eitaa logo
خبر فوری
1.8هزار دنبال‌کننده
8.6هزار عکس
12.9هزار ویدیو
62 فایل
ادمین @Seyeds12 خبر @Antida اخبار @Zamint کتابخانه @ketabshi دانلود @danloa وهابیت @saghif شیعه @shie12e ازدواج @ezdevaj70 رادیو @radiosh صوفیه @naghdesofie اربعین @arbain70 طب @tebeseyed تفسیر @tafsirseyed حرمت غنا @mosighih حوزه @Hozenajaf
مشاهده در ایتا
دانلود
مردم این روزها به سمت سرمایه امن حرکت خواهند کرد این امری طبیعیست، و البته پالس برای نا امنی در دنیا، اگر برایش آماده بودی و در خواب غفلت یا بستن چشمان بر روی واقعیت که نکند یه وقت استرسی شوید ببندید خودتان ضرر خواهید کرد، این یک واقعیت است مثل دیگر وقایع تاریخ، مگر میتوان تاریخ را عوض و یا پاک کرد؟؟!
روزنامه تلگراف انگلیس:، تعداد زیادی از هواپیماهای اف-۱۵ آمریکایی به پایگاه موفق السلطي در اردن رسیده‌اند که از پایگاه «لانکهیت» بریتانیا آمده‌اند، این اقدام در آماده‌سازی برای حمله احتمالی به ایران است...
🚨🚨🔥 | مهاجرانی: گفتگوهای ویتکاف دام نو است مانند فریب مذاکرات در جنگ ۱۲ روزه. مطلقا اعتماد نکنید‼️‼️
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍اینجور جوونامونو گول زدن
اژه‌ای: عده‌ای هنوز مایل به تجربهٔ راه‌های شکست‌خورده‌اند و مدام توصیه به مذاکره می‌کنند! 🔷آن‌ها همهٔ مسیر‌های مقابله با تعدیات و زورگویی‌های دشمن را مسدود می‌دانند و مدام نسخهٔ مذاکره با دشمن غدّار را می‌پیچند؛ سؤالی که باید از این جماعت کرد این است که «مگر دشمن دفعهٔ قبل در میانهٔ مذاکره، جنگ را به ما تحمیل نکرد؟!»
🚨🚨🚨 | سخنگوی وزارت دفاع: در صورت حمله آمریکا و رژيم صهيونيستی، پاسخ ما قاطع‌تر و دردناک‌تر از قبل خواهد بود ⛔️ سردار رضا طلايى نيک: به دلیل تهدیدات ترامپ و جنگ‌ افروزی‌ های نتانیاهو در منطقه، باید آمادگی کلی خود را حفظ کنیم.
همگی دعا کنیم برای پیروزی جبهه مقاومت و سلامتی شیخ نعیم انشاالله خبر تائید نمیشه
🔴رسانه های عربی: بیانیه کتائب حزب‌الله عراق در حمایت از ایران بی سابقه است‌.
16.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥🎉 مژده مژده 🥳🎊 🇺🇸 ناو هواپیمابر آمریکا وارد منطقه شد ✨️به نظرتون؛ "غرقش" کنیم؟ یا "غنیمت" بگیریم؟ 💪 🇮🇷 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 جنگ رسانه ای = سایه جنگ نترسید ، و نترسیم ، و نترسانیم،،،! اِن الله مَعنا 🇮🇷🕋🇮🇷
‌🇮🇷🏴‍☠️سخنگوی وزارت دفاع صبح امروز تهدید کرد: «اگر از سوی آمریکا و اسقاطیل مورد حمله قرار بگیریم، پاسخ ما قاطع‌تر و دردناک‌تر از گذشته خواهد بود. در پی تهدیدهای ترامپ و جنگ‌های نتانیاهو در منطقه، باید آمادگی کامل خود را حفظ کنیم.»
🔸🔹🔸جواد رضویان کارگردان و بازیگر سینما: ‌امشبم همه میخوابیم؛ چه اونا که گفتن پای نظام و سپاه هستند... چه اونها که علیه سپاه شعار دادند و فحش دادند ... ولی یک عده پای همون ‌پدافند ، پای همون شاسی ، امشب نمیخوابند !! ۴۰سال است که نمیخوابند !! برادر عزیزی که پای پدافند نشستی، دست و دلت نلرزد !! حتی اونی که دارد، فحش میدهد به امید بیدار بودن تو ، خودش و زن و بچه اش راحت میخوابند ... تو صبور باش اينها داعش نديده اند. جهاد نكاح و فروختن ناموس را به نظاره ننشسته اند؛تجاوز به زن و فرزند را در مقابل چشم شان شاهد نبوده اند... كسى اطفال دوساله آنها را مجبور نكرده با سر بريده پدر فوتبال كند زنده پوست كندن و به آتش افكندن و هر روز و هر ساعت انتحار و انفجار و هزاران جنايت و قصه نا گفته كه هيچ درنده اى در حق هم نوع خود نكرد. تو صبور باش كه قدر عافيت كسى داند كه به مصيبتى گرفتار آید. قدر يك شب در امنيت خوابيدن را از افغانستانى بپرس و از آواره سوری و عراقی و لبنانی؛ آنها به عظمت کار تو و بزرگی و جایگاه سردار علمدارت بهتر واقفند تا برخی هموطنان ایرانی تو که این روز ها به تو ‌فحش دادند. آنها نمی دانند و در عجبم که چگونه درک نمی کنند که اگر تو نباشی داعش حسرت همین فحش دادن را نیز به دل آنها خواهد گذاشت ترامپ هم دیگر توئیت نخواهد کرد و شعار دهندگان نیز هیچگاه مرد میدان نبوده اند اینها در پناه امنیتی که تو و سردارانت برای تأمین آن از جان مایه گذاشتی فقط نامردانه و نابخردانه بلدند فحش بدهند تو صبور باش و پای ماشه بمان.
🇮🇷 موشک رعد اتمی ایران با بُرد 23,000 کیلومتر؛ با این موشک ایران میتونه نیویورک را بزند‌ گمانه زنی‌ها از رونمایی ایران از موشک‌های دوربرد قاره‌پیما یا ICBM با بُـــرد 23,000 کیلومتر حکایت دارد.