🔰لحظات، گاهی بوی ابديت ميدهد...
✍ #علامه_جعفری
💠اگر كسی بگويد فهرست و مجموعه تمام ارزشهای تاريخ بشری از يك طرف و فهرست ضد ارزشهای بشری در طرف ديگر، در آن روز، در آن مدت معين بروز كرده است؛ جای ترديد نيست. تنها زمان كم است و انسان خيال ميكند كه حادثه، حادثه يك روز و دو روز است.
💠كمیِ زمان را نگاه نكنيد. لحظات، گاهی بوی ابديت ميدهد. آدم احساس ميكند كه اگر آن روز تمام دنيا از حركت حسين بن علي(ع) جلوگيری ميكردند و ميگفتند: قطعاً كشته خواهي شد، حضرت ميگفت: «اَ فبالموت تخوفنی» آيا مرا از مرگ ميترسانيد؟ اراده او تكيه به جاي ديگر داشت. اراده او منبعث از انگيزههای زودگذر ماديات نبود. حسين (ع)گفت: ميخواهم، چون او ميخواهد.
💠درود و سلام خدا بر تو باد ای حسین! هيچكس اختيار را مثل حسين بن علي (ع) ثابت نكرد. چه جلوهای داشت اين اختيار! آزاد، با كمال آزادي؛ حتي در طی مسير نيز احساس ميشود كه هيچكس را اجبار نفرمود. شب عاشورا هم صريح گفت: در اين شب تاريك برويد. همه را آزاد كرده بود.
💠حضرت فرمود: اينك، آگاه باشيد! كسي كه ميخواهد نفس و جانش را آماده ديدار خدا كند، با ما حركت كند، ما بامدادان حركت خواهيم كرد، انشاء الله. به كجا حركت خواهد كرد؟ به دشت نينوا؟! از كجا به كجا!؟
از بارگاه الهي به بارگاه الهی
💠شما فكر ميكنيد حسين بن علي به كربلا رفت تا خدا را پيدا كند؟ او در پای عظمت الهي غوطه ميخورد. خواه در وطن خودش كه مدينه باشد، خواه در دشت نينوا كه شمشيرها آماده متلاشی كردنش شده بودند.
📚امام حسین«ع» شهید فرهنگ پیشرو انسانیت (صفحه ۱۵٣)
🦊 @antirobah
⚫️رسانۀ #آنتی_روباه شهادت امام حسن عسکری علیه السلام را به شیعیان و مسلمانان جهان تسلیت عرض میکند.
✔️يَا أَبَا مُحَمَّدٍ يَا حَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ أَيُّهَا الزَّكِيُّ الْعَسْكَرِيُّ يَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ يَا حُجَّهَ اللَّهِ عَلَي خَلْقِهِ يَا سَيِّدَنَا وَ مَوْلاَنَا إِنَّا تَوَجَّهْنَا وَ اسْتَشْفَعْنَا وَ تَوَسَّلْنَا بِكَ إلَي اللَّهِ و قَدَّمْنَاكَ بَيْنَ يَدَيْ حَاجَاتِنَا يَا وَجِيهاً عِنْدَ اللَّهِ اشْفَعْ لَنَا عِنْدَ اللَّهِ.
🦊 @antirobah
کسانی که به مراسم خرافی عمرکشون تشریف میبرند، میتوانند تصاویر سخنرانان، مضحکان و حواشی آن را برای کانال ما ارسال کنند.
🦊 @antirobah
📖مهار انحراف #قسمت_چهارم
🔖نفوذ یهود در دستگاه پیامبر
📕هسته اصلي اسلام، پس از علني شدن، بيش از چهل نفر نبود كه به تدريج افراد ديگر به آنها اضافه گرديده و گرد هم ميآمدند.
📕او با اين ويژگيها و با پشتوانه برنامهريزي قوي، به آساني ميتوانست خود را به عنوان شخص برجسته پس از رسول خدا به مسلمانان مهاجر وتوريست معرفي كند.
📕در اينجا ممكن است اين شبهه پيش آيد كه رفتارهاي ابوبكر، همه مثبت و در جهت تقويت اسلام بوده است! اما بايد اذعان داشت ابوبكر و يارانش در واقع به رسول خدا(ص) ايمان نداشتند و رفتارهايي كه نقل شد، ظاهري نمادين از دين داشت و در حقيقت براي انگيزههاي غير خدايي صورت ميگرفت.
📕آنان قصد داشتند با اين رفتارها نزد مردم شخصيت و مقامي كسب كنند تا در زمان مناسب بتوانند خلافت را از مسير خود منحرف نمایند.
#پاراکتاب
#استاد_مهدی_طائب
#مهار_انحراف
#یهود
🦊 @antirobah
📖مهار انحراف #قسمت_پنجم
🔵نفوذ یهود در دستگاه حکومت پیامبر
🔷ما براي اين ادعا كه ابوبكر و يارانش هيچگاه به رسول خدا(ص) ايمان نياوردند، سه شاهد ميآوريم:
📘۱. امير مؤمنان (علیه السلام) در بياني پيش از جنگ صفين ميفرمايند: هيچ كدام از اين سه نفر (ابوبكر، عمر و عثمان) با رسول خدا (ص) پيشينه و سابقهاي را نداشتند.[۱]
📘معلوم است منظور ايشان عدم پيشينه مثبت است، چرا كه آنان در بسياري از جريانات صدر اسلام حضور داشتند. آنان سابقهاي كه به نفع اسلام و رسول خدا(ص) بوده و با انگيزه الاهي باشد، ندارند.
📘۲. علي(ص) در جاي ديگر ميفرمايند: اگر قريش نام و اسم رسول خدا(ص) را وسيلهاي براي رسيدن به رياست و عزت قرار نميدادند، هرگز خداوند سبحان را پس از رحلت پيامبر به اندازه يك روز هم عبادت نميكردند.[۲]
📘۳. حذيفه در بياني ميگويد: قسم به خدا، اينان (ابوبكر و يارانش) اعمالي انجام دادند كه كاشف اين است كه به اندازه يك چشم به هم زدن به خدا و رسول خدا(ص ) ايمان نداشتند.[۳]
🔷در ادامه، به بيان جزئيات برنامههاي ابوبكر در نفوذ به سازمان حكومتي پيامبر خواهيم پرداخت...
[۱].كتاب سليم بن قيس، ص248؛ بحارالانوار، ج30 ،ص323.
[۲].شرح نهجالبلاغه، ج 20 ،ص298.
[۳].ارشاد القلوب، ج2 ،ص327؛ بحارالانوار، ج 28 ،ص95
#پاراکتاب
#استاد_مهدی_طائب
#مهار_انحراف
#یهود
🦊 @antirobah
🌌مهتاب خانهی دلها
• تا بر بسیط سبز چمن پا گذاشتهست
• دستش بهار را به تماشا گذاشتهست
• از بسکه دست برده در آغوش آسمان
• پا بر فراز گنبد مینا گذاشتهست
• میبارد از طلوع نگاهش تبار صبح
• خورشید را به سینۀ خود جا گذاشتهست
• تا مثل کوه ریشه دَواند به عمق خاک
• یک عمر سر به دامن صحرا گذاشتهست
• دستی لطیف، ساغر سرشار عشق را
• در هفتسین سفرۀ دنیا گذاشتهست
• نوری «امین» نشسته در آغوش «آمنه»
• دریا قدم به دیدۀ دریا گذاشتهست
• نوری که از تبلور رخسار او دمید
• مهتاب را به خانۀ دلها گذاشتهست
#شعر
🦊 @antirobah
❔آیا امام حسین(ع) می توانست بی تفاوت باشد!؟
✍ #شهید_بهشتی
🔅من تعجب میکنم از دستهای که یک بامشان دو هوا دارد، چون بامهای ما عموماً دو هوا و چند هوا دارد! زمانی در برابر آینه تمام نمای حقیقت قرار می گیرم، تعجب می کنم.
🔅وقتی کسانی را که علی علی و حسین حسین می گویند و دهان آن ها کف میکند و بی حال میشوند را میبینم از آن ها انتقاد میکنند و میگویند: آقا اگر تو راستی علی دوست هستی، چرا چنین و چرا چنان می کنی؟!
🔅برادر و خواهر باصفا، زمینه این کار، «آگاهی» است، کمی هوشیاری است، مبادا حسین حسین گفتنت در راه ضد حسین مورد استثمار و بهره کشی قرار گیرد. ببینیم حسینی که به عشقش میگرییم و به راستی میگرییم، به عشقش ضجه میکنیم و به راستی ضجه میکنیم، به عشقش پول خرج میکنیم و به راستی خرج میکنیم؛ بگو این حسین چرا کربلا آمد؟ و چرا کشته شد؟
🔅از گذشته به زمان حال بیا، آینده را هم نگاه کن، سرگذشت زنده مولای مان حسین(ع) را به دقت مطالعه کن، ببین چه شد که حسین(ع) مدینه را پشت سر گذاشت و به مکه آمد و سمت کربلا حرکت کرد ؟
🔅آیا امام(ع) می توانست در شرایطی که مؤمنان خالص؛ که ایمان و اسلام برایشان مکتب است؛ به صورت کسانی که گرایشهای ضد اسلام دارند، معرفی می شدند و با چنین مرزبندی، انحراف افکار عمومی مسلمانان از حقیقت تابناک ایمانی صورت می گرفت و در مقابل، یک مشت تجلیات توخالی و درون تُهی به نام مذهب مورد تجلیل قرار می گرفت، در چنین شرایطی امام حسین(ع)میتوانست بیتفاوت بماند؟
📝تشریح فلسفه قیام اباعبدالله الحسین(ع) جلسه هفتگی تفسیر قرآن ۱٣۵۵
#هیئت
🦊 @antirobah
🔰تکلیف مسلمان حسینی چیست؟
✍ محمد رضا حکیمی
🔲 هنگامی که مینگریم در «خطبه عاشورا»، سخن از عدل میرود و از این که عدالت از میان رفته است، میفهمیم که ما نیز باید با دفاع از «عدالت»، فلسفه عاشورا را زنده نگاه بداریم و با قیام برای اجرای عدالت، از عاشورا دم بزنیم و خود را وارث عاشورا بدانیم.
🔲 هنگامی که میبینیم «حبیب بن مظاهر اسدی» و «سلیمان بن صرد خزاعی»، در نامه خود به امام حسین (علیه السلام) از آن امام بزرگ می خواهند تا بیاید و با ظلم های اقتصادی نیز مبارزه کند و برای غلبه سرمایه داران بر جامعه اسلامی و سرنوشت جامعه، چاره ای بیندیشد، خوب درک میکنیم که تکلیف مسلمانان حسینی و مؤمنان عاشورایی چیست و وظیفه مردمی که خود را ادامه وجود و استمرار تعهد حبیب بن مظاهرها و سلیمان بن صردها میدانند و باید هم چنین باشد و ذکر و وردشان «یا لیتنا کنّا معکم» است، یعنی ای عاشوراییان! کاش ما هم با شما بودیم و در راه یاری حسین شهید می شدیم، کدام است.
🔲 آری، مردمی که اهمیت حیاتی و دینی و انسانی عدالت را درک نکنند، جاهلند و مردمی که عدالت خواه نباشند، مردهاند و مردمی که ظلم را منحصر در ظلم سیاسی بدانند و از ظلم اقتصادی و معیشتی و فاجعه بزرگ آن - چنان که باید - آگاه نباشند، فریب خورده اند و جامعه عاشورایی، هرگز این چنین نیست و نباید باشد؛ زیرا که جامعه خورشید، جامعه روز است (آگاهی و بیداری)، نه جامعه شب (جهل و فریب خوردگی).
📚 قیام جاودانه (صفحه ۴۴)
#پاراکتاب
🦊 @antirobah