eitaa logo
انصار ۱۰۴
47 دنبال‌کننده
13.1هزار عکس
9.1هزار ویدیو
518 فایل
تحلیل اخبار و مسائل روز ❎کپی کردن مطالب کانال تنها با ذکر منبع جایز است ❎
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥وحشت در خیابان‌های استانبول ❄️🌹❄️ 🔻شب گذشته وجود کیف مشکوکی در منطقه برج گالاتا در استانبول، باعث وحشت مردم شده و آنها به تصور اینکه کیف حاوی بمب است شروع به فرار کردند. 🔸پلیس نیز از مردم خواست که منطقه را ترک کنند. 🔹کوله پشتی مشکوک با حضور نیروهای امنیتی باز شد که مشخص شد در آن چیپس و دستمال کاغذی است. 🔺مدتی پیش یک بمب گذاری در خیابان استقلال و در همین محله‌ای که امروز کیف مشکوک خبرساز شده، موجب کشته و زخمی شدن بیش از ۹۰ نفر
💢 سلسله نشست های تحلیلی و گفتمانی 🔻موضوع : تبیین راه‌های گسترش و نهادینه کردن مکتب شهیدسلیمانی در جامعه ملی و بین‌المللی 👤با حضور: دکتر قاسم حبیب‌زاده معاون سیاسی اسبق سازمان بسیج مستضعفین 📆 دوشنبه ۱۲ دیماه ⏰ ساعت ۲۰ 🌐پخش زنده در کانال بصیرت منطقه ۸ تهران پیام رسان روبیکا👇 🆔 https://rubika.ir/basirat_mantaghe8_tehran
دخالت اتباع حدود ۴ کشور در ترور حاج قاسم ▪️صدور قرار بازداشت برای افرادی در عراق رئیس کمیته پیگیری پرونده ترور قاسم سلیمانی در وزارت خارجه: 🔹کسانی که در اجرای این جنایت مباشر بودند یا مساعدت کردند زیاد هستند و اسامی تعداد زیادی از آنها در اختیار مقامات قضایی ایران قرار گرفته است. 🔹این افراد اتباع حدود سه تا چهار کشورند. 🔹افرادی را در عراق داشته‌ایم که با توجه به برخی از اسناد و مدارک، اتهاماتی متوجه آنها شده و در همین ارتباط برای آنها قرار بازداشت صادر شده است.
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 (۱) | تفکر راهبردی در پیشبرد امور ❄️🌹❄️ | | 🆔
🇮🇷 📝 یکی از کارکنان ایران اینترنشنال که اخیراً از این بنگاه تروریستی جدا شده، شروع به علیه اعضای این شبکه در فضای وب کرده... ❄️🌹❄️ ❌ اولین اقدامش هم انتشار اطلاعات مربوط به در لندن است. 🆔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 فیلم ترسناک حزب‌الله برای خوش‌آمدگویی به بی‌بی ❄️🌹❄️ 🔻سرویس رسانه‌ای حزب‌الله لبنان بعد از تشکیل کابینه رسمی نتانیاهو، در ویدیویی شکست دیوار حایل رژیم‌صهیونیستی و حمله به شهرک‌های صهیونیستی را شبیه‌سازی کرد. 🆔
🇮🇷 📝 | جاده یک طرفه! (۳) ❄️🌹❄️ 🔻جاده رسانه‌ها جاده یک طرفه است و آنچه را می پسندند همان را حاکم می‌کنند. 🔸ما دیروز با امپراتوری رسانه‌ای غرب مواجه بودیم اما امروز با یک "ناتوی رسانه‌ای" مواجهیم که یک سر آن در واشنگتن و لندن و یک سر آن در ریاض و تیرانا و یک سر پنهان تر آن در قلب تهران است که برخی از یگان های آن (روزنامه ها) از سانسور تشییع شهدای گمنام هم ابایی ندارند و جز خالی کردن دل مردم در هماوردی با سارق منافع ملت ایران (آمریکا)، گویا رسالتی برای خود قائل نیستند. 🔹در چنین اوضاعی رسانه‌های دیگر داخلی نیز مدتهاست عینک جناحی بر چشمان خود زدند و قلم خود را بیشتر از آنکه در مسیر منافع ملی روان کنند، در جهت پیشبرد منافع جناحی به کار می‌گیرند. 🔺در چنین حالی بر فرهیختگان و اصحاب قلم های دلسوز و آگاه و اربابان منابر خیراندیش فرض است آگاهی بخشی جامعه را در مسیر وحدت و پیرامون منافع ملی پیش برند. ✍دکتر قاسم حبیب‌زاده
🔰عطری با رایحه جهانی 📍تعبیر زیبای فعال رسانه‌ای مسیحی از شهید سلیمانی از نکات چالش‌الاصل در حالی رئیس پارلمان اسرائیل ‌شده که در انتخابات اخیر، راست‌های افراطی مذهبی در ائتلاف با حزب لیکود پیروز شده‌اند. همجنس‌گرایی در آیین یهود مانند دیگر ادیان الهی به شدت منع شده، اما صهیونیست‌های سکولار همچون برخی کشورهای غربی به رسمیت ‌شناخته‌اند. روز گذشته رسانه‌ها بود. او می‌گوید حاج قاسم به مانند شیشه عطری بود که رایحه‌اش در همه جا پخش شد زینه کرم فعال رسانه‌ای مسیحی اعتقاد دارد که «تا زمانی که قاسم سلیمانی در قلب و روح و خون من باشد، عکس‌های حاج قاسم به روی دیوار باقی خواهند ماند و حتی تعدادشان بیشتر هم خواهد شد. همانگونه که شهید قاسم سلیمانی در راه رهبری ثابت قدم ماند و پیش از شهادتش به ما وصیت کرد که همه ما پیرامون رهبر گردهم آییم و ایشان را تنها نگذاریم؛ از برادران ایرانی می‌خواهم که رهبری را تنها نگذارند.»
🔰انتشار ۳۵۰ میلیون توئیت در اغتشاشات اخیر 📌 رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: روش دشمن تکرار روایت‌های غلط با استفاده از هزینه و دستگاه‌های مختلف است تا رسوبات آن را در ذهن مردم ایجاد کند؛ در اتفاقات اخیر پیرامون ناآرامی‌های کشور، ۳۵۰ میلیون توئیت توسط اشخاص مختلف زده شد. در ناآرامی‌های اخیر بخشی از افراد حاضر در صحنه با سرویس‌های جاسوسی در ارتباط بودند و با مسائل امنیتی باید با آنها برخورد شود اما بخشی قابل توجه افرادی هستند که ذهن‌شان به‌هم ریخته است و با واقعیات جامعه روبه‌رو نیستند. ما با انباشتی از هجمه‌های فکری و ذهنی مواجه هستیم که برای رفع آنها کاری انجام نشده است. گاهی دختر جوانی که برخی بدحجابی و بی‌حجابی‌ها را انجام می‌دهد، وقتی با حقیقت در فضای آرامی روبه‌رو می‌شود اعلام آمادگی برای اعتراف به اشتباه می‌کند.
🔰مرصاد مدافع جدید حریم هوایی 🔷️ در رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۱ ارتش، پهپاد مهاجم در نقش نیروی متخاصم که قصد نزدیک شدن به حریم هوایی ایران از سمت دریا را داشت با کشف به‌موقع توسط رادار سامانه موشکی تاکتیکی بومی مرصاد در فاصله ۱۵۰ کیلومتری و در ارتفاع ۲۵ هزار پا سرنگون شد. مرصاد، سامانه‌ای متحرک است که قدرت کشف آن از ۱۱۰ کیلومتر به ۱۵۰ کیلومتر افزایش یافته و با استفاده از فن‌آوری‌های به‌روز دقت و تدوام عملیاتی بالایی دارد و اهداف را در فاصله ۴۰ کیلومتری منهدم می‌کند. همچنین قابلیت این را دارد که در کمتر از ۷ دقیقه استقرار و بعد از شلیک موشک در همان مدت زمان موقعیت خود را تغییر دهد.
🔰همه چیزشان نمایش است ♦️وقتی گفتیم همه چیزشان نمایش است همین بود‌. هفته پیش بعد از بازی آمد جلوی دوربین گفت و این روزها دغدغه‌مان فوتبال نیست. حالا خبر‌ آمده عده‌ای شان در دماوند با آن وضع و حالت در مهمانی بوده‌اند. همه چیزشان نمایش است. جلوی دوربین فیلم بازی می‌کنند و شوی مضحک بدبختی و فلاکت اجرا می‌کنند، اما پشت دوربین رقص و آواز و مجلس لهو و لعب‌شان به راه است. چند وقت پیش هم آن یکی دروازه‌بان که دستبند سیاه بسته بود را در همین وضع و حالت گرفته بودند‌. این داستان شومن بازهایی است که با دوست دارند با کمک رسانه به زدگی مردم رنگ سیاه بپاشند ولی پشت پرده ماجرایشان چیز دیگری است.
🌐 بسته خبری 💠 ۲۷۰ شهر کشور در تنش آبی/ مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت در حال حاضر حدود ۲۷۰ شهر کشور دچار تنش آبی هستند، با برنامه‌ریزی‌های دقیقی که صورت گرفته، تعداد شهرهای دارای تنش آبی برای سال آینده کاهش می‌یابد‌. برنامه‌ریزی‌های کوتاه مدتی را در چهار مرحله زمستان امسال، بهار ۱۴۰۲، تابستان ۱۴۰۲ و تا انتهای سال بعد، برای تمامی شهرهای کشور به منظور تأمین آب شرب تعریف کرده‌ایم تا مردم در تأمین آب دچار مشکل نشوند.   💠 یک همجنس باز مدیر کنست صهیونیست‌ها/ برای اولین بار در تاریخ رژیم جعلی اسرائیل یک همجنس‌گرا رئیس کنست شد. امیر اوهانا یهودی سفاردی و مراکشی‌الاصل در حالی رئیس پارلمان اسرائیل ‌شده که در انتخابات اخیر، راست‌های افراطی مذهبی در ائتلاف با حزب لیکود پیروز شده‌اند. همجنس‌گرایی در آیین یهود مانند دیگر ادیان الهی به شدت منع شده، اما صهیونیست‌های سکولار همچون برخی کشورهای غربی به رسمیت ‌شناخته‌اند.   💠 سال 2023 سال رکود/ جورجیوا سخنگوی صندوق بین‌المللی پول در اولین روز از سال جدید میلادی پیش‌بینی کرد که یک سوم اقتصاد جهان رو به رکود خواهد رفت. جورجیوا همچنین اعلام کرد که سال آینده نیمی از کشورهای اتحادیه اروپا در رکود اقتصادی خواهند بود. سخنگوی صندوق بین‌المللی هشدار داد که ۲۰۲۳ یک سال دشوار برای اکثریت اقتصاد جهان خواهد بود حتی دشوارتر از سالی که پشت سر گذاشتیم.   💠 سهم یک درصدی ایران از بازار برق منطقه/ علی بخشی رئیس سابق هیئت مدیره سندیکای صنعت برق گفت در ایران بیش از ۲۰ دستگاه برای صادرات تصمیم‌سازی می‌کنند و فرماندهی واحد صادراتی نداریم. سهم ایران از بازار ۱۰۰ میلیارد دلاری صنعت برق غرب آسیا و آفریقا تنها یک درصد است در حالی که ظرفیت تصاحب حداقل ۲۰ تا ۳۰ درصد این بازار بزرگ را داریم.   💠 آمار وزیر از دخل و خرج دلاری/ سید احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد اعلام کرد: طبق آمار گمرک ایران، کل واردات کشور تا امروز ۱۰ دی، صرفا از محل صادرات غیرنفتی، گاز و برق قابل تأمین است (حدود ۴۲ میلیارد دلار). لذا به میزان صادرات نفت، مازاد عرضه ارز وجود دارد. با اصلاح مدیریت عرضه‌ ‌تقاضای انواع ارز (به ویژه درهم) در بانک مرکزی، ثبات به بازار باز خواهد گشت.   💠 خبرهای خوب معاون اول از بازار مسکن/  به گفته محمد مخبر، معاون اول رئیس‌جمهور در بحث مسکن ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مورد زمین شناسایی کردیم و ساخت درحال انجام است. باید در سال یک میلیون اشتغال ایجاد کنیم. اکنون بیش از ۹۰۰ هزار شغل تا الان ایجاد شده است.