🔻جریـان شناسی احمدالحسن البصری
چکیده: از دیرباز، «باورهای آخرالزمانی» مورد سوء استفاده افراد منحرف بوده و غالب این افراد، در مواجهه با شرایطی همچون فقر مردم، جنگ و خونریزی، ظلم و برقرار نشدن عدالت اجتماعی در جوامع، طولانی شدن غیبت امام عصر(عج) و سایر مشکلات، ظهور و بروز می کنند تا از فرصت ایجاد شده نهایت بهرهبرداری را داشته باشند. «احمد اسماعیل صالح السلمی البصری»(1968م) معروف به «احمد الحسن الیمانی»، یکی از جریانهای نوظهور است. وی خود را پنجمین فرزند با واسطه امام دوازدهم (عج) دانسته و دارای ادعاهای بیشماری میباشد که ادعای یمانی بودن، سفارت و وصایت حضرت حجت(عج) اساس ادعاهایی این شخص را تشکیل می دهد. جریان احمد بصری یک جنبش سیاسی است که با هدف ایجاد اختلاف و فتنه و انحراف در کشورهای شیعی تشکیل شده است. این مقاله در صدد بازشناسی جریان مذکور، تاریخچه زندگی و ظهور احمد البصری، ساختار تشکیلاتی و ماهیّت فعّالیّتهای این جریان است.
🔻ادامه مطلب در سایت...
📚کتاب درسنامه نقد و بررسی جریان احمد الحسن بصری، علی محمّدی هوشیار، انتشارات تولی، قم، 1396ش، ص۲۸_۷.
https://makarem.ir/main.aspx?lid=0&typeinfo=1&catid=30748&pageindex=0&mid=411497
اسلام ستیزی #مدعیان_دروغین
از نکاتی که در کتابهای #اشو دیده میشود مقابله با #ادیان آسمانی مخصوصاً #اسلام است. وی در یکی از آثار موهونش در رابطه با پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله) میگوید: «او هر دو بود! او هم شاعر بود و هم دیوانه!»[آواز سکوت، ص37]
وی همچنین با عبادتهايى كه اديان و #مذاهب به افراد ياد مىدهند، مخالف است و معتقد است كه عبادت، بايد خودجوش باشد. در تعاليم اشو آمده است: ادیان و مذاهب و همهی آنها به تو آموزش #عبادت مى دهند ولى در واقع، آنها تو را از نيايش، تهى مىكنند.
با این حال جای تأسف بسیار است که #وزارت_ارشاد، با بیتوجهی کامل مجوز چاپ و نشر و فروش این آثار موهون را صادر میکند.
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
✅تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TXKisZ0dUm4fQ
✅ ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
⛔️ پرونده سرکرده فرقه «عرفان حلقه» به دیوان عالی کشور می رود
🔺وکیل مدافع «محمدعلی طاهری» گفت: پرونده موکلش برای رسیدگی در مرحله تجدیدنظرخواهی به دیوان عالی کشور می رود.
🔹سید محمود علیزاده طباطبایی روز یکشنبه درباره آخرین وضعیت پرونده آقای طاهری اظهار داشت: پرونده موکلم برای رسیدگی در مرحله تجدیدنظر به شعبه 36 دادگاه تجدیدنظر استان تهران ارسال شده بود که قرار است دادگاه تجدیدنظر استان، قرار عدم صلاحیت صادر و پرونده را برای رسیدگی به دیوان عالی کشور ارسال کند./ ایرنا
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
✅تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TXKisZ0dUm4fQ
✅ ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
🔺پرانیک هیلینگ؛ جریانی مدعی شفادهی🔺
🔹این جریان با پوشش معنویتخواهی و ادعای آرامشبخشی و شفادهی در قالب کتب و برگزاری دورههای آموزشی وارد جامعه ما شده و با گسترش شعبهها، مراکز و باشگاههای مراقبه و پرانیک هیلینگ، بهتدریج قلمرو نفوذ خود را گسترش دادهاست.
"چوا کوک سویی"، سرکرده فیلیپینی این جریان، مدعی شفادهی از طریق تخلیه انرژی است که بر اساس آموزش مبانی و مراقبههایی خاص صورت میگیرد.
🔸با وجود شباهت میان این جریان و جریان ریکی، اما این جریان، مدعی است که تفاوتهایی با ریکی دارد و به نوعی، خود را مکمل و یا در سطحی پیشرفتهتر از آن میداند
کتاب یگانگی با روح برتر، مجموعه سخنرانیهای سرکرده این جریان است که توسط مریدانش جمعآوری و تدوین شدهاست.
🔹محور اصلی محتوای این کتاب -نیز همانند جریانهای مشابه آن- بر القای "خودخدایی" و انکار ضمنی خداوند به عنوان خالق هستیبخش قرار دارد. این امر در ذیل مباحث مختلف کتاب، از تشریح اصول و مبانی گرفته تا تمرینهای عملی(مراقبه)، به صورت ضمنی و غیرمستقیم به مخاطب القا میگردد.
⬅️مهمترین مباحث چالشی و اشکالاتی را که در طول کتاب طرح میشود، میتوان به شرح زیر برشمرد:
-مفهوم تناسخ
-استاد معنوی و جایگاه مهم آن برای کسب آرامش و آنچه رشد معنوی عنوان میشود.
-تأکید بر "خود" (منیت) به عنوان محور تمامی هستی.
-درمانگری و انرژیدهی به هستی.
-اهمیت جاذبه جنسی به عنوان فرصتی برای اشراق معنوی و یگانگی الهی.
-قانون کارما و جذب؛ زنده بودن احساسات و افکار.
-بازتعریف روح و جسم و مرگ و قائل شدن مراتب برای آن.
-مراقبه و تمرین عملی و زبانی(با تأکید بر ذکر(مانترای) موسوم به "اووم") به عنوان یگانه راه دسترسی به معنویت و شفادهی.
📚منبع: روشنا
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
✅تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TXKisZ0dUm4fQ
✅ ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
نقش #جادو در مکتب #دالایی_لاما
#بوداییان تبت برای مقام دالایی لاما اهمیت بسیاری قائلاند و آنها را #تناسخهای بودای مهر میدانند که برای خدمت رسانی به مردم تجسمی دوباره مییابد. ایمان به #سحر و افسون و حرکات جادویی از اعتقاداتی است که بوداییان تبت از #هندوان اخذ کرده و با دین خود درآمیختهاند.
از نکات قابل ذکر در مورد #لامائیسم اینکه، بعد از درگذشت لاما، برای انتخاب رهبر جدید به جستجوی کودکی میپردازند که در همان لحظه وفات لاما به دنیا آمده باشد. اگر کودک با اشیاء و اموال لامای مرده اظهار آشنایی کرد یا شبح لامای مرده را در خانه کودک مشاهده کردند، نوبت به تشریفات سری و آزمونهای #جادویی و مرموز میرسد. در صورت تائید با امتحانهای جادویی، کودک به عنوان #جانشین لامای قبلی معرفی میشوند. منبع؛ تاریخ ادیان، ص247
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
✅تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TXKisZ0dUm4fQ
✅ ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
♨️✝️تلفیق مسیحیت و قانون جذب در آثار «کاترین پاندر»
✍️هرچند کاترین پاندر در کشور ما بیشتر در زمره نویسندگان قانون جذب و روانشناسی مثبت شناخته میشود اما تمرکز وی بر مبانی اعتقادی مسیحیت و اذعانش بر مقام معنوی خویش به عنوان یک کشیش که بدان افتخار میکند، حساب وی را از سایر نویسندگان و شخصیتهای این حوزه جدا میکند. این مسئلهای است که وی در کلیه آثار و سخنرانیهای خود بدان اشاره و اذعان داشته و حتی دستاویزی برای کسب وجهات و اعتبار بیشتر قرار دادهاست. 🔹بدیهی است، مردم به کسوت و ردای روحانیت و هر آنچه رنگ و بوی مذهبی داشته باشد، گرایش و اعتماد بیشتری دارند. این امر درخصوص مخاطبان غربی، با عنایت به کثرت مسیحیت، کاملاً طبیعی بوده و در میان سایر مخاطبان نیز –صرفنظر از جایگاه مقبول دین مسیحیت در سراسر جهان- با توجه به زیرکی پاندر در گره زدن مبانی به آموزههای عرفانی شرقی-غربی و جنبه فرامذهبی بخشیدن به آنها قابل توجیه است.
💸در بررسی آثار پاندر، آنچه در نخستین نظر به چشم میآید، تمرکز بر روشهای توانگری و کسب حداکثر رفاه و ثروت است؛ همان کمال مطلوب و مورد نظر نظام سرمایهداری حاکم بر غرب که با توجه به خوی سلطهگرایاش سعی در گسترش آن در سراسر جهان دارد. تبلیغات رسانهای فراوان حاکمان سرمایهداری، موفقیتهایی نیز -دستکم در غرب- داشته که شاهدش همین استقبال جهانی از کتب افرادی چون پاندر است.
🔸از طرفی، خلأهای معنوی اجتنابناپذیر این نوع سبک زندگی و سردرگمیهای روزافزون بشر امروزی، میطلبد که رنگ و بویی از معنویت، چاشنی کار گردد تا نتایج مورد نظر هرچه بهتر تحقق یابند و این همان ترفند مورد نظر کاترین پاندر -و دیگر همقطارانش- در آثارش است؛ لباسی از معنویت و عرفان و باطنی کاملاً مادیگرا. اینگونه است که اغلب کتابهای وی با عناوین دهانپرکنی با مضمون دعا، شفا، عشق، محبت و خیرخواهی و... نامگذاری شدهاند: «قدرت دعا، قانون توانگری، قدرت شفا، از دولت عشق و...».
📚منبع: روشنا
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
✅تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TXKisZ0dUm4fQ
✅ ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
🔴تفکرات انحرافی #عرفان_حلقه
🔰طاهری درباره ی اعتقاد به رجعت می گوید:
«تفکری هست که میگه حق به حق دار میرسه و اینارو میگن، آقا اینا دوباره زنده میشن، چه امتیازی داره مگه برای اینا؟ مگه زمین چه امتیازی هست که یه کسی حالا بعد از هزار سال دوباره بخواد بیاد؟ مثلا زرتشت یا مسیح یا هر کسی حالا، دوباره زنده بشه حالا چه گُلی میخوان بزنن به سرش؟چه فایده ای داره؟ اینا جایی هستن از اینجا متکاملتره. مثل اینه که یه نفر رو از دانشگاه بیارنش تو کلاس یک دوباره بشینه! الان برای ما دیگه جالب نیست که بریم تو کلاسی بشینیم، معلم بیاد بگه:آااا، اَاَاَ، فلان، این چیزا رو مثلا بخواد بگه، ما یه ساعت هم نمیتونیم دوام بیاریم. حوصلمون به شدت سر میره؛ ولی برای کلاس یکیه، اون یه جور دیگه فکر میکنه.»
سؤال یکی از حاضرین: کسی که میخواد برگرده همون کلاس یک میمونه؟
طاهری: در سطح کلاس یک یه جور دیگه فکر میکنه؛ ولی کسی که رفته دانشگاه دیگه نمیتونه دوباره بشینه کلاس یک. حالا مثلا ائمه بِیان، لباس تنشون کنن و بشینن و غذا بخورن و دوباره بخوان ازدواج کنن و بخوان مثلا، حالا برن و بِیان و حالا اون موقع اسب بوده، سوار میشدن، حالا این چیزا هم که نیست، حالا مثلا رانندگی یاد بگیرن!»
👇👇
#فرقه_های_درون_دینی
⭐️امروزه سه گروه درایران درباره امام علی (ع) غلو می کنند که عبارتند از:
1- فرقه دراویش #علی_اللهی یا #اهل_حق هاکه معتقدند با الوهیت یا حلول ذات خدائی در حضرت علی هستند
2- #فرقه_شخیه ، این فرقه را شیخ احمد احسائی بنا نهاده است.
خلاصه عقاید شیخیه این است که همانند عالم ماده که از 4 عنصر آب ،خاک ،آتش و هوا تشکیل شده عالم ماورالطبیه نیز از چهار عنصر تشکیل شده است الله، انبیاء،ائمه و رکن رابع انان می گویند چون خداوند قابل درک و توصیف نیست در نتیجه خدا را نمی توان پرستش کرد پس خدای تعالی کار خلق و رزق را به رکن دوم یعنی انبیاء واگذاشته است و بعد از خاتم انبیاء نوبت به رکن ثالث یعنی امامان می رسد و بعد از رکن ثالث که ائمه هستند نوبت به به نواب وجانشیان خاص می رسد که همان رکن رابع است احمد احسائی مصداق رکن رابع است.
3- #فرقه_ذهبیه: این فرقه بیشترین تاثیر خود را از فرقه شیخیه گرفته است
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
✅تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TXKisZ0dUm4fQ
✅ ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe