eitaa logo
آنتی‌ سالوسیون➋
245 دنبال‌کننده
841 عکس
573 ویدیو
8 فایل
کانال فعال @antisaloosion
مشاهده در ایتا
دانلود
⚫️‌ مسیحا سالاری سومین شهید جاوید الاثره مدرسه مینابه ▪️‌از تن کوچک و ظریف تو فقط خاکستر مانده...و یه « نصفِ » لنگه کفش💔🥀
بیش از ۱.۸ میلیون زائر اربعین وارد عراق شدند 🔹 ستاد اطلاع‌رسانی امنیتی عراق اعلام کرد تاکنون بیش از یک میلیون و ۸۱۳ هزار زائر از ۱۷۲ ملیت مختلف برای شرکت در مراسم اربعین وارد این کشور شده‌اند.
🔰فضائلی: ترس از انتقام، وجود نتانیاهو و حامیانش را فرا گرفته است عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب اسلامی: 🔹 مجازات آمران و عاملان جنایت مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، مانع تکرار چنین جنایت‌هایی علیه دیگر کشورها و رهبران خواهد شد. 🔹 قوه قضائیه پیگیری حقوقی این پرونده را در مجامع بین‌المللی و نهادهای قضایی جهانی در دستور کار قرار داده است. 🔹 اظهارات و مواضع طرف مقابل نشان می‌دهد ترس از انتقام، نتانیاهو و متحدانش را فراگرفته است.
🔺غریب‌آبادی: در تاریخ جنگ‌افروزان مایه‌ی عبرت می‌شوند معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه : 🔹وال‌استریت‌ژورنال می‌گوید لیندسی گراهام برای جنگ با ایران تلاش می کرد از نتانیاهوی جنایتکار هم سبقت بگیرد؛ ترامپ را به سمت حمله هل داد و برای بمباران لبنان حمایت جمع کرد. او برای کشتن دیگران نقشه می‌کشید؛ تاریخ اما نام جنگ‌افروزان را نه کنار پیروزی‌ها، که روی سنگِ عبرت ثبت می‌کند.
‌ ♨️ ۹۰ درصد درآمد نفتی عربستان دود شد 🔹شرکت اطلاعات دریایی «وایندوارد» اعلام کرده که بارگیری نفت در بندر ینبع عربستان از ۲۹ تیرماه به بعد حدود ۴۰ درصد کاهش یافته. 🔹بندر ینبع در غرب عربستان یکی از مهم‌ترین پایانه‌های صادرات نفت این کشور در سایه انسداد تنگه هرمز به شمار می‌رود 🔹در مجموع صادرات نفت عربستان با بسته‌شدن ۲ آبراه استراتژیک هرمز و باب‌المندب به روی کشتی‌های سعودی از ۸ میلیون بشکه به ۲.۴ میلیون در روز سقوط کرده. 🔹این یعنی روزانه ۵۰۴ میلیون دلار ضرر که ۹۰ درصد کل درآمد نفتی عربستان را شامل می‌شود.
👌 این لوازم الکترونیکی را به اربعین نبرید: ▪️قاعده کاربردی بستن کوله‌پشتی اربعین، سبکی و حذف بار اضافه است. در این مسیر طولانی، گوشی هوشمند و یک پاوربانک استاندارد تنها ابزارهای الکترونیکی ضروری شما هستند. ▪️دوربین عکاسی و لپ‌تاپ را فراموش کنید. وزن زیاد، آسیب‌پذیری در برابر گرما و ضربه، و نبود فضای شارژ، آن‌ها را به باری اضافه تبدیل می‌کند. دوربین موبایل برای عکاسی زائران عادی کاملاً کافی است. همچنین به جای مونوپادهای سنگین و دست‌وپاگیر، در صورت نیاز از پایه‌های کوچک جیبی استفاده کنید. ▪️برای حفظ آرامش و خلوت معنوی مسیر، همراه داشتن اسپیکر بلوتوثی اصلاً توصیه نمی‌شود؛ هندزفری شخصی بهترین جایگزین است. همچنین از آوردن سشوار که صرفاً فضای کوله را اشغال می‌کند خودداری کنید.
11.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 حفاظت از ایران محدود به مکان نیست، از کوچه تا تنگه هرمز پای کاریم🇮🇷👌
پسکوف: ایران کشوری مستقل است که قاطعانه از حقوق خود دفاع می‌کند. 🔹 سخنگوی ریاست جمهوری روسیه ضمن تهاجمی خواندن اقدامات اوکراین علیه ایران؛ گفت که ایران یک کشور مستقل است که قاطعانه از حقوق خود دفاع می‌کند و در این زمینه از توانمندی‌های لازم برخوردار است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر جمهوری اسلامی: رهبر شهید و رهبر معظم انقلاب، آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای، مذاکره را حرام نمی‌دانند و جمهوری اسلامی در هر مقطع متناسب با شرایط، از مسیر مذاکره یا تقابل برای تأمین منافع خود استفاده می‌کند.
💠ترامپ باز هم توقف حملاتش در ایران را گردن طرف‌های میانجی انداخت 🔹رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ باز هم مدعی شد که بنا به درخواست طرف‌های میانجی حملات به مناطق اطراف تنگه هرمز را متوقف کرده است. 🔹در حالی که گزارش رسانه‌های آمریکایی حاکی است که حملات به مناطق جنوبی ایران به دلیل اثربخش نبودن آنها متوقف شده ترامپ گفت: «من به درخواست طرف‌های میانجی پاسخ دادم تا به مذاکرات با ایران شانس بدهم.» 🔹او سپس بار دیگر ایران را تهدید کرد و مدعی شد: «گفت‌وگوهای عمیقی با ایران داریم اما اگر شکست بخورند به عملیات نظامی گسترده برمی‌گردیم.»
🔹 تصاویری از پهپاد سرنگون شده در شمال عراق