eitaa logo
خبر فوری
1.5هزار دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
13.8هزار ویدیو
63 فایل
ادمین @Seyeds12 خبر @Antida سید @Zamint کتابخانه @ketabshi دانلود @danloa وهابیت @saghif شیعه @shie12e ازدواج @ezdevaj70 رادیو @radiosh صوفیه @naghdesofie اربعین @arbain70 طب @tebeseyed تفسیر @tafsirseyed حرمت غنا @mosighih حوزه @Hozenajaf
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷🌷🌷🌷
20.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شبهه جدید که تو فضای مجازی پخش شده میگه من بچه مو ختنه نمیکنم چون علمی نیست ! پاسخ ، هم حکم خداست، هم تأیید علم! تو اگر مسلمانی دنبال تایید دانشمندان فراماسونر یهود نباش علم فقط در خانه معصومین است و بس @Zamint
الجزیره: در جنگ ایران، کشورهای عربی با واقعیت‌ها مواجه شدند 🔹الجزیره در تحلیلی نوشت که جنگ علیه ایران، کشورهای خلیج فارس را به بازتعریف رابطه با آمریکا و ایجاد لایه‌های جدید امنیتی وادار کرده است. 🔹سلیمان العقیلی سردبیر روزنامه الوطن عربستان در این مقاله نوشت که تحولات پس از ۲۸ فوریه و آغاز جنگ علیه ایران، معادله سنتی امنیت خلیج فارس را که بر دو فرض استوار بود، زیر سؤال برده است؛ نخست اینکه نفت می‌تواند بدون اختلال از منطقه خارج شود و دوم اینکه امنیت کشورهای خلیج فارس از سوی آمریکا تأمین خواهد شد.
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حضور و ایستادگی ملت مبعوث برای ایران و انقلاب به شب ۱۸۱ رسید
🔴 رهبر انقلاب: بانوان خانه‌دار نقش مهمی در شکل‌دهی فرهنگ آینده جامعه دارند 🔸نقش بانوان خانه‌دار نیز در شکل‌دهی فرهنگ آینده جامعه بسیار مهم است؛ چراکه آنان ظریف‌ترین عناصر فرهنگ مطلوب را در محیط خانواده و در تربیت فرزندان این سرزمین نهادینه می‌کنند.
‌ 🔴 امام سیدمجتبی خامنه‌ای: بی‌تردید هر سخن ناامیدکننده و تضعیف‌کننده‌ی انگیزه‌های ملّی و عمومی و هر نوع دوگانه‌سازی‌ موهوم از قبیل جنگ یا مذاکره، وفاق یا تندروی، سازش یا جنگ‌طلبی که در گذشته به مردم عزیزمان خسارتهایی بی‌واسطه یا باواسطه وارد ساخته، از این پس هم میتواند همان تأثیر را به‌جا بگذارد
🔴تذکر رهبر انقلاب به دولتمردان: «ضعف و نقص و کمبود، نیازمند روایت و برجسته‌سازی نیست؛ بلکه نیازمند برنامه‌ریزی و اقدام برای رفع و حل مشکل است. گاه بیان صادقانه ضعف‌های خود در وقتی که دشمن به روحیه نیاز دارد، کمک بزرگی به او است.» | بخشی از پیام رهبر انقلاب حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای به مناسبت هفته دولت|
اینکه وسط جنگ، رهبر انقلاب باید این بدیهیات را به مسؤولان تذکر بدهند تلخ و عجیب است. ان‌شاءالله که مسؤولان از این به بعد رعایت کنند تا کار به تذکر دوباره و پشت بلندگو نکشد.
پیام رهبر معظم انقلاب در میانه‌ی یک جنگِ چندلایه (اقتصادی، امنیتی، رسانه‌ای و هویتی) صادر شده و راهبردِ کلان را چنین ترسیم می‌کند: · نه به عقب‌نشینیِ راهبردی (با تأکید بر مقاومت و تولید قدرت) · نه به تفرقه‌افکنیِ داخلی (با اعلامِ ممنوعیتِ دوگانه‌سازی) · آری به روایتِ توانمندی‌ها (برای خنثی‌سازیِ جنگِ روانیِ دشمن) · آری به اقتصادِ درون‌زا (به‌عنوان تنها مسیرِ عبور از تحریم‌های حداکثری)
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درود بر سردار محسن رضایی