⛔️توییت قاسم روانبخش عضو جبهه پایداری در مورد #استیضاح رییس جمهور
✅نکته : این همان خطی است که اصلاح طلبان و اعتدالیون از بعضی انقلابیون انتظار دارند تا بزنند زیر میز ، عبور از روحانی و خروج بر او از خیلی وقت پیش در جبهه اعتدال و اصلاحات شروع شده ، مصاحبه ها کردند و مقاله نوشتند و توئیت ها زدند .
در مقابل این عملیات روانی بعضی دیگر از انقلابیون فریاد برآوردند که این خط انحرافی است و فرار از مسئولیت ، رئیس جمهور باید بماند و جوابگوی مسئولیت خود باشد
وحالا از دل مجلس انقلابی پیام هایی دریافت می شود تا ناخواسته اثرات و نتایج اخراج تاجگردون از مجلس مخدوش گردد
مردم منتظر طرح ها مصوبات انقلابی در جهت مهار تورم ، کاهش نقدینگی ، مهار افسار مشکلات مسکن و،،،، است نه فرصت سوزی و ایجاد خط انحرافی ناخواسته در مطالبات مردم ، استیضاح و برکناری رئیس جمهور اختلافات داخلی را بیشتر و اجرای سیاست های کلی نظام را که مجلس باید از دولت بخواهد با توقف مواجه می کند
حواسمان به فتنه های قبل از 1400 باشد
👈جناب روانبخش با مشاورین مستقل کمی مشورت کنید
https://eitaa.com/antinofoozeqom
⛔نفوذ در حوزه های علمیه را جدی بگیریم
🔸️اینکه دشمنان اسلام و انقلاب در مسیر دشمنی خود از یک پسر ۲۰ ساله استفاده می کنند، هم جای خوشحالی دارد و هم جنبه هشدار!
خوشحالی از اینکه انقدر کف گیرشان ته دیگ خورده که مجبورند از یک طلبه جعلی که فامیلی خود را برای شباهت به نام علما تغییر داده استفاده کنند و هشدار برای طلاب و روحانیون و مسئولان حوزه که مساله نفوذ در روحانیت را جدی بگیرند!
🔸️به نظر می رسد مهمترین و اثر بخش ترین راه برای صیانت از نهاد روحانیت حساسیت و احساس مسئولیت همگانی طلاب و روحانیون نسبت به نفوذ افراد مساله دار و به تن کردن این لباس مقدس بدون حساب و کتاب است.
👈تصاویر مربوط به مصاحبه کانال یک آمریکا با روحانی جعلی به نام "حسین مرعشی" با هدف چهره سازی از وی می باشد. نام اصلی این خود فروخته "حسین ترکمن" متولد ۱۳۷۹ تهران و فاقد پرونده در مراکز مدیریتی حوزه های علمیه است که لباس مقدس روحانیت را به سرقت برده و هم اکنون در ترکیه حضور دارد.
✍حجره
https://eitaa.com/antinofoozeqom
آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️توییت قاسم روانبخش عضو جبهه پایداری در مورد #استیضاح رییس جمهور ✅نکته : این همان خطی است که اصلاح
⛔️ دلایل بیحاصلی سوال و استیضاح از #روحانی
👈 عملکرد دولت بیدستاورد و خسارتبار #روحانی در حوزههای مختلف داخلی و خارجی روشن است و از هر منظر کارشناسی به آن نگریسته شود، چیزی برای دفاع ندارد، تا آنجا که حتی منتقدترین افراد را عمدتاً رای دهندگان به او تشکیل میدهند.
👈 در این میان اما ، سوال اساسی این است که باید چنین دولتی را که عمر ۱۰ ماهه پایانی خود را طی میکند با سوال و استیضاح کنار زد؟ آثار سلبی و ایجابی آن برای کلیت نظام و مردم چیست؟
👈 به نظر میرسد سوال و استیضاح (که البته حق طبیعی مجلس و نمایندگان است) در این مدت باقیمانده، آورده خاصی برای نظام و مردم ندارد زیرا:
1⃣ بعد از بنیصدر، رویه و عرف حاکمیتی این بوده که با رئیس جمهور و (در مقاطعی نخست وزیر) برخورد حاد و حذفی صورت نگیرد. این رویه سبب پایداری نظام حکومتی و حفظ آرامش در کشور میشود.
2⃣ استیضاح رئیس یک دولت که هفت سال بر سر کار بوده و وقت بسیاری را با کمکاری و مسیر اشتباه تلف کرده، در کمتر از یکسال به عمر آن دولت، هیچ نتیجه عملی در بر نخواهد داشت. به فرض محال با رای عدم صلاحیت، بجز رئیس جمهور سایر ارکان دولت تا چند ماه بر سر کار هستند و عملا تفاوتی نخواهد کرد.
3⃣ سوال و استیضاح بزرگترین موقعیت برای سیاستمدار حرفه ای برای سوارشدن بر موج هیجان و احساسات، مظلوم نمایی، فرافکنی و استفاده از اشتباهات نمایندگان است. همانطور که حضور ظریف در مجلس نیز با چنین نتیجه ای همراه شد.
4⃣ منطق بازار و معادلات روانی حاکم بر آن با منطق مورد نظر نمایندگان همخوان نیست. استیضاح و سوال در شرایط فعلی ایران از سوی بازار به معنی ناکامی کل حاکمیت در کنترل شرایط اقتصادی تلقی میشود و نه ناکارآیی یک دولت و یک جناح خاص.
5⃣ بی ثباتی در نظام سیاسی و ناتمام ماندن دوره روحانی، سیگنال خوبی برای قدرت و نفوذ منطقه ای ایران نیست. ولو آنکه روحانی دغدغه محور مقاومت را چندان نداشته باشد اما ناتمام ماندن دولت وی به پرستیژ سیاسی ایران در منطقه ضربه میزند و از سوی ناظران منطقهای به عنوان نشانهای از تزلزل نظام ایران تعبیر میشود.
6⃣ تقریبا میتوان گفت امکان اصلاح مسیر دولت از وضعیت اشتباه فعلی به شکل مبنایی وجود ندارد و ظرفیت اصلاح و نقدپذیری در لایه یک دولت وجود ندارد. از سوی دیگر مجلس میتواند در جو آرام و کارشناسی در همین مدت باقی مانده از عمر دولت برخی تصمیمات مفید و موثر را به آن بقبولاند. به شرط آنکه با بخش منصف و دلسوز دولت رابطه برقرار کند و از چالش حاد با بالادستیها اجتناب کند.
7⃣ میان لایههای کنشگر افراطی فتنه و برخی مدیران دولت تدبیر، همپوشانی و ارتباطاتی وجود دارد. حادسازی فضا علیه دولت سبب میشود رادیکالها نظرات خود را به تصمیم گیران در دولت توجیه کنند و حوزه ذهنیت _عملکرد اشتراکی آنها گسترده شود. در آن صورت با توجه به طراحیهای بسیار جدی ضدانقلاب، منافقین، سرویسهای خارجی و نارضایتی مردم از وضعیت اقتصادی، بستر رقم خوردن یک فتنه چندوجهی فراهم شود.
8⃣ نفس وجود مجلس فعلی با گرایشهای انقلابی و کاملا متضاد با دولت، خود نوعی فشار بر دولت است و بازدارنده بسیاری از مسائل است. این فشار مثبت در صورتی که از حد خود فراتر رود به فشار منفی تبدیل میشود و اثرات مخربی در پی خواهد داشت.
#تحلیل_وضعیت
https://eitaa.com/antinofoozeqom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ واکنش روح الله زم بعد از مشاهده خبر دستگیریاش در کانال آمدنیوز
https://eitaa.com/antinofoozeqom