🌟اسلام طرفدار تکامل بشر است. برای اسلام، زن و مرد هیچ فرقی ندارد. برای اسلام، جنس زن یا جنس مرد مطرح نیست؛ تکامل انسانی مطرح است. یک جا سخن از مرد گفته میشود، یک جا سخن از زن. به یک مناسبت از زن تجلیل میشود، به یک مناسبت از مرد؛ چون دو حصّهی پیکرهی بشرند، دو بخش وجود بشری هستند. از لحاظ جنبهی بشری و جنبه الهی، هیچ تقاوتی با همدیگر ندارند. لذا در قرآن آن وقتی که میخواهد راجع به انسانهای خوب یا انسانهای بد مثل بزند، از زن مثل میآورد: «و ضرب اللَّه مثلاً للذین کفروا امرأة نوح و امرأة لوط»(۱). در مورد کسانی هم که مؤمن هستند، مثال میزند؛ «امرأة فرعون»(۲). در هر دو جا، مثال و نمونهی کامل راه خطا و راه صواب را از زن ذکر میکند؛ یک جا هم راجع به مردان سخن میگوید.۱۳۷۶/۰۷/۳۰
بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از زنان
قرآن
۱ ) سوره مبارکه التحريم آیه ۱۰
ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا لِلَّذينَ كَفَرُوا امرَأَتَ نوحٍ وَامرَأَتَ لوطٍ ۖ كانَتا تَحتَ عَبدَينِ مِن عِبادِنا صالِحَينِ فَخانَتاهُما فَلَم يُغنِيا عَنهُما مِنَ اللَّهِ شَيئًا وَقيلَ ادخُلَا النّارَ مَعَ الدّاخِلينَ
ترجمه:
خداوند برای کسانی که کافر شدهاند به همسر نوح و همسر لوط مثَل زده است، آن دو تحت سرپرستی دو بنده از بندگان صالح ما بودند، ولی به آن دو خیانت کردند و ارتباط با این دو (پیامبر) سودی به حالشان (در برابر عذاب الهی) نداشت، و به آنها گفته شد: «وارد آتش شوید همراه کسانی که وارد میشوند!»
۲ ) سوره مبارکه التحريم آیه ۱۱
وَضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا لِلَّذينَ آمَنُوا امرَأَتَ فِرعَونَ إِذ قالَت رَبِّ ابنِ لي عِندَكَ بَيتًا فِي الجَنَّةِ وَنَجِّني مِن فِرعَونَ وَعَمَلِهِ وَنَجِّني مِنَ القَومِ الظّالِمينَ
ترجمه:
و خداوند برای مؤمنان، به همسر فرعون مثَل زده است، در آن هنگام که گفت: «پروردگارا! خانهای برای من نزد خودت در بهشت بساز، و مرا از فرعون و کار او نجات ده و مرا از گروه ستمگران رهایی بخش!
https://eitaa.com/anjomanzanvakhanevadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موضع رهبر عزیزمان درباره زن😍
https://eitaa.com/anjomanzanvakhanevadeh
🔰انجمن مطالعات زن و خانواده معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها با همکاری گروه آموزشی تربیتی مطالعات اسلامی زنان و خانوده برگزار می کند.
🔆 نشست علمی پژوهشی
❇️ تحلیل مستند« زن چیست؟»
🔸 استاد محترم: سرکار خانم دکتر فریبا علاسوند
(استاد حوزه و دانشگاه و عضو هیات علمی پژوهشکده زن و خانواده)
🗓زمان: یکشنبه 21 آبان ماه 1402 ساعت 10
🔷 مکان: جامعه الزهرا سلام الله علیها، ساختمان کتابخانه، طبقه سوم، اتاق نشست ها
🔰آیدی ثبتنام برای حضور در نشست:
@L_Abbasi
🔴 شرکت کنندگان عزیز حتما قبل از نشست، فیلم را از طریق آپارات مشاهده کنند.
🌐 لینک حضور مجازی:
http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy/
🌐کانال معاونت پژوهش
🆔https://eitaa.com/jz260
https://eitaa.com/anjomanzanvakhanevadeh
زن چیست؟ (به انگلیسی: What Is a Woman?) یک فیلم مستند آمریکایی محصول ۲۰۲۲ دربارهٔ جنسیت و تراجنسیت و مسائل مربوط به آن است. مت والش منتقد و مفسرِ محافظه کار آمریکایی در این فیلم ادعا میکند که بحثهای امروزین دربارهٔ سیالبودن جنسیت و اجتماعیبودن جنسیت، ویژگیهای کاملاً غیرعلمی دارند و زنانگی و مردانگی ریشههای کاملاً زیستی دارند. این فیلم توسط دیلیوایر منتشر شده و کارگردان آن جاستین فولک است. بازخوردها و واکنشها به این مستند پس از نمایش آن، متفاوت و شدیداً جناحی بود.
https://eitaa.com/anjomanzanvakhanevadeh
خلاصه👇
در این فیلم، والش، پرسشِ «زن چیست؟» و پرسشهای مرتبطی را از افراد مختلف مانند سیاستمداران، یک متخصص اطفال، یک استاد مطالعات جنسیتی، یک روانپزشک، یک خانواده و رواندرمانگرِ تاییدکنندهٔ جنسیت، یک تراجنسیتی مخالفِ تراجنسیدنِ خردسالان، یک جراح متخصص در جراحی تغییر جنسیت، پدرِ یک پسرِ ۱۴ ساله تراجنسیتی و جردن پیترسون میپرسد. والش همچنین پیرامون اصطلاحات «نادودویی» و «تراجنسیتی» با یک قبیله ماسایی در کنیا گفتوگو میکند و با یک مرد همجنسگرا که در سانفرانسیسکو در ملاء عام برهنه بود مصاحبه کرد. این فیلم در مورد جراحی تغییر جنسیت، مسدودکنندههای بلوغ، جوانان تراجنسیتی و ورزشکاران ترنس در ورزش زنان بحث میکند.
همچنین فیلم شامل یک سخنرانی از والش در جلسه هیئت مدرسه شهرستان لودون است که برای مردم برگزار شد تا بتوانند نظرات خود را در مورد سیاست ۸۰۴۰ که اجازهٔ بهکارگیریِ ضمایرِ دلخواه را به دانشآموزان میدهد را بیان کنند. این قانون همچین به ترنسها اجازه میدهد تا از حمامها و رختکنهایی که با هویت جنسیشان همخوانی دارند، استفاده کنند. والش در طول این سخنرانی گفت: «همهٔ شما کودکآزار هستید. شما کودکان تأثیرپذیر را شکار میکنید و فرقهٔ ایدئولوژیکِ جنونآمیز خود را به ایشان تلقین میکنید؛ فرقهای که دیدگاههای متعصبانهٔ زیادی دارد اما هیچکدام به اندازهٔ این ایده که پسرها دختر هستند و دخترها پسر هستند، آشفته نیست.»
در پایان فیلم، همسر والش، درحالی که یک بطری شیشهای به والش میدهد، یک زن را بهعنوان یک مونثِ بالغ معرفی میکند که نیاز به بازکردنِ این بطریِ شیشهای دارد.
https://eitaa.com/anjomanzanvakhanevadeh
#نشست یک شنبه ۲۱ آبان در حال برگزاری
🆔️@anjomanzanvakhanevadeh
📕📕معرفی کتاب
کتاب جنگ علیه خانواده، اثری تأثیرگذار در نقد و بررسی بحران خانواده در غرب، بهویژه آمریکا و کاناداست که در سال 1993 منتشر شده است. مباحث کتاب در دو بخش کلی، با عناوین «رویارویی» و «موضوعات» تنظیم شده است.
نویسنده در بخش اول از سویی به جریانهای غالب فکری، سیاسی، اقتصادی و رسانههای غرب میپردازد که با مواضع نظری و عملیشان، هر یک به گونهای، نهاد خانواده را مورد حمله قرار میدهند و از سوی دیگر، نقطه نظرات منتقدان این روند را متذکر میشود.
بخش دوم به مهمترین مسائل رویاروی خانوادهی امروزی میپردازد. مسائلی همچون، همجنسبازی، سقط جنین، بدآموزیهای فرزندان در مراکز آموزشی و ... از جمله معضلاتیاند که هر یک از آنها، به تنهایی، نهاد خانواده را با چالش جدی مواجه میکند.
#معرفی_کتاب
#دوشنبه
https://eitaa.com/anjomanzanvakhanevadeh
نگاه #رهبر به #زن
#کدبانوی_خانه شما باید باشید؛ اصلًا محور این است. اگر بخواهیم تشبیه ناقصی بکنیم، باید به ملکهی زنبور عسل تشبیه کنیم. #کانون_خانواده، جایی است که عواطف و احساسات باید در آنجا رشد و بالندگی پیدا کند؛ بچهها محبت و نوازش ببینند؛ شوهر که مرد است و طبیعت مرد، طبیعت خامتری نسبت به زن است و در میدان خاصی، شکنندهتر است و مرهم زخم او، فقط و فقط نوازش همسر است حتّی نه نوازش مادر؛ باید نوازش ببیند. برای یک مرد بزرگ، این همسر کاری را میکند که مادر برای یک بچهی کوچک آن کار را میکند؛ و زنان دقیق و ظریف، به این نکته آشنا هستند.
#رهبر_انقلاب؛ ۱۳۷۰/۱۰/۰۴
@anjomanzanvakhanevadeh
20120426151357-5210-95.docx
50.8K
ضرورت نگاه نظام مند به الگوی شخصیت زن
قسمت اول از چهار قسمت
کانال را دنبال کنید تا به طور منسجم مطالب را دریافت کنید
#معرفی_مقاله
🆔️@anjomanzanvakhanevadeh