eitaa logo
آنتی‌ سالوسیون➋
129 دنبال‌کننده
249 عکس
253 ویدیو
7 فایل
کانال فعال @antisaloosion
مشاهده در ایتا
دانلود
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهادت را به هرکس نمی دهند. شهادت را دوست داشت. به آرزویش رسید.
▫️دکتر قالیباف در پیام دعوت از مردم برای شرکت در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب: 📍 باید برخاست و ندای خون‌خواهی ملت را به جهان رساند 🔖متن پیام به این شرح است؛ بسم الله الرحمن الرحیم ملت بزرگ، وفادار و سرافراز ایران 📌امروز ایران عزیز در آستانه خلق یکی از بزرگ‌ترین صحنه‌های تاریخ خود ایستاده است، روزی که یک ملت، با دل‌هایی سرشار از عشق، وفاداری و لبریز از داغ فراق، به بدرقه بزرگ‌مردی می‌آید که عمر پربرکت خویش را در راه اسلام، استقلال ایران، عزت ملت و آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی سپری کرد، مردی که به نمایندگی از ملت شریف و سربلند کشورش هیچ‌گاه در مقابل استکبار جهانی سر خم نکرد و تا فتح قله شهادت مردانه در مقابل ظلم و ستم ایستاد. 📌تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی شهید سیدعلی حسینی خامنه‌ای، تنها یک مراسم بدرقه نیست، تجدید میثاق یک ملت با راه پرافتخار شهیدان، با ارزش‌های انقلاب اسلامی و با عهدی است که نسل‌های این سرزمین برای پاسداری از آن ایستاده‌اند. عهدی که با اشارات خمینی کبیر رحمت‌الله‌علیه با صاحب‌الزمان عجل‌الله تعالی فرجه الشریف بستند و تا آخرین نفس پای آن ایستاده‌اند. 📌امروز چشم تاریخ به ایران دوخته شده است. حضور میلیونی و حماسی شما مردم بزرگ، جلوه‌ای از عشق و وفاداری خواهد بود، حضوری که به خواست خداوند، این بدرقه را به عظیم‌ترین و ماندگارترین بدرقه تاریخ بشر تبدیل خواهد کرد، حماسه‌ای که عظمت روح یک ملت را به جهانیان نشان خواهد داد. 📌از همه مردم عزیز ایران، از جوانان پرشور، خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، زنان و مردان غیور این سرزمین و همه دلدادگان راه حق دعوت می‌کنم با حضور باشکوه خود، صفحه‌ای پرافتخار در تاریخ ایران اسلامی رقم بزنند و بار دیگر نشان دهند که ملت ایران در لحظه‌های بزرگ، یکپارچه و استوار پای عهد خود می‌ایستد. باید برخاست و ندای خون‌خواهی ملت را به جهان رساند تا دنیا بداند ملت شریف و نجیب ایران در مقابل ظلم و استکبار سکوت نمی‌کند و از خون امام خود نخواهد گذشت. 📌همچنین از همه مردم شریف و فهیم ایران دعوت می‌کنم همچون همیشه، با روحیه ایثار، همدلی و مسئولیت‌پذیری، در برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم بزرگ یاری‌رسان خادمان خود باشند، باید یک‌پارچه با خدمت به زائران و شرکت‌کنندگان، رعایت نظم و آرامش و همراهی با دست‌اندرکاران، تلاش کنیم تا این حماسه ملی در شأن مقام والای آن رهبر شهید و عظمت ملت ایران برگزار شود و این حماسه تاریخی به عنوان سندی انکارناپذیر از استواری ملت ایران و آزادی‌خواهان جهان در تاریخ بشر به ثبت برسد. 📌امروز هر قدمی که به سوی این مراسم برداشته می‌شود، ادای دینی است به مجاهدی که خود را وقف مردم کرد و هر قطره اشکی که بر این مصیبت جاری می‌شود، نشانه پیوند عمیق ملت با خادمان صادق خویش است و هر ندای وفاداری، گواهی است بر تداوم راهی که با خون شهیدان آبیاری شده است. 📌خداوند روح بلند آن رهبر مجاهد و شهید را با انبیا و اولیای الهی و شهدای راه حق محشور فرماید و ملت بزرگ ایران را ذیل توجهات حضرت ولی‌عصر ارواحنا لتراب مقدمه الفداء و تحت اوامر رهبر شجاع، دانا، دلسوز و داغدار این ملت، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای حفظه‌الله در ادامه مسیر عزت، پیشرفت و سربلندی یاری نماید. والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی
18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴این زن، همان زنِ شجاعی است که در هنگام بمباران صداوسیما با الله‌اکبرش، نقشه‌ی دشمن را نقشِ برآب کرد. 🔹همان استقامت، اینگونه لطافت دارد که با یادِ «امام شهید» اشک می‌ریزد. 🥀💔😭😭😭 ✍ بالاترین ابتلا برای ما ملت، رفتن آقایمان بود پس هیچ سختیِ دیگری نمی‌تواند بهانه‌ یا توجیهی شود برای نکردنتان!
لیبرمن: ایران بمب هسته ای ندارد اما عملکرد نتانیاهو باعث شد یک بمب هسته ای به نام تنگه هرمز داشته باشد 🔹آویگدور لیبرمن، رهبر حزب راست‌گرای مخالف موسوم به «اسرائیل خانه ما» و وزیر پیشین جنگ رژیم صهیونیستی، امروز (پنج‌شنبه) بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم، را به دروغ‌گویی درباره ادعای در اختیار داشتن سلاح هسته‌ای از سوی ایران متهم کرد. آناتولی نوشت: 🔹لیبرمن در گفت‌وگو با رادیو محلی ۱۰۳FM گفت: «این ادعا کاملا دروغ است. آنچه نخست‌وزیر و وزیر دفاع، یسرائیل کاتس، در روزهای اخیر درباره داشتن بمب اتمی‌توسط ایران مطرح می‌کنند، با هدف منحرف کردن افکار عمومی‌از گذشت هزار روز از هفتم اکتبر است.» 🔹در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، نیروهای حماس با حمله به پایگاه‌های نظامی‌و شهرک‌های اسرائیلی در مجاورت نوار غزه، شماری از شهروندان و نظامیان اسرائیلی را کشته و تعدادی را نیز به اسارت گرفتند. حماس این عملیات را واکنشی به جنایت‌های روزانه اشغالگری اسرائیل علیه مردم فلسطین و اماکن مقدس عنوان کرد.
بررسی راکت‌های خانواده زلزال؛ از برد ۱۵۰ تا ۲۵۰ کیلومتر با کاهش خطا در نسخه‌های جدید خانواده راکت‌های ۶۱۰ میلیمتری زلزال که در پنج نسخه شامل زلزال۱، زلزال۲، زلزال۳، زلزال۳B و رعد۳۰۷ شناخته می‌شوند، یکی از مهم‌ترین تسلیحات توپخانه‌ای نیروهای مقاومت محسوب می‌شوند. در نسخه‌های اولیه این خانواده یعنی زلزال۱ با برد ۱۵۰ کیلومتر و زلزال۲ با برد ۲۰۰ کیلومتر، خطای دایره‌ای (CEP) نسبتاً بالا است، اما در نسخه‌های جدیدتر مانند زلزال۳ با برد نزدیک به ۲۵۰ کیلومتر، به‌کارگیری سامانه‌های هدایت اینرسی باعث کاهش چشمگیر درصد خطا شده است.
حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید سخنگوی وزارت خارجه: 🔹مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید یک رویداد تاریخی برای ملت ایران، مسلمانان و همه آزادگان جهان است. 🔹از صبح جمعه ساعت ۸ صبح مراسم ادای احترام و آیین وداع با حضور تعداد زیادی از شخصیت‌ها و گروه‌های مردمی تا حدود ساعت ۱۲ ظهر برگزار خواهد شد. 🔹بعدازظهر از حدود ساعت ۱۴ مقام‌های عالی رتبه کشورها و شخصیت‌های سیاسی در این مراسم شرکت خواهند کرد. 🔹از حدود ۱۰۰ کشور اعم از شخصیت‌های سیاسی، روسای دولت‌ها، رؤسای مجالس، وزرای امور خارجه یا نمایندگان ویژۀ دولت‌ها و تعداد زیادی از شخصیت‌ها و گروه‌های مردمی میهمان خواهیم داشت.
حجاب دیپلمات ایرانی در ژنو؛ روسری با نقشه ایران و حاشیه خط نستعلیق👌🇮🇷
وبسایت راهنمای زائران امام شهید به پنج زبان فارسی ، عربی ، اردو، آذری و انگلیسی آغاز به کار کرد 🔸از طریق این لینک https://rahnama.badragheagha.ir/ می توانید اطلاعات مورد نیاز خود برای شرکت در مراسم بدرقه آقای شهید ایران را دریافت نمایید.
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما را ببخش؛ باید این روزها بیشتر برایت قلم می‌زدیم بیشتر می‌گفتیم، بیشتر می‌شنیدیم... اما! این شب و روزها مشغول انجام مأموریتیم؛ ما را ببخش! ولی داریم تلاشمان را می‌کنیم پرچم آرمان هایت بر زمین نیوفند، راهت کج نشود... ما را ببخش! که ما خود داغدیده ایم... برایت گریه خواهیم کرد لااقل برای تسکین جراحت خودمان؛ ما را ببخش! بعد از آخرین موج وعده صادق، بعد از فرمان حمله زمینی، بعد از کوبیدن خانه‌های یهود... برایت گریه خواهیم کرد روز فتح، در کنار برادران عراقی لبنانی یمنی سوری و حتی جوانان اروپایی... همان ها که مخاطب نامه‌ات بودند! همان هایی که طعم نفس گرمت را چشیدند برایت گریه خواهیم کرد آقای خیایان کشور دوست 💔
▪️ اندیشمند برجسته آمریکایی؛ ایران برنده واقعی میدان است، نه آمریکا! 🔹️رابرت پیپ، استاد علوم سیاسی دانشگاه شیکاگو: ترامپ نمی‌تواند شکست راهبردی خود را بپذیرد و قبول کند که ایران پیروز واقعی میدان شده و کنترل تنگه هرمز را در اختیار گرفته است. ترامپ یک تفاهم‌نامه که تمام اهدافی را که به نفع ایران است را امضاء کرد.
عقب نشینی تیپ «گیواتی» ارتش اسرائیل از جنوب لبنان 🔹 سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که یگان‌های رزمی تیپ «گیواتی» پس از هشت ماه تجاوز به جنوب لبنان، به مأموریت خود پایان داده و از منطقه عقب‌نشینی کردند.
📸 کلر دالی سیاستمدار ایرلندی و عضو سابق پارلمان اروپا با انتشار ویدیویی در شبکه اجتماعی X نوشت: 🔹هفته آینده، مردم در سراسر جهان به مراسم تشییع آیت‌الله خامنه‌ای خواهند پیوست. او همان‌گونه که زیست، درگذشت؛ به عنوان نماد مقاومت. او در قلب و ذهن تمام کسانی که به صلح و عدالت باور دارند، زنده می‌ماند. شهادت او تاریخ را تغییر داد. روحش شاد.