✅ ملاکهای تشخیص مدعیان دروغین مهدویت
📺برنامه حاضر غایب از نظر شبکه قرآن و معارف سیما به ملاکهای تشخیص مدعیان دروغین مهدویت پرداخت.📺
👈حجتالاسلام رسولی کارشناس ادیان و فرق اسلامی با حضور در برنامه حاضر غایب از نظر به تشریح ملاکهای تشخیص مدعیان دروغین مهدویت پرداخت و گفت: اول باید ببینیم ما را به چه کسی دعوت میکنند. چون پیامبران، پیروان خود را به خداوند دعوت میکردند اما شیادان مردم را به خودشان دعوت میکنند.
👤وی گفت: در مسجد مقدس جمکران کسی بود که مدعی میشد من میتوانم گناه گناهکاران را ببخشم و برای مردم ذکر و دستور میداد و مردم را به خودش میخواند و از ملاقات خود با حضرت سخن میگفت و وعده دروغ فراهمسازی امکان ملاقات حضرت با مردم را میداد.
🔸حجتالاسلام رسولی با بیان این که این افراد از جهل مردم استفاده میکنند، افزود: شیادها به سراغ افراد مطلع و فرهیخته نمیروند بلکه از جهالت و احساسات مردم استفاده میکنند ضمن اینکه ملاک بعدی این است که ادعای آن فرد باید با معیارهای دینی و معارف تصریح شده در دین همخوانی داشته باشد.
🔸وی با بیان پرونده یکی از شیادان گفت: خانمی بود که ادعا میکرد همسر امام زمان(عج) است، هفت جلد کتاب هم نوشته بود و جلسات متعددی را تشکیل میداد.
🔸این فرد ادعا میکرد که زمان ظهور را میداند ولی وقتی با مریدان این شیاد مصاحبه کردیم، متوجه شدیم که علاقهمندان به او صرفاً به قدرت سخنوری او جذب شدهاند.
🔸این متخصص فرقههای نوظهور افزود: از ملاکهای دیگر برای تشخیص شیادان این است که شخص اصرار به مخفی کاری دارد و مثلاً ادعا میکند: شما دعوت شده و خاص هستید و جلسات را به صورت زیرزمینی برگزار کند.
✳️ وی با بیان جنبههای دیگر ادعاهای دروغین مدعیان گفت: بعضی شیادان وارد فضای درمانی مثل انرژی درمانی، روح درمانی، نور درمانی و حتی قرآن درمانی میشوند در حالی که هیچ اشراف و اطلاعاتی درباره قرآن و معارف قرآن ندارند.
🔸در بخشهای دیگر این برنامه اعترافات تعدادی از مدعیان دروغین پخش و پیرامون شگردهای جذب افراد گفتگو شد.
✅حاضر غایب از نظر به تهیهکنندگی عبدالرضا رضایی ظهر جمعه هر هفته از آنتن شبکه قرآن و معارف سیما پخش میشود.✅
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
https://eitaa.com/antihalghe
👆👆👆
♨️رسوب باورهای هندویی در جامعه !!
#کارما #فوتبال #رونالدو #جام_جهانی
✅ در سال های اخیر شاهد ترویج گسترده #یوگا و جریان #تفکر_نوین (قانون جذب و ...) در کشورمان هستیم. هر دو این جریان ها ریشه در باورهای مشرکانه آئین هندوئیسم دارد. یوگا در حقیقت طریقت عملی عرفان هندویی است که از 150 سال پیش، لباس ورزشی به آن پوشانده اند، و تفکر نوین نیز حاصل ترکیب باورهای نئوهندویی با آموزه های کابالیستی (عرفان یهودی) است، که در پوشش روانشناسی، موفقیت، مهارت های زندگی و .... به جامعه تزریق می شود.
✅ غفلت مسئولین و مردم از ترویج این جریان ها که به صورت پوششی، در جامعه در حال گسترش و نفوذ هستند، موجب شده که کم کم شاد رسوب باورهای انحرافی این جریان ها در جامعه، خصوصا در میان سلبریتی ها (افراد مشهور) باشیم.
✅ مدتی پیش بود که برخی هنرمندان پس از زلزله کرمانشاه، در حساب های خود در شبکه های اجتماعی، وقوع این زلزله را حاصل بازگشت انرژی منفیِ حاصل از شعارهای انقلابی پس از نمازهای جمعه معرفی کردند.
✅ جدیدترین نمونه این رسوبات را در مصاحبه علیرضا جهانبخش، فوتبالیست محبوب کشورمان، در برنامه ای تلویزیونی با حضور عادل فردوسی پور و پس از بازگشت از روسیه می توان دید. وی در این برنامه عنوان می کند که پس از پنالتی ناحقی که داور برای رونالدو در بازی ایران و پرتغال اعلام کرد، به رونالدو گفتم: "مطمئنم این پنالتی را خراب میکنی و #کارمای این عمل تو رو میگیرد"
ـ🔹🔹🔹
◾️ #کارما چیست؟
👈 در باور هندوان و بوداییان، بر اثر اعمال فرد، کارما ایجاد میشود که چگونگی زندگی آن فرد را در این زندگی و زندگیهای بعدیاش مشخص میکند. بر اساس این اصل، این خدا نیست که به نسبت اعمال بشر پاداش میدهد یا تنبیه میکند بلکه کردارها ذاتاً پیامدهای خوب یا بد را همراه خود دارند. در ادیانی که به #تناسخ و تولد ادواری (سَمسَرَه) Saṃsāra باور دارند، مانند هندوئیسم، بودیسم، و جینیسم، نتایج کارما به زندگیهای بعدی نیز کشیده میشود و در دورههای بعدی زندگی نیز به ظهور میرسد. بر این اساس، هر فرد، از طریق اعمالی که انجام میدهد باعث و بانی رنج و شادیها در زندگی (های) خود است.
ـ🔹🔹🔹
✅ بد نیست بدانید که هجوم باورهای مشرکانه هندوئی، سال ها پیش از این در جوامع غربی آغاز شده است، به گونه ای که برخی جامعه شناسان غربی از پدیده ای با نام "#شرقی_سازی_غرب" (Easternization of the west) اسم می برند. شدت این تهاجمات به حدی بود که در چندین مورد، واتیکان با صدور بیانیه هایی رسمی، نسبت به گسترش این باورهای مشرکانه در جوامع مسیحی واکنش نشان داد.
⚜سراب معنویت
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
https://eitaa.com/antihalghe
📽 #ببینید👆
بخشی از مستند پرتکل ضد #حجاب و #عفاف صهیونیستها
🔻حذف حجاب مقدمه آندولسی کردن و سلطه بر ملتها
https://eitaa.com/antihalghe
#یهود و ترویج #شیطانپرستی
برجستهسازی نقش شیطان و قدرت بیبدیل او و خدای ضعیف از ویژگیهای #عرفان_یهود است. این ویژگیها در سینمای یهودی بیشتر به چشم میخورد. برخی از مبانی #یهودی_شیطانی که در سینمای هالیوود و سینمای اروپا دیده میشود عبارتاست از:
_ضعف خدا و عدم تسلط او بر همهی اشیای مادی
_چند خدا گرایی و استقلال دادن به فرشتگان
_جنگیری و استفاده از شیطان برای رسیدن به اهداف
_خرافهگرایی، جادوگری و انواع سکس غیر مشروع و تمنیات نفسانی.
#منبع؛ دین در سینمای شرق و غرب، ص142
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
https://eitaa.com/antihalghe
📚بروشور معرفی جریان انحرافی "احمد الحسن البصری"
برای چاپ و انتشار
👇👇👇
✔️ اعدام های دهه۶۰ درست بود؛
آیا میدانید زهره قائمی از جمله زندانیانی بود که در سال ۶۷ مورد عفو جمهوری اسلامی قرار گرفت و پس از آزادی به عراق گریخت و 10 سال بعد #شهید_صیاد_شیرازی را به شهادت رساند؟
#هزار_جلاد_هزار_اشرف
پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
📚 کتاب عرفان در گرو حلقه ها،جدیدترین اثر در نقد فرقه عرفان حلقه 💯 📗این اثر نوشته دکتر "محمد مسعود
🔴علل گرایش به فرقه حلقه:
⚠️کسانی که وارد فرقه عرفان حلقه می شوند،غالبا دارای پیش زمینه شخصی با خصوصیاتی هستند که حضور دست کم یکی از این خصوصیات،ورودشان را به گروه و بقایشان را در آن تسهیل می کند:
👈اول: وارد شوندگان به این فرقه بیشتر ⬅️ اهل احساسات ➡️ هستند تا تفکر و تعقل منطقی،احساساتی بودن ایشان نشانه ها و جلوه های متعددی دارد؛
⛔️ برای مثال به سادگی تحت تاثیر 👈استدلال های سست و بی پایه 👉قرار گرفته،نتیجه را می پذیرند یا مثلا 👈دچار ترس یا هیجانت دیگر 👉می شوند.
‼️جالب است که در پذیرش احساساتی استدلال ناکافی، فرقی بین مدرک دار بودن و بی مدرک نیست.کارشناس ارشد و تحصیلکرده دانشگاه تهران، حتی در حیطه تخصصی خود به راحتی حرف های یک غیرمتخصص را که در قالب احساسات بیان شده می پذیرد،یا کسی که در پذیرش یک مطلب مهم معرفتی با یک شعر بی ربط یا کم ربط عاشقانه قانع می شود،این گونه افراد بیشتر احساساتی و علاقه مند به موضوعات عاطفی هستند تا منطقی و پذیرای استدلال های خشک علمی و فلسفی.
🔴اما شرکت کننده ای که از همان اول به دنبال دلیل منطقی ادعاها بود جز همان یک جلسه در کلاس شرکت نکرد،یا کسی که دانش دینی معتبر داشت و اهل تحقیق عقلی مطالب و اشکال و پرسش بود چ،بعد از چند جلسه کلاس حلقه را ترک کرد.
ادامه دارد...
📗کتاب عرفان در گرو حلقه ها،دکتر محمدمسعود سعیدی،ص۶۵
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
https://eitaa.com/antihalghe
📝🔍 نقدقانون_جذب
اگر می گوییم قانون جذب به این معنا نیست که واقعا پذیرفته ایم که این یک قانون است. بلکه به علت شهرت این نام آن را برای موضوع بحث انتخاب کرده ایم.
⭕️ 🔮 قانون جذب میگوید: «هر چیز را در ذهنت مجسم کنی، آن را در دستهایت خواهی داشت.» (راندا برن، 1387، ص22) افکار و اندیشهها قدرتی دارند که میتوانند اشیاء و پدیدههای جهان واقعی را جذب کنند. «تو همه چیز را به طرف خودت جذب میکنی. مردم، شغل، شرایط زندگی، وضع سلامتی، ثروت، قرض، شادی، ماشینی که سوار میشوی و اجتماعی که در آن زندگی میکنی. مثل آهنربا همهی اینها را به طرف خودت جذب میکنی. به هر چه فکر کنی، همان اتفاق میافتد. کل زندگی تو تجلّی افکاری است که در ذهنت جریان دارند.» (راندا برن، 1387، ص32)
🔮 براساس گفته های مروّجان قانون جذب، این قانون با جملات عمل نمی کند، بلکه با تصورات عمل می کند. وقتی چیزی را میخواهی همین که تصویرش در ذهن میآید، فرآیند جذب آغاز میشود. زمانی هم که چیزی را نمی خواهید، باز هم به محض اینکه موضوع را تصور می کنید، جذب اتفاق می افتد و آنچه را نمیخواستید، سرتان میآید. پس باید آنچه را که میخواهید تصور کنید. (راندا برن، 1386، ص22-24)
⭕️ اما تصور به تنهایی کافی نیست. احساس هم لازم است. «احساس کن که خواستهات برآورده میشود.» (راندا برن، 1386، ص66) احساس به فکر نیرو میبخشد. دنیا حسی است و تنها با تصور نمیتوانی خواستهات را به دست آوری. تحقّق آرزوها به نیرویی که به آنها میدهی بستگی دارد، پس هرگاه به اندازهی کافی به افکار خود انرژی بدهی تحقّق خواهد یافت. (وین دایر، 1389، ص49؛ جک کنفیلد، 1387، ص39؛ مایکل لوسیر، 1388، ص14-15)
مروّجان قانون جذب ادعا می¬کنند که «این قانون استثنا ندارد» (جو ویتال، 1389، ص36) و یک قانون واقعی و قطعی است که تمام رویدادهای زندگی ما بر اساس آن اتفاق می¬افتد و هم اکنون نیز زندگی ما ناشی از خواسته ها و تصاویر ذهنی ماست. در واقع همه در شرایطی هستند که به خواسته های شان رسیده اند، اما چون توجه نداشته¬اند که این خواسته¬ها همانطور که در ذهنشان می¬آید، تحقق پیدا می¬کند، کنترلی بر آن نداشتهاند و آنچه نمی¬خواسته¬اند در زندگی¬شان اتفاق افتاده است.
✳️ ✳️ ✳️
💠 قدرت اندیشه و تأثیر تفکر انسان قابل انکار نیست. انسان میتواند با اندیشهاش مسائل بزرگ را حل کند و پدیدههای شگفت آفرینی را کشف کند. با همین نیروی اندیشه، انسان تاکنون اختراعات و اکتشافات بسیار چشمگیری انجام داده است،
💠 اما آیا تصاویر ذهنی انسان مستقیم بر کائنات اثر میگذارند؟ و شغل و ثروت و قرض و ماشینی که سوار می¬شویم را مثل آهن¬ربا جذب می¬کند؟
💠 ذهن ما چه نیرویی دارد که می تواند اشیاء سبک و سنگین را جذب کند؟ و چگونه حتی چیزهایی که منقول نیستند و کسی نمی¬تواند آنها را جابجا کند، مثل خانه، باغ یا چیزهای دیگر نیز تحت تأثیر نیروی جاذبه ذهن و تصورات ذهنی قرار می¬گیرند؟
💠 و عجیب این است که مروجان قانون جذب برای اثبات ادعای خود از تئوریهای فیزیک هم استفاده کرده اند.
🕊🍃حمیدرضا مظاهری سیف
@mazaheriseyf
https://eitaa.com/antihalghe
#فرقه_های_نوظهور
🔻🔺یکی از دلایل جذب به فرقههای نوظهور، عامل اقتصادی است. فرقهها با سوءاستفاده از رشد فزاینده مشکلات اقتصادی جامعه، در تبلیغات خود بر این مسئله مانور داده و با دادن وعده حل مشکلات، میکوشند توجه افراد را جلب نمایند. آنها مدعی هستند که با تغییر در نگرش افراد و اتکا به آموزههای فرقهای میتوانند معضلات اقتصادی را برطرف کنند. شکلگیری فرقههای نوظهور با رویکرد اقتصادی یا تشکلات اقتصادی فرقهای، در همین راستا ارزیابی میشود. با سختتر شدن شرایط اقتصادی در اواخر دهه 1980 میلادی، تعدادی فلوتنواز ظاهر شدند که به ارائه برنامههای رفاه و آسودگی ذهنی میپرداختند. بیشتر این افراد به عنوان بخشی از ایده خود چنین عنوان میکردند که تفکر مثبت در کنار آگاهی روانشناختی، رفاه و آسایش را به همراه خواهدداشت. گروههای رفاهی در دهه 1990 میلادی، شروع به رشد کردند و هماکنون، اغلب به شکل مؤسسات تجاری فعال هستند▫️
📔(سینگر، مارگارتتالر، فرقهها در میان ما، ترجمه ابراهیم خدابنده، انتشارت دانشگاه اصفهان، ص75)
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
https://eitaa.com/antihalghe
⭕️شاخصهای سرکردگان فرق
🔷«مارگارت تالر سینگر»، محقق فرقههای انحرافی، در کتاب «فرقهها در میان ما»، هنگام اشاره به ویژگیهای سرکرده فرقه مینویسد:
👈«هر فرقه، آینهای است، منعکسکننده درون رهبر فرقه. رهبر هیچ محدودیتی برای خود قائل نیست. او میتواند رؤیاها و تمایلاتش را در جهانی که پیرامون خود به وجود میآورد، زنده کند. او افراد را به سمتی هدایت میکند که خواستههایش را برآورده سازند. او میتواند جهان پیرامون خود را به جهان مطلوب خویش مبدل نماید...ذهنیات شخصی رهبر فرقه، بانی نظامی است که او وارد عمل میکند. هیچ بازخوردی وجود ندارد و هیچ انتقادی مجاز نیست.
👈 وقتی او پیروانش را وادار به اطاعت میکند، میتواند قدرت نامحدودی تجربه نماید و آنها را به انجام هر کاری وادارد...
👈در فرقه، رهبر به عنوان تنها فردی شناخته میشود که شایسته احترام، پیروی و پرستش است...[در فرقهها افراد میآموزند] اگر مطیع رهبر نباشند، به رستگاری، خدا، سلامت روانی یا حقوق سیاسی نخواهندرسید.»(1)
🔶«اعترافگیری از پیروان»، «اعمال تعالیم بر اعضا»، «عملکرد سوءاستفادهگرانه»، «استفاده از تکنیکهای مغزشویی»، «ادعای برخورداری از علوم مقدس(تقدسگرایی)»، «خودکامگی و برگزیده بودن»، «القای پست بودن بیرونیها(نظریه ما در برابر دیگران)» نیز از جمله مواردی است که سینگر در خصوص نحوه عملکرد رهبران فرقهها مورد اشاره قرار دادهاست.(2)
📔پینوشت:
1.سینگر، مارگارت تالر، فرقهها در میان ما، مترجم: ابراهیم خدابنده، انتشارات دانشگاه اصفهان، 1387، صص309-308.
2.همان، صص107-105.
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
https://eitaa.com/antihalghe
«اعتراف طاهری به آسیب ها ی #فرادرمانی – تفویض گُتره ای فرادرمانگری و لایه محافظ»
🔴 طاهری در مقاله ی «انسان،بیماری و تحول» برخی فرادرمانگران را دارای «ضعف بینشی» می داند که خود را در حین فرادرمانی دچار بهم ریختگی و آشفتگی می کنند.
⭕️سوالاتی از طاهری:
1⃣ چطور به این افراد، قابلیت درمانگری و لایه ی محافظ را تفویض کرده اید در حالی که واجد شرایط درمانگری نیستند و به خود و بیمار آسیب می زنند؟
2⃣ ملاک تشخیصِ داشتنِ ضعفِ بینشی و یا نداشتن ضعف بینشی یک فرادرمانگر چیست؟ آیا شما گتره ای و کیلوئی «لایه ی محافظ» و «توان درمانگری»، تفویض می کنید؟اگر گتره ای نیست،ملاک و شاخصتان چیست؟و اگر ملاک دارید،چرا معترف به ضعف بینشی و آسیب هستید؟اگر ملاک دارید،چگونه فردی را که اصلا تا به حال ندیده اید را مورد تفویض لایه ی محافظ و توان درمانگری قرار می دهید؟ و اگر ندیده می دانید چه کسی لیاقت تفویض لایه محافظ و توان درمانگری را دارد،چطور ندیده نمی توانید تشخیص دهید چه کسی ضعف بینشی دارد و چه کسی ندارد؟
3⃣ چرا شما هر روش درمانی غیر از روش خود را «غیر مُتعارف» می دانید و استفاده از آن را در حین فرادرمانی موجب آسیب می دانید؟آیا این انکار علم پزشکی نیست؟
4⃣ آیا اینکه شما قدرتِ درمانگری و لایه ی محافظ را تفویض می کنید با اینکه نمی توانید ضعف بینشی فرد را تشخیص دهید ،تناقض نیست؟
5⃣ شما گفته اید که لایه ی محافظ،فرادرمانگر و فرادرمانگیر را در حین فرادرمانی محافظت می کند.اگر محافظت می کند،این آشفتگی ها چگونه ایجاد می شوند؟
6⃣ آشفتگی های فرادرمانگر در حین فرادرمانی، ناشی از «تشعشات شعور معیوب سلولی» است و یا «تشعشات منفی» و یا «تداخل موجودات غیر ارگانیک»؟
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
https://eitaa.com/antihalghe
#تلنگر
🔵به نام #الله:
.
میشنوم زنها آزاد نیستند
به آنها #ظلم شده
حتی یک #ورزشگاه رفتن هم ازشان دریغ میکنند
.
#حجاب را برآنها #اجبار کردند تا #مرد ها تحریک نشوند
به او زور گفتند
کار کردن در خانه را بر او تحمیل کردند
.
اما... چقدر یک #زن را شناختی؟
چقدر به یک زن بها دادی؟
که اینگونه قضاوت میکنی؟
.
تو ای همسر گوشی را خاموش کن
تخمه را بیاور.دستش را بگیر و باهم #فوتبال تماشا کنید
به نظرت خلوت کنار تورا به شلوغی ورزشگاه ترجیح میدهد؟
.
اعتمادش را جلب کن
از او تعریف کن. از ظاهرش از غذایش
ببین از غذا درست کردن خسته میشود؟
(انتظارت را میکشد تا باهم غذا بخورید)
به جای رفتن به مهمانی های #مختلط جمع دونفرهتان را به #پارتی تبدیل کن ببین کدام را ترجیح میدهد؟
جمع دونفره یا مهمانی مختلط که همش حواسش به چشمان توست نکند هرز بپرد
.
برای او یک شال بگیر و همراه #گل تقدیمش کن
به او بگو (زیبایی هایمان فقط برای هم)
ببین دلش میآید آنرا بر سر چوب بزند؟
.
یک زن #آزادی میخواد
اما نه از جنس #بی_بند_و_باری
آزادی از جنس #مردانگی
از جنس محکمی که هیچوقت نلغزد
.
چیزی که مدعیان آزادی و حمایت از حقوق زن آن را هرگز درک نکردند
.
#حجاب
#چهارشنبه_های_سفید
#نه_به_حجاب_اجباری
#مسیح_علینژاد
#وعده_دیدارمون_کنار_شهدا
#التماس_دعا
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
https://eitaa.com/antihalghe
👈 رهبر فرقه آخرالزمانی “اوم شینری کیو”، حقیقت عالی اُوُم، و شش عضو دیگر این گروه روز جمعه، ۶ ژوئیه درژاپن عدام شدند.
این فرقه که توسط فردی به نام «شوکو آساهارا» در سال ۱۹۸۴ بنیان گذاشته شد، ازهنگام حمله با گاز به متروی توکیو در ۱۹۹۵ ازسوی بسیاری از کشورهای به عنوان گروهی تروریستی شناخته میشود.
“شوکوآساهارا” در آن زمان درباره پیشگویی خود از آخرالزمان گفته بود که در زمان به جلوسفر کرده و به سال ۲۰۰۶ میلادی رفته و با مردم درباره جنگ جهانی سوم سخن گفته است.
این فرقه در اوج فعالیت خود حدود ۱۰ هزار عضو در ژاپن و کشورهای دیگر داشت. برخی از اعضای آن در منطقه ای واقع در دامنه کوه “فوجی یاما” زندگی میکردند.
در مدت زمان محاکمه رهبر فرقه و اعضای دخیل در حمله متروی توکیو که سالها به طول انجامید، هیچ یک از آنان انگیزه خود از این حمله شیمیایی را آشکار نکردند.
🌐 پایگاه تخصصی مقابله با عرفان حلقه و عرفان های کاذب و دشمن شناسی
https://eitaa.com/antihalghe