در حرکت موجودات کنار زده می شود و فاعلیت استقلالی عالم ماده رخ می نمایاند.😱
📛طاهری برای اتصال با شعور کیهانی، دو راه فردی و جمعی را مطرح می نماید و برای وارد شدن به حلقه ی وحدت و درمان وجود سه عضو کافی است:
«فیض حلقه ی وحدت از برکت
نزدیکی و وحدت حداقل دو نفر ایجاد شده و هر کجا حداقل دو نفر در حلقه جمع باشند، عضو سوم روح القدس [شبکه شعور کیهانی] و عضو چهارم آن خداوند است.» (طاهری،عرفان کیهانی،ص۸۱) ‼️‼️
⛔️به نظر می رسد در حلقه اضافه کردن «الله» به عنوان عضو چهارم، تنها برای جلب نظر خداباوران است و ثأثیری در تشکیل حلقه و در نتیجه درمانگری ندارد، زیرا در ادامه اهمیت شعور کیهانی را متذکر می شود و می گوید:«هیچ کس حق معرفی این اتصال را با نام دیگری غیر از شبکه شعور کیهانی و یا شعور الهی ندارد،...» (عرفان کیهانی،ص۸۱،انسان از منظری دیگر،ص۷۹)⁉️⁉️⁉️⁉️
❌در حقیقت وجود شعور کیهانی است که عامل مهم درمان است نه خداوند متعال، اما طبق آیه « و اذا مرضت فهو یشفین» در سوره شعرا آیه ۸۰ که می فرماید چون بیمار شوم او مرا درمان میبخشد این نظریه رد است.
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
✅تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TXKisZ0dUm4fQ
✅ ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
⛔️پائولو کوءیلیو از دیدار با فرح تا تقبیح ربع پهلوی‼️
https://eitaa.com/antihalghe
"پرسش هایی درباره استاد سیر و سلوک"
🕊🍃حمیدرضا مظاهری سیف
⚪استاد سلوک چه کسی است؟
⚫چگونه شناخته می شود؟
🔵آیا اجتهاد و عرفان با هم نسبتی دارند؟
🔹استاد سلوک کسی است که بتواند طالب سیر الی الله را در مسیرش پیش ببرد.لازم نیست استاد سلوک خودش تا آخر راه رفته باشد، همین که قدم از ما جلوتر باشد میتواند،به همین اندازه نقش استادی را ایفا کند.شما باید ارزیابی کنید و ببینید که آیا چیزی بیش از شما می داند و آیا شاخص های تقوا و دانش در او بالاتر از شما هست یا نیست.
🔸اما اگر منظور استاد کامل است.اینجا موضوع تغییر میکند.استاد کامل کسی است که به نفس طالب اشراف دارد، ظرفیت او را می بیند و می فهمد و راه سلوک دادن او را می شناسد.در اینجا فقط راه رفته بودن کافی نیست،بلکه باید با علوم مختلف آشنا باشد.خیلی ها حقایق را می بینند،اما نمیتوانند بیان کنند،نمیتوانند به دیگران منتقل کنند.چون انتقال معارف از آسمان شهود به زمین ذهن و زبان،کار ساده ای نیست.شهود انوار جلال و جمال الهی و سبحات وجه رب العالمین را با چه مفهوم و ذهنیتی و با چه واژه و زبانی میتوان بیان کرد؟
🔺عرفای بزرگ قرن ها زحمت کشیدند به تدریج یکی پس از دیگری آمدند و مشاهداتشان را با عباراتی بیان کردند،این عبارات از سوی عارفان بعدی که همان کشف ها را داشتند اصلاح شد،تدقیق شد تا اینکه دانش عرفان نظری امروزه به دست ما رسیده است و ما میتوانیم بزرگ ترین تجربه های عرفانی و کشف های ربانی را هم موضوع گفتگو قرار دهیم.
▪️استاد کامل باید بتواند با سالک بر حسب درجه و مرتبه ای که دارد از تجربه های عارفانه سخن بگوید،تجربه های او را تعریف کند و سالک را از بهت و حیرت مشاهدات بیرون آورد.این کار نیازمند ذهنی لطیف و زبانی دقیق است.اصل برخورداری از قلبی وسیع است که حقایق را دریابد،اما داشتن ذهنی دقیق و داشتن دانش کافی هم از ضروریات یک استاد کارآمد و موثر است.
▫️دانستن علم فقه در حد اجتهاد بسیار ضروری است.استاد باید بتواند با برهانی روشن وسوسه های شیطانی را از الهامات رحمانی جدا کند.شیطان به شکل های مختلف پیش می آید و فقط براهین روشن شرعی و تسلط بر روش اجتهاد میتواند راهنمای سالک باشد.گاهی سالک از شوق و هیجان عبادت،ممکن است به این ورطه بیافتد که واجبات را بیش از حد و مکرر انجام دهد،مثلا نماز واجبش را بخواند و بسیار لذت ببرد،ولی برای بهره بیشتر آن را اعاده کند.بعد به تدریج عادت کند که نمازها را دوبار بخواند،سپس این انگیزه در او ایجاد شود که سه بار بخواند گاهی شیطان این طور حدود الهی را در هم می شکند،اعاده نمازهای واجب بنابر نظر فقها اشکال ندارد.
🔻اما یک استاد مجتهد در مواقعی با رجوع به ادله فقهی میتواندحکم حرمت را برای سالکی که تحت تربیت اوست،تشخیص دهد و بر او حکم کند و او را به خواندن نمازهای نافله توصیه نماید و یا اساسا او را در محدوده ای که ظرفیت و استعدادش کشش دارد،محدود کند.به هر حال اینجا اجتهاد و تشخیص حکم شرعی در مورد خاص بسیار ضروری است.
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
✅تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TXKisZ0dUm4fQ
✅ ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
📸اینجا سوئیس نیست؛ اینجا ایران است...
🔹مغازه بدون فروشندهای که صاحبش به پیاده روی اربعین رفته و هرکس هر چیزی که لازم دارد را برمیدارد و خودش کارت میکشد.
#حسین_یجمعنا #پدیده_اربعین
#ویژه
👆👆👆
در آستانۀ برگزاری #راهپیمایی_اربعین
انتشار برای اولین بار
تحلیل چهل و پنج سال پیش #آیت_الله_خامنه_ای از پیاده روی اربعین
⭕️ اربعین به مثابه یک کنگره جهانی
زیارت الاربعین؛ میدانید یکی از علائم ایمان #زیارت_اربعین است؟ بنده نمیدانم این روایت چقدر صحیح است. اصراری هم ندارم که بگویم معنای این روایت همینی است که من گمان کردم.
#شیعه یک جمع متفرقی بود. یک جامعهای بود که در یک جا، در یک مکان زندگی نمیکردند. در مدینه بودند، در کوفه بودند، در بصره بودند، در اهواز بودند، در قم بودند، در خراسان بودند، اطراف و اکناف بلاد. اما یک روح در این کالبد متفرق و در این اجزاءِ متشتّت در جریان بود مثل دانههای تسبیح یک رشته و یک نخ همه اینها را به هم وصل میکرد. چه بود آن رشته؟ رشته اطاعت و فرمانبری از مرکزیت تشیع، از رهبریِ عالی تشیع یعنی #امام. همه این رشتهها به آن جا متصل میشد. قلبی بود که به همه اعضاء فرمان میداد. و به این ترتیب تشیع یک سازمان و یک تشکیلاتی بود. ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند اما بودند کسانی که از حال همه با خبر بودند. اطاعت و فرمانبری آنها به حساب {بود}، فریاد زدنشان از روی دستور{بود}، سکوتشان بر طبق نقشه{بود}. همه چیزشان با حساب{بود}. فقط یک عیبی کار آنها داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر میدیدند. اهل یک شهر، شیعیان یک منطقه البته یکدیگر را میدیدند. اما یک #کنگره_جهانی لازم بود برای شیعیانِ روزگار ائمه (علیهم السلام).
این کنگره جهانی را معین کردند. وقتش را هم معین کردند. گفتند در این موعِد معین در آن کنگره هر کس بتواند شرکت کند. آن موعِد روز #اربعین است و جای شرکت، سرزمین #کربلا است. چون روح شیعه روح کربلایی است، روح عاشورایی است. در کالبد شیعه تپشِ روز #عاشورا مشهود است. شیعه هر جا که هست دنبالهروی عاشورای #حسین است. این هم که میبینی همه جا این تپشهایی که در شیعه مشهود شده، از آن مرقدِ پاک ناشی شده. این شعلههایی بوده که از آن روح مقدس و پاک و از آن تربت عالی مقدار سرکشیده. به جانها و روحها رسیده. انسانها را به گلولههای داغی تبدیل کرده و آنها را به قلب دشمن فرو برده.
بنابراین مسئله اربعین یک مسئله مهمی است، اربعین یعنی میعاد شیعیان در یک کنگره بینالمللی و #جهانی برای سرزمینی که خودش خاطره انگیز است آن سرزمین. سرزمین خاطرهها است، خاطرههای باشکوه، خاطرههای عزیز، سرزمین #شهدا، مزار کشته شدگانِ راه خدا، این جا جمع بشوند تشیع، پیروانِ تشیع و #دست_برادری و #پیمان_وفاداریِ هر چه بیشتر بدهند.
اگر امروز هم بتوانند شیعیان آن سرزمین پاک و #مقدس را یک چنین میعادی قرار بدهند البته بسیار کار بجا و جالبی خواهد بود و همین دنبالهگیری از راهی است که از ائمه هدی (علیه السلام) به ما ارائه دادند.
● گزیده ای از سخنرانی در #مسجد_امام_حسن_مجتبی علیه السلام #مشهد در تاریخ 24 اسفند 1352 مصادف با جمعه بیستم صفر 1394 هجری قمری
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
✅تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TXKisZ0dUm4fQ
✅ ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
👈بسترهای جذب به فرقه؛ ضعف در پاسخگویی به نیازهای دینی
🔼یکی از عوامل بسترساز جذب به جریان های فرقه ای, ضعف و نا کارآمدی نهادها و متولیان حوزه دین در پاسخگویی به شبهات و نیازهای معنوی و دینی جامعه است.
🔼سکون و عدم به روزرسانی اطلاعات و تعامل با جامعه, کارکرد حوزه دین را مخدوش ساخته, مانع از اثرگذاری شایسته آن در میان اقشار مختلف جامعه به ویژه قشر جوان می گردد.
🔼محققی جوان را فرض کنید که حین مطالعات دینی دچار شبهه در خصوص خاتمیت اسلام و نبوت پیامبراکرم(ص) می شود. اگر نتواند پاسخ مناسب و قانع کننده ای از سوی منابع و مراجع دینی بیابد , جواب پرسش خود را در جای دیگری جستجو خواهد کرد و درست در همین شکاف و خلا است که جریان های فرقه ای کمین کرده, چنین طعمه هایی را به سمت خود جذب می کنند.
👈بنابراین, ناکارآمدی و ضعف نهاد دینی, بسترساز گرایش به جریان های فرقه ای بوده و تقویت آن, مانعی در برابر ایجاد رخنه های نفوذ و جولان جریان های مزبور.
📚بخش تحلیلی روشنگر
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
✅تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TXKisZ0dUm4fQ
✅ ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
🔴تکرار حرفهای شمرزاده پهلوی در گروه حلقه
یکی از این شمرزاده بپرسه شما اگر دلت برای مردم ایران میسوزد توضیح بده ثروت کلانی که پدرت از همین مردم دزدید و برد و تا حالا تو و خانواده ات داری باهاش خوش میگذرونی کجاست؟همون هارو پس بدی همه فقرای ایران ثروتمند میشن
👇👇👇
🎧بشنویم...
👆👆👆
🎤استاد رحیم پور تبیین می کند:
❇️ #اربعین، سیاسی ترین #راهپیمایی #جهان
🔴 اگر #سیاسی نبود، #بایکوت نمی شد.
https://eitaa.com/antihalghe
پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
رئیس مؤسسه حضرت ولی عصر(عج):
خطر فرقه های انحرافی در راهپیمایی اربعین جدی است
آیت الله #حسینی_قزوینی در نشست علمی با موضوع نقد فرقه انحرافی احمدالحسن در مدرسه علمیه مهدی موعود(عج) در قم:
انحرافات فرقه انحرافی احمد الحسن تنها مربوط به این زمان نیست، بلکه به سالهای دور برمی گردد، اما این سالها به دلیل حضورگروهای تروریستی مانند #داعش در منطقه، این نوع تفکرات مانند فرقه منحرف #احمدالحسن رنگ و بوی جدیتری به خود گرفته است.
احمدالحسن چند سالی است که وارد صحنه شده و حتی توانسته در #راهپیمایی_اربعین حضور جدی داشته باشد. این گروه و فرقه در سال گذشته در راهپیمایی اربعین در موکب 519 حضور داشت و افکار غلط و بی اساس خود را تبلیغ می کرد و حتی شماره تلفن زیادی برای ارتباط با جوانان گرفتند.
برای مبارزه با این فرقه نیاز به بحث علمی نیست، بلکه نیازمند به ضربه زدن به مبانی فکری آنها هستیم. تلاش شده این مبانی تبدیل به کلیپی شود و دراختیار علاقه مندان علم قرار گیرد.
اولین نکته این است این آقا در عین حال که خود را فرزند حضرت مهدی(ع) می داند، در کتاب خود مدعی کلمات کفر آمیز است، آیا می توان کسی که همچین ادعایی دارد، بگویم او مهدی موعود است.
وقتی از او سوال می کنند آیا #امام_مهدی جد شما است، پاسخ درستی نمی دهد، بالاخره نفهمیدیم این آقا فرزند حضرت مهدی است یا نه.
اینها روایتی را مطرح میکنند و از این روایت به نفع خود استفاده می نمایند، می گویند پیامبر(ص) شب رحلت به حضرت علی گفتند« دواتی را آماده کن و گفت بعد من 12 امام خواهد آمد و بعد از حضرت مهدی، 12 امام دیگر خواهد آمد و اولین امام تو خواهی بود و نام تو مهدی است که بعد امام دوازدهم خواهی آمد.
اگر احمد الحسن معتقد است امام مهدی هست که بعد 12 امام خواهم آمد، سؤال این است اگر تو مهدی هستی پس نام امام دوازدهم چه چیزی است. اگر او هم مهدی باشد پس نام تو نباید مهدی باشد باید علی باشد.
این فرد میگوید: من همان #یمانی هستم که پیامبر(ص) بشارت آن را داد؛ این حرف هم درست نیست، چون یمانی از یمن و از شهر صنعا است، بعد کسی که از یمن می آید #دجال است نه یمانی.
اگر تو یمانی هستی، اما روایت داریم که یمانی و دجال در یک روز خروج و ظهور می کنند، اگر تو یمانی و دجال هستی پس سید سفیانی کجا است. باز این یکی ازدروغ های او است.
در رابطه با حضرت #یونس، معتقد است یونس درشکم ماهی مرد و وارد جهنم شد. یونس درآنجا قارون را دید و گفت می خواهم کفریات خود را اعلام کنم....
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
✅تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TXKisZ0dUm4fQ
✅ ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
افشای اسرار حق، ممنوع!
اسرار حق، #اطلاعات_محرمانهای است که افشای آنها نقض کننده عدالت و ستارالعیوب بودن اوست که افراد، اجازه واردشدن به حریم آن را ندارند و ورود به آن، فقط با کمک شبکه منفی امکان پذیر است و شبکه مثبت، این اطلاعات را در اختیار کسی قرار نمیدهد. منبع؛عرفان کیهانی، ص ۹۷
#تناقضی دیگر با #قرآن، خداوند میفرماید: «بگو: عمل کنید! خداوند و فرستاده او و مؤمنان، اعمال شما را میبینند؛ و به زودی، به سوی دانای نهان و آشکار، بازگردانده میشوید؛ و شما را به آنچه عمل میکردید، خبر میدهد» منبع: توبه/105
در #روایات بسیاری آمده است که اعمال ما بر رسول خدا و امامان معصوم(علیهمالسلام) عرضه میشود، آیا امامان معصوم(علیهمالسلام) با شبکهی منفی به این اسرار دست پیدا میکنند؟
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
✅تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TXKisZ0dUm4fQ
✅ ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
♻️چهره دنیوی اعمال
در دین مبین اسلام برای خودسازی و پیمودن را ه کمال علاوه بر بازسازی اعتقادات و تفکر بر پایه توحید،دستورات و عبادات عملی تشریع شده که انسان برای رسیدن به کمال و جایگاه اصلی خود باید به آن پایبند باشد و بطور مستمر خود را به آن ملزم کند تا به بندگی واقعی برسد و جز در برابر خدا سر تسلیم فرود نیاورد.
عمل را نباید به حرکات خارجی که انسان انجام می دهد محدود کرد،چرا که ریشه اعمال،اراده و تصمیم است که آن نیز از یک سلسله عقاید سرچشمه می گیرد و در واقع صورت اصلی عمل ریشه در باطن انسان دارد، همان عقیده و انگیزه ای که موجب اشتیاق شخص در عمل می گردد در برزخ ظاهر می گردد.
پس در واقع وقتی ما عملی را در بیرون انجام می دهیم،عملا در درون خود حرکت می کنیم و مطلوب ما در انجام آن عمل،رسیدن به آن هدف درونی است و صورت دنیوی عمل همان حالتی است که در درون انسان در دنیا موجب انجام عمل شده است. از طرفی هر عمل همچنان که ظاهرش با عمل دیگر متفاوت است ،صورت درونی آن نیز با عمل دیگر متفاوت است و به همین جهت برای هر عملِ عبادی، ظاهر خاصی توسط شریعت توصیه می شود تا حرکت باطنی و صورت باطنیِ مخصوص به خود را در درون انسان ایجاد نماید و همچنان که روح انسان بدون بدن مادی تکوّن و تحقق خارجی نمی یابد،و لذا کسی که صورت نماز را انجام نمی دهد،حرکت درونی نماز را در خود ایجاد نخواهد کرد و نماز در شخصیّت او تحقق نمی یابد،و از طرف دیگر به اندازه ای که در نمازش حضور قلب داشته باشد صورت آن نماز را به عنوان سرمایه در درون خود دارد و برایش به عنوان صورت معنوی باقی می ماند و در قیامت با آن روبه رو می شود و از آن کمک می گیرد،و چه بسا که انسان نصف یاکمتر از نصف عباداتش برایش می ماند، چرا که به همان اندازه حضور قلب داشته است.
امام باقرعلیه السلام میفرماید:
اِنَّ العَبدَ لَیَرفَعُ لَهُ صَلَواتُهُ نِصفُها،وَ ثُلثُها،وَ خُمسُها، وَ ربعُها،فَما یَرفَعُ لَهُ اِلّا ما اَقبَل عَلَیها بِقَلبِه،وَ اِنَّما اُمِروُا بِالنَّوافِلِ لِیُتِمَّ لَهُم ما نَقَصُوا مِنَ الفَریضَهِ (1)
از نماز انسان،نصف یا یک سوم،یا یک پنجم،یا یک چهارم آن به سوی خدای متعال بالا برده می شود،و این که به نوافل دستور داده شده،برای این است که از آن مقدار از فریضه که در انجام حضور قلب کوتاهی شده،تکمیل گردد.
وظیفه هر مسلمانی است که برای حضور قلب در عبادات عوامل ایجاد خواطر(افکار مزاحم) را بشناسد و در دفع آن ها کوشا باشد تا از عبادات خود نور لازم را کسب نماید و در دنیا و آخرت از آن نور بهره گیرد.ابتدا باید در کسب معارف حقه دینی تلاش لازم را انجام داد،اعم از خداشناسی(آن طور که حضرت علی علیه السلام در نهج البلاغه معرفی می کنند) معاد شناسی،نبوت و امامت، سپس باید قلب را از حب دنیا و کینه و خشم به خلق پاک نمود و در زهد از دنیا و خوش بینی نسبت به خلق کوشش کرد و با توجه دائمی به جمال حضرت علی علیه السلام و سایر ائمه معصومین علیهم السلام در سیره و سنت آن عزیزان،از نور آن ذوات مقدس کمک گرفت تا آرام آرام خواطر فرو نشیند.
نکاتی که در بالابه طور خلاصه بیان شد نظر اسلام درباره ظاهر و باطن نماز و عبادات است و روش ایجاد حضور قلب در نماز،اما متاسفانه در عرفان حلقه برخلاف روش اسلام برای ایجاد حضور قلب در نماز یا کیفیت دستور به ترک نماز داده میشود و با توجیهات بی اساس ادعا میشود شبکه شعور کیهانی نماز بی کیفیت شما را نمی پسندد و با کشیدن ترمز دستی عبادات شما،از شما انتظار کسب کیفیت دارد!!با این عمل ضد دینی شخص را از نماز که پایه و اساس دین و ستون خیمه ایمان اوست جدا می کند تا کم کم بتواند با توجیهات فریبنده دیگر اعتقادات را بطور کامل از او بگیرد.
طاهری می گوید:عبادت دو نوع است؛ عبادت نظری و عبادت عملی. عبادت نظری، ارتباط کلامی با خداوند و عبادت عملی در خدمت خداوند بودن است و چون او بی نیاز از عمل ماست، از این رو خدمت ما صرفا می تواند معطوف به تجلیات او شود. در نتیجه، عبادت عملی در خدمت جهان هستی بودن است؛ یعنی خدمت به انسان و طبیعت. (عرفان کیهانی،ص 139)
تعریف او از عبادت اشتباه و مغرضانه است،او عبادت نظری را که مجموعه اعتقادات و اصول دین (توحید،نبوت،معاد و..) است را در ارتباط کلامی خلاصه میکند و عبادت عملی که مجموعه فروع دین(نماز،روزه،زکات و ....) است را به خدمت به خلق و طبیعت تفسیر میکندو عملا افراد را از پایبند بودن به اعمال و احکام شرعی بی نیاز می کند.