🔰دعای رفع غصه و غم
✍️حاج میرزا اسماعیل دولابی(ره): هر وقت غصهدار شدید، برای خودتان و برای همه مؤمنین و مؤمنات از زندهها و مردهها و آنهایی که بعدا خواهند آمد، استغفار کنید.
✨﷽✨
📢 زیاد شدن نعمت = سنگین شدن بار مسئولیت
✍علامه مجلسی اول رحمه الله:منقولست در "صحيح" از حديد كه امام صادق صلوات اللَّه عليه فرمودند: هرکس زیاد مىشود نعمت الهى بر او، سختتر مىشود تحمل مشقتهاى مردم بر او، يا بتكاليف الهى از #زكاة و خمس، يا بقضاء حوايج ايشان، و يا به توقعات زايده ايشان؛ 👈🏻 پس اگر خواهيد كه اين نعمت بر شما مستدام بماند مى بايد كه متحمل بارهاى مردم شويد و به هر چه مقدور باشد از مال و جاه اعانت ايشان بكنيد، تا نعمت بر شما باقى ماند، و نعمتهاى الهى را در معرض زوال در مى آوريد به آنكه كار سازى ايشان نكنيد. پس كم است كه نعمتى برود و باز برگردد، الحال كه هست زنجير كنيد آن را و زنجيرش كار سازيست برای خلق.
و در "صحيح" از زيد منقول است كه حضرت امام جعفر صادق صلوات اللَّه عليه فرمودند: نيكو كنيد همسايگى نعمتهاى الهى را و حذر كنيد از آن كه منتقل شود نعمت از شما بغيرِ شما؛ بدرستى كه هرگز منتقل نشده است نعمتى كه به نزديكى برگردد؛ سپس فرمودند كه هميشه حضرت اميرالمؤمنين صلوات اللَّه عليه مىفرمودند: كم است كه چيزى پشت كند به انسان و بار ديگر روی كند.
و موافق هر دو حديث احاديث بسيار وارد شده است و فرق ميان اين دو حديث آنست كه حديث اول در كار سازى خلايق است و حديث دويم اعم است از حقوق خالق و خلايق؛ و قيد اين نعمت شكر نعمت است به عبادات و طاعات، ماليات و غير ماليات، و قضاى حوايج خلايق و غير آن، و شیخ كلينى از جهت هر يك بابى على حده ذكر كرده است.
📚 لوامع صاحبقرانی ، ج ۶ ، ص ۶٣ .
از امام صادق علیه السلام پرسیدند: روز حسرت، کدام روز است که خدا می فرماید: بترسان ایشان را از روز حسرت. «سوره مریم آیه39»
حضرت جواب دادند: آن روز قیامت است که حتی نیکوکاران هم حسرت می خوردند که چرا بیشتر نیکی نکردند.
پرسیدند: آیا کسی هست که در آن روز حسرت نداشته باشد؟
حضرت فرمودند: آری، کسی که در این دنیا مدام بر رسول خدا صلوات فرستاده باشد. «وسائل الشیعه/ج7/ص 198»
رسول خدا «صلیالله علیه وآله» نیز در مورد ذکر صلوات میفرماید: هرگاه چیزی از یاد انسان برود و آدمی آن را فراموش کند ، صلوات موجب می شود آن را به خاطر آید. «جامع الاخبار ص 67» و در روایتی دیگر حضرت میفرماید: صلوات فرستادن شما بر من باعث روا شدن حاجت های شماست و خدا را از شما راضی می گرداند و اعمال شما را پاک و پاکیزه میکند.
بنابر روایتی منقول از امام صادق(ع) صلوات فرستادن پرفضیلتترین عمل در روز جمعه است.« وسائل الشیعه، ج 4، ص 1120»
3.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟣زمانی میفمیم ارزش کار در آخرت رو
که دیگه دیر شده
#حجتالاسلام_رفیعی
🌱🍃اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
➥ @zohur_media | اینڪ آخرالزمان
#توصیه_های_امام_زمان سلام الله علیه به آیت الله مرعشی نجفی رضوان الله علیه در یکی از تشرفات
🔻این #دعا_بعد_از_نمازهای_واجب خوانده شود:
اَللّهُمَ سَرِّحْنى عَنِ الهُمومِ وَالْغُمُومِ ووَحْشَةَ الصّدرِ و وَسْوَسَةِ الشَّیطانِ بِرَحمتِکَ یا اَرْحَمَ الرَّاحِمینَ.
🔻این #ذکر_در_رکوع_نمازهای_واجب خصوصا رکوع آخر خوانده شود:
اَللّهُمَ صَلِّ عَلى مُحمّدٍ وَآلِ محمّدٍ و تَرَحَّم عَلى عَجزِنا وأَغِثْنا بِحَقِّهم.
📚شیفتگان حضرت مهدی(سلام الله علیه) ج ۱ ص ۱۳۳
@Elteja / اِلتجا4_5780719135067473632.mp3
زمان:
حجم:
7.09M
▪️داستان تشرف و عنایت زیبای امام عصر علیه السلام به خادم حرم مقدس سامرا...😭
#امام_زمان
#تشرفات
عن رسول الله صلي الله عليه و آله : سَيَأتي عَلَيكُم زَمانٌ لا يَكونُ فيهِ شَيءٌ أعَزُّ مِن ثَلاثٍ : دِرهَمٍ حَلالٍ ، أو أخٍ يُستَأنَسُ بِهِ ، أو سُنَّةٍ يُعمَلُ بِها . [ المعجم الأوسط : 1 / 35 / 88 ، حلية الأولياء : 4 / 370 و ج 7 / 127 كلاهما عن حذيفة ، كنز العمّال : 11 / 126 / 30886 . ]
رسول خدا صلي الله عليه و آله : روزگارى به شما روى خواهد آورد كه در آن ، چيزى كمياب تر از اين سه نيست : دِرهمى از حلال ، يا برادرى كه با او انس گيرند و آنها را به یاد خدا بیاندازد و از دنیا دوستی برحذر دارد ، يا سُنَّتى كه بدان عمل كنند .
🙏نماز والدین در روز دوشنبه بعد از بالا آمدن آفتاب
قَالَ النَّبِيُّ صلّی الله علیه و آله: مَنْ صَلَّى يَوْمَ الْإِثْنَيْنِ عِنْدَ ارْتِفَاعِ النَّهَارِ أَرْبَعَ رَكَعَاتٍ يَقْرَأُ فِي كُلِّ رَكْعَةٍ الْحَمْدَ وَ آيَةَ الْكُرْسِيِّ مَرَّةً مَرَّةً، وَ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ ثَلَاثَ مَرَّاتٍ، وَ وَهَبَ ثَوَابَهَا لِوَالِدَيْهِ، أَعْطَاهُ اللَّهُ قَصْراً كَأَوْسَعِ مَدِينَةٍ فِي الدُّنْيَا.(جمال الأسبوع، ص70)
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: هرکس روز دوشنبه، بعد از آن که خورشید بالا آمد، 4 رکعت نماز بخواند(دو نماز 2 رکعتی)، در هر رکعت یک بار سوره حمد، یک بار آیة الکرسی، و سه بار سوره توحید؛ و ثواب آن را به پدر و مادرش هدیه کند، خداوند به وی کاخی می بخشد که مانند وسیع ترین شهر در دنیاست.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
نقش رفاقت در سعادت یا شقاوت
«الرفیق ثم الطریق»؛ انسان یک رفیق بیدار احتیاج دارد، یا یک استاد که مثلاً به انسان بگوید: دیشب شما نماز جماعت کجا بودی ؟ که اگر نسیان کردی متذکرت بکند، اگه در راه حق رفتی کمکت بکند، مثلاً به انسان بگوید خیلی خوب، مسأله ات را بلد نیستی، خودم برایت میگویم، خودم یادت میدهم! آدم باید از موقعیت استفاده کند، «الرفیق ثم الطریق»، دیشب کجا بودی؟ چرا درس اخلاق نیامدی؟ آنجا آن حرف را زدی درست نبود!
رفیق خوب دوستش را به راه خوب می کشاند
«المرء علی دین خلیله، فلینظر احدکم من یخالل»، بالاخره رفیق خوب، آن یکی را به راه خوب وا میدارد، «فَأَعْرِضْ عَنْ مَنْ تَوَلّی عَنْ ذِکْرِنا وَ لَمْ یُرِدْ إِلاَّ الْحَیاةَ الدُّنْیا»؛ ای نبی اکرم ما! از آنها که از ذکر ما روی گرداندهاند و جز دنیا نمیخواهند، روی بگردان! اما در برابر، خدای تبارک و تعالی عبادتی بالاتر از این قرار نداده است که انسان مواخات با اتقیا (دوستی با پاکان و پرهیزکاران) را طلب کند «اطلب مواخاة الاتقیاء»
«اِنَّ الْمُۆمِنَ لَیَسْکُنُ اِلَى الْمُۆْمِنِ کَما یَسْکُنُ الظَّمْآنِ اِلَى الْماءِ الْبارِد»؛ آن وقت هم رفیقها رو برانداز میکند، آن شخص چطور است؟ این چطوره؟ تا یک وقت به یک نفر بر میخورد که «یسکن»، مثل وقتی که تشنهای به آب خنک رسید، بهره میبرد؛ وقتی هم به آن رفیقی که منظور نظر اهل بیت(علیه السلام) است رسید، «ثَبَتَ و قَرّ»