⛔️ بایدن شرمن را به عنوان معاون وزیر خارجه جدید آمریکا معرفی کرد
🔹همانطور که هفته گذشته در گزارشها آمده بود بایدن رئیس جمهور منتخب آمریکا امروز وندی شرمن مذاکره کننده ایالات متحده در مذاکرات برجامی را به عنوان معاون تونی بلینکن وزیر خارجه آتی ایالات متحده معرفی کرد.
https://eitaa.com/antinofoozeqom
⛔️نکاتی در خصوص رزمایش سپاه
🔹 سپاه پاسداران ایران ۲۶ دیماه در روز اول رزمایش موشکی پیامبر اعظم ۱۵ با بیش از ده فروند موشک بالستیک ، اهداف از پیش تعیین شده را با دقت تمام هدف قرار داد. در این رزمایش خانواده موشک های فاتح حضور داشتند و در یک زمان به سوی اهداف پرتاب گشتند .
🔹 همچنین پرنده های بدون سرنشین به بمباران اهداف دشمن فرضی به صورت دقیق پرداختند ؛ نکته مهم، پهپاد انتحاری سپاه بود که توانست هدف تمرینی را که یک لانچر ۳ تایی موشک ضد هوایی بود نابود کند.
🔹 به نظر می رسد پیام این رزمایش بیش از همه متوجه ایالات متحده و همچنین رژیم صهیونیستی بود، زیرا پایگاه های ارتش آمریکا در فواصل نزدیک ایران حضور دارند و سپاه نیز به همین دلیل در مانور دیروز موشک میانبرد استفاده نکرد و تمرکز این یگان بیش از پیش، روی حجم آتش و دقت اصابت به اهداف بود.
🔹 در مورد پیام ویژه ایران به رژیم صهیونیستی نیز باید گفت مشابه موشک ها و پهپادهای استعمال شده توسط سپاه در تمرین روز گذشته ، در اختیار گروههای مقاومت در لبنان ، سوریه و عراق قرار داده شده و همین امر کابوس ارتش اسرائیل است.
🔹 زیرا استراتژی فوق ، فاصله لحظه پرتاب تا اصابت را به شدت کاهش میدهد و همچنین پراکندگی لانچرها در جغرافیای گسترده تر ، قابلیت شناسایی آنها را به شدت کم می کند.
🔹سپاه پاسداران در روز #دوم رزمایش پیامبر اعظم ۱۵ با استفاده از موشک های بالستیک میان برد اهدافی واقع در شمال اقیانوس هند را در فاصله ۱۸۰۰ کیلومتری منهدم کرد.
در این خصوص چند نکته مهم باید ذکر شود.
1️⃣ این رخداد یک تحول استراتژیک در بحث موشک های ضدکشتی در دنیاست زیرا هیچ کشوری تا امروز موشک بالستیک ضد کشتی در این برد را رونمایی نکرده است.
2️⃣ گستره وسیعی از دریای مدیترانه ، تنگه های بسفر و داردانل ، تنگه باب المندب و کانال سوئز از امروز زیر برد موشک های ضد کشتی ایران قرار خواهند گرفت .
3️⃣ ناوگان دریایی ایالات متحده که تا چندی پیش هنگام بروز خطر با اطلاع از قابلیت موشک های خلیج فارس و هرمز، ۷۰۰ کیلومتر از مرزهای ایران دور می شدند ، مجبور خواهند شد در شرایط تنش فاصله خود را بیشتر کنند و در نتیجه قابلیت های آنان خصوصا برای عملیات هوایی و موشکی ( به خصوص کروز توماهاوک ۲۵۰۰ کیلومتری ) علیه اهداف مهم در عمق خاک ایران کاهش چشمگیری پیدا خواهد کرد .
4️⃣ قابلیت نقطه زنی در دریا با استفاده از فناوری هدایت اپتیکی خطا را به شدت کاهش داده و احتمال اصابت به هدف مدنظر را بسیار بیشتر خواهد کرد./علیرضا تقوی نیا
#محرمانه
https://eitaa.com/antinofoozeqom
⛔️ هشدار ایران به آمریکا: به دیوان بینالمللی دادگستری شکایت میکنیم
🔹سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه از صدور یک یادداشت رسمی هشدار آمیز و ارائه آن از طریق سفارت سوئیس به آمریکا خبر داد.
🔹سخنگوی وزارت امور خارجه در این ارتباط اضافه کرد: در این یادداشت به طرف آمریکایی هشدار داده شده است در صورتی که اقدامات غیر قانونی خود علیه دیپلماتهای ایرانی در سازمانهای بین المللی مانند سازمان ملل، بانک جهانی و صندوق بین المللی پول که مقر آنها در خاک آمریکا است را متوقف نکند آن کشور را به دیوان بین المللی دادگستری خواهد کشاند.
https://eitaa.com/antinofoozeqom
⛔️ تشدید خط تحریف
🔻این روزها و به احتمال قریببهیقین در آینده، اظهارنظر درباره نقش و جایگاه متغیرها و رخدادهای عرصه سیاست خارجی برای تأثیرگذاری در معادلات سیاست داخلی ایران افزایش پیدا کرده و خواهد کرد
🔸به تازگی یک چهره اصلاحطلب در جریان یک مناظره گفته که ایران نمیتواند در خصوص FATF در برابر جامعه جهانی بایستد! برخی دیگر میگویند که باید قدر و فرصت انتخاب جو بایدن و بر سر کار آمدن دموکراتها در آمریکا را دانست و راه مذاکره و تعامل با جهان و تیم جدید سیاسی در آمریکا را در دستور کار قرار داد! آن دیگری هم مینویسد که کرهایها به خاطر شرایط تحریم، از منابع ارزی ایران در بانکهای خود حق نگهداری دریافت میکنند؛ لذا کاسبان تحریم اجازه دهند با مذاکره، از منابع مالی ایران صیانت کنیم! آنچه در بالا به آنها اشاره شد فقط نمونههایی از اقدامات عوامل و عناصر جریان تحریف است.
🔹کار جریان تحریف نیز دادن آدرس غلط و منحرف ساختن افکار عمومی است. باید بهتفصیل و با به راه انداختن جهاد تبیین، جریان تحریف را از میدان به در کرد، چراکه خسارتهای جریان تحریف قابلمحاسبه نیست؛ اما آنچه در اینجا باید بهاجمال پاسخ داد اینکه پیامد پذیرش FATF یعنی همه اطلاعات تجاری خارجی خود را در اختیار آمریکاییها قرار بدهیم. این در حالی است که سالانه 80 میلیارد دلار تجارت خارجی ایران باوجود تحریمهای ظالمانه آمریکا انجام میشود و با آشکار شدن این اطلاعات، آمریکا به سهولت همه مسیرهای تجارت ایران را مسدود میکند.
🔸شرط لازم و عقلانی برای پذیرش FATF، برطرف شدن تحریمهاست. پذیرش FATF در شرایط تحریم، موجب ایجاد تحریم مضاعف علیه اقتصاد کشور است. در ثانی، آمریکاییها با طرح موضوع مذاکره به دنبال متوقف ساختن توانمندیهای دفاعی و منطقهای ایران هستند؛ ثالثاً در خصوص مسئله ایران و کره جنوبی، این موضوع ارتباطی به یک جریان سیاسی درون کشور ندارد؛ از قضا دراینباره پرسش اساسی آن است که چرا مذاکرات با طرف غربی و خاصه آمریکایی در جریان برجام، حتی در دوره اوباما نیز مسائل مالی و بانکی ایران را برطرف نساخت.
🔺شکست جریان تحریم از مسیر شکست جریان تحریف میگذرد. ابزار مهم و اساسی در این زمینه نیز تبیین است. باید با منطق و استدلال و استنادات قوی، مردم را با برنامهها و اهداف جریان تحریف آشنا کرد. چند ماه آینده نقطه اوج فعالیتهای سیاسی جریان تحریف به شمار میآید. باید با هوشیاری و دقت، اقدامات جریان تحریف را رصد و تبیین کرد.
✍عزیز غضنفری
https://eitaa.com/antinofoozeqom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 حال و هوای حرم مطهر امام رضوی در روز شهادت حضرت زهرا سلاماللهعلیها
https://eitaa.com/antinofoozeqom
⛔️ تشکیل پرونده سنگینی از تخلفات جهرمی در قوه قضاییه
🔹قوه قضاییه بعد از تذکرات فراوانی که مقامات عالی رتبه کشور و قاضی القضات به محمدجواد آذری جهرمی درباره آثار تصمیمات مدیریتی غلطش دادند و بازخوردی ندیدند، یک پرونده سنگین از تخلفات او را تشکیل داده اند.
🔹شنیده ها نشان میدهد با توجه به ماه های آخر کار دولت، قوه قضاییه بلافاصله بعد از پایان دولت روحانی پرونده سنگین آذری جهرمی را به جریان خواهد انداخت.
🔹براساس همین اطلاعات که به جهرمی رسیده است او در حال تلاشی ویژه است تا در دولت آینده حتما حضور داشته باشد و در تشکیل آن نقشی خاص داشته باشد برای همین با بسیاری از نامزدها در حال رایزنی است تا در قبال در اختیار قرار دادن امکانات خود در فضای مجازی، کرسی معاون اولی را بگیرد که به سد رای اعتماد مجلس یازدهم نیز برخورد نکند.
🔹همچنین از پرونده هایی که کمیسیون اصل نود مجلس و شخص پژمانفر درباره عملکرد مسئولان اجرایی و تخلفات آنها تشکیل داده اند نیز پرونده آذری جهرمی دیده میشود.
🔹در این پرونده و پرونده قوه قضاییه تخلفات مالی فراوانی از آذری جهرمی ثبت شده است که ناشی از مبالغ کلان و بی حساب و کتاب فضای مجازی است که در حال حاضر در اختیار او و برخی اعضای دولت مثل عباد (ربیعی) سخنگوی دولت قرار دارد و بدون ساز و کار قانونی در اختیار افراد و گروههای خاص سیاسی و فرهنگی قرار می گیرد.
#نیمه_محرمانه
https://eitaa.com/antinofoozeqom
⛔️بازگشت شهدا به وطن
🔹فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستادکل: پیکر مطهر ۵۵ شهید تازه تفحص شده از مرز شلمچه وارد کشور شد. این شهدا در مناطق عملیاتی مجنون، فکه، شرق دجله و شلمچه تفحص شدهاند.
https://eitaa.com/antinofoozeqom
⛔️چند خبر کوتاه
👈پایگاه یدیعوت آحارانوت می گوید دو بمب افکن آمریکایی بی ۵۲ از آسمان اسرائیل عبور کرده و به خلیج فارس رفته اند.
👈رودی جولیانی، وکیل رئیس جمهور آمریکا می گوید دونالد ترامپ تشویق به خشونت نکرده چرا که اظهارات وی درباره تقلب در انتخابات درست است.
👈وزیر خارجه فرانسه می گوید احیای توافق هسته ای کافی نیست بلکه باید با ایران درباره موشک های بالستیک نیز مذاکره شود.
👈مدیریت بحران مجلس عراق خواستار بسته شدن مرزهای این کشور با ایران، ترکیه و سوریه به منظور مقابله با کرونا شد.
👈مایک پنس، معاون رئیس جمهور آمریکا می گوید دولت ترامپ، ایران را به شکل بی سابقه ای در خاورمیانه منزوی کرد و بر تروریسم این کشور چیره شد.
https://eitaa.com/antinofoozeqom
⛔️نگاهی به گذشته عملکرد تکنوکرات ها در دولت سازندگی
👈در انتخابات 1400 باید مراقب چه وعده های اقتصادی باشیم
👈 مدیران اقتصادی دولت روحانی همان تکنو کرات های دولت هاشمی رفسنجانی هستند
👈دولت سازندگی : اگر برای توسعه بخشی از مردم زیر چرخ اقتصاد له شوند اشکالی ندارد!
✅بررسی در کانال آنتی نفوذ
✅ در کانال آنتی نفوذ قم همراهمان باشید :
@antinofoozeqom 👈 در تلگرام
https://chat.whatsapp.com/D7dbYoX9WBxCBIEk1j4qr2 👉 در واتساپ
https://chat.whatsapp.com/IhiyiyOke8D1DuNoBTHqY5 👈در واتساپ
https://eitaa.com/antinofoozeqom 👈 در ایتا
آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️نگاهی به گذشته عملکرد تکنوکرات ها در دولت سازندگی 👈در انتخابات 1400 باید مراقب چه وعده های اقت
⛔️نگاهی به گذشته عملکرد تکنوکرات ها در دولت هاشمی رفسنجانی
قسمت اول
بعد از روی کار آمدن دولت سازندگی در سال 69 سیاست های اقتصادی نیز رنگ و بوی دیگری به خود گرفت. جنگ به پایان رسیده بود و انتظار این بودکه سیاست های اقتصادی بر مبنای فعالیت های عمرانی و توسعه ای باشد. اتفاقاً همین اتفاق نیز افتاد. در سال 68 برنامه پنج ساله اول به تصویب مجلس رسید؛ گر چه بسیاری از کارشناسان معتقد بودند دولت سازندگی هیچ گاه این برنامه ها را اجرایی نکرده است و به دنبال اجرای سیاست های بوده که خود و صندوق بین المللی پول و بانک جهانی تشخیص می دادند.
👈سیاست تعدیل اقتصادی دوره سازندگی
اشتراک نظر موافقان و مخالفان سیاست های اقتصادی دولت سازندگی اجرای سیاست های تعدیل اقتصادی در این دوره بود. همه کارشناسان معتقدند سیاست های تعدیل در دوره سازندگی اجرایی شده است.
👈سیاست تعدیل
سیاست تعدیل اقتصادی از سوی صندوق بین المللی پول برای کشورهای در حال توسعه تجویز می شد. این سیاست مبتنی بر بازار آزاد و خصوصی سازی بود. کشورهای در حال توسعه نیز به دلیل کمبود منابع چاره ای جز تقاضا برای دریافت وام از نهادهای مالی جهانی را نداشتند. در نهایت اجرای این سیاست در تمامی کشورها بجز برزیل با شکست روبرو شد. منتقدان اجرای این طرح معتقد بودند عدم مطالعه بر روی نوع اقتصاد کشورهای اجرا کننده این طرح و هماهنگ نبودن سیاست تعدیل با زیرساخت های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی عامل ناکامی این طرح بوده است.
دولت سازندگی شروع به اجرای سیاست تعدیل کرد. بسیاری از مدیران و سیاستگذاران که در دانشگاه های آمریکا تحصیل کرده بودند وارد کابینه و مجموعه دولت شدند و در نهایت اینکه سیاست های اقتصاد باز و خصوصی سازی اجرایی شد.
موافقان این طرح می گویند: اگر برای رسیدن به توسعه درصدی از جامعه نیز دچار خسران شد، بلامانع است.
در همین ارتباط پرویز داودی، معاون اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی دولت هاشمی، از تئوریسینهای اقتصادی دولت سازندگی معتقد بود که اگر در فرآیند تعدیل 15 درصد جمعیت کشور زیر چرخهای توسعه له شوند، اشکال ندارد؛ زیرا این هزینه توسعه است!
اما وزرا و تئوریسین های دولت سازندگی آگاه نبودند که حرف اصلی انقلاب کمک به محرومان و مستضعفان است نه اینکه برای رسیدن به توسعه آنها را زیر چرخ اقتصاد باز له کنیم.
تعدیل اقتصادی ادامه یافت. هدف نهایی کاهش تورم، افزایش نرخ تولید بهبود تراز تجاری، افزایش مالیات ها، کاهش تصدی گری دولت، خصوصی سازی و ... بود. سخن نهایی این بود: بگذار سرمایه دار سرمایه اش بیشتر شود تا در کنار آن کارگر و نیروی کار نیز منتفع گردد.
✍خبرگزاری دانشجو
👈ادامه دارد
https://eitaa.com/antinofoozeqom
آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️نگاهی به گذشته عملکرد تکنوکرات ها در دولت سازندگی 👈در انتخابات 1400 باید مراقب چه وعده های اقت
⛔️نگاهی به گذشته عملکرد تکنوکرات ها در دولت هاشمی رفسنجانی
👈قسمت دوم
اما نتیجه چه بود؟
تورم به 50 درصد رسید، بدهی های خارجی بشدت افزایش یافت، با افزایش نرخ ارز، بحران ارزی رخ داد. نارضایتی عمومی بشدت افزایش یافت، رانت خواری و فساد گسترش یافت، قدرت خرید کاهش و دهک های پایین تر جامعه فقیرتر شدند، واردات به شکل گسترده ای شکل گرفت، دولت حجیم تر شد و در نهایت اجرای این برنامه متوقف شد.
اگر چه در طول این برنامه توان نیروگاه ها و تعداد سدهای کشور افزایش یافت و تولید ناخالص داخلی با رشد مواجه شد، اما نتیجه اجمالی آن افزایش فاصله طبقاتی و فقیرتر شدن دهک های پایین جامعه بود.
اجرای این سیاست تنها از جنبه اقتصادی زیان بار نبود، بلکه بخش فرهنگی و اجتماعی نیز متضرر شد و تأثیر خود را بر حوزه فرهنگ و تحولات اجتماعی و تحول در ارزشها بر جای گذاشت. اگر تا قبل از دوره سازندگی، صرفهجویی تشویق میشد، پس از آن همگام با رشد برنامههای آزاد اقتصادی، فرهنگ مصرفگرایی در بین جامعه گسترش یافت. تبلیغات گسترده کالاها و خدمات همراه با مجلات و روزنامههای رنگی فضای یکدست جامعه را تغییر داد.
یکی از بدترین آثار اجرای طرح تعدیل اقتصادی افزایش شدید نرخ تورم بود؛ تورمیکه سبب شد کمر مردم زیر چرخ دنده های اقتصاد شکسته شود و در زمان خود اعتراضات مردمی و شورش هایی نظیر شورش اسلامشهر، قزوین و شیراز را به همراه داشته باشد که به جنبش تهیدستان معروف شد.
اگر چه خصوصی سازی مولفه اصلی تعدیل اقتصادی بود، اما در پایان اجرای این طرح، دولت بشدت حجیم شد و نفوذ آن در اقتصاد گسترش یافت.
نرخ بیکاری نیز در پایان اجرای طرح تعدیل افزایش یافت؛ طبق آمار سازمان مدیریت و برنامه ریزی، تعداد بیکاران سال 75، یک میلیون 456 هزار نفر بود که در سال 76 به یک میلیون 957 هزارنفر رسید. از این میزان بیکاری موجود در کشور، 38 درصد افراد تحصیل کرده بودند.
در نهایت اینکه اجرای سیاست تعدیل که نسخه تجویزی صندوق بین المللی پول برای اقتصاد جنگ زده ایران بود، نتوانست به اهداف انقلاب که همانا کمک به مستضعفین و دستگیری از محرومین بود، برسد. افزایش فاصله طبقاتی آن هدفی نبود که از بعد اقتصادی به دنبال آن باشیم.
وابستگی به وام های خارجی هیچ گاه در سیاست های مدیران انقلابی نبود؛ سیاستی که توسط مدیران تحصیل کرده دانشگاه های آمریکایی اجرایی شد. به این ترتیب افزایش رانت و فساد اقتصادی و اداری سبب ثروتمندتر شدن ثروتمندان و فقیرتر شدن فقرا گشت؛ در واقع دولت سازندگی به هدف له کردن بخشی از جامعه زیر چرخ توسعه رسید، اما توسعه ای شکل نگرفت.
https://eitaa.com/antinofoozeqom
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹خط زیر آتش بود معبر داشت می سوخت
🌹 شعرخوانی جگر سوزدرباره شهادت حضرت زهرا (س)
https://eitaa.com/antinofoozeqom