21.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوره مبارکه صافات تصویری
#حدیث
فضیلت صلوات فرستادن و قرائت سوره ی جمعه در شب جمعه
امام صادق علیه السلام:
🍀هر کس سوره جمعه را در هر شب جمعه بخواند کفاره گناهان ما بین دو جمعه خواهد بود.
34.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 حضرت رقیه (س) در منابع اهل سنت
👈 استاد حسینی قزوینی
🔰 آیت الله سید احمد مددی در باب حضرت رقیه (س):
👈 مطالب پیرامون حضرت رقیه (سلام الله علیها) کاملاً مشهور و معروف است و با در نظر گرفتن مجموعه شواهد، می توان آن را قبول نمود.
◽️سؤال: متاسفانه مدتی است شبهاتی در راستای انکار وجود مبارک حضرت رقیه بنت الحسین سلام الله علیها در برخی مجالسی یا مقالات مطرح می شود که این شبهات موجب آزردگی خاطر مؤمنین و محبین اهل بیت سلام الله علیهم اجمعین شده است. نظر شما چیست؟
◾️ پاسخ آیت الله سید احمد #مددی (حفظه الله تعالی):
🔸 بسم الله الرحمن الرحیم
عدم ذکر بعضی مطالب در مصادر، و یا اختلاف مصادر، در این گونه مسائل، امری کاملاً طبیعی است. در مورد حضرت سیدالشهداء ـ ارواحنا فداه ـ راجع به پسران ایشان اختلاف وجود دارد، چه رسد به دختران که عادتاً مستور و در حجاب بوده اند. مطالب پیرامون حضرت رقیه (سلام الله علیها) کاملاً مشهور و معروف است و با در نظر گرفتن مجموعه شواهد، می توان آن را قبول نمود.
fa-h-roghayeh02-ayatullah-rajaee-dar-manabe3-shia-zekr-nashodeh.mp3
12.88M
⚫️ چرا نام حضرت رقیه (س) در منابع تاریخی کمتر ذکر شده است؟
💥پاسخ استاد محقق سید مهدی رجایی، نسخهشناس پیشکسوت
7.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺شرح مصائب حضرت رقیه (ع)
👈 در بیان آیت الله شیخ جواد کربلایی (ره) نویسنده مجموعه "الانوار الساطعه فی شرح زیاره الجامعه"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 سوز و گداز آیت الله نجم الدین طبسی در ضریح حرم حضرت رقیه سلام الله علیها
🔻 #فوری | وقوع انفجار در شهر هرات
🔹️ براساس گزارش رسانهها دقایقی قبل در منطقه گازرگاه هرات صدای انفجار شنیده شده است.
🔹 گفته میشود که مولوی مجیب الرحمان انصاری، خطیب مسجد جامع گازرگاه هرات در این انفجار کشته شده است.
🔹 بر اساس گزارشها، ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی ریاست الوزرا طالبان نیز در هرات حضور داشته و هنوز از وضعیت وی گزارشی منتشر نشده است، تا کنون مقامات طالبان درباره این خبر اظهاری نکرده اند.
🔴 بهشت زمینیِ دوران ظهور
⭕️ از آنجا که بین قیام امام مهدی و قیامت کبری ویژگی های مشترکی وجود دارد تا جایی که از آن به قیامت صغری یاد شده؛ در مقابل بین دوران حکومت مهدوی و بهشت آخرتی نیز تشابهاتی وجود دارد لذا اگر دوران ظهور را بهشت زمین بنامیم، گزاف نگفتهایم.
🌕 پیامبر صلی الله علیه وآله در وصف بهشت آخرتی میفرمایند: در بهشت چیزهایی است که نه چشمی آنها را دیده و نه گوشی شنیده و نه تصور آن بر قلب بشری خطور کرده.
📗الامالی،ج۱،ص۲۱٠
🌕 و در توصیف بهشت دنیای ظهور میفرمایند: امت من در زمان مهدی علیهالسلام، چنان غرق در نعمت میشوند که چنین نعمتی هرگز پیش از آن سابقه نداشته؛ زندگی آنچنان خوشایند و سرورآفرین است که زنده ها آرزو میکنند کاش مردگانشان زنده بودند تا عدالت و آرامش را به چشم خود میدیدند.
📗بحار،ج۵۱،ص۸۳
✅ همانگونه که درک بهشت آخرتی برای زمینیان میسر نیست، تصور بهشت زمینیِ دوران ظهور نیز بسیار مشکل است! آری حکومت صالحان نمونه همان بهشت آخرتی است؛ اما در روی زمین؛ بهشتی که نه چشمی دیده و نه گوشی شنیده و نه تصور آن بر قلب کسی خطور کرده؛ و هر آن چه دل بخواهد و چشم از آن لذت برد، در این بهشت زمینی وجود دارد