6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سوزاندن زنده زنده پلیس؛ رفتاری با حافظان امنیت که در دنیا بی سابقه است
🔺چند روز پیش برخی معترضان در یکی از خیابانهای مشهد یک پلیس را زنده زنده سوزاندند.
@anjomaneravian
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽
⛔️شبهه
چرا #امام_رضا با وجود داشتن علم غیب امامت، انگور زهرآلود را خوردند
❇️پاسخ رو ببینید👆👆
#شهادت_امام_رضا
@anjomaneravian
✅ تحلیل رهبر انقلاب از سیاستورزی امام هشتم
🔘 پیام حضرت آیتالله خامنهای به کنگرهی جهانی امام رضا علیهالسلام
۱۳۶۳/۵/۱۸
باید اعتراف کنیم که زندگی ائمه (علیهمالسّلام) به درستی شناخته نشده و ارج و منزلت جهاد مرارتبار آنان حتی بر شیعیانشان پوشیده مانده است.
مهمترین چیزی که در زندگی ائمه بهطور شایسته مورد توجه قرار نگرفته، عنصر "مبارزه حاد سیاسی" است. از آغاز نیمه دوم قرن اول هجری که خلافت اسلامی بهطور آشکار با پیرایههای سلطنت آمیخته شد و امامت اسلامی به حکومت جابرانه پادشاهی بدل گشت، ائمه اهلبیت (علیهمالسّلام) مبارزه سیاسی خود را به شیوهای متناسب با اوضاع و شرائط، شدت بخشیدند. این مبارزه بزرگترین هدفش تشکیل نظام اسلامی و تأسیس حکومتی بر پایه امامت بود.
تاریخ نتوانسته است ترسیم روشنی از دوران دهساله زندگی امام هشتم در زمان هارون و بعد از او در دوران پنجساله جنگهای داخلی میان خراسان و بغداد به ما ارائه کند، اما به تدبر میتوان فهمید که امام هشتم در این دوران همان مبارزه درازمدت اهلبیت را که در همه اعصار بعد از عاشورا استمرار داشته با همان جهتگیری و همان اهداف ادامه میداده است.
اکنون جای آن است که به اختصار، حادثه ولیعهدی را مورد مطالعه قرار دهیم. در این حادثه امام هشتم علیبنموسیالرضا در برابر یک تجربه تاریخی عظیم قرار گرفت و در معرض یک نبرد پنهانی سیاسی که پیروزی یا ناکامی آن میتوانست سرنوشت تشیع را رقم بزند، واقع شد.
مأمون از دعوت امام هشتم به خراسان چند مقصود عمده را تعقیب میکرد:
اولین و مهمترین آنها، تبدیل صحنهی مبارزات حاد انقلابی شیعیان به عرصه فعالیت سیاسی آرام و بیخطر بود. همانطور که گفتم شیعیان در پوشش تقیه، مبارزاتی خستگیناپذیر و تمام نشدنی داشتند، این مبارزات که با دو ویژگی همراه بود، تأثیر توصیفناپذیری در برهم زدن بساط خلافت داشت، آن دو ویژگی، یکی مظلومیت بود و دیگری قداست... با این کار مأمون آن دو ویژگی مؤثر و نافذ را نیز از گروه علویان میگرفت زیرا جمعی که رهبرشان فرد ممتاز دستگاه خلافت و ولیعهد پادشاه مطلقالعنان وقت و متصرف در امور کشور است نه مظلوم است و نه آنچنان مقدس.
دوم: تخطئه مدعای تشیع مبنی بر غاصبانه بودن خلافتهای اموی و عباسی و مشروعیت دادن به این خلافتها بود.
سوم: اینکه مأمون با این کار، امام را که همواره یک کانون معارضه و مبارزه بود، در کنترل دستگاههای خود قرار میداد و بهجز خود آن حضرت، همه سران و گردنکشان و سلحشوران علوی را نیز در سیطره خود در میآورد.
چهارم: اینکه امام را که یک عنصر مردمی و قبله امیدها و مرجع سؤالها و شکوهها بود در محاصره مأموران حکومت قرار میداد و رفتهرفته رنگ مردمی بودن را از او میزدود و میان او مردم و سپس میان او و عواطف و محبتهای مردم فاصله میافکند.
هدف پنجم این بود که با این کار برای خود وجهه و حیثیتی معنوی کسب میکرد. طبیعی بود که در دنیای آن روز همه او را بر اینکه فرزندی از پیغمبر و شخصیت مقدس و معنوی را به ولیعهدی خود برگزیده و برادران و فرزندان خود را از این امتیاز محروم ساخته است ستایش کنند و همیشه چنین است که نزدیکی دینداران به دنیاطلبان از آبروی دینداران میکاهد و بر آبروی دنیاطلبان میافزاید.
ششم آنکه در پندار مأمون، امام با این کار، به یک توجیهگر دستگاه خلافت بدل میگشت. بدیهی است شخصی در حد علمی و تقوائی امام با آن حیثیت و حرمت بینظیری که وی بهعنوان فرزند پیامبر در چشم همگان داشت، اگر نقش توجیه حوادث را در دستگاه حکومت برعهده میگرفت هیچ نغمهی مخالفی نمیتوانست خدشهای بر حیثیت آن دستگاه وارد سازد. این همان حصار منیعی بود که میتوانست همهی خطاها و زشتیهای دستگاه خلافت را از چشمها پوشیده بدارد.
#امام_رضا(علیهالسلام)
✅📸 نقاشی های ضامن آهو از استاد فرشچیان
🔹اثر اول در سال ۱۳۵۸ و اثر دوم در سال ۱۳۸۹ خلق شده است.
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
🔖 گرگها ز سستی ما دیو شدند
[۱]. دیر زمانی از پهن شدن سفره شبههناک فضای مجازی در زندگی ما نمیگذرد اما اگر به شماره بنشینیم ضربتهای کاری این ابزار پرمنفعتِ پردردسر را، هیچ عضوی از پیکرِ جامعه را نخواهیم یافت که از آن در امان مانده باشد. در سال ۹۶ در «همانآنجا» بود که زم و دوستانش فرصت یافتند تا در آتش فتنه بدمند و چه عزیزانی از خانوادهها از دست رفت. آنوقت، قطع اینترنت و شبکههای اجتماعی بهعنوان راهحل به دادِ مسئولان رسید و جوّ آرام شد.
[۲]. چند صباحی را مردم بدون اینترنت و ابزارهای دشمنساز سر کردند و هیچ نشد. نه آب کسی گرم شد و نه نان کسی گچ. مردم زندگی کردند. روزها عادی شد؛ و باز هم در سایه فراموشی که بهتر بگوییم «دیرتدبیری»، تلگرام و واتسآپ به زندگی ما سرک کشید، اینبار با جرات بیشتر، زاده بدخلف خود، اینستاگرام را هم آوردند، اما موذیتر، زیرپوستیتر و البته شکیل و شیکتر. و ما باز هم رها کردیم جوانان و فرزندانمان را در «آن فضا». اما به چه اطمینان و یقینی؟ به سرسپردگی چه کسی؟
[۳]. سال ۹۸، بنزین بهانه شد، آشوب دیگری رقم خورد. چند روزی جولان دادند، چند روزی دروغ بافتند، باز هم در «آن فضا». آن را هم از سر گذراندیم، البته نه از سر درایت مسئولان بلکه به لطف تدبیر رهبری حکیم. دیگر «آنجا» برای رئیس مجلس ما هم امن نبود، اگر از ایشان حرفی مترتب نباشد، بر ما که اُف دارد از مسئولانمان «خوب نگویند» و «خوب نشنوند»، حتی در «آنجا». آخر مگر انسان چند بار از یک سوراخ زخم و نیش میخورد که ما دومی و سومی باشیم؟!
[۴]. چند روز اخیر دیدیم که به بهانه حجاب، چگونه پلیس را هدف گرفتند و «امنیت»مان را به هم ریختند. تن و بدنمان لرزید، ترسیدیم با حجاب در خیابان اسلامی قدم بگذاریم. اینبار زم نبود که آتشبیار باشد، فرزندان فریبخورده خودِ ما آتشِ دامنگیر دشمن را روشن نگه داشتند. آنها که از دست ما رفتند و در دامن دشمن جای گرفتند، نتیجه رهاشدن چندساله آنان در دریای بیساحل مجازی است.
[۵]. گرگصفتان همیشه هستند، همیشه مترصد صیدِ فرزندان مایند، این ماییم که باید چشممان به پارهتنمان باشد. بیمبالاتی از ماست که گرگها، دیو شدند. ما دیگر طاقتِ دیدن از دست رفتن فرزندانمان را نداریم، لطفا و لطفا ببندید درّه مجازی امنیتسوزِ خانمانبرانداز را.
[۶]. همه میدانند، ما دینمان را پاسداریم، انقلابمان را به قیمت جان دوست داریم و به تاسی از رهبر عزیزمان، مثل همیشه محکم و استوار پای آرمانهای شهدا ایستادهایم. و با همبستگی و حضور خود ثابت کردیم که از گرگهای ضعیف و بیریشه ترسی نداریم. آتش خشم و نفرت از آنان، خطّ جدا و ثابت مردم بااصالت از گرگصفتان را نمایش داد و دیدیم چگونه با دیدن دودِ آتشِ خشم این مردم، آه از نهاد نقشههای چندماههشان بلند شد و تا جایی که میرفت، فراری شدند.
[۷]. اما مسئولان دقت کنند، چه به غلط و چه با آدرس غلط، بخشی از مردم ما در فضای ناامن مجازی، به تبادل علمی و کسب روزی مشغولند، باید تدبیری عالمانه اندیشید تا نقل و انتقال آنان به محیط امن بهراحتی و بهآسانی محقق شود، ازآنسو، برای رسیدن به راحتی همه مردم، حتی عده قلیلی متضرر نشوند.
✍ راضیه شعبان
@enqelabi_nevesht
کانال نوشتههای انقلابی
9.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️🎥 درسی که سلبریتی مشهور انگلیسی به سلبریتیهای ایرانی داد!
واکنش جالب "راجر واترز" خواننده سرشناس بریتانیایی به سوالهای جهتدار "سیما ثابت" مجری مزدور شبکه سعودی اینترنشنال در برنامه زنده:
"ببینید چه بلایی بر سر عراق و سوریه آوردند، ایران را هم میخواهند به همان شکل درآورند!!
تمرکز سیاست خارجه آمریکا بر ایده تخریب کشور زیبای ایران است!!"
➥ @sepah_paasdaran
24.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥حتما ببینید
پشت پرده ماجرای مهسا امینی
و اغتشاشات اخیر
فوت مهسا امینی با برنامه قبلی؟
افشای اسپانسر های علی کریمی در…
رد پای تجزیه طلب ها در...
@anjomaneravian
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گروهکها چطور اعتراض را به اغتشاش تبدیل کردند؟
@anjomaneravian
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری
عیده همه پنجرهها دارن میخندن
ریسه کشیدن کوچه رو چند تا ستاره!
🌛حلول ماه ربیعالأول مبارک🌜
@anjomaneravian