✍پيامبر اکرم صلى الله عليه و آله :
انسان، در روز قيامت، قدم از قدم برنمى دارد، مگر آن كه از چهار چيز پرسيده مى شود: از عمرش كه چگونه گذرانده است، از جوانى اش كه چگونه سپرى كرده، از ثروتش كه از كجا به دست آورده و چگونه خرج كرده است و از دوستى ما اهل بيت.
📚امالی صدوق ص۳۹
@anjomaneravian
#پیامبر_اعظم_صلوات_علیه
انسان ۲۵۰ساله
شتر به محلهٔ بنی النجار🍀که مادر پیامبرخداصلی الله علیه وآله جزو این خانواده است🍀رسید. مردان بنی النجار دایی های پیامبرخداصلی الله علیه وآله محسوب می شدند. لذا جلو آمدند و گفتند🍀 یا رسول الله! ما خویشاوند توییم، هستی ما در اختیار توست..در منزل ما فرود بیا....
🌸فرمود: نه إنَها مأمورة کنار بروید. راه را باز کردند....
🐪شتر به فقیرنشین ترین محلهٔ مدینه آمد و در جایی نشست.... همه نگاه کردند ببینند خانهٔ کیست. دیدند خانهٔ 🍀أبی أیوب أنصاری است🍀فقیرترین یا یکی از فقیرترین آدم های مدینه..
🌸 خودش و خانوادهٔ مستمند و فقیرش آمدند و اثاث پیامبر خداصلی الله علیه وآله را برداشتند و داخل خانه بردند.
🌸حضرت هم بعنوان میهمان، وارد خانهٔ آنها شد و به اعیان و اشراف و صاحبان قبیله، دست رد زد؛ یعنی
👈موضع اجتماعی خودش را مشخص کرد
🍀معلوم شد که این شخص، وابسته به پول و حیثیت قبیله ای و ریاست فلان قبیله و وابسته به قوم و خویش و امثال اینها نیست و نخواهد شد.
از همان لحظهٔ اول، مشخص کرد که در برخورد و تعامل اجتماعی، طرف کدام گروه و طرفدار کدام جمعیت است. و وجود او برای چه کسانی بیشتر نافع خواهد بود.
🌸 همه از پیامبر خداصلی الله علیه وآله و تعالیم او، نفع می برند.🍀اما آن کس که محروم تر است، قهرا حق بیشتری میبرد و باید جبران محرومیتش بشود.
جلو خانهٔ أبی أیوب أنصاری، زمین افتاده ای بود. فرمود🌸این زمین، مال کیست؟ گفتند : متعلق به دو بچه یتیم است.
🌟پول از کیسهٔ خود داد و آن زمین را خرید. بعد فرمود🌸در این زمین، مسجد میسازیم.
یعنی یک مرکز سیاسی🍀 عبادی، 🍀اجتماعی🍀حکومتی.؛ یعنی مرکز تجمع مردم. جایی بعنوان مرکزیت لازم بود، لذا شروع ب ساختن مسجد کردند.
🍀👈 زمین مسجد را از کسی نخواست 🍀 طلب بخشیدگی نکرد👈 آن را با پول خود خرید🌸با آن که آن دو بچهٔ یتیم، پدر و مدافع نداشتند، اما پیامبرخداصلی الله علیه وآله مثل پدر و مدافع، حق شان را تمام و کمال رعایت کرد.🌟
🌟🍀وقتی بنا شد مسجد بسازند، خود حضرت جزو اولین کسی بود که آمد و شروع به کندن پیِ مسجد کرد؛
🌸 نه بعنوان یک کار تشریفاتی، بلکه واقعا شروع به کار کرد و عرق ریخت🌸 طوری کار کرد که بعضی از کسانی که کناری نشسته بودند، گغتند: ما بنشینیم و پیامبرخداصلی الله علیه وآله اینطور کار کند❗ لذا آمدند و مسجد را در مدت کوتاهی ساختند.🍀
🌸پیامبرخداصلی الله علیه وآله این رهبر والا و مقتدر🍀 نشان داد که هیچ حق اختصاصی برای خودش قائل نیست. اگر بناست کاری انجام گیرد، او هم باید در آن سهمی داشته باشد...
@anjomaneravian
#پیامبر_اعظم_صلوات_علیه
انسان ۲۵۰ساله
🕌 بعد از بنای مسجد🍀 تدبیر و سیاست ادارهٔ آن نظام را طراحی کرد. وقتی انسان نگاه میکند و می بیند قدم ب قدم ، مدبرانه و هوشیارانه پیش رفته است، می فهمد که پشت سر آن🍀عزم
و تصمیم قوی و قاطع🍀اندیشه و فکر🍀محاسبهٔ دقیقی قرار گرفته است. که علی الظاهر جز با 🌸وحی الهی ممکن نیست.
🌟امروز هم کسانی که بخواهند اوضاع آن ده سال را قدم ب قدم دنبال کنند، چیزی نمی فهمند. اگر انسان هر واقعه ای را جداگانه، حساب کند، چیزی ملتفت نمی شود.🍀باید نگاه کند و ببیند ترتیب کار چگونه است؛ چطور همه این کارها
🍀 مدبّرانه 🍀 هوشیارانه و🍀با محاسبه صحیح انجام گرفته است
👈 🍀 اول، ایجاد وحدت است...همهٔ مردم مدینه که مسلمان نشدند..؛ اکثرا مسلمان شدند و تعداد بسیار کمی هم نامسلمان ماندند. علاوه بر اینها، ۳قبیلهٔ مهم یهودی👈 بنی قینقاع 👈 بنی النظیر و 👈 بنی قریظه در مدینه ساکن بودند؛ یعنی در قلعه های اختصاصی خودشان که تقریبا ب مدینه چسبیده بود.، زندگی میکردند.
🍀آمدن اینها ب مدینه ب۱۰۰سال۲۰۰سال قبل از آن بر می گشت🍀و اینکه چرا آمده بودند، خودش داستان طولانی و مفصلی دارد
🌸در زمانی که پیامبر خدا صلی الله علیه وآله وارد مدینه شد، خصوصیت این یهودی ها در دوسه چیز بود اینکه ثروت
اصلی مدینه👈 بهترین مزارع کشاورزی 👈 بهترین تجارت های سودده 👈 سود بخش ترین صنایع👈 ساخت طلا آلات و امثال این چیزها دراختیار یهودیان بود. 🍀بیشتر مردم مدینه در موارد نیاز ب اینها، مراجعه می کردند⛔️ پول قرض میگرفتند و ❌ربا می پرداختند. یعنی از لحاظ مالی، ریش همه در دست یهود بود.
🌸 دوم اینکه بر مردم مدینه، برتری فرهنگی داشتند. چون👈 اهل کتاب بودند با معارف گوناگون 👈معارف دینی 👈و مسائلی که از ذهن نیمه وحشی مدینه، بسیار دور بود، آشنا بودند...لذا
❌ تسلط فکری داشتند.
🌸 در واقع اگر بخواهیم به زبان امروز صحبت کنیم ، یهودی ها در مدینه، یک طبقهٔ روشنفکر محسوب می شدند ؛ لذا ❌ مردم آنجا را تحمیق و تحقیر و مسخره می کردند. 🍀 البته آنجایی که خطری متوجه شان می شد و لازم بود، کوچکی هم می کردند، لیکن بطور طبیعی اینها برتر بودند.
🌸 سوم این بود که با جاهای دوردست هم ارتباط داشتند 🍀 یعنی محدود به فضای مدینه نبودند.
🌸 یهودی ها واقعیتی در مدینه بودند، بنابراین پیامبرخداصلی الله علیه وآله باید حساب اینها را می کرد...
🌟ادامه در قسمت بعد..
@anjomaneravian
🌹اطلاعیه مهم شرکت توزیع برق استان اصفهان 🌹
احتراما، بدینوسیله به اطلاع کلیه شهروندان محترم در ۲۳ شهرستان استان اصفهان می رساند،از ۱۵ آبانماه ۱۳۹۹ کلیه خدمات این شرکت به مشترکین ازطریق🌹سامانه برق ایران🌹⚡اپلیکیشن برق من⚡قابل دریافت می باشد.
شما میتوانید با دریافت این اپلیکیشن از نرم افزار کافه بازار و ثبت شناسه قبض ۱۳ رقمی انشعاب خود بصورت غیرحضوری خدمات مندرج را دریافت نمایید.
📌 روابط عمومی شرکت توزیع برق استان اصفهان
روحانی جانباز حجتالاسلام و المسلمین "سیدمحمدی" دبیر بنیاد ملی عفاف و حجاب و مدیر کارگروه تخصصی مطالبه گری شبکه فراگیر مردمی حجاب و عفاف کشور، شامگاه دوشنبه 12 آبان براثر ابتلا به بیماری کرونا درگذشت.
شبکه فراگیر حجاب و عفاف کشور ضمن تسلیت فقدان این همسنگر خود، پیام تسلیتی را منتشر کرد.
متن پیام:
https://jebhe.app/join/tabasome_emam