📌در کانال مهدی نصیری کلکسیون کاملی از دانشمندان و اقتصاددانان و فقهای تقلبی و قلمبهمزد پیدا خواهید کرد
🔹همان افرادی که اوائل انقلاب پای زنان بدحجاب را در کیسه پر سوسک فرو میبردند، برای غلبه بر افکار عمومی، برنامه تبلیغات بر ضد #حجاب و ززا را راه انداختند. اما حالا که نتوانستهاند با این ترفند کار خود را پیش ببرند، حذف ۱۰۰٪ دین را در دستور کار قرار دادهاند.
🔹به عنوان نمونه در پست ذیل چنین نوشتهاند: «یک اسلامگرا نمیتواند انسان باشد. چون بچه به برادر در حال مرگ خودش شهادتین رو تلقین میکند»
🔹یک بچه به برادر در حال مرگ خودش باید چه بگوید، تا شایسته لقب انسان بشود؟⁉️
🔹در عجبم از «حب دنیا»، که چه با این جماعت بوقلمون صفت کرده است!!!❗️
🔹این کودک نه نقشی در شروع جنگ داشته، و نه مقصر مرگ برادر خودش است. به علاوه، حتی اگر احتمال بدهیم که یک هزارم درصد سؤال و جواب برزخ واقعی باشد، تلقین شهادتین بهترین استفاده از لحظات آخر زندگی بوده؛ و کار آن کودک هوشمندانهترین و عاقلانهترین کار ممکن است.
🔹امیدوارم مردم به هوش آمده، و کمتر بازیچه این جماعت مذبذب و دورو بشوند.
✍زادالمسافر
#فلسطین
🇵🇸 #آنتی_شبهه
https://eitaa.com/anti_shobhe110
@anti_shobhe110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاسخ_شبهه
📽 آیا #امیرالمؤمنین و #امام_حسن و #امام_حسین علیهم السلام در حمله اعراب به ایران شرکت داشتند؟
🔊 #استاد_شریفی
🔻یکی از ادعاهایی که توسط #وهابیت مطرح شده، حضور امیرالمومنین علیه السلام در جنگهای زمان خلفا است! این ادعایی است که هیچ دلیلی بر آن وجود ندارد! علمای اهل سنت در کتابهایشان این موضوع را رد کرده و از عدم شرکت حضرت در جنگها یاد می کنند!
🇵🇸 #آنتی_شبهه
https://eitaa.com/anti_shobhe110
@anti_shobhe110
شبهات فاطمیه 1.mp3
7.54M
#صوتی
✳️ پاسخ به شبهات پيرامون حضرت فاطمه زهراء (سلام الله عليها)
⬅️ سلسله مباحث بررسی شبهات فاطمیه
🔰 فایل صوتی سخنرانی آیت الله حسینی قزوینی مورخ 89/02/23 با موضوع فاطمیه و وحدت، شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها، بررسی شخصیت مسور بن مخرمه
📌برای مشاهده متن و مستندات سخنرانی فوق به آدرس ذیل مراجعه کنید🔽
https://www.valiasr-aj.com/persian/shownews.php?idnews=5517
#فاطمیه
#جهاد_تبیین
🇵🇸 #آنتی_شبهه
https://eitaa.com/anti_shobhe110
@anti_shobhe110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شقایق ها می روند 😭💔
💠 #احکام_شرعی | حکم فعالیت در بازار فارکس
❓️آیا فعالیت در بازار فارکس (خرید و فروش ارزهای خارجی) جایز است؟
✅️ بنا به گفته برخی کارشناسان، کارگزاران بازار معاملات ارزهای خارجی، دو دستهاند:
🔺دسته اول (که اکثر مدعیان کارگزاری از این دستهاند)، صرفاً یک صفحه مجازی در فضای اینترنت تشکیل دادهاند و حضور واقعی در بازار مذکور ندارند، این گروه پول مشتریان را دریافت و برای اهداف و برنامههای خود استفاده میکنند و فقط یک صفحه اینترنتی برای مشتری اختصاص میدهند که مشتری در آن مشغول معاملات ظاهری میشود، بنابراین معاملات انجام شده غیرواقعی و باطل است و موجب ملکیت درآمد حاصل شده نمیگردد.
🔺 دسته دوم کارگزارانی هستند که حضور واقعی در بازار دارند و با پول مشتری اقدام به خرید و فروش ارز میکنند، که با رعایت ضوابط شرعی و قانونی، فی نفسه اشکال ندارد ولی باید به نکات زیر توجه شود:
1️⃣ معاملات باید به صورت خرید و فروش واقعی باشد، بنابراین اگر کسب درآمد صرفاً براساس پیش بینی نوسانات قیمت باشد، مشروع نیست.
2️⃣ معاملات اهرمی که با اعتبار گرفتن از کارگزار انجام میشود، اگر ماهیت قرض همراه با سود داشته باشد، ربا و حرام است.
📚 بخش استفتائات پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری
🇵🇸 #آنتی_شبهه
https://eitaa.com/anti_shobhe110
@anti_shobhe110
4_5875331118500152741.mp3
3.08M
▫️احسان به #والدین
👤 حجت الإسلام عالی
🇵🇸 #آنتی_شبهه
https://eitaa.com/anti_shobhe110
@anti_shobhe110
❌ علت مشکلات و بلاها چیه ❌
🔺خدای مهربون چرا به ما بلا میده 🔺
#مشکلات
#بلاها
#فلسطین
🇵🇸 #آنتی_شبهه
https://eitaa.com/anti_shobhe110
@anti_shobhe110
گرفتن جزیه از اهل کتاب به میزان بیشتر از توانایی آنان !!!
🤔#شبهه
تجاوز و ظلم و ستم بر یهودیان جزو پیشفرضهای بدیهی و اولیه دین اسلام است؛ تا جایی که امام صادق میگوید باید از یهودیان (و به طور کلی اهل کتاب، یعنی یهودی، مسیحی و زرتشتی) بیش از توان مالیشان باجگیری شود!
"لِلْإِمَامِ أَنْ یَأْخُذَهُمْ بِمَا لَا یُطِیقُونَ حَتَّی یُسْلِمُوا وَ إِلَّا فَکَیْفَ یَکُونُ صَاغِراً وَ هُوَ لَا یَکْتَرِثُ بِمَا یُؤْخَذُ مِنْهُ."
امام صادق در باب آیه «حَتَّی یُعْطُوا الْجِزْیَةَ عَنْ یَدٍ وَ هُمْ صاغِرُونَ»، گفت: امام میتواند که بهاندازهی بیش از توان اهل کتاب، از آنها جزیه بگیرد و گرنه چگونه با خضوع تسلیم میشود درحالیکه آنچه از او گرفته میشود برایش مهّم نیست ❗️❗️❗️ (عوالی اللآلی/ ج۲/ ص۹۹ )
💠#پاسخ_شبهه
❕نخست باید توجه داشت که جزیه به معنای باج گیری از اهل کتاب نیست ، بلکه چنان که راغب در مفردات مى گويد : «جزيه چيزى است كه از اهل ذمّه (غير مسلمانانى كه با مسلمانان پيمان همزيستى دارند و در داخل كشورهاى اسلامى زندگى مى كنند) گرفته مى شود، و نام گذارى آن به اين نام به خاطر آن است كه به منزله جزا و پاداشى است كه در برابر حفظ جان (و مالشان) مى پردازند». « الْجِزْيَةُ: ما يؤخذ من أهل الذمة، و تسميتها بذلك للاجتزاء بها عن حقن دمهم »
📚مفردات الفاظ القرآن ج 1 ص 195
❕بنابراین ، ريشه اصلى جزیه از «جزاء» است چرا که پولى كه اهل کتاب مى پردازند رايگان و بدون عوض نيست، بلكه حكومت اسلامى موظّف است در برابر آن از مال و جان و ناموس آنها دفاع كند و امنيت كامل را براى آنان فراهم سازد
❕حال در مورد مقدار جزیه , در تفسیر نمونه می خوانیم :
" توجه به اين نكته نيز لازم است، كه جزيه اندازه مشخصى ندارد، و ميزان آن بستگى به توانايى جزيه دهندگان دارد، ولى آنچه از تواريخ اسلامى به دست مىآيد اين است كه غالبا مبلغ مختصرى در اين زمينه قرار داده مىشد. و اين مبلغ گاهى در حدود يك دينار در سال بيشتر نبود، و حتى گاهى در عهدنامهها قيد مىشد كه جزيه دهندگان موظفند به مقدار تواناييشان جزيه بپردازند. "
📚تفسير نمونه، ج 7، ص: 358
▫️بنابراین جزیه باید به میزان توانایی افراد اهل کتاب باشد نه بیشتر از توانایی آنان و حتی خیلی کمتر از توانایی آنان .
❕روایتی نیز که معاند به آن استناد کرد , در کتب دیگری نقل شده است و در آنها آمده است که جزیه باید به اندازه توانایی افراد اهل کتاب باشد : " فَالْجِزْيَةُ تُؤْخَذُ مِنْهُمْ عَلَى قَدْرِ مَا يُطِيقُونَ لَه "
📚تفسیر قمی ج 1 ص 288 _ تفسیر عیاشی ج 2 ص 85 _ الکافی ج 3 ص 566 _ من لا یحضره الفقیه ج 2 ص 51
❕بنابراین و با توجه به نقلهای فوق , گفتنی است که در روایت مورد استناد معاند تصحیف صورت گرفته است , یعنی نسخه نویس به اشتباه به جای " یطیقون " که به معنای پرداخت جزیه به مقدار توانایی است , یک " لا " اضافه کرده و " لا یطیقون " ثبت کرده است و معاند بر پایه همین تصحیف و اشتباه و اضافه شدن کلمه " لا " ایجاد شبهه کرده است .
❗️تصحیف را چنین تعریف می کنند :
" حديثى كه بخشى از سند يا متن آن، به چيزى شبيه آن يا نزديك به آن، تغيير كرده باشد. " هو ما غُيِّرَ بعضُ سَنَدِه أو مَتنِهِ بِما يشابِهُهُ أو يقرُبُ مِنه "
📚مقباس الهداية في علم الدراية، مامقانى، ج 1، ص 237
❕اگر از پاسخ فوق هم چشم پوشی کنیم باز هم می توان گفت که معاند بر پایه استدلال به یک روایت بدون سند اشکال تراشی کرده است , زیرا روایت مذکور مرسل بوده و راویان آن ذکر نشده اند , لذا از حیث رجالی ضعیف و غیر قابل استناد است , خصوصا آنکه روایت مذکور بر خلاف روایاتی است که می گوید جزیه باید به میزان توانایی افراد باشد , چنانچه که امیر مومنان علیه السلام در هنگام دریافت جزیه , توانایی اهل کتاب را می سنجید و از اغنیاء مبلغی و از افراد متوسط مبلغ کمتر و از فقراء نیز به مراتب مبلغ کمتری نسبت به اغنیاء و متوسطین می گرفت : " أَمَرَنِي أَنْ أَضَعَ عَلَى الدَّهَاقِينِ الَّذِينَ يَرْكَبُونَ الْبَرَاذِينَ وَ يَتَخَتَّمُونَ بِالذَّهَبِ عَلَى كُلِّ رَجُلٍ مِنْهُمْ ثَمَانِيَةً وَ أَرْبَعِينَ دِرْهَماً وَ عَلَى أَوْسَاطِهِمْ وَ التُّجَّارِ مِنْهُمْ عَلَى كُلِّ رَجُلٍ مِنْهُمْ أَرْبَعَةً وَ عِشْرِينَ دِرْهَماً وَ عَلَى سَفِلَتِهِمْ وَ فُقَرَائِهِمُ اثْنَيْ عَشَرَ دِرْهَماً "
📚من لا یحضره الفقیه ج 2 ص 49 _ تهذیب الاحکام ج 4 ص 120
▫️و طبق روایت دیگر پیامبر گرامی اسلام نهی می کرد که از اهل کتاب بیشتر از مقدار توانایی جزیه گرفته شود : " أَنَّهُ نَهَى عَن التَّعَدِّي عَلَى الْمُعَاهِدِينَ. "
📚مستدرك الوسائل ج11، ص: 122
🇵🇸 #آنتی_شبهه
https://eitaa.com/anti_shobhe110
@anti_shobhe110