💰صنايع و شركتهاى فعال در زمينه پزشكى بر نتايج پژوهشها در زمينه پزشكى تأثير مىگذارند.
🎓يک بررسى نشان مىدهد اغلب شركتهاى سرمايهگذار در زمينه تحقيقات پزشكى در تمامى روند تحقيق، از طراحى آزمايش و تجزيه تحليل گرفته تا انتشار مطلب سهم دارند ولى معمولاً در مقالات به اين نقش شركتها و سرمايهگذاران اشارهاى نمىشود.
🎓در ميان ٢٠٠ تحقيقى كه از سال ٢٠١٤ تا ٢٠١٧ بر روى واكسنها، داروها و تجهيزات پزشكى با سرمايهگذارى شركتها انجام شد، در ٣٠درصد موارد هيچ جنبهاى از تحقيق نبود كه مسئوليتش تنها بر عهده محققان بوده باشد. البته در اغلب موارد مجموعهاى از كاركنان آن صنعت در كنار محققان دانشگاهى و سازمانهاى تحقيقاتى مسؤوليت كار را برعهده داشتند.
🎓تنها در ۴% موارد تحقيق كاملاً مستقل از شركت سرمايه گذار بود و شركت مربوطه به جز سرمايهگذارى در هيچ يک از مراحل مطلقاً دخالتى نداشت!!!
t.co/xyUH96JSxB?amp=1
حبس و شلاق در انتظار کسانی که عمل چشم گربه ای و گوش الاغی می کنند
⚖سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس، از تعیین ۲ ماه حبس و ۷۴ ضربه شلاق بر اساس ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی هم برای افراد متقاضی انجام عملهای چشم گربهای و گوش الاغی و هم پزشکان این اقدام خبر داد/خانه ملت
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
♦روزانه 300 نفر در کشور بر اثر بیماری های قلبی جان خود را از دست می دهند
♦بیماری های قلبی و عروقی، شایع ترین بیماری غیرواگیر از نظر مرگ و میر و ناتوانی مردم هستند
♦اولین و دومین علت مرگ در کشور سکته های قلبی و مغزی هستند/عصرایران
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
استفاده از محصولات تراریخته حتی برای خوراک دام هم مناسب نیست و در اتحادیه اروپا مردم رغبتی برای خرید آن ندارند.
استاد دانشگاه اروپایی پارما امروز ۲۸ آبان ۱۳۹۷ در همایش مشترک توسعه همکاریهای کشاورزی استانداردها و تجارت مواد غذایی کشاورزی ایران و اتحادیه اروپا گفت: استفاده از محصولات تراریخته حتی برای خوراک دام هم مناسب نیست و در اتحادیه اروپا مردم رغبتی برای خرید آن ندارند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، پاتریک دبویسر استاد دانشگاه اروپایی پارما امروز در همایش مشترک توسعه همکاریهای کشاورزی، استانداردها و تجارت مواد غذایی میان ایران و اتحادیه اروپا اظهار کرد:
استفاده از محصولات GMO (دستکاری ژنتیکی) نه تنها به عنوان محصول خوراکی بلکه برای خوراک دام هم مناسب نیست.
وی گفت: بخشی از محصولاتی که در اتحادیه اروپا وارد میشود، باید برچسب GMO زده شود و به این دلیل مردم رغبتی برای استفاده از آن نشان نمیدهند.
مردم اورپا ذهنیت خوبی درباره محصولات تراریخته ندارند.
استاد دانشگاه اروپایی پارما با بیان اینکه واردات و یا تولید محصولات تراریخته حتما باید با مجوز باشد و مجوزهای آنها هم بسیار محدود و 10 ساله است تاکید کرد: در بازار اتحادیه اروپا 2 میلیون تن آرد سویا(تراریخته) از آرژانتین، آمریکا و کانادا وارد میشود که به عنوان خوراک دام استفاده میشود.
منبع :
http://tn.ai/1879556
🌫تهران دوازدهمین شهر آلوده جهان
وزارت بهداشت:
🔹هزینههای اقتصادی و مرگ ناشی از آلودگی هوا، در تهران ۲.۶ میلیارد دلار است
🔹غلظت آلایندههای هوا در تهران سه برابر رهنمود سازمان بهداشت جهانی است
🔹شهر تهران بین ۲۶ شهر آلوده جهان رتبه ۱۲ را دارد/ایسنا
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
💊مراقب داروهای تاریخ گذشته در اینترنت باشید
🔹این روزها شبکههای اجتماعی به بستری محبوب برای فروشندگان داروهای تقلبی و غیرمجاز تبدیل شده و کلاهبرداران به فروش داروهای جعلی و تاریخ گذشته در بستر اینترنت و فروش آنلاین دارو اقدام میکنند./عصرایران
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
🎁مردم 46 ایالت در آمریکا اجازه دارند بدلیل "معافیت مذهبی" واکسن نزنند!
منبع 👇
https://pewrsr.ch/2k9RQ7L
😄وزارت بهداشت ایران، کاتولیک تر از پاپ شده!!!
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
🔴شکار ۱۸۰ میلیارد تومانی سپاه از ارتش آمریکا/ MQ-۹ چیست و چرا شکار آن اهمیت دارد؟
🔸هفته گذشته سردار حاجی زاده از به غنیمت گرفتن یک فروند پهپاد MQ-۹ آمریکایی خبرداد. اما MQ-۹ چیست و چرا شکار آن اهمیت دارد؟
🔸پهپاد MQ-۹ ملقب به ریپر در حقیقت جانشین پهپاد معروف MQ-۱ پردیتور است که البته گاهی به عنوان پریدتور بی نیز شناخته می شود.
🔸این پهپاد ۱۱ متر طول، ۲۰ متر دهانه بال و ارتفاع ۳.۸۱ متر دارد. مشخصا مقایسه همین اعداد به ما کمک می کند تا متوجه بشویم با یک پرنده بسیار بزرگتر طرف هستیم.
🔸در پهپاد ریپر از یک موتور توربوپراپ ۹۰۰ اسب بخاری مدل TPE۳۳۱-۱۰ ساخت شرکت آمریکایی Honeywellاستفاده می شود. وزن پهپاد ریپر ۲۲۰۰ کیلو است.
🔸در پهپاد ریپر امکان حمل محموله تا وزن نزدیک به ۱ تن است. ارتفاع پروازی ریپر ۱۵ کیلومتر است.
🔸پهپاد ریپر می تواند به مهماتی مثل موشک هلفایر، بمب هدایت لیزری GBU-۱۲ و یا بمب هدایت ماهواره ای GBU-۳۸نیز مجهز شود. در عین حال شرکت اروپایی MBDA موشک های بریمستون را نیز با موفقیت از روی این پهپاد شلیک کرده است.
🔸سامانه چند منظوره هدف یابی AN/DAS-۱ MTS-Bاز شرکت ریتهون با قابلیت رصد و کشف اهداف در شب و روز یا هر شرایط آب و هوایی و همچنین علامت گذاری لیزری اهداف، سامانه رادار سار AN/APY-۸ Lynx II و در مدل جستجوی دریایی این پهپاد که به اسم Guardian شناخته می شود نیز از راداری به اسمSeaVue Marine بهره گرفته می شود.
🔸در بازار صادراتی نیز این پهپاد بسیار موفق بوده و به غیر از نیروهای مسلح آمریکا، هم اکنون فرانسه، ایتالیا، هلند، اسپانیا و انگلیس از جمله دیگر کاربران این پهپاد محسوب می شوند و هندوستان نیز قراردادی را برای خرید مدل Guardian به امضاء رسانده است.
🔸در بحث سابقه رزمی نیز می توان به عراق، افغانستان و یمن به عنوان شلوغ ترین نقاط حضور ریپر اشاره کرد.
🔸بهای هر فروند آن در حدود ۱۷ میلیون دلار (در حدود ۱۸۰ میلیارد تومان) اعلام و بیش از ۱۶۰ فروند از آن تا به امروز ساخته شده است.
🔸در حقیقت این پهپاد را می توان ستون فقرات عملیات اطلاعات و شناسایی آمریکا خصوصا در مناطقی مثل منطقه خاورمیانه و آفریقا دانست.
🔻مدارک نفوذیهای محیطزیست کامل است
🔸دادستان کل کشور: عوامل نفوذ در محیطزیست دستگیر شدند؛ اما متأسفانه حمایتهایی از نفوذیها شد، البته مدارک نفوذ آنان به صورت کامل موجود است.
http://tn.ai/1887043