هدایت شده از سردار شهید مسعود زکی زاده
شما که میگی عاشق سردار دلها و شهدایی
دوست داری شهیدانه زندگی کنی
پس چرا کانالی را که به عشق سردار سلیمانی و شهدا زدیم و راه و رسم شهدا در عمل، کردار ، گفتار و همه زندگی شون را داریم ترویج میکنیم و خاطرات سردار و شهدا را برای شما می نویسیم چرا کانال را خالی گذاشتی
سریعتر عضو شوید و به سردار و
شهدا بپیوندید
با سردار دلها و شهدا در
کانال مکتب سردار سلیمانی
مکتب شهادت و جاودانگی
https://eitaa.com/maktabesardarsoleimani
🌷🌷🌷♥️🌷🌷🌷
منتظر حضور گرم شما عزیزان هستیم و هستند #سردار و شهدا
آنتی ویروس
با تعطیلی اجباری مدارس برای جلوگیری از شیوع بیماری، رسانه به کمک مدارس آمد و شبکه ای را به آموزش دروس دانش آموزان اختصاص داد. آموزش و پرورش هم مدارس را ملزم به آموزش مجازی دانش آموزان کرد.معلمان وظیفه شناس و زحمتکش، باز سنگر آموزش را رها نکردند.
اما شبکه آموزش در تمام نقاط کشور قابل دریافت نبود. با الزام مدرسه، خانواده ها مجبور به تهیه گوشی هوشمند، نصب تلگرام و واتس آپ و اینستا گرام و فیلترشکن برای استفاده از آموزشهای مجازی معلمها شدند. هنوز هم مناطقی داریم که اینترنت در دسترس نیست. و تهیه گوشی گران قیمت برای خانواده های کم درآمد و مناطق محروم، مشکلات روانی و اجتماعی به وجود می آورد.
آموزش مجازی شیوه ای که می تواند فرصت مغتنمی برای تحول آموزش باشد، با زیرساختی که فراهم نیست و یا به درستی بهره برداری نمی شود، راه به مقصود نمی برد.
دیگر آنکه وضعیتی که می توانست به توسعه پیام رسانهای بومی کمک کند، حالا به توسعه فضای مجازی بدون فیلتر برای کودکان انجامیده است. قبلا هم آموزش و پرورش کانال های مهم اطلاع رسانی خود را در پیام رسانهای خارجی قرار داده بود.
جدای از این مشکلات، مسأله مهمتر که همیشه از آن ضربه خورده ایم، اینترنت بدون سروسامان ماست. که این روزها فراوانتر و راحتتر در اختیار کودکان و نوجوانان ما قرار گرفته است.
سالهاست عبارت اینترنت ملی را می شنویم. سالهاست از طرح سند صیانت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی می گذرد. طرحها و برنامه هایی که نصفه و نیمه اجرا شدند و یا در کتاب و جزوه ها خاک خوردند.
قاعدتا فیلترینگ روش درست و کارآمدی نیست. فضای مجازی کشور ما احتیاج به پالایش دارد، به جداسازی، به تولید محتوای جذاب اسلامی ایرانی.
امروز سبک زندگی ما و امنیت ملی ما گره خورده است به فضای مجازی، فضای مجازیی که دست دشمن است.
درصد بالایی از اغتشاشگران نیمه دوم سال ۹۸، کمتر از ۲۰ سال سن دارند. وقتی فضای مجازی خوراک مسموم دشمن باشد، نوجوان ما عکس سردار میهن خود را پاره می کند، نسبت به اعتقادات، دین و فرهنگ خود، دچار تردید و انحراف می شود.
جنابان آموزش و پرورش، وزارت ارتباطات و شورای عالی فضای مجازی، ما هم مثل رهبر انقلاب از شما گله مندیم و مطالبه داریم. در این هفته هایی که حضور مردم و نوجوانان و جوانان در فضای مجازی افزایش پیدا کرده، ضرورت یک محیط مجازی سالم و اینترنت پاک و پالایش شده و حمایت از پیام رسانهای داخلی بیش از پیش اهمیت می یابد.
کاش اینقدر که از این ویروس منحوس و بیماری جسمی می ترسیدیم، برای سلامتی روح و افکار خود و فرزندانمان و این ویروس مجازی دشمن تدبیری می اندیشیدم.
✍ زمانی
استاد رائفی پور :
ساعت هایمان را کوک کنیم !
یٰا صٰاحِبَ الزْمانْ اَدْرِکنٰا وَ انْظُرْ إِلَیْنَا نَظْرَةً رَحِیمَة...
پویش همگانی #چله_قرائت_دعای_فرج ( دعای #الهی_عظم_البلا )
به نیت تعجیل در فرج امام زمان (عج) و رفع گرفتاری از مردم
از سه شنبه ۲۰ اسفند رأس ساعت ده شب به مدت چهل شب
به حق زینب کبری سلام الله علیها عجل لولیک الفرج
🏴
{زِینب هَمان علیست، مُلقب بِه زینب است
//٢١ _ زینت علیست او...
@ansarshohadaa
هدایت شده از توییتا
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاجی کاش بودی
هرچند هستی دعایی بکن شیعه خونه امام زمان از امتحان سربلند بیرون بیاد
هستی ولی چه کنم که دلتنگتم
"سید رضا موسوی"
@twiita
هدایت شده از برداشت آزاد
✅در گفتگو با خبرگزاری حوزه مطرح شد:
⭕️ واکنش رئیس بیمارستان فرقانی به حضور طلاب و روحانیون در بیمارستان های قم
🔹 به لطف خدا و خلاف آنچه که برخی گزارش می دهند، بسیار استقبال مناسبی از طلاب صورت گرفته و برخوردها بسیار عالی است.
ما یک مقدار در انتقال اتفاقاتی که در حال انجام است، مظلومیم.
چه پرستاران، چه پزشکان و چه نیروهای خدماتی بحمدالله رفتار بسیار مناسبی دارند.
🔹 مدیر بیمارستان فرقانی که بحمدالله شخصی است جهادی و از روز شروع بیماری کرونا به منزل نرفته، به بنده می گفت: شب اولی که دوستان شما در بیمارستان آمدند، قبل و بعد از آن از بیمارستان سرکشی کردم.
بعد از ورود دوستان جهادی طلبه، به بیمارستان ما #حیات بخشیده شده است؛ این تعبیر مدیر بیمارستان است و گفت: بیمارستان ما با ورود طلاب زنده شد؛ شما هفت نفر نیرو به من دادید، اما به اندازه ۵۰ نفر به نیروی بیمارستانم افزوده شد.
🔹 یا از مدیر بیمارستان دیگری در قم سؤال کردم که وضعیت چگونه است؟ طلبه ها چگونه هستند؟ پاسخ داد: حاج آقا، اگر دوستان طلبه و غیرطلبه جهادی نبودند، ما واقعا با یک فاجعه در قم مواجه می شدیم.
🔹 بنده دائما در بخش های مختلف بیمارستان سر می زنم و با پرستاران صحبت میکنم، تقریبا تا به حال موردی نبوده که وضعیت را بپرسم؛ مگر اینکه تشکر میکنند و می گویند اینها واقعا مرد هستند و تعابیری استفاده می کنند که زبان ما قادر به بیان زحمات نیروهای جهادی نیست.
🔹 یکی از دوستان تعریف می کرد که یک شب در بیمارستان اتاق به اتاق رفته و سوال می کردم که کاری دارید برای شما انجام دهم؟ یکی از بیماران گفت: من کاری دارم.
پیش او رفتم و گفت کارتان چیست؟ گفت چند دقیقه پیش من بنشین و برایم حرف بزن.
آنقدر فضای بیمارستانی سخت است که بیمار دوست دارد یک نفر ۵ دقیقه با او حرف بزند.
🔹 یا مثلا یکی دیگر از دوستان تعریف می کرد که یک شب ساعت ۱۲ بالای سر یک بیمار معلول ذهنی رفتم و دیدم شامش روی میزه و نخورده.
به او گفتم چرا نمی خوابی؟ دیدم نمی توانست جواب دهد.
فقط می گفت: آقا آقا آقا.
به او گفتم میخواهی به تو غذا بدهم؟ دیدم سرش را تکان داد و تأیید کرد.
کنار او نشستم و قاشق قاشق غذا داخل دهانش گذاشتم و وقتی غذا را خورد، سرش را روی بالشت قرار داد و خوابید. او گرسنه بود و نمی توانست بخوابد؛ ولی نمی توانست بگوید.
🔹 عزیز دیگری می گفت یک شب بالای سر بیماری رفتم؛ دیدم چرت می زند؛ ولی نمی خوابد. به او گفتم چرا نمی خوابی؟ گفت اگر بخوابم، خفه می شوم و می میرم.
مریض در اوج مریضی به خاطر ترس از مردن، ۴۸ ساعت نخوابیده بود.
به او گفتم شما بخواب، من کنار شما هستم؛ اگر نفس شما گرفت، بیدارت می کنم. مریض خوابید و من هم چند دقیقه بالای سر او ایستادم و دیدم اتفاقی نیفتاده و در طول شب هم چند مرتبه به او سر زدم و وقتی فردا از خواب بیدار شد، به او گفتم دیدی اتفاقی نیفتاد.
حتی خوابیدن مریض هم وابسته به حضور این طلبه جهادی ست.
🔹 اگر صدای ما برسد، می خواهم خدمت نور چشممان، سایه سرمان، حضرت آقا نکته ای را بیان کرده و بگویم: آقاجان ما طلبه ها پای کار هستیم و جانمان، خانواده مان، هستی مان و هرچه داریم و نداریم پای این قضیه آورده ایم و در قم کم نمی آوریم و به فضل الهی پای انقلاب، نظام و مشکلات می ایستیم و آنچه در توان داریم انجام خواهیم داد.
بیشتر بخوانید:👇
hawzahnews.com/news/890484
#آخوندا_چکار_میکنن ؟
#کرونا
🆔 @akhoonda
هدایت شده از مثل مهتاب
13981213_36397_128k.mp3
4.59M
چرا به توصیه حضرت آقا امام خامنه ای توجه کافی نمی کنیم؟
به جای گشتن در سفارش علمای قدیم برای رفع بیماری، حرف عالم زمان خود را عمل کنیم. همه را دعوت به خواندن این دعا کنیم.
#دعای_هفتم #صحیفه_سجادیه
با صدای محمود کریمی