هدایت شده از
✳️منتظران ظهور
✅اعمال چهار شنبه آخر صفر
1- در اين روز خواندن دو ركعت نماز به شرح زير مستحب است:
ركعت اول بعد از حمد آيات 26 و 27 آل عمران خوانده شود
«قُلِ اللَّهُمَّ مالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِي الْمُلْكَ مَنْ تَشاءُ وَ تَنْزِعُ الْمُلْكَ مِمَّنْ تَشاءُ وَ تُعِزُّ مَنْ تَشاءُ وَ تُذِلُّ مَنْ تَشاءُ بِيَدِكَ الْخَيْرُ إِنَّكَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَديرٌ (26) تُولِجُ اللَّيْلَ فِي النَّهارِ وَ تُولِجُ النَّهارَ فِي اللَّيْلِ وَ تُخْرِجُ الْحَيَّ مِنَ الْمَيِّتِ وَ تُخْرِجُ الْمَيِّتَ مِنَ الْحَيِّ وَ تَرْزُقُ مَنْ تَشاءُ بِغَيْرِ حِسابٍ (27)»
و در ركعت دوم بعد از حمد آيهي 110 سوره مباركه كهف خوانده شود.
«قُلْ إِنَّما أَنَا بَشَرٌ مِثْلُكُمْ يُوحى إِلَيَّ أَنَّما إِلهُكُمْ إِلهٌ واحِدٌ فَمَنْ كانَ يَرْجُوا لِقاءَ رَبِّهِ فَلْيَعْمَلْ عَمَلاً صالِحاً وَ لا يُشْرِكْ بِعِبادَةِ رَبِّهِ أَحَداً (110)» و بعد از سلام گفته شود: « اللهم اصْرِفْ عَنِّي بَليتَهُ و شُؤْمَهُ وَ ارْزُقْنِي رَحْمَتَهُ و بَرَكَتَهُ وَ جَنِّبْنِي مِمَّا أَخافُ مِن نُحُوساتِهِ و كُرُباتِهِ بِفَضْلِكَ يا دافعَ الشرورِ يا مالكَ يومِ النُشُورِ برحمتك يا أرحم الراحمين»
2- مستحب است خواندن نمازي چهار ركعتي با دو سلام در هر ركعت بعد از حمد 17 مرتبه «سوره مباركه كوثر» و پنج مرتبه «توحيد» و يك مرتبه «سوره ناس» و«فلق» و بعد از سلام اين دعا را بخواند:
« اللهم يا شديدَ القوى يا شديدَ المِحالِ يا عزيزُ ذَلَّتْ لِعِزَّتِكَ جَميعُ خَلْقِكَ فَاكْفِنِي شرَّ جميعِ خَلْقِك يا مُحسِنُ يا مُجْمِلُ يا مُتِفَضلُ يا مُنْعِمُ يا مُتِكَرِّمُ يا كافيُ يا وافيُ يا حافظُ يا حَفيظُ ، يا مَن بِيَدِهِ مقاديرُ كلِّ شيء ، إليكَ ألجَأُ و بِكَ اَلُوُذُ وعليك أَتَوَكَّلُ فَاحْرُسْنِي بِحَراسِ حِفْظِك وحُلْ بَينِي و بَينَ مَن ناوانِي أَدْرَأُ بِكَ في نحرِهِ وأَعُوذُ بِكَ مِن شَرِّهِ فَاكْفِنِي يا ربِّ بِلا إله إلا أنت برحمتك يا أرحم الراحمين وصَلِّ على سَيّدِي محمدٍ و على آله الطاهرين»
3- هركس در آخرين چهارشنبه ماه صفر بخواند سوره « الم نشرح، تين، نصر، توحيد» هر كدام هفت مرتبه پس به حول و قوهي الهي بينياز ميشود قبل از تمام شدن سال.
4- روايت شده هركس بخواند اين دعا را در آخرين چهارشنبه ماه صفر نميميرد در آن سال به طوريكه عزرائيل به خداوند ميگويد: يا رب! عمر فلاني تمام شده و شما امر به قبض روح او نكرديد خداوند ميفرمايد: راست ميگويي وليكن عمر او را به سبب قرائت اين دعا طولاني كردم و تا اخر صفر آينده او را از جميع آفات و بلايا حفظ كردم.
«بسم الله الرحمن الرحيم اللهم يا ذا العَرشِ العظيم و العطاءِ الكريم عَليكَ اِعتمادِي يا اللهُ يا اللهُ يا اللهُ الصمدُ الرحمنُ الرحيمُ، يا فردُ يا وترُ يا حيُّ يا قَيُّوم ، اِمْنَعْ عَنِّي كُلَّ بلاءٍ و بليّةٍ و فرقةٍ و هامةٍ ، وامنع عَنِّي شَرَّ كُلِّ ظالمٍ و جبارٍ يا قدوسُ يا رحمنُ يا رحيمُ.»
کتاب مرقاة الجنان، فی اعمال الشهور الاثنی عشر صفحه 66 و 67
اعمال چهارشنبه آخر صفر برای خانه دار شدن:
چهارشنبه ی اخر صفر قبل از غروب آفتاب زیر اسمان بخوانید اول نماز حاجت(دورکعت نمازحاجت)
و بعد از نماز، خواندن سوره های:
الم نشرح 2.والتین 3.اذاجاء 4. قل هوالله 5. ناس 6. فلق
(هرکدام به ترتیب 6 مرتیه)
و قبل از طلوع آفتاب پنجشنبه ی آخر صفر همین اعمال
نماز حاجت و (سوره ها که >> هرکدام به ترتیب 7 مرتیه)
تا سال آینده صاحب خانه میشوید ان شاءلله*
تا میتوانید نشر دهید تا دیگران هم بتونن اعمال این روز رو انجام بدهند.
🌸🍃🌹🌸🍃🌹🌸🍃🌹
http://eitaa.com/joinchat/2311716878C52740aaed2
فوروارد یادت نشه
🌸 🌷
متعلَّق شفاعت کسانی هستند که خداوند متعال از دین آنها راضی است.
@emamgharib
🌸 🌷
متعلَّق شفاعت کسانی هستند که خداوند متعال از دین آنها راضی است.
@emamgharib
هدایت شده از
✳️منتظران ظهور
🏴 هجوم به خانه وحى 🏴
در اول ربیع الاول، اولین هجوم به خانه امير المؤمنين عليه السّلام صورت گرفت.
هنگامى كه امير المؤمنين عليه السّلام متوجه غسل و كفن و دفن پيامبر صلّى اللَّه عليه و آله شد و غاصبين خلافت در سقيفه بودند، در شب چهارشنبه كه اول ربيع الاول بود بدن مبارك آن حضرت را دفن فرمود و طبق وصيت پيامبر صلّى اللَّه عليه و آله متوجه جمع آورى قرآن شد. آن حضرت فرموده بودند: «على جان، تا سه روز از خانه خارج مشو و قرآن را جمع آورى كن... ». (۱)
در اين ايام، سه بار به منزل آن حضرت هجوم آوردند: بار اول در روز اول ربيع بود كه براى بيعت آمدند و آن حضرت فرمود كه قسم ياد كردهام كه تا جمع قرآن تمام نشود از خانه بيرون نيايم و آنان بازگشتند. پس از آن امير المؤمنين شبها صديقه طاهره و حسنين عليهم السّلام را بر در منازل اصحاب مى بردند و طلب يارى مى نمودند.
بار دوم هفت روز بعد از دفن پيامبر صلّى اللَّه عليه و آله بود كه زبير و عده اى ديگر در منزل امير المؤمنين عليه السّلام جمع شده بودند. آن روز زبير شمشير كشيد تا دومی را بكشد.(۳)
بار سوم به منزل حضرت هجوم آوردند، و پس از آتش زدن در منزل و ضرب و جرح صديقه طاهره سلام اللَّه عليها و كشتن حضرت محسن عليه السّلام، امير المؤمنين عليه السّلام را با دست بسته بيرون بردند.(۴)
---------------
📚۱-(تفسير فرات: ص ۳۹۸. در توحيد صدوق: ص ۷۳ هفت روز و در امالى طوسى: ج ۱، ص ۲۶۳ نه روز است)
۲-(كتاب سليم: ص ۱۲۸. احتجاج: ص ۷۵، ۱۹۰)
۳-(توحيد صدوق: ص ۷۳. احتجاج: ج ۱، ص ۱۱۱ ۹۵. بحار الانوار: ج ۲۸، ص ۳۲۱)
۴-(كتاب سليم: ص ۲۴۹ ۸۲. الكوكب الدرى: ج ۱، ص ۱۹۴. الجمل: ص ۱۱۷. كامل ابن اثير: ج ۲، ص ۳۲۶. تاريخ طبرى: ج ۳، ص ۲۰۳)
📚 به نقل از کتاب تقویم شیعه عبدالحسین نیشابوری
🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼
http://eitaa.com/joinchat/2311716878C52740aaed2
فوروارد یادت نشه
هدایت شده از
✳️منتظران ظهور
◼ سیاهترین هفته تاریخ ◼️
▪️ اول ربيع الاول:
تدفين پيکر مطهر رسول اکرم(صل الله علیه وآله وسلم)،
هجوم اول به خانه اميرالمومنين(علیه السلام)،
مسموم کردن امام حسن عسکرى(علیه السلام)
▪️ سوم ربيع:
هجوم دوم به خانه ى اميرالمومنين(علیه السلام)
▪️ پنج ربيع:
1⃣هجوم سوم به خانه ى اميرالمومنين(علیه السلام) و آتش زدن درب خانه و مضروبه کردن حضرت زهرا(سلام الله علیها) وبقيه ى مصائب فاطميه،
2⃣شهادت حضرت سکينه بنت الحسين(سلام الله علیها)
▪️ شش ربيع:
ورودکاروان حضرت زينب(سلام الله علیها) به مدينه ازسفرکربلا کوفه شام
▪️ هشت ربيع:
شهادت امام حسن عسکرى(علیه السلام)
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
http://eitaa.com/joinchat/2311716878C52740aaed2
فوروارد یادت نشه
هدایت شده از
✳️منتظران ظهور
🏴شهادت حضرت محسن علیه السلام در کلام خداوند🏴
⚠️بخوانید و نشر دهید...
✨ مفضل به امام صادق(علیه السلام) عرض کرد: مولای من! آیا سوالی بپرسم؟
فرمود: بپرس.
عرض کرد: مولای من! چه می گویید درباره ی فرمایش حق تعالی: (و اذا المووده سئلت بای ذنب قتلت)؟
فرمود: ای مفضل!
عامه می گویند که آن درباره هر جنینی از اولاد مردم است که مظلومانه کشته می شود.
مفضل گفت: آری مولای من اکثرشان چنین می گویند.
فرمود: وای بر آنها! از کجا می گویند که آیه برای آنهاست؟ این آیه در قرآن فقط مخصوص ماست و آن محسن(علیه السلام) است؛ چرا که او از ماست و خداوند می فرماید: (بگو من از شما برای رسالتم چیزی نمی خواهم،جز دوستی با خویشان نزدیکم) و همانا که آن «مووده» از اسامی مودّت است، پس از کجا می گویند که برای هر جنینی از اولاد مردم است؟
و آیا مودت و نزدیک بودن به رسول خدا (صلی الله علیه و آله) برای غیر ما هم هست؟
ای مفضل! به خداوند (عزوجل) قسم که منظور از جنین، محسن(علیه السلام) است؛ چرا که او از ماست و نه غیر، پس هرکه غیر این را بگوید، تکذیبش کنید.
📚بحارالانوار جلد53 صفحه23
🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼
http://eitaa.com/joinchat/2311716878C52740aaed2
فوروارد یادت نشه
هدایت شده از
9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخ استاد شیخ مهدی دانشمند به اظهارات کسانی که میگویند ایّام مُحسنیّه دیگه نیست.....
@emamgharib
هدایت شده از
✳️منتظران ظهور
#درس_مهدویت
ویژهٔ #نهم_ربیع_الاول روز بیعت با امام زمان (عج)
📌 #قسمت_اول
🔹هشتم ربیع الاول سال ۲۶۰ هجری، امام عسکری (ع) به شهات رسید و فرزندش، امام مهدی (ع)، جانشین ایشان شد. اولین بیعت گران افتخارآمیز امام زمان (ع)، کاروانی از ایران و از شهر قم و مناطق غربی ایران بودند.(۱)
✅آغاز تاریخی به همان دلیلی که باید عید غدیر خم " را جشن گرفت و اهتمام ورزید و جایگاه امامت و رهبری امام معصوم را ارج نهاد، آغاز امامت هر امام نیز، شایسته تکریم است، ولی نسبت به ائمه دیگر چنین رسمی نبوده و معمولاً روز شهادت هر امام، آغاز امامت امام بعدی است یعنی هم داغ شهادت امام و هم تهنیت و بیعت برای امام بعدی درباره حضرت ولی عصر (ع)این مسئله اهمیت خاصی پیدا می کند، چون آن امام، هم اکنون زنده و حاضر است و دوران امامت اوست. و برای این که دل ها و ذهن ها توجه بیشتری به آن حضرت پیدا کند و مسئله امامت در عصر غیبت از یادها نرود و شوق انتظار در دل ها برافروخته تر شود، سالروز آغاز امامت آن حجت الهی را یاد می کنیم و جشن می گیریم؛ به خصوص با توجه به شرایط حاضر در جهان معاصر که نسبت به وجود آن حضرت، از سوی دشمنان، دشمنی می شود و وجود نازنینش را زیر سوال می برند، گرامیداشت این روز، تلاش برای ریشه دارتر کردن این باور اسلامی و شیعی در دل های اهل ایمان و منتظران ظهور آن حضرت است.
👈این شیوه حتی امروزه معمول است که وقتی رهبر یک مجموعه از دنیا می رود و پس از او شخص دیگری جانشین می شود اگر این جایگزینی از قبل تدارک دیده شده باشد بلافاصله فرد جدید به عنوان رهبر، شناخته شده و طبق آداب و رسوم آن جامعه به وی تهنیت می گویند و چه بسا در سال های بعدی آن روز را گرامی می دارند. دربارهٔ امامان معصوم و رهبران شیعه نیز این شیوه مرسوم بود و بلافاصله پس از رحلت هر امام، جانشین او که از سوی پیامبر و به دستور خدای متعال و با تأکید پیشوای پیشین تعیین شده بود به ریاست و زعامت جامعه شیعه می رسید. خواص و نزدیکان آن امام ضمن تسلیت شهادت پدر (یا برادر در خصوص امام سوم) با پیشوای جدید بیعت می کردند. هر چند اوضاع سیاسی ورعایت تقیه، غالباً مانع از بیعت عمومی یا حتی اطلاع همگانی از موضوع بود.
☀️در خصوص دوازدهمین امام شیعیان نیز همین روش جاری است و از آنجا که آن حضرت، امام زمان ماست شایسته است زمان شروع امامتش گرامی داشته شود و به دلیل غیبت طولانی آن بزرگوار و لزوم توجه به ایشان، هرساله به مناسبت آغاز امامتش تجدید عهد و پیمان صورت گیرد.🌟
📚منابع
۱. رضایی، نهم ربیع، ص ۲۱
📘 کتاب:"بیعتی تا همیشه "
✍حجت الاسلام محمد رضا #نصوری
#اَلَّلهُمـّعجِّللِوَلیِڪَالفَرَج
🍃🌹🌸🍃🌹🌸🍃🌹🌸🍃
http://eitaa.com/joinchat/2311716878C52740aaed2
فوروارد یادت نشه