🟢در روایتی به دو راهکار برای شناخت دوست واقعی اشاره کردند.🔻
🌸امام جعفر صادق علیه السلام:
🔸إخْتَبِرُوا إخْوانَکُمْ بِخَصْلَتَینِ: فَإنْ کانَتا فیهِمْ وَإلاّ فَأعْزُبْ ثُمَّ اَعْزُبْ ثُمَّ أعْزُبْ: ألْمُحافَظَةُ عَلَی الصَّلَواتِ فی مَواقیتِها وَالبِرُّ بِالإخْوانِ فِی العُسْرِ وَالیُسْرِ
🔸برادران خود را با دو صفت امتحان کنید که اگر آن دو صفت را داشتند به دوستی و رفاقت خود با آنها ادامه دهید وگرنه از آنان دوری کنید، دوری کنید، دوری کنید:
🍃۱. مراقبت بر نماز اول وقت.
🍃۲. نیکی به برادران چه در سختی و تنگدستی؛ چه در هنگام آسایش وگشایش .
📘وسائل الشیعه، ج ۸، ص ۵۰۳
💫🌺🍃
🌺
❇️ نماز یکشنبههای ماه ذی القعده
💠 فضیلت این نماز
💚 رسول خدا صلى الله علیه وآله فرمودند هر کس این نماز را بجا آورد
✔️ توبهاش پذیرفته مىشود
✔️ گناهانش آمرزیده مىگردد
✔️ سبب برکت براى نمازگزار و خانوادهاش خواهد بود
✔️ در روز قیامت کسانى که از او طلبى و یا حقّى دارند، از وى راضى گردند
✔️ با ایمان از دنیا مىرود
✔️ قبرش براى او وسیع و نورانى گردد
✔️ پدر و مادرش از او راضى شوند،
✔️ پدر و مادرش مورد مغفرت خداوند قرار گیرند،
✔️ ذریّه او بخشیده شوند
✔️ روزىِ او وسیع گردد
✔️ فرشته مرگ به هنگام مردن، با او مدارا کند و به آسانى جانش را بگیرد.
💠 کیفیت نماز
🔺 در روز یکشنبه غسل کند
🔺 وضو بگیرد
🔺 چهار رکعت نماز بخواند (دوتا دو رکعتی)
🔸 در هر رکعت،
📿 سوره «حمد» یک مرتبه،
📿 سوره «قل هو الله» سه مرتبه
📿 سورههاى «فلق» و «ناس» را یک مرتبه بخواند.
🔺 و بعد از نماز
📿 هفتاد مرتبه استغفار کند،
🔺 سپس بگوید:
«لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلاَّ بِاللهِ الْعَلىِّ الْعَظیمِ»
🔺 آنگاه بگوید:
«یا عَزیزُ یا غَفّارُ، اِغْفِرْلى ذُنُوبى وَذُنُوبَ جَمیـعِ الْمُؤْمِنینَ وَالْمُؤْمِناتِ، فَاِنَّهُ لا یَغْفِرُالذُّنُوبَ اِلاَّ اَنْتَ.»
🌺
💫🌺🍃
﷽
رُوِیَ عَن عَلِیٍ عَلَیهِ السلام قالَ:
«كَيْفَ يَزْهَدُ فِي الدُّنْيَا مَنْ لَا يَعْرِفُ قَدْرَ الْآخِرَةِ»
ترجمه: چگونه شخصی به دنیا دلبسته نشود و حال این که او قدر و ارزش آخرت را نمی داند.
شرح: روایت از امیرالمؤمنین صلوات الله علیه منقول است که حضرت فرمودند: چگونه شخص دلبسته به دنیا نشود و حال این که او قدر آخرت را به اش معرفت ندارد. من در اینجا مطلبی را مقدّماً عرض کنم برای فرمایش علی(ع)، تمام دلبستگی های ما به هر چیزی، این را بدانید. منشأش لذّت های ماست؛ این قانون کلّی است. از چی اگر لذّت بردی، به اش دلبسته می شوی. درست است یا نه؟ و اگرنه، لذّت نبردیم؛ عکسش، ناراحتی کشیدیم، متنفّر می شویم، این ها مقابل هم هستند. لذّت ها منشأ دلبستگی هاست. به طور کلّی از نظر درونی آدم این جور است. این یک مطلب، ما که در دنیا هستیم، لذّات دنیایی را می چشیم دیگر، همین ها منشأ دل بستگی ما به دنیا می شود؛ حالا هر رقمش که باشد، دیگر صحبت این نیست که می خواهم خُردش بکنم، توی دنیا ما این جوری هستیم که از هرچی لذّت ببریم، بهش دلبسته می شویم. چون منشأ چی می شود؟ لذّت منشأ دلبستگی می شود. این قانون کلّی که من گفتم. خوب حالا این مال دنیا، بعد می رویم سراغ آخرت.
آخرت این جوری است تا ما لذّت او را نبریم دل بسته به او نمی شویم.
خیلی جمله علی (ع)، کوتاه است؛ امّا خیلی عالی است و او اینکه: «كَيْفَ يَزْهَدُ فِي الدُّنْيَا»؛ آخر چه جوری می شود کسی دلبسته به دنیا نشود و حال این که از این طرفا، «مَنْ لَا يَعْرِف ُ قَدْرَ الْآخِرَةِ»؛ قدر، تعبیر می کند و به قول ما طلبه ها، ماده عرفان به کار می برد، علم هم به کار نمی برد. حالا این ها یک حرف هایی است که اینجا هم جایش نیست، من بزنم. قدر به معنای ما می گوییم، اندازه و ارزش. درست است یا نه؟ چه قدر؛ خودمان هم استعمال می کنیم، اندازه و ارزش.
حالا صحبت در این است که تقابل بین لذّت های دنیا و لذّت های آخرت را مطرح می کند علی (ع). که این ها قابل قیاس نیست از نظر ارزش، چون ارزشی اش را تو نمی دانی، اندازه اش را هم نمی دانی. درست است یا نه؟ حالا من دو تا تفاوتش را، سرآمدش را می گویم. فرق بین لذّت های دنیا و آخرت در این است که: لذّت های دنیا همیشه ناخالص است. یک رگه تلخی بلاخره تویش دارد. لذا لذّت های دنیا با لذّت آخرت، اگر بخواهی این ها را بسنجی اش، آن لذّت چون خالص است و این ناخالص، قابل قیاس نیست. دوّم؛ دو تا تفاوتش را من می گویم. و او این است که: این گذراست، تمام شدنی است. درست است یا نه؟ مثل اینکه ظاهراً همین طوری است. لذّت هایی که آدم می برد، تمام می شود؛ چون خودم نیستم که لذّت ببرم، تمام شد رفت دیگر. آخرش مرگ است دیگر، وقتی مُرد دیگر! آخرین کارش را گفتم من. نمی خواهم حتّی بگویم به اینکه حالات ما هم تفاوت می کند توی دنیا. این را بهتان بگویم، تا یک مقطعی از یک چیزی ما لذّت می ببریم، در یک مقطع دیگر برسیم...، گوش می کنید چه می خواهم بگویم؟ یا در یک شرایطی ما لذّت می بریم، در یک شرایط دیگر می شود و گویم برو! حوصله اش را ندارم من. حتی مُردن هم لازم نداریم همین در زنده بودنمان ازش زده می شویم.این ها رو بهتان بگویم
حالا مال اینجا گذراست؛ درست است یا نه؟ امّا مال آنجا چیه؟جاودانه است. دو تا تفاوت اساسی است: خالص و ناخالص، درست؟! جاودانه و گذرا شد. کسی که آن را به اش نرسیده، چطور می تواند دل بکند از این، حتّی گفتم تعبیر به، «مَنْ لَا يَعْرِفُ» است، «مَنْ لَا یَعْلَمْ» هم نمی گوید؛ چون به قول ما طلبه ها، مفهومی نیست این ها. یک چیزهایی شنیدنی داریم، یک چیزهایی چشیدنی داریم. شنیدنی غیر از چشیدنی است، می آیند برایت تعریف می کنند: یک چیزی ما داریم، آن قدر رنگش قشنگ است، زردیش چنان شفاف است، خودش چقدر نرم است، آن قدر شیرین است، نمی دانم عطرش این جوری است و این ها. عسل را برایت تعریف می کنند؛ درست است؟ هر چه بگویند، باز تو چون نچشیدی، نمی فهمی. یک قاشق کوچک عسل بگذارند دهانت؛ به به به! حالا هی تعریف بکند، چی چی بود! فهمیدی؟!
ما هر چه داریم راجع به آخرت و لذّت های آخرت همه اش شنیدنی است، نه چشیدنی. علی (ع) می فرماید: «كَيْفَ يَزْهَدُ فِي الدُّنْيَا»؛ چه طوری می تواند این، دل بکند از این. حالا چه نامشروع، چه مشروعی که غیر محتاج به اش باشد. حالا بهتان بگویم ها! ما لذّت هایی حتّی مشروع هم داریم توی دنیا، خیال نکنید نامشروعش را می گویم. مشروعش هم این جوری است. همه اش مثل جهنّم می ماند. این نفس، «هَلْ مِنْ مَزید» می گوید. مشروعش، هم که به آن احتیاج ندارد به اش، من نمی خواهم بگویم نامشروع، مشروع است؛ ولی احتیاج ندارد، ولی باز دو مرتبه حرص می زند، مثل جهّنم می ماند. نفس این جوری هست، البتّه یک اشتباه کاری دارد، گوش کنید! می گوید: چه جوری می شود تا آن را نچشیدی؟ جوابش این است: مگر می شود اینجا چشید؟ می گوید: بله اولیاء خدا چشیدند، لذا دل کندند. بله، اگر کسی در مسیر شرعی حرکت کند، فقط به این مقدار می گویم. مسیر شرعی حرکت کند، توی همین دنیا لذّت آخرتی را می چشید. حالا به یکی اش اشاره کنم. ترک لذّت دنیایی، لذّت اُخروی برایت می آورد. ترک لذّت دنیایی، دست از معصیت بردار! گوش کن! لذّت بهشت را می چشی. می آید توی ذائقه ات، جانت. اگر لذّتِ ترکِ لذّت، بدانی! دیگر لذّت نفس، لذّت ندانی . برو دنبال کارت. علی (ع)، به این اشاره می کند: «كَيْفَ يَزْهَدُ فِي الدُّنْيَا مَنْ لَا يَعْرِفُ» چی؟ آن طرف، «قَدْرَ الْآخِرَةِ» راهش چیه؟ ترک لذّت دنیایی است.
قَالَ عَلِیٌّ(ع): كَيْفَ يَزْهَدُ فِي الدُّنْيَا مَنْ لَا يَعْرِفُ قَدْرَ الْآخِرَةِ. غررالحكم و دررالكلم، ص 517
〰〰〰〰〰
شرح حدیث
🔹آفرینش انسان برای بقاست نه فنا🔹
مرحوم استاد فاطمی نیا (ره):
انسانی که خود را به راحتی میفروشد، فکر میکند وقتی بمیرد تمام میشود!
نه، انسان « مَاتَ فَاتَ» نیست ؛
«خُلِقتُم لِلبَقَاء»
خدا شما را برای بقا آفریده است.
«لَا لِلْفَنَاءِ»
برای فنا که نیافریده است!
اصلاً آفریده است که تو بمانی.
چطور بمانی؟
به تو اختیار داده است.
خود تو میدانی.
اگر خود را راحت بفروشی آن طرف تاریک میشود.
اما اگر کمی اینجا حواس خود را جمع کنی، انسان خوبی باشی ، آن طرف خوب است.
قدر تمام لحظات زندگی را بدانید.
🔸آیه سخره، رسواکننده شیّادان عارف نما
🔹آیة الله میرزا محمد علی معزّالدینی:
🔸سابقا درباره یکی از آقایانی که در مشهد سکونت داشت چیزهایی گفته می شد که اهل کشف و کرامت است وهرچه می گوید همان می شود و بزرگانی مثل فلان آیة الله مرید او هستند.
🔹 زمانی به اتفاق دوستان به مشهد مشرف و یک روز صبح عازم منزل آن آقا شدیم.
🔸 حقیر چون بعد از نماز به اتفاق آقایان خوابیدم لذا تعقیبات نماز صبح را نخواندم.
🔹عادت هر روزه من این بود که آیات سوره حشر و آیة الکرسی و آیه شهد الله و آیه قل اللهم مالک الملک و آیه سخره (سوره اعراف آیات ۵۴ و ۵۵و ۵۶) را در تعقیب نماز صبح میخواندم.
🔸آن روز چون خواب رفتیم این تعقیبات خوانده نشده بود؛ لذا وقتی به خانه آن آقا رسیدیم در حضور صاحبخانه که به کشف و کرامت مشهور بود آهسته آن ذکرها را میخواندم. او دوزانو در حضور آقایان نشسته بود.
🔹بنده چون به آیه سخره رسیدم دیدم رنگ آن آقا قرمز شد، و چشمانش درشت، و رگهای گردنش ورم کرد، و با دست راست و با حالتی عجیب محکم روی زانوی راست خود می زد، و بعدبا ناراحتی هرچه تمام تر برخاست و از اتاق بیرون رفت.
🔸 یکی از همراهان گفت چطور شد؟ آقابزرگ هاشمی گفت: هیچ، آقای معزالدینی سحرش را باطل کرد.
🔹گفتم: من خدا را گواه می گیرم که مقصودی نداشتم، و آیاتی را که همه روزه در تعقیب نماز صبح میخواندم به طور آهسته میخواندم و نفهمیدم چه شد.
🔸 پس از چندی آن آقا بازگشت و عذرخواهی کرد، و ما همه برخاستیم و از منزلش خارج شدیم.
🎙آیة الله میرزا محمد علی #معزّالدینی
📗خاطرات زندگی میرزا محمد علی معزالدینی ص ۲۰۱– ۲۰۰.
#دعایی_که_اجابت_میشود🕊
🌱غالب بن قطان، بیست سال از خداوند درخواست کرده بود که نامی را به او بیاموزد تا هرگاه آن را بخواند دعایش مستجاب گردد و هرگاه چیزی را درخواست کرد، برآورده شود. وی سه شب پیاپی این دعا را در خواب دید:
«یا غالب یا فارج ا لهم و یا کاشف الغم یا صادق الوعد یا موفیا بلعهد یا منجز الوعد یا حی یا لا إله إلا أنت صل علی محمد و آل محمد و سلم».
«ای فرمانروا، ای اندوه گشا، ای غم زدا، ای که به هنگام وعده، راستگویی و به وقت پیمان، وفاداری و وعده ی خویش برآری، ای زنده، ای کسی که جز تو معبودی نیست بر محمّد و دودمان محمّد، درود و سلام بفرست».
📖منبع: کتاب دعاهای مستجاب
محقق و مترجم: قباد محمدی شیخی
پرسش: از مرحوم آیت الله سید عبدالکریم کشمیری رضوان الله علیه سوال شد: «اگر کسی بخواهد راه را به طرف خداوند متعال برود، چه کار باید بکند؟»
🔻ایشان فرمودند:
🔹۱-هرچه میتواند روزه بگیرد؛
🔹۲-عزلت از مردم(کنارهگیری از نااهل)؛
🔹۳-کمخوابی؛
🔹۴-نماز شب ترک نشود؛
🔹۵-تهجّد(شبزندهداری) داشته باشد؛
🔹۶-سجده یونسیه را داشته باشد: در حالت سجده ۴۰۰مرتبه بگوید: «لا إله إلا أنت سبحانک إنّی کُنتُ مِن الظّالِمینَ».
👈سوالکننده از مرحوم آقای کشمیری حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری بودهاند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 روشهای دوستی با امام زمان ارواحنا فداه
🔵 قسمت نهم از بیستم
#امام_زمان
#کلیپ_مهدوی
🎙 #ابراهیم_افشاری
#روشهای_دوستی_با_امام_زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر دلتنگش شدیم؟
🎧دکتر دولتی
#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بعضیا تو قیامت میخوان به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) یا حضرت زهرا ( سلام الله علیها) برسن ولی خطاب میاد تو ۳۰۰ هزار سال دوری ...
این کلیپ واقعا عجیب بود 👌
کجای کاریم ؟؟
#امام_زمان ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔😭
چرا بیدار نمیشویم!؟
🎙️استاد یوسفی
#امام_زمان
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج 🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢آثار شگفت انگیز نماز در یکشنبه های ماه
ذیقعده
4_5845914664151552630.mp3
5.27M
🔊 #صوت_مهدوی
🎵 #پادکست «آخرالزمان و توسل به اهلبیت»
🎙 استاد #عالی
🔥 برای عبور از فتنههای #آخرالزمان نگو خودم بلدم...
4_5911325547190817992.mp3
19.92M
☘فصلپنجم: سیربه عالم بالا با جنبه روحانی
🌿دنیا جای ملکوتی شدن
🍁نصیحت اهل قبور
💯هرچه علائق کمتر، نورانیت بیشتر
📌در دنیا میتوان خدا را ملاقات کرد‼️
#معراج_السعاده
قسمت ششم
42010022566892.mp3
2.07M
🔊 #صوت_مهدوی
📝 #پادکست «مدیریت امام زمان»
👤 استاد #عالی
🔺 مهمترین فعالیت امام زمان در زمان غیبت، زمینهسازی ظهور خودشه...
22.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسابقات مداحی وجیها بالحسین علیه السلام
ماشاالله به این مداح نوجوان ایرانی
به غیر از کربلا هر جا سفر کردم ، ضرر کردم
🇮🇷
28.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #کلیپ_تصویری
🎞 پیروی از هوا و هوس و مخالفت با هدایت
🎙 #استاد_معاونیان
#اللهمعجللولیکالفرج✨
🆔@moaveniiyan
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
27.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #کلیپ_تصویری
🎞 پافشاری بر گناه و سنگین دانستن طاعت
🎙 #استاد_معاونیان
#اللهمعجللولیکالفرج✨
🆔@moaveniiyan
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نصب کتیبه صحن انقلاب حرم مطهر رضوی به مناسبت دهه کرامت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥( غرفه فال وطالع بینی ) پوچه😂😁
💥کتابی هست که آقامون نخونده باشن!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر طور میتونید از «آقا» یاد کنید...!
🎙آیت الله سید عزّالدین زنجانی ره:
توسل به حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف را به هر نحوی که شده داشته باشید؛ اُنس و قرائت ادعیه مربوط به حضرت را فراموش نکنید، مانند: نماز استغاثه، دعای «اللّٰهُمَّ ادْفَعْ عَنْ وَلِيِّكَ» و هچنین زیارت «آل یاسین».
در بین اذکار «ذکر صلوات» کامل است، حتما مداومت کنید و ... نماز شب را هرگز ترک نکنید!
🌹مهم ترین و برترین ذکر ذکری است که خود خداوند و ملائکه اش بر آن ذکر مواظبت و مداومت دارند: «إِنَّ اللهَ وَ مَلائِکَتَهُ یُصَلُّونَ عَلَى النَّبِیِّ یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَیْهِ وَ سَلِّمُوا تَسْلیما» سوره احزاب، آیه ۵۶، بهتر است در روز جمعه اقلا هزار مرتبه و در ديگر روزها هر قدر كه می توانيد به نبی اكرم صلی الله عليه و آله و سلم «صلوات» بفرستيد.
📚ذکر محبوب، ج ۱، ص ۸۹.
👌متعبد شدن به دستورات شرع، خیلی مشکلتر است از ریاضت. هر حرفی، هر حرکتی یک حکمتی دارد که بایست مقید به آن بود.
#عزالدین_زنجانی
#ذکر_محبوب
#صلوات_نامه
💐در سالروز رحلت آیت الله سید عزالدین زنجانی ره به روح ملکوتی و لطیف ایشان صلواتی هدیه بفرمائید.
💎 هرگاه در شدّت و سختی افتادی، زیاد بگو: ...
عَنْ أَبِي الْحَسَنِ الرِّضَا علیه السلام قَالَ: رَأَيْتُ أَبِي علیه السلام فِي الْمَنَامِ فَقَالَ: يَا بُنَيَّ! إِذَا كُنْتَ فِي شِدَّةٍ، فَأَكْثِرْ أَنْ تَقُولَ: «يَا رَءُوفُ يَا رَحِيمُ!» (مهج الدعوات، ص333)
حضرت علیّ بن موسی الرضا عليه السلام فرمود: در خواب، پدر خود، حضرت موسی بن جعفر علیه السلام را ديدم كه فرمود: اى پسرم! هرگاه در شدّت و سختى افتادی، پس اين دو كلمه را بسيار بگو:«يَا رَءُوفُ يَا رَحِيمُ!»
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
14.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕊 اميرالمؤمنين (علیه السلام) فرمودند:
🌺 خداوند چهار چیز را در چهار چیز مخفی نموده ؛
1️⃣ رضای خود را در طاعت ها
پس هیچ عبادتی را کم نشمارید شاید همان مورد رضای خدا باشد ...
2️⃣ غضبش را در گناهان
پس هیچ گناهی را کوچک نشمارید شاید همان مورد غضب او باشد ...
3️⃣ استجابت خود را در دعاها
پس هیچ دعایی را اندک مپندارید شاید همان مستجاب باشد
4️⃣ ولی و دوست خود را در میان بندگانش
پس به هیچ بنده ای بی اعتنایی نکنید شاید او ولیّ خدا باشد و شما نشناسید...
✍آیتالله مجتهدی تهرانے(ره)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم :
*🔶 براى هر حاجتى كه داريد، حتى اگر بند كفش باشد، دست خواهش به سوى خداوند عز و جل دراز كنيد؛ زيرا تا او آن را آسان نگرداند، آسان (برآورده) نشود.*
📖 بحارالانوار، ۹۳/۲۹۵/۲۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ اذیت مومن...
🔹آیت الله ناصری(ره)