📌 آشنایی با مدعیان معنویت
🔸 نام: کن ویلبر
🔸 ملیت: آمریکایی
🔸 سازمان: مرکز حکمت انتگرال
☢️ کن ویلبر یک نویسنده آمریکایی است که درباره روانشناسی، فلسفه، عرفان، بومشناسی و تکامل معنوی آثاری را منتشر کرده است. وی مؤسس مرکز حکمت انتگرال است که شعار تدوین اخلاق جهانی برای تمدن جهانی را برای خود برگزیده است. حضور پررنگ افراد یهودی، به ویژه مرتبطین با کابالا، در لایههای مدیریتی این مرکز مشهود است.
#آشنایی_با_مدعیان_معنویت
https://eitaa.com/antihalghe
صوت 29.mp3
11.88M
#نقد_جریان_مثبت_اندیشی
🎙فایل صوتی ۲۹
▫️ حجتالاسلام محسن شریعتی
🌿 عنوان: توضیح بیشتر در مورد جریان مثبت اندیشی
اگر جریانات انحرافی را خوب تبیین کنیم و توضیح بدیم، نکات منفی و نقد آن به راحتی روشن می شه
تمام مثبت اندیشی همین است
فرکانس ارسالی در مورد خواسته های شما باید درست باشد تا بشود.
به تصاویر ذهنی خوب توجه کنید تا در بیرون محقق شود.
عمل تجسم تو را به همه خواسته هایت می رساند.
اگر چیزی را نداری چون خوب تصور نکرده ای
اگر چیزی را نمی خواهی مثل فقر و بیماری، فقط کافیه که بهش فکر نکنی
تمام رویدادهای امروز شما ناشی از تصورات دیروز توست پس فردایت را با تصورات امروز بساز
کائنات بی چون و چرا به خواسته های شما بنابر فرکانسی که به کائنات می فرستی جواب می دهد
https://eitaa.com/antihalghe
eitaa.com/shakhes
🔴 نظر یک روانکاو درباره فرادرمانی (درمان ادعایی فرقه عرفان حلقه):
دکتر صنعتی بر این نظر است که:
مردم بیش از آنکه به رواندرمانی و درمانهای علمی که تاثیرات آنها به صورت علمی اثبات شده گرایش داشته باشند، به «انرژیدرمانی»، «فرادرمانی» و «فراروانشناسی» گرایش پیدا کردهاند.
منظور از فراروانشناسی، مفهوم فرویدی آن نیست، بلکه این جریانها مخلوطی از ماوراءالطبیعه و جنگیری و شبه فیزیک کوانتومی است که به صورت فرارواندرمانی به مردم عرضه میشود و این روزها خرد و کلان و بیسواد و باسواد را درگیر کرده و همه مانند طلسم شدگان مسحور و مجذوب آن شدهاند.
این روانکاو میگوید: وقتی مردم به خرافه و اسطوره گرایش دارند و واقعیتگریزتر شدهاند، بطور مشخص به سمت اینگونه آثار متمایل میشوند. ظهور این جریانات در جامعهی کنونی ما ابتدا با «انرژی درمانی» بود و بعد از آن نوبت به نوعی «هیپنوتراپی» رسید که کاملاً جنبهی نمایشی و جادویی داشت و اکنون «فرادرمانی» و رمانهای «پائولوکولیو» و «اوشو» و «شبه روانشناسیهای عرفانی» و طبعاً کتابهای مربوط به حوزهی روانشناسی زرد که برای هر موفقیتی در هر زمینهی زندگی از پرورش کودک گرفته تا امور زناشوئی، تولید، مدیریت، تجارت و از همه مهمتر "چگونه یک شبه پولدار شویم" دستورالعمل دارد و مخاطب تصور میکند با اجرای این چند دستور به آنجا میرسد.
(مصاحبه دکتر محمد صنعتی با ایلنا، 17 بهمن 1391)
https://eitaa.com/antihalghe
پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
⛔️⛔️هذیان های یک روشنفکرنما
⚠️بررسی پریشانگویی های صدیقه وسمقی، سمپات بهائیت
👈امروزه برخی از افراد که دارای سوابق دانشگاهی یا پژوهشی هستند می کوشند تا به عنوان روشنفکر شناخته شوند و برای شان اصلا اهمیتی ندارد آنچه می گویند، به عبارت دقیق تر، می بافند، تا چه حد به حقیقت نزدیک است.
▫️بهتر است نام این طیف را روشنفکرنمایان بگذاریم که از سر عقده های حقارت به چنین طریقی کشیده شده اند تا جایی که برای مطرح شدن هر امر کذبی را بر زبان جاری می کنند. اگرچه سایر افرادی که امروزه به عنوان روشنفکر شناخته می شوند هم چندان منطبق با اصول دینی و اخلاقی سخن نمی گویند، با این حال اغلب در مسیر فعالیت خویش مبادی اخلاق حرفه هستند و برای حفظ آبرو بدیهیات را انکار نمی کنند.
🔸این دسته از روشنفکران می کوشند تا قرائتی از دین و اخلاق ارائه دهند که به زعم خودشان با داده های علوم تجربی و عقلانیت منطبق است و اگرچه این شیوه استنتاج برای فهم احکام دینی کارآمد نیست با این حال متدولوژی آن ها ولو غلط، امری مشخص است.
➕در این یادداشت نمی خواهیم به نقد متدولوژی روشنفکران در تحلیل گزاره های الهیاتی بپردازیم بلکه موضوع قابل توجه، ظهور روشنفکر نمایانی است که با تظاهر به اندیشه ورزی، عاری از خرد به اظهار نظرهایی می پردازند که هیچ دلیل و بینه ای برای آن ندارند.
🔘هدف این طیف، جدای از عوام فریبی و مطرح شدن در رسانه ها این است که مشتی دین ستیز و زندیق به تمجید از آنان بپردازند و تمجیدشان کنند. الله متعال در قرآن کریم می فرماید: وَلَنْ تَرْضَىٰ عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَىٰ حَتَّىٰ تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ ۗ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَىٰ ۗ وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ ۙ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ. و هرگز يهوديان و ترسايان از تو راضى نمىشوند، مگر آنكه از كيش آنان پيروى كنى. بگو: «در حقيقت، تنها هدايت خداست كه هدايت [واقعى] است.» و چنانچه پس از آن علمى كه تو را حاصل شد، باز از هوسهاى آنان پيروى كنى، در برابر خدا سرور و ياورى نخواهى داشت.(سوره بقره، آیه 120)
❗️ #صدیقه_وسمقی ازجمله روشنفکرنمایان است که ابتدا برای مطرح شدن دست به دامن مهره های بهائی شد و برای جلب رضایت آنان قرائتی از احکام اسلامی ارائه کرد که برای هیچ مسلمان عاقل و آگاه به قرآن کریم قابل پذیرش نبود. خانم وسمقی در کمال جهل و نادانی از معارف قرآن کریم، خویش را زبان گویای اسلام معرفی می نماید و سعی دارد با انکار دستورات خداوند، شرایط را برای ترویج فرقه ضاله بهائیت محیا نماید.
▪️وی که تا پیش از این، با نفاق، خود را اهل مراعات احکام اسلامی نشان می داد، امروزه طاهرة قره العین را الگوی خود دانسته و حجاب از سر برداشته است. (طاهره همان زنی است که با داشتن همسر و فرزند، همراه مردان بابی که علیه اسلام قیام کرده بودند راهی بدشت شد و در آنجا با زینت و آرایش فراوان در میان نامحرمان حاضر گردید)
🔸ظاهرا خانم وسمقی نیز مانند بابیان سلف به این نتیجه رسیده است که دوره احکامی چون حجاب و رعایت حدود اخلاقی اسلام به سر آمده و در عصر حاضر بهتر است با ابتذال مدارا کنیم. ایشان گویی در خصوص سنت الهی در قرآن چیزی نمی دانند چنانچه الله متعال می فرماید: سُنَّةَ اللَّهِ الَّتِي قَدْ خَلَتْ مِنْ قَبْلُ ۖ وَلَنْ تَجِدَ لِسُنَّةِ اللَّهِ تَبْدِيلًا، سنّت الهى از پيش همين بوده، و در سنّت الهى هرگز تغييرى نخواهى يافت.(سوره فتح، ایه 23)
▫️خانم وسمقی در کمال جسارت مدعی شده که از اساس، دستور به حجاب در اسلام وجود ندارد و گویی تا کنون ندیده است که الله متعال در قرآن می فرماید: يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ قُلْ لِأَزْوَاجِكَ وَبَنَاتِكَ وَنِسَاءِ الْمُؤْمِنِينَ يُدْنِينَ عَلَيْهِنَّ مِنْ جَلَابِيبِهِنَّ ذَٰلِكَ أَدْنَىٰ أَنْ يُعْرَفْنَ فَلَا يُؤْذَيْنَ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا. ای پیامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو: «جلبابها [= روسریهای بلند] خود را بر خویش فروافکنند، این کار برای اینکه شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند بهتر است؛ (و اگر تاکنون خطا و کوتاهی از آنها سر زده توبه کنند) خداوند همواره آمرزنده رحیم است.(سوره احزاب، آیه 59)
🔰🔰همچنین در سوره نور، آیه 31 می فرماید:
وَقُلْ لِلْمُؤْمِنَاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِهِنَّ وَيَحْفَظْنَ فُرُوجَهُنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ مِنْهَا ۖ وَلْيَضْرِبْنَ بِخُمُرِهِنَّ عَلَىٰ جُيُوبِهِنَّ ۖ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبَائِهِنَّ أَوْ آبَاءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنَائِهِنَّ أَوْ أَبْنَاءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي أَخَوَاتِهِنَّ أَوْ نِسَائِهِنَّ أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُهُنَّ أَوِ التَّابِعِينَ غَيْرِ أُولِي الْإِرْبَةِ مِنَ الرِّجَالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذِينَ لَمْ يَظْهَرُوا عَلَىٰ عَوْرَاتِ النِّسَاءِ ۖ وَلَا يَضْرِبْنَ بِأَرْجُلِهِنَّ لِيُعْلَمَ مَا يُخْفِينَ مِنْ زِينَتِهِنَّ ۚ وَتُوبُوا إِلَى اللَّهِ جَمِيعًا أَيُّهَ الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ. و به زنان با ایمان بگو چشمهای خود را (از نگاه هوسآلود) فروگیرند، و دامان خویش را حفظ کنند و زینت خود را -جز آن مقدار که نمایان است- آشکار ننمایند و (اطراف) روسریهای خود را بر سینه خود افکنند (تا گردن و سینه با آن پوشانده شود)، و زینت خود را آشکار نسازند مگر برای شوهرانشان، یا پدرانشان، یا پدر شوهرانشان، یا پسرانشان، یا پسران همسرانشان، یا برادرانشان، یا پسران برادرانشان، یا پسران خواهرانشان، یا زنان همکیششان، یا بردگانشان [=کنیزانشان]، یا افراد سفیه که تمایلی به زن ندارند، یا کودکانی که از امور جنسی مربوط به زنان آگاه نیستند؛ و هنگام راه رفتن پاهای خود را به زمین نزنند تا زینت پنهانیشان دانسته شود (و صدای خلخال که برپا دارند به گوش رسد). و همگی بسوی خدا بازگردید ای مؤمنان، تا رستگار شوید!
👈در آیات فوق با صراحت دستور به رعایت حجاب آمده و گویی خانم وسمقی چنان شیفته هم صحبتی با بهائیان شده که فراموش کرده مسلمانان به کتابی تحت عنوان قرآن اعتقاد دارند!!! حقیقت آن است که از گذشته تا به حال، روشنفکران ایرانی با فرقه ضاله بهائیت بر سر مهر نبوده اند و از آنجا که به ابعاد ضدانسانی آن اگاه بودند، برای حفظ آبرو هم که شده به نقد آن می پرداختند. از ملکوم خان گرفته تا کسروی، رائین و عبدالکریم سروش جملگی بر این امر اتفاق نظر داشته اند که #بهائیت فاقد جنبه های یک آئین است.(اگرچه بماند که فرزند آقای سروش که تحت نام پدر خود را مطرح کرده و اخیرا نیز به سطح یک مشاور روانشناسی تنزل پیدا کرده، از مواضع خانم وسمقی استقبال نموده است)
⭕️تشکیلات فرقه ضاله بهائیت برای جبران این خلاء یعنی نداشتن سمپات و حامی از میان طیف روشنفکر به این شیوه روی آورد که افرادی با تحصیلات دانشگاهی را شناسایی نماید و آن ها را درحالی که در سطوح دسته چندم روشنفکری نیز نیستند به عنوان یک متفکر معرفی کند تا با این هویت سازی کاذب، وانمود نماید از میان اهل تفکر هم افرادی هستند که آن ها را تائید کنند.
#بهائیت #نقد_بهائیت #نفوذ_فرهنگی
https://eitaa.com/antihalghe
لیست شرکتهایی که الجزیره اعلام کرده که از اسراییل حمایت کردند.
#طوفان_القصی
#فلسطین
https://eitaa.com/antihalghe
🔸دالایی لاما؛ عارف سازمان سیا
🔻دالایی لاما در سال 2009 میلادی، قبل از دیدار با اولمرت به یک مراسم عبادی دعوت شد که در این مراسم شرکت کرد.
🔻به گفته حجتالاسلام والمسلمین دکتر محمدتقی فعالی، مدرس حوزه و دانشگاه و نگارنده 9 جلد کتاب در باب جنبشهای نوظهور معنوی، اگر کسی با کلاه خاخامی در مقابل دیوار "توبه یا ندبه" در اورشلیم، پایتخت فلسطین اشغالی تعظیم کند، این عمل بدین معنا است که وی رسماً اعلام کرده عضوی از جامعه صهیونیزم جهانی است.
🔻این مدرس حوزه و دانشگاه تصریح کرد: دالایی لاما بعد از تعظیم در مقابل دیوار ندبه به دیدار اولمرت رفت و اولمرت ده هزار دلار با عنوان کمک به خیرین به وی عطا کرد. همچنین شخصیتهای صاحب مقام اسرائیل چندین لوح تقدیر به وی دادند.
🔻سازمان سیا علاوه بر کمکهای آموزشی و نقدی به شبهنظامیان طرفدار دالایی لاما در برنامه فرار وی از تبت از نیز نقش داشت. بنا بر اسناد سازمان سیا که منتشر شدهاند، نیروهای آموزش دیده توسط سیا که دالایی لاما را همراهی میکردند به صورت مستقیم با مأمورین سیا در ارتباط بودند.
🌐متن کامل گزارش را در مشرق بخوانید:
mshrgh.ir/110228
https://eitaa.com/antihalghe
💠 عبادات دینی یا انرژی درمانی!!
🔸اخیرا شاهدیم که مناسک دینی بر اساس انرژی درمانی، توجیه و ترویج می شود تا جایی که گویا خداوند مثلا نماز را برای تخلیه انرژیهای منفی از ذهن و بدن انسان و یا تبادل انرژی مثبت واجب کرده است.
در یکی از این دست نوشتجات آمده است : 👇👇👇
" در حالت سجده تبادل انرژی های منفی با زمین از هفت منطقه چاکرای پیشانی یا آجنا چاکرا ، چاکرای زانوها ، چاکراهای کف دستها و چاکراهای روی پاها و همچنین دریافت انرژی مثبت زمین از طریق این چاکراها می باشد.
اصولا انرژی قدرتمند زمین ، احساس شادی ، رضایت ، امید ، لذت و میل به ادامه حیات را ایجاد میکند. در حالت سجده ، چاکرای پیشانی که مرکز استدلال و منطق است ، متعادل میگردد بنابراین افرادی که سجدههای طولانی تری داشته باشند ، میتوانند این چاکرا را متعادل ساخته و به افرادی متقی تر و حتی روشن ضمیر تبدیل گردند. از همین روست که در اسلام نیز بر سجده طولانی سفارش فراوانی شده است."
و یا در نوشته ای دیگر آمده است :" از نظر علمی نیز ثابت شده است که میزان انرژی حیاتی ، قبل و بعد از طلوع خورشید و قبل و بعد از غروب خورشید ، به بالاترین حد و میزان خود میرسد و میبینیم که در دین مبین اسلام نیز سفارش به نماز اول وقت ، یعنی درست قبل از طلوع و غروب خورشید شده است که قطعا یکی از دلایل این است که انرژی حیاتی بیشتری توسط نمازگزار دریافت شود. نماز ، دعا و عبادات جمعی نیز بسیار قدرتمند هستند زیرا انرژی جمعی ایجاد میکند. به همین دلیل است که در اسلام به نماز جماعت و دعاهای جمعی سفارش اکید شده است."
♻️ گرچه در حسن نیت مروجان این نگرش به دین نمی توان تردید کرد و بسیاری از این افراد در تلاشند تا با اثبات این موارد، دلبستگی و التزام به مناسک دینی را در جامعه تقویت نمایند اما این دوستان گرامی از سه نکته غافلند :
1⃣. آیا تشریع عبادات دینی برای این آثار و کارکردها بوده است و یا این که اساسا خداوند خواسته است که انسانها با عبادت و عبودیت در قالب این شعائر و سخن گفتن با معبود بی همتای خود، روح تشنه خود را سیراب نموده و اتکا به آن قدرت مطلق پیدا نمایند؟ تاکید بر سجده طولانی و ساییدن سر بر خاک، نشان تذلل و تضرع انسان در پیشگاه الهی است و بس . ارزش والای سجده در اسلام و این که بهترین و زیباترین حالت عبادی انسان در حال سجده است، از همین جاست .
2⃣. فارغ از این که بخواهیم وارد درستی مقوله انرژی درمانی و تاثیرات نماز و یا سایر عبادات بر چاکراها بشویم، این نوع نگرش کارکرد گرایانه به دین ، این خطر را به دنبال دارد که اگر بتوان همین آثار را با برخی تحرکات و فعالیتهای ورزشی به دست آورد که چه بسا آسانتر و سهل الوصولتر از مناسک دینی هم باشد، پس انجام مناسک دینی چندان ضرورتی ندارد و می توان آن فعالیتها را جایگزین عبادات دینی کرد. فی المثل بین الطلوعین به جای نماز صبح ، به ورزش صبحگاهی و ژیمناستیک در محیطهای باز و با طراوت مانند پارکها بپردازیم؛ چه بسا که به انرژی جمعی بالاتری هم دست پیدا نماییم !!
3⃣. تردیدی نیست که همه احکام الهی و خصوصا عبادات و مناسک دینی آثار مثبتی برای زندگی این جهانی ما دارد که به برخی از آنها هم در مضامین دینی تصریح شده است ( صوموا تصحوا). اما نگاه علمی به دین که بیشتر به دنبال تبیین علم پسند امروزی از دین است ، روحیه تعبد و تسلیم ایمانی را در وجود انسان تضعیف کرده و آدمی را در چارچوب عقلانیت و درک تجربی خویشتن محدود نموده و افق والای معارف دینی را بر انسان میبندد.
✍️ حجت الاسلام دکتر محمد جعفری«عضو هیات علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره»
https://eitaa.com/antihalghe
باستان گرایی با ادیان ابراهیمی تقابل و تضاد دارد
حجت الاسلام علی مصلح مدیر گروه رشته زرتشت و باستان گرایی حوزه علمیه قم در گفتوگو با خبرگزاری رسا تبیین کرد:
باستان گرایی برآمده از مبانی دنیای مدرن است و از جریان اومانیستی نشأت گرفته است؛ وقتی که غرب از دین مسیحیت فاصله گرفت و نظامی مبتنی بر انسان محوری را پایه گذاری کرد. بایستی برای هویت جمعی خود یکسری الگوهای مدرن را لحاظ کند که از جمله آن الگوها ناسیونالیسم یا همان ملی گرایی است که برخی مولفه های ملی گرایی را پررنگ کرد که از آن جمله جغرافیا و نژاد بود.
جریان ملی گرایی برای سرعت بخشیدن به افول دین و جایگزینی ناسیونالیسم به عنوان دین سیاسی، دوره کهن را مورد توجه قرار می دهد و غرب برای تقابل با کلیسا سراغ تاریخی پیشا مسیحی رفت و یونان باستان را علم کرد و حتی نژاد آریایی را برای تقابل با ادیان سامی و ابراهیمی برآورد؛ همین نسخه باستان گرایی را در شرق نیز پیاده می کنند و روشنفکرانی که درس آموخته غرب اند این نوع نگاه را دنبال می کنند؛ جریان باستان گرایی تقریبا در دویست سال گذشته شکل گرفت.
📎 ادامه گفتوگو
🌐https://rasanews.ir/0037V9
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️فریبهای عجیبِ مروجان قانون جذب؟!
#قانون_جذب
https://eitaa.com/antihalghe
📌عرفان با طعم مواد مخدر
🔻عرفان سرخپوستی یکی از عرفان نماهایی است که افراد را به مصرف مواد مخدر ترغیب میکند. این عرفان نما با ترجمه آثار «کارلوس کاستاندا» از دهه 1360 به ایران وارد شد. کاستاندا در این آثار مدعی بود که تحت نظر یک استاد از قبایل تولتک در مکزیک به نام دون خوان به مراتب بالای عرفانی دست یافته است.
https://eitaa.com/antihalghe
🔹باور محوری مطرح در عرفان سرخپوستی عبارت بود از: گذر از دنیای ظاهری (تونال) و ارتباط با دنیای باطنی (ناوال) از طریق مصرف گیاهان توهمزا. این جریان از دهۀ 1360 در ایران ادامه داشت تا در سالهای اخیر به فضای مجازی وارد شده و از طریق از وبسایتها و صفحات فعال فارسی در شبکههای اجتماعی گسترش بیشتری یافته است.
🔸یکی از سایتهایی که به تبلیغ عرفان سرخپوستی میپردازد، سایت اسرار ماوراء است.
🔹در این سایت مطالبی با عنوان «آزمونهای باطنی در نظام شمنیزم-تولتک»، «برخی از تعلیمات دون خوان به کاستاندا» ، « مختصری از زندگینامه کارلوس کاستاندا»، « مبارزه باطنی (از دیدگاه تولتک) » انتشار یافته است.
https://eitaa.com/antihalghe
🔺🔻معنویت روانگردان
🔹این جریان که با نام معنویت روانگردان نیز شناخته میشود، و اساس آن بر تفاسیر عرفانی از تجربههای وهمآلود بنا نهاده شده است. تجربههایی که هنگام استفاده از داروهای توهمزا نظیر فنیلاکیلامین ها که دارای مسکالین هستند؛ مشتقات اسید لیسرژیک به خصوص ال اس دی ، اندول ها که پسیلوسیبین دارند؛ کانابینوئید ها که از شاهدانه گرفته میشوند (نظیر حشیش)؛ و موارد دیگر پدید میآیند.
🔸بسیاری از روانشناسان نمیپذیرند که حالات پدید آمده از این داروها، با تجربههای معنوی همسان باشد. «این تصور اشتباه است که تأثیر آنها بر مغز با آنچه در تجربۀ عرفانی ناگهانی اتفاق میافتد، قابل مقایسه است.»
🔹بررسی علمی آثار این مواد تفاوتهای زیادی را میان نشانههای مصرف آنها با تجربههای معنوی نشان میدهد. تجربههای معنوی معمولاً ناگهانی بروز پیدا میکنند و در اختیار ما نیستند، همچنین حالات پریشان و رنجآور در آنها نیست و معمولاً با نشانههای شناختی و هیجانی مثبت پدیدار میشوند.
🔸دامنۀ تجربههایی که این مواد پدید میآورند بسیار گسترده است و به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله مقدار مصرف، میزان آمادگی فرد و انتظاری که دارد، موقعیت، ویژگیهای شخصیتی، انتظارات کسانی که حضور دارند، روی نتایج تأثیر میگذرد. برای برخی مصرف این مواد خوشایند است ولی برای برخی دیگر وحشتناک و عذابآور است.
https://eitaa.com/antihalghe
🔺🔻تأثیرات متفاوت روانگردانها بر افراد
🔹چگونگی تأثیر این مواد بر دستگاه عصبی هنوز بهصورت معما باقیمانده و بیشتر ابهام به موضوع رابطۀ ذهن و بدن مربوط است. آنچه ابهام را بیشتر میکند این است که مصرف این مواد تفاوتهای بسیار پیشبینیناپذیر در واکنش افراد مختلف ایجاد میکند. حتی یک فرد در زمانهای مختلف تجربههای متفاوتی پیدا میکند. اثر مصرف این داروها با نوسانهای پیدرپی و گاه ناگهانی همراه است و از نشاط ناشی از احساس قدرت مطلق تا بدگمانی پارانوییدی ، اضطراب شناور و وحشت کامل متغیر است. برخی پژوهشگران معتقدند که نمیتوانیم قاعدهای کلی درباره آثار پیچیده این داروها به دست آوریم.
🔸تغییرات ادراکی برجستهترین اثر مصرف این داروهاست. تجربۀ خیالات زنده یکی از نمونههای تغییرات ادراکی است. در این وضعیت صحنههای شگفتانگیز اساطیری بهصورتی زنده و واقعی به نظر میرسند. حساسیت به صدا، مزه و بو افزایش مییابد. هرزگی بینایی پدید میآید. به این معنا که نور و رنگ بشدت تقویت میشوند و اشیا سیال و زنده به نظر میرسند و تصاویر وهمانگیز در میدان دید میآید. دیدن یک صحنه صداها و بوهایی را برمیانگیزد یا یک بو ممکن است تصاویر بصری را ایجاد کند. به این پدیده حسآمیزی میگویند.
🔹گذر زمان هم معنای خود را از دست میدهد. یک شیء هرچند ناچیز ممکن است بسیار مهم و فوقالعاده ادراک شود. شاید مشخصتر از همه این باشد که «خود» نابود میشود. به طوری که شخص نمیفهمد خود اوست که دارد تجربه میکند. احساس میکند که همان موسیقی است که میشنود. درد را احساس نمیکند و ادراکات واقعی جای خود را به ادراکات دیگری میدهند. این حالت را شخصیت زدایی یا واقعیت زدایی مینامند.
🔸تصویر بدن تغییر میکند و شخص ممکن است خود را به شکلهای دیگری ببیند. حس لامسه از بین میرود و «من» فاصله میگیرد. شخص ممکن است خود را با جهان پیرامون و کیهان یکی پندارد. این تجربه برخی را بران داشته که اثر مصرف این داروها را تجربهای عرفانی تصور کنند.
🔹تجربههای ناشی از مصرف دارو گاهی با رویاروییهای دردناک با تنهایی، واماندگی، گناه، مرگ و نبرد مرگ و تولد یا رویاهایی دربارۀ نیروی ویرانگر، شکنجه و اعدام خونین همراه میشود. مراحل نهایی ممکن است شامل رویاروییهای نفرتانگیز یا تعفّن جسمانی، عبور از آتش، از سرگرفتن جوانی و قربانی شدن و رفتن به قعر کیهان باشد، که با نشانههای جسمانی عجیبی همراه است. پیروان ادیان معمولاً این تجربهها را به عنوان تجربههای معنوی معتبر نمیپذیرند و تفاوتهایی را میان این تجربهها و تجربههای معنوی اصیل تعریف میکنند.
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چه تعداد حافظ قرآن در دنیا داریم؟
چند نفر حافظ #تورات یا #انجیل در دنیا داریم؟
https://eitaa.com/antihalghe
کمپانی صهیونیستی والت دیزنی که ادعا داره به دنبال ساختن دنیایی زیبا و رویایی برای کودکانه، در صفحه رسمی خودش اعلام کرده دو میلیون دلار برای حمایت از #رژیم_کودک_کش صهیونیستی اختصاص داده!
اونوقت ما توو کشور خودمون و در رسانه هامون، خیلی شیک و مجلسی محصولاتِ این جانی های حرفه ای رو پخش و تماشا می کنیم و توقع داریم که دنیا گل و بلبل بشه!
ادعای انقلابی گری و آرمان خواهی هم احتمالا داشته باشیم!!!
از اثر #نمادسازی در اذهان نسل بعدی غافل نباشیم و تلاش کنیم برای برقراری #خط_انتقال_معارف تا در این جنگ تمام عیار، همه چیز را از دست ندهیم ...
#نبرد_حق_و_باطل
#مرگ_بر_اسرائیل
#طوفان_الاقصی
https://eitaa.com/antihalghe
آیا یوگا ورزش است؟
✅ مراکز تحقيقاتی معتبر و مختلفی يوگا را آسيب زا می دانند.
در اينجا به ذكر سه سند بسنده مي كنيم.
1️⃣ پروفسور «اوانجلوس پاپاس» دانشیار دانشگاه سیدنی که خود یک مربی یوگا بوده و قصد داشته مزایای یوگا را ارزیابی کند، میگوید:
«ما در تحقيقاتمان با نتايج ديگری روبرو شديم و متوجه شديم كه حركات يوگا باعث آسيب های مختلفی می شود.»
2️⃣ دكتر «تیموتی مک کال» در مجله نیویورک تایمز، می گويد كه برخی حركات يوگا بیش از حد خطرناک بوده و باعث بيماری های خاص در قفسه سینه، مهره های گردن و شبکیه چشم می شود.
3️⃣ دکتر آشوک راجکوپال كه یک جراح هندی است، میگوید:
«تاکنون عمل جراحی و جایگزینی زانو را برای تعداد زیادی از مربیان شاخص یوگا انجام داده است كه دلیل این امر حالات بدن آنها هنگام انجام حرکات مربوط به يوگا است. زيرا كه تمرینات آن ها، فشار بسیار زیادی را به مفاصل وارد میکند.»
https://eitaa.com/antihalghe
🔴 فرزندآوری هر ساله ،
برای #قوم_یهودباعث_افتخارمباهات ، کلاس و... است ‼️
برای شیعیان ایرانی چطور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جاسوسان نفوذی یهودیان در ایران
فرزندآوری شیعیان را ننگ و عار جلوه دادند
و کشور عزیزمون ایران اسلامی ،
سرزمین دلاور مردان سلحشور را در دام تله جمعیتی انداختند‼️
🔴خیلی زود دیر میشود‼️
امنیت و آبادی و آینده ی روشن در گرو جمعیت و فرزندآوریست
https://eitaa.com/antihalghe
🔹قانون جذب با تزریق آیه و روایت اسلامی نمیشود/تعارض جهان واقعی با جهان ذهنی در قانون جذب
در ادبیات دینی ما نزدیکترین مفهوم به موضوع قانون جذب کلمه «أمل» است و به معنای آرزوهای دور و دراز است که در روایات ما مذمت شده است. روایتی از حضرت علی علیه السلام درباره «أمل» وجود دارد که کسی که آرزوهایش دراز شود، عملکردش خراب میشود. در مقابل هدف بزرگ داشتن در روایات تحسین شده است و به معنای همت داشتن است. حضرت علی علیه السلام میفرماید ارزش انسان به قدر همت او است. انگیزه حرکت و تلاش، پذیرش شکستها و برخاستن پس از زمین خوردن با اهداف بزرگ در انسان شکل میگیرد.
آسیبشناسی قانون جذب
آسیبهای فردی و اجتماعی #قانون_جذب
حجتالاسلام مظاهری سیف در بخش چهارم این نشست با عنوان «آسیبهای فردی و اجتماعی قانون جذب» ادامه داد: آثار منفی روانشناختی قانون جذب، کاهش کارایی افراد به علت عدم توجه به رنج ناشی از نرسیدن به اهداف و دوم، عدم توجه به موانع و چالش های در راه است و سوم، افزایش افسردگی است چرا که وقتی کمتر عمل میکنند، کمتر نتیجه میگیرند و افسرده میشود. چهارم، تعارض جهان واقعی با جهان ذهنی است و پنجم، عدم مسوولیت پذیری است.
مطالعه متن کامل 👉
https://eitaa.com/antihalghe
@faran_news
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ خرافات در یهودیت از نوع اسرائیلی که گمان می کنند اگر در آسمان به دعا مشغول شوند به خدا نزدیک تر خواهند شد آن هم در هواپیما ؟!
#خرافات
#جهل_مقدس
https://eitaa.com/antihalghe
#عرفان_حلقه
🔴 متن بیانیه محمدعلی طاهری، سرکرده فرقه عرفان حلقه شاخه طاهری علیه دفاع مشروع مقاومت اسلامی:
👈 حمله نظامی و تهاجم وحشیانه گروه شبه نظامیان حماس، به مردم بی دفاع اسرائیل، در تاریخ 5 اکتبر 2023، را شدیدا محکوم میکنیم، این قتل عام و حمله تروریستی که در یک روز تعطیل مذهبی و همزمان با یک فستیوال موسیقی انجام شد و هدف کشتار و گروگانگیری غیر نظامیان بود، یکی از فاجعه بارترین حملات تروریستی است.
👈 جو بایدن برای مبادله زندانیان آمریکایی و ایرانی، ۶ میلیارد دلار به رژیم جمهوری اسلامی بدون هیچ توجیهی پرداخت کرد و حال این پول توسط جمهوری اسلامی صرف تروریسم در منطقه، از جمله گروه فلسطینی حماس برای ریختن خون صدها انسان بیگناه در اسرائیل و اسارت و تجاوز به زنان و دختران بیگناه شد.
#عرفان_حلقه
#محمد_علی_طاهری
https://eitaa.com/antihalghe
4_6050746305947371306.mp3
19.27M
#فایل_صوتی
💠 سلسله مباحث فرقه شناسی
🎙 استاد علی محمدی هوشیار
🔹جلسه اول
🔹آشنایی با فرقه های فعال در ایران(۱)
#اکنکار
#دالایی_لاما
#یوگا
#وین_دایر
و...
https://eitaa.com/antihalghe