eitaa logo
آنتی‌ سالوسیون➋
242 دنبال‌کننده
929 عکس
628 ویدیو
8 فایل
کانال فعال @antisaloosion
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹عبداللهی: برنامه‌های آمریکا برای خارج کردن کنترل تنگه هرمز ناکام ماند.
دنیس سیترینوویچ : چرا ایران به اردن حمله کرد؟ ▪️رهبری کنونی ایران مصمم است به‌جای صرفاً واکنش نشان دادن به تصمیم‌های واشنگتن، روند رویارویی را تعیین کند. تهران می‌خواهد نشان دهد که همچنان ابتکار عمل را در اختیار دارد و می‌تواند تشدید تنش را بر اساس شرایط خود شکل دهد. ▪️از دیدگاه ایران، محاصره دریایی یک اقدام جنگی است و برخلاف بحران‌های پیشین،رهبری کنونی حاضر نیست محدودیت‌های اعمال‌شده بر دسترسی دریایی خود را بدون پاسخ نظامی بپذیرد. ▪️حملات امروز همچنین باید در چارچوب گسترده‌تر منطقه‌ای دیده شوند. این حملات ارتباط نزدیکی با فعالیت گروه‌های مورد حمایت ایران در عراق علیه اسرائیل، اردن و عربستان سعودی دارند. تهران این جبهه‌ها را بخشی از یک کارزار واحد با هدف بازآرایی توازن قدرت منطقه‌ای می‌داند.
🔹 بنا بر گزارشات برجک دیده‌بانی مرزی در پیرانشهر مورد حمله دشمن قرار گرفته.
🔴 ادعای روزنامه اسرائیلی: نتانیاهو نتوانست ترامپ را برای بازگشت به گزینه جنگ علیه ایران متقاعد کند 🔹یدیعوت آحارونوت: نخست‌وزیر اسرائیل با وجود تلاش برای ارائه ارزیابی‌های اطلاعاتی درباره برنامه هسته‌ای ایران و احیای گزینه جنگ، بدون کسب موافقت ترامپ کاخ سفید را ترک کرد.
🔹خبرگزاری ژاپنی: چند کشتی مرتبط با ژاپن که در خلیج فارس حضور داشتند، از مسیر مورد تأیید ایران از تنگه هرمز عبور کرده و از خلیج فارس خارج شده‌اند.
مرز شلمچه برای اتباع خارجی مقیم ایران فعال است «یاراحمدی» رئیس کمیته اتباع خارجی: 🔹مرز چذابه مخصوص اتباعی است که به‌صورت عبوری یا ترانزیت از ایران وارد عراق می‌شوند یا از همان مسیر بازمی‌گردند. 🔹مرزهای شمال غربی کشور نیز برای اتباع کشورهای آسیای میانه، قفقاز و ترکیه در نظر گرفته شده که از طریق زمینی و مسیر ترکیه خود را به ایران می‌رسانند.
دریادار سیاری: بدون اجازه ایران هیچ تحرکی در تنگه هرمز انجام نمی‌شود رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش: 🔹نیروی دریایی ارتش شرق تنگه هرمز، شمال اقیانوس هند و دریای عمان را تحت کنترل کامل دارد‌. 🔹فرزندان ملت ایران در ارتش و سپاه محکم ایستاده‌اند و بدون مجوز آن‌ها هیچ تحرکی در تنگه هرمز صورت نمی‌گیرد.
🚨مهم | حملۀ دشمن به نقطه ای در آذربایجان‌غربی 🔹️مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان‌غربی:‌ یک موشک دشمن به یک منطقهٔ خالی از ابنیه و سکنه در استان برخورد کرده هیچ تلفات جانی نداشته است.
🚨فوری | حمله پهپادی به پایگاه گروهک تروریستی حزب دمکرات کردستان در شمال شرقی اربیل عراق
📊امیرسرتیپ دوم خلبان مجید کاظمی چطور به شهادت رسید؟
325.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تمسخر ترامپ پس از چُرت در مراسم خاکسپاری گراهام 🔹ترامپ، رئیس دولت تروریستی آمریکا، پس از انتشار تصاویری از او با چشمان بسته در مراسم خاکسپاری «گراهام»، سناتور جنگ‌طلب جمهوری‌خواه، به سوژه کاربران شبکه‌های اجتماعی تبدیل شد. 🔹ویدئوهای منتشرشده از این مراسم که روز سه‌شنبه در کلیسای جامع ملی واشنگتن برگزار شد، نشان می‌دهد ترامپ در حالی که در ردیف نخست نشسته بود، چشمان خود را بسته و به نظر می‌رسید برای بیدار ماندن تلاش می‌کند. 🔹این تصاویر موجی از واکنش‌ها را در شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشت و بسیاری از کاربران یادآور شدند که ترامپ در سال‌های گذشته بارها جو بایدن را با لقب «جو خواب‌آلود» تمسخر می‌کرد و خواب‌آلودگی او را دستمایه حملات سیاسی خود قرار می‌داد. 🔹یکی از کاربران در واکنش به این ویدئو نوشت: «چه طعنه شیرینی؛ ترامپ ۱۰ برابر بیشتر از بایدن در انظار عمومی چرت می‌زند.»