✅ روایت #پدر_شهید از #شب_تولد_مهدی؛
♦️♢ پسری که #نذر امام زمان(عج) شد
➖ دل توی دلم نبود. در چنین شبی عقربه های ساعت 10 شب را نشان میداد.
و من منتظر بودم تا اولین فرزندم به دنیا بیاید. همچنان که نفس انتظار پا به پای دل شوره ام به شمارش افتاده بود ؛ خبر آوردند مشکلی هنگام #تولد_نوزاد بوجود آمده.
🔸 در آن لحظه دست روی دست #توسل به امام زمان (عج) گذاشتم و رفتم نمازخانه بیمارستان دو رکعت #نماز_حاجت خواندم.
🔸 حضرت حجت(اروحنا له فداه) را واسطه قرار دادم تا ازدرگاه خداوندطلب یاری وکمک نمایند و من هم نام نوزاد را بنام آقا امام زمان (عج)، مهدی و نذر ایشان کنم تا بشود #سرباز_امام_عصر(عج).
🔹ساعت به نیمه شب رسیده بود و همان طور که مشغول ذکر ودعا بودم خبر آوردند که مشکل برطرف شده و نوزاد صحیح و سالم به دنیا آمد .😊
➖ ۱۴ آبان سال ۱۳۶۲ اولین گل باغ زندگی ام #مهدی با توسل به امام عصر(اروحنا له فداه)درساعت ۱:۱۵بامدادبه دنیا آمد و حالا من به داشتن پسری مثل مهدی افتخار میکنم.
پسری که با #شهادتش مدال افتخاری برگردنم انداخت.
#تولدت_مبارک_مهدی_جان 🌸
#روایت_پدر_شهید
#شهید_مدافع_حرم_مهدی_طهماسبی
#راز_پلاک_سوخته
🍃🌺
💠 @pelak_sokhteh👈
〰〰〰〰〰〰〰〰
مصاحبه باخانواده شهیدمدافع حرم مهدی طهماسبی به مناسبت فرارسیدن ۱۴ آبان ماه سالروزتولدآن شهیدعزیز
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز تولد فرشته ای آسمانیست...
فرشته ای خاکی از جنس آسمان و با دلی دریایی...
پرستویی که هجرت کرده اما هجرت به هرجایی نه! هجرت به وادی عشق...آری مقصدش وادی عشق بود...
و چه زیبا پا به عرصه ی گیتی نهادی...
وچه زیبا رفتی و افتخار آفرین شدی
شهید حاج مهدی طهماسبی در تاریخ ۱۴ آبانماه ۱۳۶۲ در بیمارستان پارس شهرستان اهواز از پدر و مادری مؤمن و متدین در خانوادهای ساده دیده به جهان گشود. بنا بر عهدی که پدر ایشان با امام زمان عجلالله تعالی فرجه الشریف بسته بودند نام او را مهدی گذاشتند تا در آینده سربازی مخلص و فداکار برای امام زمان ارواحنافداه باشد و بدین ترتیب مهدی نخستین فرزند خانواده و چشم و چراغشان شد.
او دوران کودکی و نوجوانیاش را در شهر مسجدسلیمان گذراند. در سال ۱۳۶۸ تحصیلات ابتدایی خود را تا سال ۱۳۷۲ در دبستان شهید مدرس بیبیان شهرستان مسجدسلیمان آغاز نمود و از همان سال اول دبستان به دلیل ذوق و پشتکار خود و معلم دلسوزش در فراگیری علم و دانش نمونه بود و نمرات درسی او همیشه بیست و یا نوزده میشد به گونهای که کلمات و جملات روزنامهها را بهراحتی میخواند.
در دوران تحصیل، شاگرد نمونه بود و در اکثر دروس هم ممتاز، برای همین به بچههایی که مشکل درسی داشتند در خانه بهصورت افتخاری تدریس میکرد و همچنین در مسجد امام رضا علیهالسلام حضور فعال داشت و اغلب اوقات مکبر نماز جماعت میگردید.
در سال ۱۳۷۳ تا ۱۳۷۵ وارد مدرسه راهنمایی فردوسی بیبیان شد و در کنار فراگیری درس و علم و دانش، مسئولیت راهاندازی بسیج دانشآموزی را نیز در مدرسه عهدهدار گردید و برنامهریزی مناسب را جهت جذب دانشآموزان به واحد دانشآموزی مدرسه و حضور در برنامههای بسیج در ایامالله را خصوصاً با برگزاری اردوهایی فراهم مینمود. در سال ۱۳۷۶ وارد دبیرستان معراج اندیشه (شاهد) شد و مجدداً به فعالیتهای خود در بسیج دانشآموزی در کنار درسخواندن ادامه داد و اضافه بر آن از هر فرصتی که به دست میآمد برنامهریزی لازم را جهت حضور بچههای مدرسه در اردوهای جهادی دانشآموزی فراهم نمود که از آن جمله میتوان به همکاری آنها در زمینه رنگ نمودن میز و نیمکتها و کلاسهای درسی دبیرستان دکتر کرمزاده و دبیرستان ابوالفضلالعباس علیهالسلام و نهالکاری در اطراف شهرستان مسجدسلیمان و کمک به محرومان و مستضعفان شهرستان و برگزاری مراسم های بسیج دانش آموزی نام برد
در سال ۱۳۷۹ تحصیلات خود را پشت سر گذاشت و با گرفتن دیپلم قصد ورود به حوزه علمیه المهدی عجل الله شهرستان مسجدسلیمان را داشت که علیرغم تلاش و پیگیریهایش مسئول حوزه به او گفته بود که چهار روز دیر آمدهای و درسهای حوزه علمیه شروع شده است و متأسفانه آن مسئول محترم موافقت نمینمایند.
به دلیل علاقه به فوتبال تصمیم میگیرد دوره داوری فوتبال را در اهواز شرکت نموده و به اتمام برساند. سپس در دانشکده افسری امام حسین علیهالسلام (اصفهان) ثبتنام و شرکت نمود که با قبولی در آزمون در سال ۱۳۸۱ به مدت ۳ سال در دانشکده افسری علوم پایه نظامی اصفهان مشغول به تحصیل شد و با مدرک کاردانی رشته عملیات کشوری فارغ التحصیل گردید.
بعد از اتمام دوره افسری جهت ادامه خدمت در مهرماه سال ۱۳۸۴ بهعنوان مربی در مرکز آموزش افسری و تربیت پاسداری علویون قم مشغول به کار شد. در بهمن ماه ۱۳۸۴ به منظور ادامه تحصیل درحین خدمت و به صورت شبانه در رشته جغرافیای سیاسی نظامی مشغول تحصیل گردید.
در سال ۱۳۸۵ ازدواج نمود که از همان سال به همراه خانواده در شهر مقدس قم ساکن شدند. از همان ابتدای ورود به قم از آنجا که شهید طهماسبی داور فوتبال و دارای مدرک درجه یک داوری از فدراسیون فوتبال کشور بود لذا همکاری صمیمانه خود را با اداره کل تربیتبدنی استان قم در زمینه داوری مسابقات فوتبال در استان قم و استانهای همجوار قبول مینماید.
شهید طهماسبی به غیر از فعالیتهای آموزشی و ورزشی، بازیگر رشته تئاتر هم بود که از دوران دانشکده افسری با شرکت در تئاتر حضرت زینب سلام الله علیها شروع نمود و پس از آن در کارنامه هنریاش چندین تئاتر و سرودهای آئینی دیده میشود و علاوه بر این حافظ ۶ جزء از قرآن کریم نیز به شمار میرفت.
همچنین نام ایشان در جرگه شاعران و مداحان اهلبیت علیمالسلام هم نقش بسته است؛ تبحر او در سرودن اشعار آئینی و حماسی زبان زد همکاران بود. او دفتر شعری نیز در این زمینه دارد که هیچگاه راضی به چاپ آن نشد.
شعرهای حماسیاش در مراسم آئین دانشآموختگی میثاق پاسداری دانشگاه امام حسین علیهالسلام که هرساله با حضور رهبر معظم انقلاب حفظه الله برگزار میگردد، خوانده میشد.
همچنین ایشان توفیق خادمی افتخاری مسجد مقدس جمکران را تا روز شهادت به مدت ۱۰ سال داشت. شهید طهماسبی در سهشنبه ۱۳۹۴/۱۰/۲۲ با لبیک به امام زمان خویش جهت دفاع از حریم آل الله برای بار اول به سوریه اعزام شد و پس از حدود دوماه به وطن بازگشت.
در اعزام دومش که ۱۳۹۵/۰۳/۱۳ بود بعد از گذشت سه روز این پاسدار جانبرکف در تاریخ یکشنبه ۱۶ خردادماه سال ۱۳۹۵ مقارن با ۲۹ شعبان المعظم سال ۱۴۳۷ هجری قمری در روستای القراصی از توابع حومه جنوبی شهر حلب سوریه حوالی ساعت ۱۰ صبح مورد اصابت موشک کرنت قرار گرفته و با اقتدا به حضرت زهرا سلاماللهعلیها شربت شهادت را در سن ۳۳سالگی نوشید و نام خود را در دفتر شهدای مدافعان حرم به ثبت رساند و با پیکری سوخته به دیدار مولا و سرورش حضرت سیدالشهدا علیهالسلام شتافت.
عاقبت پیکر مطهر ایشان بنا بر وصیت خودشان در استان قم در گلزار شهدای علی بن جعفر علیهلسلام در قطعه ۲۲ مدافعان حرم به خاک سپرده شد و به آرزوی دیرینهاش رسید.🙏🌸