eitaa logo
خبر فوری
1.5هزار دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
13.5هزار ویدیو
62 فایل
ادمین @Seyeds12 خبر @Antida سید @Zamint کتابخانه @ketabshi دانلود @danloa وهابیت @saghif شیعه @shie12e ازدواج @ezdevaj70 رادیو @radiosh صوفیه @naghdesofie اربعین @arbain70 طب @tebeseyed تفسیر @tafsirseyed حرمت غنا @mosighih حوزه @Hozenajaf
مشاهده در ایتا
دانلود
خبرگزاری فرانسه: فرودگاه استانبول اعلام کرد که پروازهای امشب به مقصد تهران لغو شده‌اند. 🪖) کشور های اروپایی هم دست در دست آمریکا در حال ایجاد جنگ روانی برای ایران هستند...
این مطالبی که در مورد جنگ ایران و آمریکا منتشر میکنم یک درصد از اخباری نیست که در اینباره وجود دارد، شما اگر کانالهای خبری نظامی را دنبال میکنید خودتان بهتر میدانید من از چه چیزی صحبت میکنم
21.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سید علی خامنه‌ای رهبر سنی‌های آزاده جهان
🔴در همین لحظه صداهای پرواز هواپیماهای جنگی در آسمان سلیمانیه، جمجمال، حلبچه، سوران، کرکوک و ناحیه خباط در شمال عراق شنیده می‌شود و اهالی این مناطق شنیدن این صداها را به وضوح تأیید کرده‌اند. همچنین صدای پرواز بر فراز اردن شنیده می‌شود.
🔴پرواز شدید هواپیمای ناشناس بر فراز آسمان شمال عراق.
رومانی و ده ها کشور دیگر کارکنان خود را از سفارتخانه خود در تل‌آویو و کنسولگری خود در اورشلیم خارج کرد.
ترامپ سگ زرد درباره ایران: ما باید تصمیم بسیار بزرگی بگیریم. این کار آسانی نیست. ترجیح می‌دهم این کار را به صورت مسالمت‌آمیز انجام دهم، اما آنها افراد سخت و بسیار خطرناکی هستند.
🇮🇶/منابع عراقی: انفجاری منطقه بغداد جدید در شرق پایتخت را لرزاند و گزارش‌های اولیه حاکی از اصابت پرتابه‌ای به یک خانه است.
💢🇬🇧🇶🇦🇹🇷🇦🇪🇸🇦 انگل ستان روباه پیر از شهروندان خود در قطر، ترکیه، امارات متحده عربی و عربستان سعودی خواسته است که احتیاط بیشتری به خرج دهند و هوشیاری خود را حفظ کنند.
هند رسما اعلام کرد تا اطلاع - ثانوی تصمیم به توقف تمام پروازهای خود به مقصد اسرائیل گرفته است.
دوستان ممکنه حرکات اروپایی ها جنگ روانی آمریکایی‌ هاست میخواد ما رو ب مرگ بگیره که به تب راضی بشید و 400 کیلو بدید بره. کوفت هم بهشون نمیدیم. ولی حرکت چین که هشدار داده مردمش از عراق خارج شن ذهن منو مشغول کرده چینیا در زمین بازی اروپا نیستند ممکن است از نقشه یهود اطلاع پیدا کرده اند
این آقا رهبر حزب های کنیا هستش. همانطور که می‌بینید عکس امام خمینی در پشت سرش هست. آمریکا اگر آنقدر احمق شده باشد که بخواهد به ایران حمله کند بخشی از منافع و زیرساخت های متعلق به این کشور و اقتصادش در سراسر دنیا توسط عاشقان ایران و رهبران و ایدولوژی ایران مورد عنایت مستقیم قرار می‌گیرد.