهبری(دامت برکاته) می باشد ، با حضور صاحبان مقالات برگزیده ، برگزار می نماید.
✳️ امتیازات مقالات برگزیده :
شایان ذکر است مقالات شما فرهیختگان ارجمند در کمیته های علمی کمیسیون یاد شده ، بررسی و برگزیده می گردند و پس از آن به مسوولان محترم ششمین کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی مجمع عالی علوم انسانی اسلامی ، جهت انتخاب ((نظریه برگزیده)) و دریافت جایزه سالانه، تقدیم می گردد.
همچنین مقالات و نظریات برگزیده در ((کتاب نظریه)) با امتیاز علمی پژوهشی به چاپ می رسد .
موضوعات فراخوان مقاله در ذیل تقدیم حضورتان می گردد :
👇👇👇👇👇👇
✅ معناشناسیِ نظام سازی قرآن؛
✅ نظام شناسی و نظام سازی؛
✅ روش شناسی نظام سازی قرآنی؛
✅ ضرورت نظام سازی قرآنی؛
✅ معنای اصطلاحی نظام از منظر اندیشمندان مسلمان؛
✅ دین و نظام سازی؛
✅ چشم انداز نظام قرآن بنیان و الزامات کشف آن؛
✅ نقد و تحلیل رویکردهای موجود در خصوص نظام سازی قرآنی؛
✅ نظام اخلاقی و تربیتی قرآنی؛
✅ نظام معرفتی قرآنی؛
✅ نظام فرهنگی قرآنی؛
✅ نظام سیاسی قرآنی؛
✅ نظام اجتماعی قرآنی؛
✅ نظام خانواده قرآنی؛
✅ نظام اقتصادی قرآنی؛
✅ نظام فقهی حقوقی قرآنی؛
✅ نظام حکومتی قرآنی؛
✅ نظام سازی علمی بر مبنای علوم انسانی قرآن بنیان.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
توجه: اخبار زمان برگزاری نشست های تخصصی کمیسیون قرآن و علوم انسانی در خصوص موضوعات یاد شده با حضور نگارندگان محترم و معزّز مقالات برگزیده ، در اوایل سال ۱۴۰۰ در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ، متعاقباً اعلام خواهد شد .
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
با دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم همراه باشید .
🌷شهداء، اصحاب آخرالزّمانی سیدالشهدا (علیه السلام) هستند. پیام آنها عشق و اطاعت است. (شهید مرتضی آوینی)🌷
📋نشست علمی تخصصی با موضوع "مقاومت و دفاع از مظلوم در نگاه قرآن و بررسی آن در سیره و سبک عملی شهید حاج قاسم سلیمانی" با همکاری انجمن علمی دانشکده علوم قرآنی مشهد، با حضور جناب دکتر محمد جواد توکلی عضو هیئت علمی دانشکده علوم قرآنی مشهد و حضور دانشجویان محترم در سامانه ادوبی کانکت به صورت زنده و به مدت ۹۰ دقیقه برگزار گردید.
🔹در این جلسه، با اشاره به آیات قرآن کریم با محتوای شهادت و مقاومت در راه حق به اهمیت جهاد، مقاومت و شهادت در راه خدا پرداخته شد و همچنین معانی دقیق این مطالب نیز تبیین گردید.
🔹جناب دکتر توکلی ضمن تعریف و تبیین مصادیق آیات مذکور، به اهمیت و مصادیق فعالیتهای شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس در مسیر مقاومت اشاره فرمودند.
🔹از دیگر مواردی که در این جلسه مطرح و اشاره شد، بحث شناخت صحیح دشمن و ابزار و دستاویزهای آنان برای ضربه زدن به بدنه اسلام و جمهوری اسرامی ایران بود.
🔹در ادامه بحث، با استفاده از آیات قرآن کریم، شرط موفقیت در مسیر مقاومت در راه خدا را ثبات قدم تبیین فرمودند.
🔹و در نهایت با استفاده از آیات قرآن کریم چنین توضیح داده شد که مقاومت و ثبات قدم در مسیر الهی باعث شکست صد در صدی دشمن خواهد بود. و البته چنین تاکید شد که مسوولان و سردمداران باید بیش از پیش با قرآن و مخصوصا آیات با محتوای مقاومت مانوس باشند.
💎انجمن علمی، نگاهی نو برای اندیشه ورزیدن💎
🆔@anjomanelmiquran110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹🌸☘
قطعا خداوند از کسانی که ایمان آورده اند دفاع می کند.😌✊
إِنَّ اللَّهَ یُدَافِعُ عَنِ الَّذِینَ ءَامَنُواْ.
حج؛آیه38
💎انجمن علمی، نگاهی نو برای اندیشه ورزیدن💎
🆔@anjomanelmiquran110
⏱#حدیث
امام باقر(ع):
از امروز و فردا كردن بپرهيز؛ زيرا آن دريايى است كه هلاک شوندگان در آن غرق می شوند.🏃♂
إيّاكَ وَالتَّسويفَ، فَإِنَّهُ بَحرٌ يَغرَقُ فيهِ الهَلكى.
تحف العقول،ص 285
💎انجمن علمی، نگاهی نو برای اندیشه ورزیدن💎
🆔@anjomanelmiquran110
❌ قواعد غلط مطالعه
#بخش_اول
❇️از موارد زير بپرهيزيد زيرا ذهن شما را فريب داده و چنين به شما القا ميكنند كه در حال يادگيري هستيد اما در واقع چنين نيست:
⛔️١-منفعلانه خواندن بدون درك تحليلي: تنها خواندن صرف مهم نيست، بلكه خواندن بايد فعالانه ، منتقدانه، و با تجزيه و تحليل باشد. خواندن با روخواني فرق دارد.
⛔️٢-هايلايت زياد: شما را فريب ميدهد زيرا فكر ميكنيد آن مطالب را به حافظه سپرده ايد. هايلايت بايد كم و مانند نمك در غذا باشد. فقط نكات كليدي و مهم را به مقدار كم هايلايت كنيد.
⛔️٣-نگاه كردن به راه حل و اينكه فكر كنيد راه حل را ميدانيد. اين يك آگاهي پس نگرانه است و معادل " معما چون حل گشت آسان گردد". چنانچه مسائل را روخواني ميكنيد سعي كنيد چهارچوبها را از آنها بيرون بكشيد و روندها را در يابيد.
⛔️٤-شخصيت دقيقه نودي و خواندن مطالب زياد در زمان كم نزديك به امتحان: مغز هم مانند ماهيچه است و بيش از حد مجاز نمي تواند وزنه بلند كند. در ضمن در آينده اين عادت غلط باعث تعلل، بدخوابي و بي نظمي ميشود.
⛔️٥-بازآموزي دانسته ها: خواندن و آموزش ديدن مطالبي كه قبلا ميدانيد يك نوع محافظه كاري و خود فريبي است. دانش وقتي زياد ميشود كه به دل ناشناخته ها رفته و بر آنها نور بيفكنيد.
📖منبع: http://tomprof.stanford.edu
💎انجمن علمی، نگاهی نو برای اندیشه ورزیدن💎
🆔@anjomanelmiquran110