فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 نکتهای ناب در رابطه با #فرزند_آوری امام حسین علیه السلام!
⁉️ امام حسین علیه السلام در چه سنی صاحب اولاد شدند؟
‼️ موضوعی در رابطه با فرزند آوری که نشنیدهاید!
🔶 برشی از سخنرانی
حجت الاسلام راجی
🇮🇷
📝 همه حامیان رژیم آپارتاید صهیونیستی باید پاسخگو باشند
🍃🌹🍃
🔻سخنگوی وزارت امور خارجه:
🔹️روزی نیست که جهانیان خبری از شهادت، جراحت و یا اسارت کودکان، نوجوانان و جوانان فلسطینی توسط رژیم آپارتاید صهیونیستی نشنوند.
🔺نه فقط اسرائیل بلکه رژیمهای آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان نیز به عنوان حامیان اصلی رژیم، مسئول این جنایاتند و باید در جایگاه متهم پاسخگو باشند.
#ثامن | #فاطمیه | #لبیک_یا_خامنه_ای
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 ایران قوی بدون اقتصاد قوی و زیرساخت قوی امکان پذیر نیست
🍃🌹🍃
🔻رئیس جمهور در جمع مدیران قرارگاه خاتم:
🔹️تولید ناخالص ملی ما از دریا ۲ یا ۳ درصد است درحالی که دیگر کشورها خیلی بیشتر است.
🔺درحوزه اقتصاد دیجیتال برخی کشورهای همسایه ما به میزان فروش نفت ما درآمد دارند اما ما نه.
#ثامن | #فاطمیه | #لبیک_یا_خامنه_ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥پناهندگی علی کریمی به آمریکا
🍃🌹🍃
❌علی کریمی مزد وطن فروشی اش را گرفت
#ثامن | #فاطمیه | #لبیک_یا_خامنه_ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 اهمیت فرزندآوری در نگاه قران و اهل بیت علیهمالسلام
🍃🌹🍃
🎙 استاد قرائتی
#ثامن | #فاطمیه | #لبیک_یا_خامنه_ای
9.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🔹 ۳ مرزبان که بر اثر سرما یخ زدند و به شهادت رسیدند.
🍃🌹🍃
✅ امنیت اتفاقی نیست
#ثامن | #فاطمیه | #لبیک_یا_خامنه_ای
🔰حرف روز
🔻ملاحظاتی پیرامون ارتقای قدرت خرید مردم
رونق و رفاه اقتصادی در گرو تعادلبخشی به نظام عرضه و تقاضا است. در واقع برای نیل به یک رفاه پایدار، باید پویایی نظام تولید و مصرف را حفظ کرد. زمانی که مردم توان خریدشان را از دست میدهند، رابطه تعادلی از سوی تقاضا بهم خواهد ریخت و در نتیجه بخش دیگر، یعنی عرضه را نیز با مشکل روبهرو خواهد کرد، مشکلی که در نهایت به رکود اقتصادی منجر خواهد شد. در دهه نود به خصوص از سال ۱۳۹۷ به شدت از قدرت خرید مردم کاسته شده است. به نظر میرسد علیرغم اقدامات مثبتی که دولت سیزدهم انجام داده اما همچنان به دلیل تورم بالا، قدرت خرید مردم در حال کاهش میباشد. از این منظر افزایش قدرت خرید مردم مستلزم اقداماتی اساسی و فنی در دو حوزه است.
دولت در اولین اقدام باید تورم را کنترل و تثبیت نماید. آمارها مبنی بر کاهش تورم از ۵۹ درصد در تابستان گذشته به ۴۳ درصد در تابستان امسال است و اگرچه امیدوارکننده میباشد اما کافی نیست. با وجود برخی اقدامات مثبت دولت در سیاستهای پولی و مالی، وضعیت تعدادی از نماگرهایی که در نهایت اثرشان بر تورم تعلق میگیرد و دورنمایی از سطح قیمتها در ماههای آینده را برای ما ترسیم میکنند، چندان مناسب نیست. جنس تورم در کشور ما بیشتر از جنس عرضه، یعنی نظام تولید است. بنگاههای تولیدی باید رشد کنند. اما افزایش مداوم نرخ ارز، منجر به بیثباتی، کاهش سرمایهگذاری، افزایش سفتهبازی و... میشود که در نهایت با کاهش اشتغال و افزایش سطح عمومی قیمتها، اثر منفی بر وضعیت رفاه و توان خرید مردم میگذارد.
افزایش دستمزد و حقوقهای اقشار کمدرآمد مثل کارگران و کارمندان، اقدام درست از سوی دولت بود که میتواند منجر به افزایش قدرت خرید مردم شود. اما در این بین اگر دولت نتواند تورم و ریشههای آن را کاهش دهد، اقتصاد دچار مارپیچ تورم دستمزد خواهد شد. به این معنا که افزایش درآمدها اثر خود را از دست میدهد. بحث دیگر اجرای حذف ارز ترجیحی است که قرار بود ماحصل آن ارتقای قدرت خرید مردم باشد. ادامه پرداخت یارانهها به شکل فعلی و اجرای این قانون، در سایه افزایش روزافزون نرخ ارز، تمام اقدامات و اهداف دولت را از بین خواهد برد. احتمالا در برخی موارد تغییر شکل یارانهها از ریالی به کالایی، بهتر بتواند مقصود سیاستگذار را فراهم کند.
✍️ #علی_محمدی
🔰 گزارش روز
💢دیپلماسی بدون تعارف!
سفر اخیر رئیسجمهور چین به عربستان و امضای پکن پای دو بیانیه مشترکی که ادعاهایی علیه تمامیت ارضی ایران در آنها مطرح شده است، همچنان در کانون توجه محافل سیاسی و رسانهای قرار دارد. هرکس از جنبهای به تحلیل و ارزیابی سفر سه روزه شی جین پینگ به عربستان میپردازد. خیانت پکن به تهران، خنجر از پشت شی به ایران، ترفند سعودی در قبال تهران و مفاهیمی از این دست، از جمله تعابیری است که در توصیف این سفر و حواشی آن در محافل سیاسی و رسانهای دیده میشود.
🔸️گزارههای تحلیلی:
1️⃣ سیاست جمهوری اسلامی ایران در منطقه از یک رویکرد منطقی و واقعگرایانه برخوردار بوده و درباره امنیت و تمامیت ارضی و جزایر سهگانه نیز با هیچکس مدارا نمیکند. این جزایر تا ابد متعلق به ایران است و هرگونه فرافکنی در این خصوص از پیش باطل بوده و به نتیجهای منتهی نمیشود. به هر چیزی باید در سطح خودش بها داده شود و عکسالعمل کنونی نشان داد که خوشبختانه وزارت خارجه در این زمینه بلافاصله واکنش نشان داد و با احضار سفیر چین، با قاطعیت به طرف چینی گوشزد کرد که وارد چنین موضوعاتی که برای ایران حساسیتبرانگیز است نشود. بیانیههایی با این مختصات و ادعاهای بیهوده، چند روزی در خبرگزاریها میماند و به دست فراموشی سپرده میشود، لذا نباید در توسعه مناسبات خارجی با کشورهای آسیایی از جمله چین به عنوان مبنای عمل قرار بگیرد.
2️⃣ جمهوری اسلامی در حوزه همکاری و گسترش مناسبات دو و چندجانبه اقتصادی، تجاری، سیاسی، امنیتی و... به هیچ کشوری چک سفید نداده است. در عین حال که تعامل و مشارکت با همسایگان و کشورهای بزرگی مانند چین، روسیه، هند و حتی کشورهای اروپایی را مغتنم میشمارد، اما در این زمینه پایبندی شدیدی هم به چهارچوبهای امنیت و منافع ملی خود دارد.
3️⃣ در سیاست خارجی چین نسبت به ایران تغییر خاصی صورت نگرفته است. چین همان چین سابق است که محاسبهگری، منفعتگرایی و اقتصادمحوری مبنای سیاست خارجی آن را تشکیل میدهد. برخلاف آمریکا، چین دارای رویکردهای استعماری در سیاست خارجی نیست. تنها تغییری که مشاهده میشود این است که چین تحولات غرب آسیا و نظام بینالملل را مغتنم شمرده و در حال تعمیق منافع اقتصادی خود در این منطقه مهم است. در نقطه مقابل، این ریاض است که در حال بازنگری سیاست خارجی خود و تمرکز بر آسیاگرایی و استفاده حداکثری از منافع ناشی از توسعه روابط خارجی با چین است.
4️⃣ حرکت ریاض به سمت چین دو پیام مهم دارد: اولاً ریاض این واقعیت را به خوبی دریافته است که آمریکا و اروپا دیگر بازیگران مورد اعتماد و تکیهگاههای مطمئنی نیستند. ثانیاً، مرکز قدرت جهان در حال انتقال از آمریکا و اروپا به آسیاست. اینکه شرکای عربی آمریکا به سوی چین هجوم آوردهاند، خبر خوبی برای آمریکا نیست؛ ضمن اینکه در بلندمدت برای جمهوری اسلامی دارای فرصتهای راهبردی است که بخش عمدهای از آن از طریق تسریع و تسهیل روند نظم نوین جهانی که آمریکا و اروپا را به حاشیه میراند و آسیا را برجسته میکند، تحقق مییابد.
👈نکته راهبردی؛ تهران براساس اسناد بالادستی و با لحاظ منافع ملی، هیچگونه محدودیتی برای گسترش عمق و دامنه همکاریهای دوجانبه با چین ندارد، اما در همین حال خواستار رعایت وجوه و الزامات روابط دوستانه و تعهد چین به اصول و مؤلفههای امنیت ملی و تمامیت ارضی خود است. همانطور که رئیسجمهوری اسلامی ایران نیز در دیدار با معاون نخستوزیر چین گلایه نمودند، اقدام اخیر رئیسجمهور چین در امضای بیانیه ضدایرانی در عربستان موجب ناخرسندی دولت و مردم ایران شده و لذا انتظار از طرف چینی این است که مسئله پیش آمده به طرز مطلوبی جبران شود.
✍️ #حمید_خوشایند
🇮🇷
📝قطعنامه پایان دادن به حضور ایران در کمیسیون مقام زن سازمان ملل به تصویب رسید
🍃🌹🍃
🔻قطعنامه حذف ایران از کمیسیون مقام زن سازمان ملل با ۲۹ رأی موافق، ۸ رأی مخالف و ۱۶ رأی ممتنع به تصویب رسید.
#فاطمیه | #ثامن | #لبیک_یا_خامنه_ای
🇮🇷
📝 واکنش سخنگوی دولت به حذف ایران از کمیسیون مقام زن در سازمان ملل
🍃🌹🍃
#فاطمیه | #ثامن | #لبیک_یا_خامنه_ای
🇮🇷
🖼 مناطقی که پهلویاول، بدون جنگ و خونریزی، به موجب پیمان سعدآباد حراج کرد و برای همیشه از ایران جدا شد
🍃🌹🍃
🔺هشتادان، دشت نااُمید و موسیآباد (در شرق) آرارات کوچک (در شمالغرب) و مناطق نفتی اروندرود بهمراه حق کشتیرانی
#فاطمیه | #ثامن | #لبیک_یا_خامنه_ای