eitaa logo
آنتی‌ سالوسیون➋
243 دنبال‌کننده
905 عکس
612 ویدیو
8 فایل
کانال فعال @antisaloosion
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است 🔹 جمعی از کودکان کرج در روزهای گذشته با ارسال نامه‌ها و نقاشی‌هایی برای سردار سیدمجید موسوی از رزمندگان و مدافعان امنیت کشور قدردانی کردند. 🔹️ سردار موسوی نیز در پاسخ به این ابراز احساسات، پیامی خطاب به این کودکان نوشت: قدرت موشکی جمهوری اسلامی ایران، ودیعه قائد شهیدمان و میراث سرداران شهید؛ حسن طهرانی‌مقدم، امیرعلی حاجی‌زاده، محمود باقری و شهدای خونین‌کفن هوافضاست که سوخت پیشران آن فریاد بلند آحاد ملت غیور، بصیر و ولایت‌مدار ایران اسلامی است که به لطف الهی هیچ‌گاه خاموش نمی‌شود. خداوند نصرت و پیروزی را به ملت ما عنایت فرماید. ✍خداوند متعال حافظ شما باشد سردار ...
🔴 رسانه‌های عراقی: حملات موشکی و توپخانه‌ای موکب‌های حسینی و زائران را هدف قرار داد.
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تکمیلی/ حملات سعودی-آمریکایی به کربلا و نینوی 🔹 منابع عراقی می‌گویند که پایگاه‌های «الحشد الشعبی» در استان‌های کربلا و نینوی نیز هدف حملات سعودی-آمریکایی قرار گرفته‌اند. 🔹 همچنین در کربلا، مواکب و ایستگاه‌های زائران اربعین حسینی هدف تجاوز جنایتکارانه سعودی-آمریکایی قرار گرفتند.
حشدالشعبی: حمله تروریستی آمریکا و عربستان نقض حاکمیت ملی عراق بود 🔹حشدالشعبی عراق در بیانیه‌ای، حمله تروریستی آمریکا و عربستان سعودی به نقاطی در خاک عراق را نقض آشکار و فاحش حاکمیت ملی عراق توصیف کرد. 🔹بر اساس اعلام فرماندهی عملیات حشدالشعبی در استان نینوا، در پی هدف قرار گرفتن مواضع این نیرو در این استان، ۸ نفر شهید و ۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند.
یمن از سرنگونی یک پهپاد شناسایی عربستان در شمال صنعا خبر داد «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن چهارشنبه اعلام کرد که پدافند این کشور یک فروند پهپاد شناسایی متعلق به عربستان را هنگام مأموریت در آسمان شمال صنعا؛ پایتخت یمن سرنگون کرده است.
بیانیۀ سنتکام دربارۀ حمله به پایگاه آمریکایی در اردن 🔹سازمان تروریستی سنتکام: ایران با هدف حملۀ غافلگیرکننده علیه نیروهای آمریکایی در خاورمیانه، چندین موشک بالستیک شلیک کرد.
احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو۲۴ ارتش 🔹شهادت امیر سرتیپ‌دوم خلبان مجید کاظمی، خلبان یکی از جنگنده‌های سوخو۲۴ ایرانی که اسفندماه پارسال خسارات سنگینی را به پایگاه العدید آمریکا در کشور قطر وارد کردند، با آزمایش‌های تخصصی و بررسی DNA محرز شد و پیکر مطهرش تا ساعاتی دیگر به کشورمان باز خواهد گشت. 🔸یازدهم اسفند سال گذشته، دو فروند بمب‌افکن سوخو۲۴ نیروی هوایی ارتش، در عملیاتی پس از عبور از سد سامانه‌های شناسایی پیشرفته و مواضع راداری متعدد دشمنان، اقدام به بمباران پایگاه العدید قطر کردند. 🔸اما عقاب‌های آسمان ایران، در مسیر بازگشت و بر فراز خلیج فارس مورد حملۀ دشمن قرار گرفتند و تاکنون، تلاش‌ها برای احراز وضعیت خلبانان شجاع این جنگنده‌ها ادامه دارد.
🔴چرا مدیریت تنگه هرمز واجب و ضروری است؟ ▪️از گلوگاه تنگه هرمز، علاوه بر نفت، حدود ۲۰٪ گاز طبیعی، ۳۰٪ کود شیمیایی و ۴۲٪ غلات جهان نیز عبور می‌کند. ▫️اگر ایران می‌خواهد سایه جنگ را از سر خود دور کند و اقتصادی بادوام و بازدارنده بسازد، باید نقش خود را در مدیریت این گلوگاه تثبیت کند؛ چون هرمز هم ابزار قدرت است، هم می‌تواند برای اقتصاد ایران عایدی و جایگاه تازه ایجاد کند.
🔴اولین واکنش الحشدالشعبی به حملات هوایی آمریکا و عربستان سعودی الحشدالشعبی در بیانیه رسمی اعلام کرد: 🔹 صبح امروز چند پایگاه رسمی سازمان الحشد الشعبی در نقاط مختلف عراق، هدف حملات تروریستی نیروهای آمریکایی و عربستانی قرار گرفت. بر اساس اطلاعات اولیه، این حملات منجر به شهادت و مجروح شدن چندین تن و همچنین وارد آمدن خسارات مادی به برخی ساختمان‌ها و اموال متناوب به این سازمان شده است. 🔹 ما این حملات را تنش‌آفرینی بسیار خطرناک، نقض آشکار تمامیت ارضی عراق و هدف قرار دادن نهادهای امنیتی رسمی کشور می‌دانیم.
‌ وقوع چندین انفجار اردن را لرزاند
نگران زوار ایرانی نباشید تا الان هیچ اتفاق برای زوار ایرانی نیفتاده و خطر خاصی مخابره نشده جو کربلا و مسیر پیاده روی آرومه و زوار بدون هیچ خطری دارن به زیارتشون میرسن، الحمدلله
💠شب گذشته طرفداران تروریست‌های اعدام شده برای میدان علیخانی اصفهان فراخوان داده بودن اما مردم شریف اصفهان در حرکتی انقلابی، در این میدان تجمع کردند و شعار "توله سگ رضا خان، ببین اینم فراخون" سر دادند و از قوه قضاییه تشکر کردند.