فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عوارض وضع حمل القایی نوزاد در تاریخهای تعیین شده از زبان فوق تخصص نوزادان و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
🌊آب خلیج فارس سال آینده به سه استان کشور می رسد
🌊عضو هیات مدیره بانک ملی ایران:
با کنسرسیومی متشکل از ۹ بانک کشور و سرمایه گذاری ۱۸۰۰ میلیارد تومانی، آب خلیج فارس با احداث خط لوله به استان های یزد، کرمان و سپس به اصفهان انتقال می یابد./ایرنا
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
سازمان حفاظت از محیط زیست یا سازمان حفاظت از تراریخته ها؟ چرا همه حامیان سرسخت تراریخته در این سازمان جمع می شوند؟ آیا ماموریت این سازمان حفاظت از محیط زیست است یا ترویج تراریخته ها؟
http://fna.ir/bozmhv
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
🚩نمایش یک مومیایی طبیعی در ایران
🔹این اثر یک مومیایی منحصربه فرد است و تفاوت آن با مومیایی دیگر از جمله مومیاییهای مردان نمکی ایران و مومیایی مصر باستان در این است که این مومیایی طبیعی است یعنی فرد مومیایی شده در باتلاق تبدیل به مومیایی شده است.
http://tn.ai/1843207
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
🔳 انتقاد آیت الله العظمی مکارم از حبس جوانان به خاطر مهریه / برخی احکام صادره درباره مهریه خندهدار است
چرا زندان ها را پر و ما را بدنام می کنید؟
دستگاه قضایی باید مطابق احکام اسلامی باشد؛ چرا عده ای بر خلاف احکام اسلامی زندانی می شوند؟
➖ در حال حاضر عده ای از جوانان بی گناه به واسطه مسئله #مهریه در زندان به سر می برند که اشکالاتی در این موضوع وجود دارد. تفاوتی میان «عندالمطالبه» و«عندالاستطاعه» وجود ندارد، اگر طرف مقابل، مطالبه هم کند؛ ولی قدرت و استطاعت وجود نداشته باشد، این مطالبه اثر نمی کند؛ قدرت، شرط عامه همه تکالیف است؛ فرقی میان این دو لفظ نیست که اصرار دارند این دو را از هم جدا کنند.
➖ اشکال دوم آن است که در دستورات اسلامی آمده شخصی که #توانیمالی داشته و بدهی خود را نمی دهد را زندانی کنیم؛ اما کسی که توانایی ندارد را نمی توان زندانی کرد؛ اگر شک بر توانایی مالی داریم، اصل بر نداشتن اوست.
✖️اصل بر #اعسار است؛ اما اگر عده ای هم ثابت کردند که این شخص توانایی مالی ندارد، سراغ تقسیط می روند و میبینیم که این اقساط 40 تا 50 سال طول می کشد و می گویند که تا تمام قسط ها را نداد، زن تمکین نباید بکند؛ بارها گفته ایم که چرا حکمی می دهید که هرشخصی می شنود، بخندد؟ آیا باید حکمی داد که مردم بخندند؟ ما می گوییم که بدهی اول را که داد، بدهی امروز او تمام شده و بدهی بعدی برای ماه بعد است؛ این شخص تا امروز بدهی خود را داده و زن باید تمکین کند؛ این مسئله مطابق آداب اسلامی است؛ عیب ماست که حوزه ما از دستگاه قضائی و دستگاه قضایی از حوزه جدا شود.
➖ نکته سوم اینکه مهریه را 110 سکه بهارآزادی قرار دادند و آن روز قیمت هر سکه، یک میلیون بود، اما امروز قریب به 5 میلیون است؛ آیا باید همین قیمت امروز را داد؟ که ما می گوییم خیر؛ باید به صورت #متعارف پرداخت کرد؛ تفاوتهای غیرمتعارف باید #تعدیل شود؛ نه اینکه 5 برابر قیمت آن روز پرداخت کنند.
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
هدایت شده از خبرگزاری فارس
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رهبر انقلاب:ابزار رسانه مانند سلاح شیمیایی عمل میکندکسانی که مسئولیت این بخش را دارند به این مطلب درست توجه کنند.
@Farsna
پشت جلد کتاب "مسئله محصولات تراریخته در ایران"
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism