eitaa logo
آنتی‌ سالوسیون➋
245 دنبال‌کننده
853 عکس
577 ویدیو
8 فایل
کانال فعال @antisaloosion
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺سامانه ۴۰۳۰ چیست؟ 🔹زائران اربعین بخوانند معاون توانمند سازی اجتماعی بنیاد برکت ستاد اجرائی فرمان امام: 🔹سامانه ۴۰۳۰ با ارائه خدمات مشاوره درمانیِ شبانه‌روزی و رایگان، آماده پاسخگویی به زائران اربعین است. 🔹بیمارستان سیار ۹۲ تخت‌خوابی در عمود ۹۸۹ طریق الحسین (ع)، بیمارستان ۴۰ تخت‌خوابی در مرز مهران و درمانگاه ۲۰ تخت‌خوابی در مرز شلمچه برای ارائه خدمات پزشکی و درمانی آماده خدمت رسانی به زائران حسینی هستند.
قالیباف: تمرکز مجلس و دولت بر امور مهم و فوری باشد 🔹تأمین معیشت مردم و نیروهای مسلح در دستورکار حاکمیت است. رئیس مجلس در جلسه شورای هماهنگی مجلس: 🔹لازم است مسائل به صورت کاملا تخصصی در کمیسیون‌ها بررسی شود تا خروجی آن به صورت یک کار کارشناسی شده به صحن برسد. 🔹برخی قوانین را نیز می توان به صورت غیردائمی و برای اجرا در مدت چند سال به تصویب رساند تا در شرایط بهتری قوانین دائمی جایگزین شود. 🔹باید با ملاحظه درآمد ارزی و ریالی که اولویت‌ها را مشخص کنیم که البته همه این مسائل قابل حل است. 🔹گاهی برخی امور مهم هستند اما فوری نیستند و برخی فوری هستند اما مهم نیستند باید ابتدا به کارهایی هم توامان مهم و فوری هستند متمرکز شویم. 🔹با توجه به پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت روز مجلس و تأکید ایشان بر ضرورت بازنگری در برنامه هفتم در شرایط فعلی، ما باید این کار را انجام دهیم البته قرار نیست مجددا این قانون را بازنویسی کنیم بلکه باید موارد مهم برای اصلاح را اولویت بندی کرده و مورد لازم را با کمک دولت، مرکز پژوهش‌ها و کمیسیون تخصصی اصلاح کنیم. 🔹اصلاحات لازم برای قانون بودجه ۱۴۰۵ باید اولویت بندی شود و ما باید در کشور صرفه جویی را مد نظر قرار داده و فرصت‌های درآمدزایی را فراهم کنیم همچنین باید بازسازی‌ها را اولویت قرار دهیم. در این بین موضوع معیشت مردم و نیروهای مسلح به عنوان یک اولویت مهم و فوری باید در دستور کار دولت و مجلس باشد و نباید از آن غفلت کرد. 🔹اعضای هیئت رئیسه و رؤسای کمیسیون‌های مجلس نیز در این جلسه به بحث و بررسی درباره مسائل جاری کشور پرداختند و هر یک اولویت‌های مد نظر خود را که پیگیری و حل آنها می تواند از دغدغه‌های روز مردم بکاهد، بیان کردند. 🔹در همین راستا این نمایندگان به موضوعاتی همچون ضرورت تسریع در بازسازی خسارات وارده ناشی از جنگ، پیگیری وضعیت بازنشستگان، معیشت مردم، تأمین ارز، تأمین نهاده‌های دامی و تولیدات کشاورزی، بهینه سازی مصرف سوخت، وضعیت بنزین، مسائل حوزه دارو، درمان و بیمه و امور مربوط به حوزه آموزش پرداختند و راهکارهایی برای آن ارائه دادند.
✳️ نیکزاد: افزایش قیمت بنزین منتفی است... نایب رئیس مجلس: ✅رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره بنزین گفت که ۲ راه بیشتر وجود ندارد؛ یا سهمیه بنزین جابجا شود یا اینکه قیمت افزایش پیدا کند. ✅طبق توضیحات آقای پورمحمدی افزایش قیمت بنزین منتفی است و جابجایی سهمیه انجام می‌شود.
فایننشال تایمز به نقل از افراد مطلع: رئیس امارات متحده عربی، شیخ محمد بن زاید، به ۳ نفر از برادرانش مأموریت کاهش تنش با ایران را واگذار کرده است 🔹با تبدیل شدن درگیری به منطقه‌ای خاکستری که نه جنگ تمام‌عیار است و نه صلح، واژه‌ی رایج در امارات «انعطاف‌پذیری» است.
♦️آیت‌الله جوادی‌آملی: ایران هرگز آغازگر تجاوز نبوده و هیچ مهاجمی را امان نمی‌دهد
♦️ رویترز: عمان پیشنهادی برای سازوکار منطقه‌ای مشترک برای مدیریت تنگه هرمز با هزینه‌های داوطلبانه به ایران ارائه کرده است
🔻 عربستان زیر بار شرط تازه ترامپ برای توافق هسته‌ای نرفته است 🔹پایگاه خبری هیل: عربستان سعودی هیچ نشانه‌ای از پذیرش شرط تازه دونالد ترامپ مبنی بر عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی در ازای اجرای توافق هسته‌ای با آمریکا بروز نداده است.
3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نصیحت رهبر شهید به سیدعلی خمینی در آخرین دیدار: اصول امام خمینی(ره) را برای مردم بیان کنید؛ من خیلی تلاش کردم امام و نشود.
💥 یک انفجار در مرکز تجاری در ژاپن رخ داد که منجر به کشته شدن چندین نفر و مفقود شدن افراد دیگری شد.
🔴یارانه ۳۰۰ معاند خارج‌نشین قطع شد 🔹دادستان کل کشور: تاکنون ۳۰۰ تن از معاندین خارج‌نشین که در داخل کشور یارانه دریافت می‌کردند، شناسایی و در کنار شناسایی اموال این افراد، یارانه نقدی این اشخاص قطع شده است.
🔰 برگ‌ برنده‌ تنگه‌ی هرمز را از دست نداده‌ایم کارشناس مسائل بین‌الملل: 🔺️ همچنان همان شرایط سابق، بر تنگه‌ی هرمز حکم فرما است. 🔺️ بخش عمیق تنگه‌ هرمز که کشتی‌های بزرگ می‌توانند عبور کنند، در اختیار ایران است. 🔺️ در بخشی که عمان در اختیار دارد، کشتی‌های بزرگ قادر به عبور نیستند. 🔺️ هنوز تنها مسیری که ما مشخص می‌کنیم، امن است.
سخنگوی قرارگاه مرکزی خانم الانبیا: هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت بسم الله الرحمن الرحیم 🔹رئیس‌جمهور آمریکا در پی اقدامات تجاوزکارانه، و تلاش مستمر برای بی‌ثبات‌سازی منطقه اعلام کرده است 🔹خسارت شناورهایی که در جریان جنگ تحمیلی علیه ایران اسلامی، به‌دلیل ایجاد ناامنی توسط ارتش آمریکا، و تخلف در عبور از مسیر غیرقانونی و ناامن جنوب تنگه هرمز آسیب دیده‌اند را، از محل دارایی‌های بلوکه شده ایران، پرداخت خواهد کرد. 🔹ضمن هشدار به رئیس‌جمهور جنایتکار آمریکا در خصوص تبعات این اقدام غیرقانونی، به همه شرکت‌ها و کشورهایی که از پیشنهاد ترامپ استقبال نمایند و از دارایی‌های بلوکه‌شده ایران، تحت این عنوان استفاده کنند، اعلام می‌داریم، از این به بعد، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، اجازه تردد به هیچ‌یک از شناورهای آن‌ها از تنگه هرمز را، نخواهند داد. و ماالنصر الا من عندالله العزیز الحکیم