❣ #سلام_امام_زمانم❣
🔹صوت زیبای #تو آرامشِ جانَست بیا
🔸وَجه پُرنور تو💫از دیده نهانَست بیا
🔹دل عُشاق بِسوزد💔 زغمِ دوریِ تو
🔸قَدعالم ز #فراقِ_تو کمان است بیا😔
#اللهـم_عجل_لولیک_الفـرج 🌸🍃
👇👇🇯🇴🇮🇳 👇👇
@KASHKOOLMANAVI
#شبهه
🔆 متن شبهه:
علت اختلاف در روز اول و آخر ماه مبارک رمضان چیست؟!
🔆پاسخ شبهه:
1⃣ امیرالمؤمنین علی عليه السلام می فرمایند: روزی خواهد امد که فحشا زیاد می شود و محارم هتک می شوند و زنا آشکارا انجام می شود ، غصب اموال ایتام حلال می شود ، ربا خواری رواج می یابد ، کم فروشی باب می شود ، شراب جو حلال می گردد ، رشوه را با نام هدیه پرداخت می کنند ، خیانت در امانت می کنند ، مردان خود را به شکل زنان و زنان خویش را به هیئت مردان در می آورند ، نماز سبک شمرده می شود ، مردم برای غیر از خدا حج به جا می آورند .
2⃣ وقتی آن روز فرا رسد گاهی هلال روز اول ماه بزرگ تر می شود به نحوی که مردم در دو شب آن را می بینند و گاهی ناپدید می شود به حدی که مردم روز اول ماه را روزه نمی گیرند و روز عید فطر را به نیت روز آخر ماه رمضان روزه دارند.
3⃣ آگاه باشید ، آگاه باشید زمانی که از خدا غافل شوید مرگ های ناگهانی زیاد می شود به شکلی که مرد روز سالم و سلامت از خواب بیدار می شود ولی شب در قبر می خوابد و یا شب سالم سر بر بالش می گذارد ولی دیگر بیدار نمی شود.
4⃣ وقتی آن زمان رسید باید انسان قبل نزول بلا وصیت نامه اش را نوشته باشد و واجب است نماز را از ترس فوت نماز در آخر وقتش ،در اول وقتش برپا دارد.
هر کس آن زمان را درک کرد شب با وضو به بستر رود و اگر امکان داشت همیشه با وضو باشد این کار را انجام دهد زیرا او همیشه در ترس است و نمی داند که چه زمانی ملک الموت برای قبض روح ، سراغش می آید.
5⃣ خداوند در قرآن کریم می فرماید : کسی که از دینی غیر از اسلام پیروی کند اعمالش پذیرفته نمی شود و او در روز قیامت از زیان کاران است] .آل عمران:85.
📚 بحار الانوار: 93/303، ح19،
📚 فضائل الاشهر الثلاثه للصدوق: 91، ح70
6⃣ اثبات هلال ماه در شیعه و سنی با رویت هلال ماه صورت میپذیرد. در بین کشورهای اسلامی، فقط لیبی است که به رویت هلال کاری ندارد و یک قراردادی دارند که طبق آن عمل میکنند.
از پیامبر اکرم(ص) روایاتی وجود دارد مانند:
«صوموا لرویته والفطروا لرویته» (با رویت ماه روزه بگیرید و با رویت هم عید فطر را بگیرید) پس مسئله رویت، اساس محکم فقهی و بسیار قوی دارد.
7⃣ در کشورهای اسلامی، بر حسب موقعیت مکانی آن کشور، رویت هلال ماه اول ماه شوال و روز عید فطر متغیر است. به صورتی که ممکن است به طور مثال در عربستان سعودی روز دوشنبه روز عید اعلام شود اما در ایران روز سهشنبه روز عید فطر اعلام شود.
در عربستان برای اثبات رویت هلال ماه نو، دو شاهد عادل کافی است.
8⃣ در عربستان اعلام میکنند که مردم برای رویت ماه بروند و هر دو نفری که به متصدی محلشان بگویند ماه را دیدهاند و او هم این مسئله را گزارش کند، از نظر عربستان مورد پذیرش است.
عربستان در بین کشورهای اهل تسنن، به عنوان کشور «ام القراء» به شمار میآید و در تقویمش هر تغییری انجام دهد، 20 یا 30 کشور طبق همان عمل میکنند.
9⃣ طی سالهای گذشته وجود اختلافهای جدی در استهلال ماههای رمضان و شوال موجب شده تا در میان مردم این مسئله به طور جدی مطرح شود که پشت پرده تفاوتهای یک روزه میان ایران و عربستان بر سر اعلام آغاز ماه مبارک رمضان و عید سعید فطر چیست، آیا این تفاوتها به اختلاف معیار برمیگردد، یا اینکه مسئله دیگری مطرح است؟اگرچه اختلاف معیار در ایران و عربستان برای محاسبه تعیین اول و آخر ماه مبارک رمضان وجود دارد اما این مساله به اختلاف معیارها ختم نمیشود.
🔟 در سالهای اخیر شاهد اتفاقات عجیب و شوکه کنندهای در اعلام آغاز ماههای مهم قمری از سوی کشورهای اسلامی به ویژه عربستان سعودی بودهایم که مراسم حج، زمان عید فطر را کاملاً تحت تأثیر خود قرار داده است.
گاهی این اتفاقات نادر مانند فراخوان به استهلال ماه رمضان در غروب 28 شعبان در سال 1368 که امری محال بود، سبب پیدایش اختلاف دو روزه، در تقویم ایران و عربستان شده است.
بنابراین در حالی که در بسیاری از کشورهای اهل سنت بر رویت هلال ماه با چشم غیرمسلح تأکید دارند، عربستان از قوانین متفاوتی در این خصوص پیروی میکند که میتوان مهمترین علت تفاوت یک و یا دو روزه اولین روز ماه رمضان و شوال بین ایران و عربستان عنوان کرد.
این کشورها با تدوین تقویمی سراسری با نام «ام القرا» روزها و ماههای سال را متفاوت از دیگر کشورها تدوین میکنند اما در این میان به اعتراف بسیاری از رصد نگاران جهان اسلام، از جمله «محمدسلطان الکتابی» رصدگر معروف مصری و رصدگران خبره ایرانی که صاحب مهمترین رکوردهای جهانی رویت هلال هستند، تحولی در دنیای رویت هلال به پا کردهاند.
--------------------------
رسانه باشید و نشردهید📢
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
🆔➠ @Anti_Shayeat ◆
🖼 #فالس_نیوز| شایعه نظرسنجی انتخاباتی سایت رهبر انقلاب صحت ندارد
--------------------------
رسانه باشید و نشردهید📢
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
🆔➠ @Anti_Shayeat ◆
﷽
❌ #شایعه
(کلیپ) عجب آبروریزی...
مگه بقایی زندانی نیست!
واقعا ننگ بر صدا و سیما که فقط در صدد فریب مردم هست
✅ پاسخ
با چند دلیل خیلی واضح مشخص است که کلیپ مربوط به *سال ۱۳۹۶* است👇🏻
1️⃣عبارت 《دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری۱۳۹۶》روی بنر پشت سر خبرنگار مشخص هست.
2️⃣آقایان زریبافان و بقایی در سال ۹۶ ثبت نام کردند، اما آقای زریبافان هنوز برای انتخابات ۱۴۰۰ به وزارت کشور مراجعه نکرده است👇🏻
https://www.8deynews.com?p=197474
3️⃣حضور بدون ماسک افراد حاضر، دلیل دیگری بر این است که مربوط به امسال نیست.
#انتخابات
--------------------------
رسانه باشید و نشردهید📢
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
🆔➠ @Anti_Shayeat ◆
🚦حتما تعجب میکنید و حق هم دارید. ولی این خطوط موازی هستند، کافیه از بغل و همسطح با صفحه نمایش بهشون نگاه کنید چون شما دچار #خطای_دید شدید🙂
📍وقتی این روزا حتی به تحلیل ذهنمون درباره بعضی چیزا که با چشمای خودمون میبینیم هم نمیشه به راحتی اعتماد کرد، پس در برابر شنیدهها و نقل قولهای رسانهای هم #زودباور_نباشیم و قبل از لایک و فوروارد کردن، قدری با #نگاه_انتقادی دربارهاش فکر کنیم؛ به خصوص که با داغ شدن تب #انتخابات، بازار #شایعه بیش از پیش در رسانهها داغ میشه!
--------------------------
رسانه باشید و نشردهید📢
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
🆔➠ @Anti_Shayeat ◆
*🔰 #شبهه انتخاباتی*
*⁉ آیا اعلام شرایط رجل سیاسی توسط شورای نگهبان قانونگذاری محسوب نمی شود؟ با توجه به عدم شانیت قانون گذاری توسط شورای نگهبان آیا چنین اقدامی خلاف قانون نیست؟*
#پاسخ؛
💠 اگر انتخاباتهای دفعات قبل را مرور کنیم یک بی نظمی و ولنگاری در ثبت نام ها وجود داشت، که از کودک شیرخواره تا پیرمرد ۹۰ ساله و در هر سطح سواد و مدیریتی در انتخابات ثبت نام میکردند. رد صلاحیت بیش از ۹۰ درصدی این کاندیداها موجب بی اعتباری در فضای بین الملل و پروپاگاندای رسانهای ضد انقلاب میشد.
💠 برای قاعده مند کردن انتخابات، در سال ۹۵ سیاست های کلی انتخابات توسط رهبر معظم انقلاب ابلاغ گردید. در بند ۵ از قسمت ۱۰ سیاستهای کلی تاکید شده است که تعریف و اعلام معیارها و شرایط لازم برای تشخیص رجل سیاسی مذهبی و مدیر و مدبر بودن نامزدهای ریاست جمهوری به عهده شورای نگهبان میباشد.
🔰 بر اساس وظیفهای که در سیاستهای کلی بر عهده شورای نگهبان گذاشته شده است شورای نگهبان موظف به مشخص کردن قواعد و معیارهای رجل سیاسی برای کاندیداها می باشد. بر این اساس شورای نگهبان اقدام به قانون گذاری نکرده است بلکه صرفاً برای وظیفهای که بر عهده او گذاشته شده است اصول و ضوابطی را مشخص کرده است.
💠 حرکت شورای نگهبان حرکت کاملاً صحیح بوده است که مانع از لجام گسیختگی و ولنگاری در ثبت نام ها می شود. هر چند بخشی از دلسوزان و منتقدان قابل احترام در این زمینه اظهار نظر کردند ولی به نظر میرسد که بخشی از واکنش ها سیاسی و با اهداف انتخاباتی بود.
💠 البته معتقدیم که لازم است که برای رفع مشکلات موجود در انتخابات ها، یک قانون منسجم، منظم و دقیق نوشته شود. قانون انتخابات مصوبه مجلس فعلی و سیاست های کلی انتخابات سال ۹۵ می تواند آغاز این راه باشد.
🔰 #ثامن_رامسر
--------------------------
رسانه باشید و نشردهید📢
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
🆔➠ @Anti_Shayeat ◆
♨️ بر خلاف شایعات آیتالله رئیسی هیچ سفری به مشهد و کرمان ندارند
🔻 به گزارش خبرنگار #اصفهان_پرس به نقل از منابع آگاه بر خلاف شایعات آیتالله رئیسی هیچ سفری به مشهد و کرمان ندارند
🔻 این در حالی است که این خبر با توییتی از حمیدرضا ترقی ( توییت بالا👆 ) به صورت شایعه در فضای مجازی پخش شده بود
🔻 مراقب شایعات در اینروزهای حساس نزدیک به انتخابات باشید و فقط اخبار را از منابع معتبر دریافت نمایید
--------------------------
رسانه باشید و نشردهید📢
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
🆔➠ @Anti_Shayeat ◆
#شبهه
اقلیت و اکثریت
⛔متن شبهه
اگر شیعه بر حق است، چرا در اقلیت است❓ فکر نمی کنید باید با اکثریت هماهنگ باشیم❓
🔵پاسخ شبهه
👇👇👇👇👇
1️⃣در طول تاریخ پیامبران، از زمان حضرت نوح علیه السلام تا زمان حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم ، مؤمنان همیشه در اقلیّت بوده اند.
ولی هیچ وقت اكثریت پیروان یک تفکر، نشانۀ حقانیت اون نیست. همان طور که اقلیت پیروان یک تفکر هم نشانۀ باطل بودنش نیست.
از کجا این را می گوییم❓ از قرآن:
🔸خداوند درباره نوح علیه السلام كه 0⃣5⃣9⃣ سال به تبلیغ پرداخت، مىفرماید:
🌱«وَما آمَنَ مَعَهُ إِلاّ قلیل»: «جز اندكی به همراه او ایمان نیاوردند»( هود، 40)
در آیۀ دیگر مىفرماید:
🌱«وَقَلیلٌ مِنْ عِبادی الشَّكُور»: «و اندكی از بندگان من سپاسگزارند»( سبأ، 13)
قرآن دربارۀ پیروی از اكثریت، هشدار داده:
🌱«إِنْ تُطِعْ أَكْثَرَ مَنْ فِی الأَرْض یُضِلّوك عَنْ سَبیلِ اللّه»: «اگر از اكثـریت مردم روی زمین پیروی كنـى، تو را از راه خدا گمراه مىكنند»( انعام ، 116)
و به پیامبر یادآور مىشود:
🌱«وَما أَكْثَرُ النّاسِ وَلَوْ حَرَصْتَ بِمُؤمِنین»: «هر چند بكوشى، اكثریت مردم ایمان نمىآورند»( یوسف، 103)
2️⃣پس ملاک حق و باطل بودن، اکثریت و اقلیت نیست.
در تاریخ بشر ، حتی در مورد مسائل غیر دینی هم بسیار اتفاق افتاده است که دیدگاهی باطل بوده، ولی که اکثریت مردم به شدت طرفدار آن بوده اند.
مثلاً در قدیم دانشمندان فکر می کردند زمین ثابت و مسطح است و خورشید🌞 به دور زمین می چرخد. اکثریت انسان ها هم طرفدار این عقیده بودند.
ولی بعداً معلوم شد که این نظریه درست نبوده و زمین کروی 🌎است و به دور خودش و خورشید 🌞می چرخد.
3️⃣پس ملاک هایی وجود داره که باید حقانیت یک چیز را با آنها سنجید نه با اکثریت و اقلیت.
در مکتب اسلام، ملاکِ حق، مطابقت با فرمان خداوند است و شیعه معتقد است که مکتبش بر اساس فرمان خداوند و رضایت خدا و رسولش بوده است. اما چرا شیعه در اقلیت قرار گرفته ❓❗
این پدیده ای، سیاسی اجتماعی است که باید ریشه یابی شود:
👈حکومت مرکزی جهان اسلام بعد از پایان حکومت چهار سالۀ حضرت علی علیه السلام ، تا قرن دهم هجری، به دست بنی امیه و بنی عباس بود و اونها به شدت دشمن ائمه علیهم السلام و شیعیانشان بودند .
به طوری که شیعیان را به راحتی می کشتند🗡، و حتی کسی جرأت نداشت به شیعه ای پناه بدهد و اگر پناه می داد، خودش هم مجازات می شد.
👈با فتوحات اسلامی، سرزمین های اسلامی گسترش یافتند و به تدریج تعداد مسلمانان زیاد شد.
ولی این تازه مسلمان ها بر اثر تبلیغات دستگاه اموی و عباسی، نه تنها با مکتب اهل بیت علیهم السلام آشنا نمی شدند، بلکه از همان اول بذر کینۀ ائمه اهل بیت علیهم السلام در دل آنها کاشته می شد و شیعیان هر روز در انزوای بیشتری قرار می گرفتند.
👈مناصب حکومتی و شغل های اجتماعی مهم مثل قضاوت ، به شیعیان داده نمی شد و آنان از هر نوع امتیاز اقتصادی، اجتماعی و سیاسی محروم بودند؛
ولی در مقابل، مذاهب چهارگانۀ اهل سنت گسترش یافته و کاملاً مورد حمایت حکومت بود و از امکانات گسترده برخوردار بودند.
💡با توجه به آن چه که بیان شد و شواهد فراوان تاریخی آن را تأیید می کند، خواهیم فهمید که چرا تشیع در اقلیت است❓
💡علاوه بر اینکه باید توجه داشت که ملاک تشخیص حق و باطل ، نه اقلیت است و نه اکثریت؛ بلکه ملاکش مطابقت با دستور الهی است.
--------------------------
رسانه باشید و نشردهید📢
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
🆔➠ @Anti_Shayeat ◆
❌شایعه| نظرسنجی انتخاباتی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب
✅ واقعیت
مهدی_فضائل عضو دفتر رهبر انقلاب:
🔹نه بنده مدیر دفتر رهبری هستم،نه اصلا" چنین حسابی دارم،نه نظرسنجی کرده ام و نه دفتر حفظ و نشر چنین حساب و چنین نظرسنجی دارد.
متأسفم برای کسانی که برای جا انداختن نامزد مورد نظر خود به اکاذیب متوسل شده اند!
--------------------------
رسانه باشید و نشردهید📢
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
🆔➠ @Anti_Shayeat ◆
#سلام_امام_زمانم
تو...
آفتابترین
آفتابِزمیـنوزمانـۍ!
بهتوڪهفڪرمیکنم،آنقدرگرممیشوم،
ڪهکوهغصههایم
آبمیشود!
صبـحۍڪهباتوشروعشود
خورشیدنمیخواهد..!
#الݪهمعجݪلولیڪالفرج..♥️
👇👇🇯🇴🇮🇳 👇👇
@KASHKOOLMANAVI
❌ #شبهه:
شیعیان میگویند امام آنها عصمت و علم غیب داشته است؛ اما مشکل آنجاست که از آن استفاده نکرده و مرتکب اشتباه شده است.
🔰 پاسخ:
1⃣ نکته اول: وظیفه اصلی امام در جامعه، هدایتگری مردم و بیان دستورات الهی و نشان دادن راه سعادت به انسان در دنیا و آخرت است که در این قسمت باید معصوم باشد و هیچ خطا و اشتباهی از او رخ ندهد تا دستورات خداوند متعال را به درستی به مردم برساند.
2⃣ نکته دوم: اینکه امام معصوم اشتباه کرده و تصمیم نادرستی گرفته، محل بحث است، خصم باید این را ثابت کند، علمای شیعه معتقدند به هیچ وجه در زندگی امام معصوم هیچ خطا و اشتباهی رخ نداده تا نیاز به توجیه و بررسی داشته باشد.
3⃣ نکته سوم: شیعه معتقد است هرگاه مسالهای رخ دهد که بحث هدایت جامعه و گمراهی مردم در میان باشد و تصمیم اشتباه امام، منجر به گمراهی مردم شده و یا دین تحریف شده یا به هر نحوی دین خدا آسیب بببیند، از علم غیب خود استفاده کرده و اجازه نمیدهد دین آسیب ببیند. مانند قضیه علی بن یقطین از یاران امام کاظم(علیهالسلام) که حضرت جان او را حفظ کرد.
4⃣ نکته چهارم: برخی بر رفتار ائمه اطهار(علیهمالسلام) اشکال میکنند که مثلا چرا امام حسن(ع) صلح کرد یا به کارگزارن امیرالمومنین(علیهالسلام) که عزل شدند اشکال میکنند که اگر علم غیب داشته چرا آنها را قرار داد و... . علمای شیعه از قدیم تا زمان معاصر نیز پاسخ این سوالات را داده و گفتهاند:
اولا: معیار در انتخاب افراد، زمان حال و قابلیت آنها در زمان انتخاب شدن است نه آینده.
دوما: باید زمینه امتحان برای افراد وجود داشته باشد تا عیار انسان مشخص شود.
ثالثا: حضرت میخواهد برای آیندگان الگوسازی کند، همه که علم غیب ندارند تا باطن شخص را دیده و بر اساس آن تصمیم بگیرند، لذا حضرت میخواهد به یاران خود آموزش دهد که بر اساس ظواهر و حال فعلی افراد تصمیم بگیرند و افراد را انتخاب کنند.
📚 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/152949
--------------------------
رسانه باشید و نشردهید📢
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
🆔➠ @Anti_Shayeat ◆
#توحید
#شبهه
⁉️اگر خداوند اینقدر قدرت دارد و مالک همه چیز است و هر چیزی میتواند کمتر از آنی خلق بکند پس چرا عالم را در چند روز خلق کرد لابد نمیتوانست در یک روز و یک لحظه خلق بکند‼️
⁉️موید این شبهه هم این آیه است سوره فصلت آیه 9:
قُلْ أَ إِنَّكُمْ لَتَكْفُرُونَ بِالَّذي خَلَقَ الْأَرْضَ في يَوْمَيْنِ وَ تَجْعَلُونَ لَهُ أَنْداداً ذلِكَ رَبُّ الْعالَمينَ ‼️
✴️پاسخ:
⬅️به چه چیزی روز میگویند؟
⏺به حرکت زمین به دور خورشید روز میگویند یعنی قبل از اینکه زمین و خورشید به وجود بیاید زمان وجود نداشت کما اینکه بعد از اینکه پرونده دنیا جمع شد دیگر زمان نیست لذا کسی که در بهشت میرود دیگر هیچ وقت جوانیش را از دست نمیدهد و پیر نمی شود چون دیگر زمانی وجود ندارد که ما را پیر بکند
⬅️پس" روز" در آيات فوق هرگز به معنى روز معمولى نيست، چرا كه قبل از آفرينش زمين و آسمان اصلا روز به اين معنى وجود نداشت،بلكه منظور از آن دورانهاى آفرينش است كه گاه ميليونها يا ميلياردها سال به طول انجاميده
✳️در قرآن صدها بار كلمه" يوم" و" ايام" به كار رفته است، و در بسيارى از موارد به معنى شبانه روزى معمول نيست، مثلا تعبير از عالم رستاخيز به" يَوْمَ الْقِيامَةِ" نشان میدهد كه مجموعه رستاخيز كه دورانى است بسيار طولانى به عنوان" روز قيامت" شمرده شده است.
⚪️اينكه میگوئيم يك روز بنى اميه خلافت اسلام را غصب كردند، و روز ديگر بنى عباس، در حالى كه دوران خلافت هر يك به دهها يا صدها سال بالغ میگردد.
⏪از مجموع بحث فوق چنين" نتيجه" میگيريم كه خداوند مجموعه زمين و آسمان را در شش دوران متوالى آفريده است، هر چند اين دورانها گاهى به ميليونها يا ميلياردها سال بالغ شده است و علم امروز هيچگونه مطلبى را كه مخالف اين موضوع باشد بيان نكرده است.
💠اين دورانهاى ششگانه محتملا به ترتيب ذيل بوده است:
1⃣روزى كه همه جهان به صورت توده گازى شكلى بود كه با گردش به دور خود از هم جدا گرديد و كرات را تشكيل داد.
2⃣اين كرات تدريجا به صورت توده مذاب و نورانى و يا سرد و قابل سكونت در آمدند.
3⃣روز ديگر منظومه شمسى تشكيل يافت و زمين از خورشيد جدا شد.
4⃣روز ديگر زمين سرد و آماده حيات گرديد.
5⃣سپس گياهان و درختان در زمين آشكار شدند.
6⃣سرانجام حيوانات و انسان در روى زمين ظاهر گشتند.
✅از مجموعه آیات 8تا11سوره فصلت این شش دوران را میشود برداشت کرد که برای اطلاع بیشتر به تفسیر نمونه یا المیزان رجوع بفرمایید.
🔵پاسخ اين سؤال را از يك نكته میتوان دريافت و آن اينكه آفرينش اگر در يك لحظه میبود، كمتر میتوانست از عظمت و قدرت و علم آفريدگار حكايت كند، اما هنگامى كه در مراحل مختلف، و چهره هاى گوناگون، طبق برنامه هاى منظم و حساب شده، انجام گيرد، دليل روشنترى براى شناسايى آفريدگار خواهد بود، فى المثل اگر نطفه آدمى در يك لحظه تبديل به نوزاد كامل مىشد، آن قدر نمیتوانست عظمت خلقت را بازگو كند، اما هنگامى كه در طى 9 ماه، هر روز در مرحله هاى، و هر ماه به شكلى، ظهور و بروز كند میتواند به تعداد مراحلى كه پيموده است نشانه هاى تازه اى از عظمت آفريدگار بدست دهد.
✅خداوند با این کارش دنبال این است که قوه تفکر ما فعال بشود اگر یک لحظه این کار صورت میگرفت که ما در آیات و خلقت او نمیتوانستیم تفکر بکنیم إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِّقَوْمٍ يَتَفَكَّرُون.َ
--------------------------
رسانه باشید و نشردهید📢
☑️کانال جامع پاسخ به شبهات وشایعات در #فضای_مجازی 👇
🆔➠ @Anti_Shayeat ◆