رژیم صهیونیستی تا سال ۲۰۵۰ هم دنبال کشت محصولات تراریخت نیست!!!
در دنیای معاصر اندیشکده ها و مراکز مطالعات استراتژیک به عنوان مغزهای متفکر حکومت ها، نقشی حیاتی در ثبات نظام های سیاسی دارند، این مراکز همواره به دنبال شناخت معادلات کلان دنیای معاصر، پیش بینی تحولات آینده و ارائه راهکارهای مختلف و کار آمد هستند، کثرت این مراکز در کشورهای صنعتی معرف اهمیت آنهاست. به گزارش هفتمین رده بندی سالیانه برنامه اندیشکده ها و جوامع مدنی دانشگاه پنسلیوانیا، تعداد این اندیشکده ها در سه کشور اول جهان عبارتند از:
رتبه کشور تعداد اندیشکده ها
۱. ایالات متحده آمریکا۱۸۲۸
۲. چین ۴۲۶
۳. انگلستان ۲۸۷
در این میان کشور جعلی اسرائیل رتبه بیستم جهان را دارد، بر اساس اسناد به دست آمده از یکی از مراکز استراتژیک رژیم صهیونیستی، این رژیم برنامه مدونی را برای تعیین خط و مشی وزارت کشاورزی و توسعه روستایی خود تا سال ۲۰۵۰ ارائه کرده است، این راهبرد بر اساس ۵ عامل کلیدی جمعیت، زمین، آب، فن آوری و تجارت بین الملل در ۲۲ صفحه تهیه شده است یکی از نکات جالب این چشم انداز توسعه این است که در آن هیچ اثری از اقبال رژیم صهیونیستی به سمت محصولات تراریخته نیست، یعنی این رژیم نه تنها از ابتدا با کاشت محصولات تراریخته در سرزمین های اشغالی و حتی اراضی کشورهای همسایه خود مخالف بوده بلکه تا سال ۲۰۵۰ نیز برنامه ای برای استفاده از محصولات مهندسی ژنتیکی ندارد! عجیب تر اینکه چند کمپانی بزرگ تولید بذرهای دستکاری شده جهان در انحصار صهیونیسم بین الملل قرار دارد!
با وجود، این متاسفانه در کشور ما رئیس سازمان محیط زیست که باید مدافع تنوع زیستی کشور باشد در صف اول مدافعان کاشت این محصولات مشکوک در کشور قرار دارد.
چند سال قبل اسناد منتشر شده توسط سایت ویکی لیکس سر و صدای زیادی در جهان به پا کرد، ولی تا آنجا که من می دانم هیچ اندیشکده ای در ایران به سراغ این اسناد مهم نرفت، از این رو شاید کمتر کسی از محققین کشورمان بداند که از این اسناد منتشر شده فقط ۱۷۰۰ سند و مقاله در حوزه کشاورزی کشور ایران بوده است! آنها از زمان قبل از اصلاحات ارضی تا به امروز، کشاورزی ایران را مورد مطالعه قرار داده اند!
اینکه امروزه تقریبا نزدیک به ۱۰۰ درصد بذور گلخانه ای ما وارداتی است و اینکه سالانه حدود ۵ میلیارد دلار محصولات تراریخته وارد کشور ما می شود و ما فقط در مورد تراریخته بودن و نبودن محصولات وارداتی به خود اظهاری شرکت های تولیدی خارجی بسنده می کنیم، از فجایع زیست فن آوری و امنیت غذایی در ایران است، عجیب تر اینکه پیمان نامه بین الملیی کارتاهنا در سال ۱۳۸۲ نوشته شده اما قانون ایمنی زیستی در سال ۱۳۸۸ در کشور تصویب شد، یعنی تا سال ۱۳۸۸ اصلا قانونی برای اعمال نظارت نبوده و آیین نامه اجرایی این قانون در اواخر دولت دهم نوشته شده! یعنی وقتی هم قانون بوده آیین نامه اجرایی نداشته بعد که دولت یازدهم سر کار آمد آیین نامه اجرایی دولت قبل را باطل اعلام کرد، و آیین نامه جدیدی نوشت که فقط ناظر به بند ۷ قانون ایمنی زیستی بود...!
بنده معقدم امنیت غذایی در ایران تنگه احد این کشور و نظام است، کاش دولتمردان ما هم به جایی می رسیدند که برای چشم انداز توسعه کشاورزی و امنیت غذایی ملت بزرگ ایران، یک راهبرد حداقل ۲۲ صفحه ای ارائه می کردند!!
حجت الاسلام علی اجمند عین الدین مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان البرز
منبع رتبه بندی مراکز مطالعاتی استراتریک در جهان 👇
(The Think Tanks and Civil Societies Program (TTCSP
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
🔴 خالد اسكيف : از احتمال وقوع یک حمله ساختگی #شیمیایی توسط #کلاه_سفید ها در حومه #ادلب یا #معرة_النعمان خبر داد
🔴 انتقال 68 #کلاه_سفید برای شروع حمله ساختگی و بهانه حمله ناتو و آمریکا به سوریه تا لحظاتی دیگر
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
🌀اپيدمى تنهايى در ژاپن
🔸یک نفر از هر ٤ ژاپنى ٥٠ ساله هرگز تشكيل خانواده نداده است.
🔸در این کشور هر روز بر تعداد افرادی که برای زندگی، تنهايى را انتخاب میکنند افزوده میشود.
🔸بسيارى معتقدند تنهايى نوعى اعتراض خاموش به فشار اجتماع براى موفق بودن است.
🔸صدها هزار جوان كارشان را ترک و چند سال خود را در اتاقشان پنهان مىكنند.
🔸برخی كسب و كارهاى تجارى هم از اين اوضاع استفاده بهينه مىكنند و براى افرادى كه نيازمند همدم هستند ولى از رابطه با ساير انسانها اجتناب مىكنند، جايگزينهايى براى خانواده و دوستان ساختهاند؛
🔸جايگزينهايى مثل:
▪️رباتى كوچك با چشمانى درشت و هوشى به اندازه بچه كلاس پنجمى براى كسانى كه دلشان بچه مىخواهد.
▪️يا كافهاى براى كسانى كه به دنبال رابطه عاشقانه هستند به كمك موبايلهاى هوشمند با قهرمانان كارتونى قرار ملاقات مجازى ترتيب مىدهد تا بتوانند دل بدهند و قلوه بگيرند.
🔸افراد پولدار هم عروسکهاى انساننماى مخصوص سكس را به قيمت ٣ هزار دلار خريدارى مىكنند و اين روزها ديدن مردانى كه عروسکهایشان را بر روى ويلچر براى گردش در سطح شهر مىبرند، در حال تبديل شدن به روندى عادى است!
t.co/ygYnNjB4Md
⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
🔴وقتی رای دیوان دادگستری اروپا، حامیان تراریختهها را خشمگین میکند!🔴
🖋 بنا به قانونی که اتحاديه اروپا تصویب کرده است، #تراريختهها ميبايست علامتگذاري شوند. اما پرسش این است که به چه کالاهایی میتوان تراریخته گفت و اصولاً #دستكاري_ژنتيكي شامل چه چيزهايي ميشود؟ پرسشی که سرانجام چهارشنبه گذشته - سوم مرداد ۹۷ - ديوان دادگستري اروپا پس از بحثهای فراوان به آن پاسخ داد و امیدِ #تراریختهپرستان را نقش بر آب کرد!
درواقع روشهايي از دستكاري ژنتيكي وجود دارند كه با آنها ژنوم بيگانه به گياه ميزبان وارد نميشود، بلكه بخشهاي معيني از يك ژن صرفاً "خاموش" و يا "تكثير" ميشوند. براي كشاورزي صنعتي - حامیان #مونسانتو - پاسخ ديوان دادگستري اروپا بسيار حایز اهميت است، چون میزان سود و درآمدشان به این پاسخ بستگی دارد. ديوان دادگستري رأي داد كه روشهاي جديد كه در مجموع اصطلاحا "جهشزايي هدفمند" ناميده ميشوند نيز به عنوان مهندسي ژنتيكي تلقي شده و ميبايست برای مصرفکنندگان در اتحادیه اروپا علامتگذاري شوند.
پرسشهاي مطرح شده در جريان دادرسي چهارشنبه، بالاتر از همه بر روش Crispr/Cas9 تمركز داشتهاند كه دستكاري هدفمند در ژنوم را امكانپذير ميكند. طرفداران ميگويند جهشهايي كه با اين روش رخ ميدهند، با آنچه كه خواه و ناخواه در طبيعت بوقوع ميپيوندد - بطور مثال توسط اشعه ماوراء بنفش از نور خورشيد، تفاوتي ندارند و نباید "تغيير ژنتيكي" محسوب شوند. صفتی که از ديدگاه صنعت تراریخته، موجب كاهش فروش میشود.
مخالفاني مانند كريستف تِن از انستيتوي مستقل سنجش عواقب در بيوتكنولوژي اما معتقدند كه ژنوم يك ساختار پيچيده است؛ تغييرات بخشهاي معيني از آن، هر اندازه هم دقيق، به اين معنا نيست كه اين تغييرات بر بخشهاي ديگر تأثيري نداشته باشند. به اين تأثيرات off target effects ميگويند: تأثيراتي كه از هدف فراتر ميروند. تكنولوژي آنچنان كه گمان ميرود قابل پيشبيني نيست.
روش Crispr/Ca9 يا خلاصه شده Crispr ، اصطلاحاً در زبان عاميانه "قيچي ژنتيكي" نام دارد.
در دستكاري ژنتيكي تكرارها براي مهندسين علايم مشخصي هستند كه نشان ميدهند، كدام بخش از ژنوم ميبايست قيچي شود. سلول اين بخش را تعمير ميكند، اما نه بدون نقص: از طريق اين "اشتباه" عمدي بخشهايي نامطلوب از عملكرد ژنها خاموش ميشوند.
روش Crispr مهندسي ژنتيكي است، حتي اگر طرفداران آن تلاش در بي خطر نشان دادن اين دستكاري در ژنوم را داشته باشند. اين روش درصدد آن است كه مانند روش پرورش سنتي عمل كند، اما سريعتر، كم خرجتر و دقيقتر. ولی تأثير روش Off Target نشان ميدهد كه گياهان تغيير يافته از اين روش، آن گياهاني نيستند كه با روشهاي سنتي بوجود ميآيند. و اين دقيقا نكته حقوقي مسئله است. تعريف اتحاديه اروپا از محصولات ترايخته (و در نتيجه علامتگذاري شده) ميگويد: "يك ارگانيسم-به استثناء انسان- كه ژنوم آن بگونهاي تغيير داده شده كه از طريق روشهاي طبيعي مانند پيوند و/يا نوتركيبي ژني طبيعي امكانپذير نباشد. و دادگاه به اين نتيجه رسيد كه تكنولوژيهاي جديد قادر به تضمين آن نيستند.
تأثيرات چنين ارگانيسمهاي دستكاري شده به سختي قابل پيش بيني هستند، از اينرو ميبايست جانب احتياط را رعايت كرد. اگر گياهان تراريخته به محيط زيست وارد شوند، ديگر نميتوان آنها را از محيط زيست خارج كرد. از آنجا كه آنها مقاومتر هستند، گياهان مفيد را كنار ميزنند. اين احتمال نيز وجود دارد كه ژنوم آنها به ديگر گياهان انتقال پيدا كند. كشاورزانی که محصولات ارگانیک تولید میکنند در اينصورت قادر نيستند كه خالص بودن محصولات خود را بطور ١٠٠٪ تضمين كنند; گياهي كه با روش Crispr به عمل آمده با گياه پرورش يافته با روشهاي معمولي تفاوتي ندارد.
از اينرو سازمانهاي محيط زيستي بر اين عقيده هستند كه محصولات توليد شده با روش Crispr اگر نه ممنوع، اما حداقل ميبايست با قوانين سختتري به بازار وارد و علامتگذاري شوند. نظری که ديوان دادگستري اروپا دو روز پیش آن را تأييد كرد و ناامیدی گستردهای در اردوگاه طرفدارانِ نظریه بیخطربودن محصولات تراریخته بوجود آورد.
🔻خواننده عزیز #درویشنامه!
دقت کنید که حساسیتهای جهانی درباره مفهوم قابل شمول محصولات تراریخته درحالی گسترش مییابد که مبادا موجب آسیب به اندوختههای ژنی در طبیعت و گونههای بومی نشود که در ایران، حتی شاهد سادهانگاری شگفتآوری در ورود گونههای مهاجم به طبیعت بوده و هیچ حساسیت درخوری از سوی نهادهای متولی نسبت به ورود گونههای مهاجم مثل #کهور_پاکستانی، #کنوکارپوس، #آتریپلکس، #پالونیا، #آزولا و ... نظایر آن هم به چشم نمیخورد! چرا؟
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
🚩 اطلاعات جدید از وضعیت دارو در ایران/جزئیات افزایش قیمت و کمبود پوشک و نوار بهداشتی
سخنگوی سازمان غذا و دارو در گفتگو با تسنیم:
🔹میزان کمبود دارو همانند دو ماه مرداد و تیرماه است و در حدود 40 الی 50 قلم است.
🔹 در هفته قبل برخی کمبودهای دارویی مانند «وارفارین» کاهش یافت و برخی کمبودهای داروهای دیگر نیز در حال برطرف شدن است، مثلاً برخی داروها در حال انتقال به ایران، برخی دیگر در حال ترخیص از گمرک و برخی دیگر در مراحل توزیع است.
🔹 بحث توزیع، قیمتگذاری و تامین این اقلام با وزارت صنعت، معدن و تجارت است و آنها باید پاسخ دهند، کما اینکه برخی کمبودها نیز میتواند به دلیل احتکار باشد، ولی براساس اطلاعات ما، تولید پوشک و نوار بهداشتی توسط تولیدکنندگان داخلی کفاف نیاز کشور را میدهد و کشور نباید دچار کمبود این محصولات شود.
http://tn.ai/1817568
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
🔴جزئیات جدید از نحوه شهادت دیپلمات ایرانی در فاجعه منا/ به برادرم آمپول اعتراف زده بودند
مرتضی رکن آبادی برادر غضنفر رکن آبادی سفیر پیشین ایران در لبنان:
🔹پیکر شهید رکنآبادی از بین آن شهدایی که حدود ۵۰۰نفر بودند از همه سالمتر مانده بود.
دلیلی که چرا مغز و اعضای بدن شهید رکن آبادی را خارج کردند این است که بنده با کارشناسان امنیتی صحبت کردم آنها معتقد بودند به احتمال زیاد ایشان را ربوده بودند و به او آمپول اعتراف زدند؛ مغز ایشان را برای این مورد از بدن خارج کردند
🔹برای تخلیه بقیه اعضای بدن گفتند به احتمال زیاد او را با آمپول سمی شهید کرده اند چون آثار آمپول ها در بدن می ماند به همین دلیل مغز و اعضا را از پیکر تخلیه کردند. در واقع میخواستند اثر انگشتشان را پاک کنند/روزنامه قانون
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
🚩 ۱.۵ میلیون بسته پوشک احتکار شده در استان البرز کشف شد
🔹صاحب این پوشکها از سال گذشته این پوشکها را با ارز 3800 تومانی به کشور وارد و تاکنون احتکار کرده بود.
http://tn.ai/1818034
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
هدایت شده از خنده حلال
لیست دکترهای یک ساختمان پزشکان در آمریکا
توجه شما رو جلب می کنم به تعداد اسامی پزشکان ایرانی!
خنده حلال😍
@khandehhhalal
🌀مصرف قهوه در مدارس كره جنوبى حتى براى معلمان هم ممنوع خواهد شد. | CNN
🔸اين قانون به منظور ترويج تغذيه سالم و كاهش مصرف كافئين وضع شده است.
🔸تحقيقات نشان مى دهد بسيارى از دانش آموزان كرهاى علىرغم آگاهى از مضرات كافئين، در دوران امتحان به علت فشار درسى كافئين زيادى در غالب قهوه دريافت مى كنند.
t.co/AuTferGFhN
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism