eitaa logo
آنتی‌ سالوسیون➋
245 دنبال‌کننده
889 عکس
606 ویدیو
8 فایل
کانال فعال @antisaloosion
مشاهده در ایتا
دانلود
آنتی‌ سالوسیون➋
تکمیلی/ حمله دشمن به یک منزل مسکونی در قشم؛ عملیات جست‌وجو برای یافتن دو نفر زیر آوار ادامه دارد 🔹م
‌ خروج دو کودک از زیر آوار‌ منزل مسکونی در قشم 🔹مدیریت بحران استانداری هرمزگان: تاکنون دو کودک از زیر آوار خارج و به مراکز درمانی منتقل شده‌اند و تلاش برای نجات سه عضو دیگر این خانواده همچنان ادامه دارد.
🚨فوری | هم اکنون شنیده شدن صدای انفجار در اردن
📸عبور کشتی قطری از مسیر ایرانی تنگۀ هرمز 🔹اولین محموله LNG قطر پس از ۳ هفته با اجازۀ ایران از تنگۀ هرمز عبور کرد. 🔹 سه هفته پیش تهران پس از نقض تفاهم‌نامه توسط آمریکا عبور و‌ مرور در تنگۀ هرمز را متوقف به تأیید ایران کرد‌. 🔹این کشتی قطری با داده روشن و از مسیر تعیین شده توسط ایران گذر کرد و به‌سوی آب‌های آزاد می‌رود.
مشاهده شدن ستون‌های دود برخاسته از پایگاه آمریکایی در اردن بر اثر حملات موشکی ایران
آغاز تشییع پیکر خلبان شهید سرتیپ‌دوم مجید کاظمی در شیراز
سپاه: کشورهایی که در کمک به متجاوز دخالت دارند، اگر رفتار خود را اصلاح نکنند، پاسخ سختی دریافت خواهند کرد 🔹روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: مردم غیرتمند و به پاخواسته ایران اسلامی؛ عزم و اراده و ایستادگی شما در صحنه جبهه دشمن را در هم ریخته است و صفوف رزمندگان اسلام را مستحکم تر کرده و روح و جان تازه ای بخشیده ا‌ست. 🔹شب گذشته دو تانکر نفتکش با تحریک پرنده‌های آمریکایی قصد خروج از مسیر ناایمن جنوب تنگه هرمز را داشتند که پس از وقوع حریق شدید در یکی از آنها هر دو شناور با سرعت به عقب برگشتند. 🔹تنگه هرمز سرزمین ما است و دریادلان نیروی دریایی سپاه مقتدرانه کنترل آن را در دست دارند و به غریبه‌ای که از هزاران کیلومتر دورتر آمده‌است اجازه دخالت داده نخواهد شد. با استعانت از خدای متعال متجاوز همین امروز تنبیه خواهد شد. 🔹کشورهایی که در کمک به متجاوز دخالت دارند، اگر رفتار خود را اصلاح نکنند، پاسخ سختی دریافت خواهند کرد. 🔹تنگه هرمز تا زمانی که زیاده گویی ها و تهدیدات مقامات آمریکایی و دخالات آنها در حرکات دریایی در منطقه وجود دارد، قابل بازگشایی نیست و تهدید کردن‌ها و مداخلات، شرایط را سخت تر و پیچیده تر خواهد کرد.
🔺انفجارهای مهیب اربیل عراق را لرزاند
انصارالله: باب المندب برای همگان باز است، جز کشتی های سعودی 🔹ارتش انصارالله یمن به طور رسمی شایعهٔ دریافت عوارض از کشتی ها در باب المندب را تکذیب کرد و تأکید نمود که تردد در این آبراه استراتژیک برای تمام شناورهای بین المللی کاملاً آزاد و امن است. 🔹با این حال، این گروه به صراحت اعلام کرد که ممنوعیت عبور برای کشتی های وابسته به عربستان سعودی همچنان به قوت خود باقیست. این تصمیم در چارچوب فشار بر ریاض و در پاسخ به اقدامات گذشتهٔ ائتلاف سعودی اتخاذ شده است.
ارتش اردن مدعی حمله موشکی به این کشور شد
‌ 🔹 استانداری فارس: بامداد امروز دو نقطه در شهرستان‌های کازرون و فراشبند هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت؛ این حملات هیچ تلفات جانی نداشت.