💥💥گرفتاری های ما، نتیجه اعمال ماست 💥💥
در کتاب « در محضر لاهوتیان » به نقل از مرحوم کاشانی آمده است: « جوانی مرتباً به سراغ من میآمد و از بی سر و سامانی زندگیِ خود شِكوِه داشت و من آنچه به نظرم میرسید از او دریغ نمیكردم ولی گره از كار او گشوده نمیشد! شبی از من دعوت شد تا در مراسم میلاد مبارك حضرت علی ( علیه السلام ) شركت كنم. من به آن جوان گفتم كه امشب،شب برات است با من همراه باش تا ببینم چه می شود؟! مجلس بسیار باشكوهی بود و از طبقات مختلف در آن شركت كرده بودند. مداحان یكی پس از دیگری مدیحه سرایی میكردند و میرفتند. ساعتی از شروع مجلس گذشته بود كه شیخ جعفر مجتهدی آمدند و در كنار من نشستند. آن جوان از احترام من به ایشان دریافت كه او باید مرد صاحب نَفَسی باشد، لذا مرتباً از من میخواست كه مشكل او را با آقای مجتهدی در میان بگذارم تا بلكه فرجی شود. آن جوان را به ایشان معرفی كردم و گفتم: مدتی است كه با گرفتاری ها دست و پنجه نرم میكند، ولی از پس آنها برنمیآید! امشب، شب عزیزی است. اگر در حق او لطفی كنید ممنون خواهم شد. آقای مجتهدی نگاه نافذ خود را به صورت او دوختند و پس از چند لحظه درنگ به او فرمودند: شما باید رضایت پدر خود را جلب كنید! جوان گفت: پدرم، دو سال است كه مُرده است! گفتند: گرفتاری شما هم از دو سال پیش شروع شده است. مگر فراموش كردهای كه در آن روز آخر در میان شما چه گذشته است؟! شما در ساعات آخرین عمر پدرتان به سختی او را رنجاندید و پدر خود را در آن ساعات بحرانی به حالت قهر تنها گذاشتید! جوان در حالی كه عرق شرم بر سر و رویش نشسته بود رو به من كرد و گفت: آقا درست میگویند، نبایستی او را تنها میگذاشتم. آخر من تنها پسر او بودم، چه اشتباه بزرگی مرتكب شدم. آقای مجتهدی دقایقی بعد، دستوری به آن جوان دادند و از ما خداحافظی كردند و رفتند. آن جوان با به كار بستن دستور ایشان، در عرض یك ماه زندگیاش سر و سامان خوبی گرفت و هنوز هم با آرامش و در كمال راحتی زندگی میكند و دعا گوی آن مرد خداست. آن جوان چند شب بعد از آن ملاقات، پدرش را در خواب میبیند كه به او میگوید: دیگر از تو ناراضی نیستم، تو با این كار خود مشكل بزرگی را از پیش پای من در عالم برزخ برداشتی! »
🔥🔥ثواب کارهای نیک مان را از بین نبریم🔥🔥
در کتاب « عاقبت آزار والدین » به نقل از حکیم ملاعلی کازرونی آمده است : « شبی در عالم رؤیا، بستان وسیعی که چشم آخرش را نمی دید مشاهده کردم. در وسط آن بستان قصر باشکوه و بزرگی دیدم. در حیرت بودم که قصر از آنِ کیست؟ یکی از درباریان گفت: متعلق به حبیب نجار شیرازی است. من او را شناختم و به حال او غبطه می خوردم. ناگهان صاعقه اي از آسمان بر آن افتاد و یک مرتبه تمام قصر و بستان آتش گرفت و از بین رفت. از خواب پریدم و صبح به نزد حبیب نجار شیرازی رفتم و از او سؤال کردم؛ دیشب چه کار زشتی از تو سر زد؟ اول پاسخم را نداد. بعد با اصرارِ من گفت: از شما چه پنهان، ديشب با مادرم بگو مگو کردم و بعد او را زدم. »
🌹جوانی از آیت الله بهجت (ره) ذکری خواست ، ایشان فرمودند : «هیچ ذکری بالاتر و مهم تر از عزم پیوسته و همیشگی بر ترک گناه نیست» ، یعنی تصمیم داشته باشی اگر خداوند صد سال هم عمر به تو داد ، حتی یک گناه نکنی ؛ همچنان که اگر صد سال عمر کنی ، حاضر نخواهی شد یک بار به اندازه ی تَهِ استکانی زهر بنوشی . حقیقت و واقع گناه هم، زَهر و سَمّ است.
📚 نفس مطمئنّه ، ص ۲۴
☀️ گلایه امام زمان ارواحنا له الفدا
🍃 مرحوم آیت الله مجتهدی(ره) فرمودند: یک روز در ایام تحصیل در نجف اشرف، پس از اقامه نماز پشت سر آیت الله مدنی، دیدم که ایشان شدیدا دارند گریه میکنند و شانههایشان از شدت گریه تکان میخورد
🍃 رفتم پیش آیت الله مدنی و گفتم: ببخشید، اتفاقی افتاده که این طور شما به گریه افتادهاید؟
🍃 ایشان فرمودند: یک لحظه، امام زمان را دیدم که به پشت سر من اشاره نموده و فرمودند:
✨ آقای مدنی! نگاه کن! شیعیانِ من بعد از نماز، سریع میروند دنبال کار خودشان و هیچکدام برای فرج من دعا نمیکنند. انگار نه انگار که امام زمانشان غایب است!"
✨ من از گلایه امام زمان (عج) به گریه افتادم...
📚 کتاب مهربانتر از مادر،انتشارات مسجد مقدس جمکران
🌹دعوت کردنِ مردم به امام زمان (عج)و شناساندنِ حضرت👌
✍️هر کس به میزان علم و دانش خود، باید مردم را به سوی امام دعوت نماید و مردم را به ایشان نزدیک نماید و نشر معارف مهدویت از جمله این کارهاست. شخص دعوت کننده باید علاوه بر حکمت علمی، دارای حکمت عملی بوده و بصورت عملی مردم را با حضرت آشنا نماید زیرا تاثیر بیشتری دارد.
🌸امام معصوم میفرماید: همانا عالِمی که به مردم معارف دینشان را یاد میدهد و ایشان را به امامشان دعوت میکند، از هفتاد هزار عابد، برتر است.
📚 مکیال المکارم ج ۲ ص ۲۷۴
🌺آیت الله موسوی اصفهانی نویسنده کتاب ارزشمند مکیال المکارم میفرماید: (وظیفه ما در زمان غیبت) دعوت کردنِ مردم و هدایت آن ها به سمت امام زمان است و این کار از "مهمترین" طاعات و "واجبترین" عبادات است💕
📚 مکیال المکارم بخش ۸
🌷شیخ احمد کافی رحمه الله علیه :
☘️ مردم ! مگر عقيده به امام زمان عليه السلام نداريد؟مگر ايشان را زنده نمى دانيد؟اى گرفتارها ، درمانده ها،قرضدارها ،مريض دارها! چرا ماتم گرفته ايد؟چرا سرگردانيد؟چرا امام زمان عليه السلام را صدا نمى زنيد؟
امام جعفر صادق علیهالسلام میفرمایند:
حضرت قائم زمانی ظهور میکنند که بیشتر مردم منکر آن حضرت باشند و زمانی که ایشان ظهور نمایند، شادابی و موفقیت به مردم باز میگردد و هیچکس در انتظار ایشان ثابت قدم نمیماند، مگر مؤمنی که خداوند در عالَم ذَر از او پیمان گرفته باشد.
📚یومالخلاص ، صفحه ۲۱۶
هیچکس بر امامت حضرت مهدی علیهالسلام ثابت قدم نمیماند، مگر کسی که در یقین خود بسیار قوی بوده و شناخت صحیحی از حضرت داشته باشد.
📚منتخبالاثر ، صفحه ۲۱۵
امام زمان خود را بشناس، زیرا اگر امام خود را شناختی، هیچ چیز به تو ضرر نمیرساند؛ چه ظهور آن حضرت نزدیک باشد و چه دور.
کسی که امام خود را بشناسد و پیش از دیدن مولایمان بمیرد، ثواب کسی را دارد که در رکاب آن حضرت جهاد کرده و شهید شده است.
📚منتخبالاثر ، صفحه515
🔻حضرت آیت الله بهجت:🔻
🌹كجا رفتند كسانی كه با صاحب الزمان ارتباط داشتند؟
ما خود را بیچاره كرده ایم كه قطع ارتباط نموده ایم و گویا هیچ نداریم.
اگر بفرمائید چرا به آن حضرت دسترسی نداریم؟
جواب شما این است كه چرا به انجام واجبات و ترك محرّمات ملتزم نیستید، و او به همین از ما راضی است،زیرا «أورع النّاس مَن تورَّعَ عن المحرّمات» پرهیزگارترین مردم كسی است كه از كارهای حرام بپرهیزد. ترك واجبات و ارتكاب محرّمات، حجاب و نقاب دیدار ما از آن حضرت است.
🌹 نامه امام زمان (عج) 🌹
🌸 امام زمان (عج) در نامه خود به شیخ مفید(ره)
علت طولانی شدن غیبت را اینگونه شرح می دهد:ﺍﮔﺮ ﺷﯿﻌﯿﺎﻥ ﻣﺎ ﮐﻪ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﺗﻮﻓﯿﻖ ﻃﺎﻋﺘﺸﺎﻥ ﺩﻫﺪ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺍﯾﻔﺎﻯ ﭘﯿﻤﺎﻧﻰ ﮐﻪ ﺑﺮ ﺩﻭﺵ ﺩﺍﺭﻧﺪ، ﻫﻤﺪﻝ ﻣﻰ ﺷﺪﻧﺪ، ﻣﯿﻤﻨﺖ ﻣﻼﻗﺎﺕ ﻣﺎ ﺍﺯ ﺍﯾﺸﺎﻥ ﺑﻪ ﺗﺄﺧﯿﺮ ﻧﻤﻰ ﺍﻓﺘﺎﺩ، ﻭ ﺳﻌﺎﺩﺕ ﺩﯾﺪﺍﺭ ﻣﺎ ﺯﻭﺩﺗﺮ ﻧﺼﯿﺐ ﺁﻧﺎﻥ ﻣﻰ ﮔﺸت.
🌷 ﺩﯾﺪﺍﺭﻯ ﺑﺮ ﻣﺒﻨﺎﻯ ﺷﻨﺎﺧﺘﻰ ﺭﺍﺳﺘﯿﻦ ﻭ ﺻﺪﺍﻗﺘﻰ ﺍﺯ ﺁﻧﺎﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻣﺎ؛ ﻋﻠّﺖ ﻣﺨﻔﻰ ﺷﺪﻥ ﻣﺎ ﺍﺯ ﺁﻧﺎﻥ ﭼﯿﺰﻯ ﻧﯿﺴﺖ ﺟﺰ: "ﺁﻥ ﭼـﻪ ﺍﺯ ﮐﺮﺩﺍﺭ ﺁﻧﺎﻥ ﺑﻪ ﻣﺎ ﻣﻰ ﺭﺳﺪ ﻭ ﻣﺎ ﺗﻮﻗﻊ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭﻫﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺁﻧﺎﻥ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ.
📚 احتجاج، ج2، ص315
امام صادق علیه السلام می فرمایند:
🌸«مَنْ قالَ بَعدَ صَلوةِ الْفَجْرِ و بَعدَ صَلوةِ الظُّهرِ اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد و اَلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُمْ لَمْ یَمُتْ حَتّی یُدْرِکَ الْقَائِمَ مِن اَلِ مُحَمَّد صلی الله علیه و آله و سلم؛هر کس پس از نماز صبح و نماز ظهر بگوید: «اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم»، از دنیا نمیرود مگر آن که قائم آل محمد (ص) را درک می کند.
📚بحار الانوار ج ۵۳ ص۱۷۶
روزی زمین عدالت مطلق را خواهد دید...
----------------------------------------
----------------------------------------
✍️سؤال : مقصود از «مصیبت در دین» که در برخی دعاها آمده، چیست؟
نظیر: «لَا تَجْعَلْ مُصیبَتَنا فِی دِینِنا؛ خدایا مصیبت ما را در دینمان قرار مده»
آیتالله بهجت (قدسسره) :
همین مصیبتی که به آن مبتلا هستیم، یعنی فقد امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف).
چه مصیبتی از این بزرگتر؟! خدا میداند که به واسطۀ آن، چه محرومیتها داریم؟!
📚در محضر بهجت؛ ج٢، ص٢١٧
----------------------------------------
✅روزی زمین عدالت مطلق را به خود خواهد دید؛
عاری از کوچکترین ظلم...
----------------------------------------
«هاه! شوقاً إلی رویَتِهِ..»
به آهِ از سرِ شوقِ امیرالمؤمنین علیه السلام برای دیدنش ...
العجل ... العجل ...
----------------------------------------
عظمت بعضی دردها گفتنی نیست،
دیدنی است؛
و عظمت درد غیبت شما را آنهایی دیدند که ضجه های امام صادق علیهالسلام را در فراقت دیدند؛
همان لحظه که روی خاک نشسته بود
و همچون مادر داغدیده اشک میریخت
و میفرمود :
«آقای من! غیبت تو خواب از چشمانم ربوده و آرامش قلبم را گرفته...»
----------------------------------------
----------------------------------------
الّلهُـــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَـــرَج