✅ «نشست بصیرتی سیاسی» به مناسبت دهه مبارک فجر
🌐 موضوع: دستاوردهای انقلاب اسلامی
🎙سخنران: دکتر قاسم حبیبزاده- معاون محترم سیاسی سازمان بسیج مستضعفین و استاد دانشگاه
⏰زمان: یکشنبه ۱۷ بهمن ساعت ۲۰:٠٠
💢در بستر روبیکا با آدرس👇
🆔https://rubika.ir/NasraHamedan
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
⭕️ انقلاب کردیم چی شد؟ 9
✍️ سازمان ملل در سال ۲۰۱۹ گزارش کرده که ایران درخصوص آمار قتل به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر در کمترین رنج دنیا قرار دارد.
🔹 نقشه سازمان ملل نشان میدهد چه کشورهایی مانند آمریکا انگلستان روسیه کانادا و کشورهای اروپایی به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر بیش از ۵۰ قتل را تجربه می کنند در حالی که این عدد در ایران کمتر از ۳ قتل به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر است.
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥دکتر خانعلی زاده: سند امنیت ملی روسیه ٢٠١٠ رو خوندید؟
زیباکلام: نه
- پیمان اکس رو توضیح میدید؟
+ نمیدونم چیه
🔹کسانی که اسناد مهم بین المللی را نخوانده و در اطلاعات گذشته خود فریز شده اند چگونه در این حوزه اظهار نظر میکنند؟
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
💢 سرقت اطلاعات میلیونها ایرانی از طریق اینستاگرام، تلگرام، توئیتر و واتساپ!
⭕️ یکی از چالشهایی که در آینده گریبان ما را خواهد گرفت به طور قطع خروج تدریجی اطلاعات کاربران ایرانی از طریق پلتفرمهایی مانند اینستاگرام، توئیتر و واتساپ است که در این جنگ شناختی در میان مدت و بلند مدت منتج به تغییرذائقه، رفتار و هویت ایرانیان مخصوصا نوجوانان و جوانان می شود.
⭕️حاکمیت سایبری هر کشوری دارای ۴ رکن پذیرفته شده در جامعۀ بین المللی است، رکن اول تحت عنوان حق استقلال سایبری تعریف میشود (سیستم حاکمیت سایبری کشورها باید از نظر زیرساختها، ذخیرهسازی دادهها و قوانین حاکم بر مدیریت این فضا تحت کنترل هیچ کشور بیگانه ای نباشد).
⭕️حق اشتراک برابر در فضای مجازی رکن بعدی رژیم حقوقی فضای مجازی است (صرف نظر از برخی کشورها مانند آمریکا که این حق را نقض میکنند، طبق قواعد بین الملل همۀ کشورها حق استفادۀ برابر از این فضا را دارند).
⭕️حق دفاع سایبری رکن بعدی است (تمام کشور حق دفاع از جغرافیای سایبری خود در سه سطح پیش، هنگام و پس از تهاجم سایبری دارند) و آخرین مورد حق قضایی است (براساس این حق، به صورت پیش فرض کشورها دارای صلاحیت اعمال حاکمیت بر فضای سایبر خود هستند و از آن استفاده میکنند، همانند اتفاقاتی که بعد از انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری آمریکا شاهد آن بودیم) اما در کشور ما به دلیل فقدان راهبرد حاکمیت سایبری و فضای مجازی ول، رها و فاقد ضابطه سبب شده تا جمهوری اسلامی از حقوق اساسی خود در فضای سایبر محروم باشد.
⭕️سید علیرضا آل داود
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ اقرار «شارمهد» به ارتباط با اعضای FBI و موساد
🔹دادگاه رسیدگی به پرونده «جمشید شارمهد» سرکرده گروهک تروریستی تندر، امروز برگزار شد.
🔸نماینده دادستان: به گفته متهم اولین ارتباط او با افبیآی بعد از انفجار حسینیه رهپویان شیراز در ۱۳۸۷ بوده که آنها در این دیدار برخی نکات امنیتی را به متهم تذکر دادهاند. او با ۹ نفر از افراد FBI و CIA ارتباط داشته که آخرین دیدار او به ژانویه ۲۰۲۰ باز میگردد.
🔹همچنین متهم مکاتباتی را با وزیر امورخارجه و رئیسجمهور آمریکا نیز داشته است. شارمهد نقشههای خود را برای ترامپ، جان بولتن و هوک ارسال کرده است.
🔸متهم با دو نفر از اعضای موساد آشنا شده و تلاش داشته تا حمایت آنها را نیز جلب کند. او با شخصی به نام یعقوب آشنا شده و تلاش داشته تا نقشههای خود را به رئیس رژیم صهیونیستی ارسال کند.
هدایت شده از تحلیل و بررسی خبر