💠 غدیر آمده است که بفهماند که سیاست به همه مربوط است.
غدیر آمده است که بفهماند که سیاست به همه مربوط است، در هر عصری باید حکومتی باشد با سیاست، منتها سیاست عادلانه که بتواند به واسطه آن سیاست اقامه همه معارف را بکند و راه را باز بگذارد برای اینکه صاحب افکار، افکارشان را با دلگرمی و با آرامش ارائه بدهند.
۱۳۶۵/۶/۲
#امام_خمینی(رحمةاللهعلیه)
#عید_غدیر
کانال رسانه انقلاب اسلامی🔻
@rasaneh_enqelab
•┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈•
@t_manzome_f_r
کانال تبیین منظومه فکری رهبری🔺
بسم رب الشهدا و الصدیقین
🌷 #معرفی_شهدا
شهیدی که ظهر عیدغدیر عروسی گرفت و خودش روزه بود
🔹️ برای خطبه عقد به محضر امام شرفیاب شدیم. حضور در جوار امام امت شوری وصف ناپذیر در دلم ایجاد کرده بود
◇ از هیجان این پیوند در حضور ایشان سینهام گنجایش قلب تپندهام را نداشت. امام لب باز کرد و خطبه عقد ما را جاری کرد. بعد بهعنوان هدیه عقد، این جمله را به ما هدیه کرد: «عزیزانم گذشت داشته باشید، با هم بسازید انشاءالله که مبارک باشد.»
🔹️ علی قبل از اینکه به نزد امام برویم به من گفته بود: «ما فقط در دنیا زن و شوهر نخواهیم بود بلکه در بهشت نیز با هم هستیم، بعد هم این آیه را برایم تلاوت کرد: «هم و ازواجهم فی ضلال علی الارائک متکئون...»
◇ عروسی را به خاطر خانواده شهدا ظهر گرفتیم.
◇ گفتم: ناهار بخور. گفت روزهام!
گفتم :روز عروسی
گفت: نذر داشتم، اگر روز عروسیم عید غدیر بود روزه بگیرم!
گفت: دعا میکنم, امین بگو!
🔹️ گفت :خدایا همانطور که عید غدیر به دنیا آمدم، عید غدیر ازدواج کردم، شهادتم را عید غدیر بذار!
◇گفتم: امین
🔹️ هر عید غدیر منتظر شهادتش بودم. عید غدیر سال ۱۳۶۶ شهید شد.
◇ راوی: همسر شهید حاج علی کسائی
@anjomaneravian
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 بدون تعارف با فردی که در ۹۰ ثانیۀ نفسگیر جان یک نوزاد را نجات داد.
@anjomaneravian
4.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌ثواب اطعام دادن در غدیر از شب قدر و عاشورا و همه شبهای سال بالاتر است
♦️خاطرۀ علیرضا پناهیان از پاسخ غمانگیز استاد مصری دربارۀ غدیر
🔹چرا باید جشن غدیر را باشکوه برگزار کرد؟
استاد#پناهیان
〰〰〰〰〰〰〰
^کانال #نــَهْـ ْـج البَلاغه(ادای حق کلام) 📚
http://eitaa.com/joinchat/2855665682Cc04673bf9f
📣 امام رضا علیه السلام:
مَثَل مومنین در قبول ولایت امیرالمومنین (ع) همانند سجده ملائکه برای حضرت آدم است و مَثَل کسانی که ولایت امیرالمومنین را در روز عید غدیر نپذیرفتند همانند عدم سجده ابلیس بر آدم است.
🔸الاقبال ج۲ ص۲۶۰
@anjomaneravian
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
✨الهام شبیه به وحی است.
در روایت دارد که رسول اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم فرمود:
«أَعْطانِی الْوَحْی وَ أَعْطی عَلِیاً الإلْهامَ؛ خداوند به من وحی را عطا فرموده، و به علی علیهالسلام الهام را».
🔹الهام مرتبهی عالیهای است مقارن با وحی. ما طالب نیستیم، وگرنه فیض الهی منقطع نیست و نمیشود.
📚در محضر بهجت٢، ص١٠٨
#آیت_الله_بهجت_ره
@anjomaneravian
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 عید قربان 🌸
۱۵ مرداد ماه سال ۱۳۶۶ مصادف با عید قربان بود. روزی که بنده ای از بندگان شایسته خدا بخاطر حضور موثرش در جنگ از نوبت حجش گذشت و عازم مناطق عملیاتی شد.
در آخرین مرخصی به همراه برادر بزرگترش ( حاج صمد) وسط هفته و در خلوتی صبح بهشت زهرا به مزار والدین و اهل قبور و شهدا رفت. آخر سر که به قبر معاون لشگر حاج علیرضا نوری رسید بعد از فاتحه، بالای سر گور خالی کناری با درد زانو نشست.
قبری که ماه ها خالی مانده بود.
مدتی به فکر فرو رفت و با صدای آرام خطاب به برادرش گفت؛
"بزودی در اینجا دفن خواهم شد. ولی وقتی جنازه ام رسید برای رسیدن به اینجا هیچ تلاشی نکن تا بدانی که خبری بهم داده اند درست است ".
چند هفته بعد در ازدحام و شلوغی مراسم تدفین، حاج صمد به کلی این خبر فراموشش شده بود. شب در آشپزخانه منزل مشغول ریختن چای و پذیرایی از میهمانان بود که تازه یادش افتاد و حاج محسن آن شب در گوری که خبرش را داد آرمیده بود.
شهادتش ظهر عید قربان بین نماز ظهر و عصر بود و بعد از خواندن نماز ظهر به عزم میدان مین برخاست و وقتی که پیکش ،حاج نجف پناهی، گفت نماز عصرت ماند با لحن مهربان و شوخ همیشگی گفت نماز عصر دیگر در نزد خدا.
20.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایتگری عملیات الی بیت المقدس توسط یکی از رزمندگان لشکر 27
https://eitaa.com/anjomaneravian