eitaa logo
آنتی‌ سالوسیون➋
241 دنبال‌کننده
768 عکس
530 ویدیو
8 فایل
کانال فعال @antisaloosion
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨دبیر شورای عالی امنیت ملی: شلیک‌های مداوم و هدفمند رزمندگان ما، تا تسلیم کامل دشمن و گرفتن انتقام خون کودکان مظلوم میناب و لامرد و... ادامه خواهد داشت‼️
آلمانی ها جا زدند ؛ فعلا کشتی هایشان به تنگه هرمز نمی آیند رسانه نظامی Defense News: با توجه به اینکه پایانی برای جنگ ایران متصور نیست، آلمان دو فروند از کشتی‌های نیروی دریایی خود را که برای مأموریت هرمز در نظر گرفته شده بودند، از این مأموریت خارج کرد. وزارت دفاع آلمان صراحتاً گفت: «با شروع دوباره درگیری‌ها بین ایران و آمریکا، دیگر شرایط برای مأموریت فراهم نیست.»
🔹ازدحام بی‌سابقه در جایگاه‌های سوخت عربستان پس از حملات موشکی یمن
حملات عربستان سعودی به منطقه مأرب در یمن است‼️
🔴دفتر فرماندار کالیفرنیا: ترامپ حرامزاده است
🔹 خبرگزاری تسنیم: اصابت و آتش سوزی، مرکز داده‌های شرکت آمازون خدمات دهنده به نظامیان ارتش آمریکا - غرب بحرین.
🔴سفارت فرانسه در تهران روز شنبه سوم مرداد ماه، گزارش‌ها درباره بسته شدن یا تخلیه این سفارتخانه را تکذیب کرد.
15.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جواب دیدنی کارشناس العربیه به مجری در دفاع از ایران: 📍حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا در کشورهای منطقه همچون داروی تلخی است که باید برای برطرف شدن بیماری آن را تحمل کنید.
🔺حادثه دریایی در دریای عمان 🔹مرکز عملیات تجارت دریایی بریتانیا (UKMTO) امروز اعلام کرد گزارشی از وقوع یک حادثه مرتبط با یک نفتکش و نیروهای نظامی در دریای عمان دریافت کرده است. 🔹این نهاد در اطلاعیه‌ای که در ایکس منتشر کرد، افزود مقامات از این حادثه مطلع هستند و تحقیقات مرتبط همچنان ادامه دارد.
♦️اینترنت رایگان در مرزهای شلمچه و چذابه برای زائران اربعین فعال شد مدیر مخابرات منطقه خوزستان: 🔹زیرساخت اینترنت بی‌سیم عمومی در پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه نصب و راه‌اندازی شده و زائران می‌توانند بدون پرداخت هزینه، به شبکه Public WiFi متصل شوند. 🔹 این خدمت تا پایان اربعین به‌صورت شبانه‌روزی در دسترس است و در کنار افزایش پهنای باند و استقرار تیم‌های فنی، کیفیت ارتباطات را بهبود می‌بخشد.
▪️نیویورک تایمز: ▪️ارتش آمریکا توان درگیری در دو جبهه را ندارد ▪️روزنامه نیویورک تایمز نوشت در حالی که دولت ترامپ مشغول بررسی حمله به جنبش انصارالله یمن است، نیروهای آمریکایی مستقر در خاورمیانه به دلیل حدود ۱۴ شب حملات هوایی علیه ایران، تحت فشار قرار گرفته‌اند. ▪️نیویورک تایمز: حوثی‌ها به تازگی و پس از اعلام محاصره عربستان سعودی، از هدف قرار دادن ۲ نفتکش سعودی در دریای سرخ خبر داد.
🔹دکتر غلامعلی حدادعادل: آقای شهید ما حاضر نبود پشت سر دشمن خودش هم غیبت کند.